WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 127
Pawprints (₱) : 47
Roedel : /| No need for a leader |\
Leeftijd : /| 3 years |\
Partner : /| None |\
Profiel bekijken

Survive || Syren

op di nov 01, 2016 6:57 pm
Survive.

Als een wandelde, gigantische bonk spieren liep Enook al een tijdje rond te dwalen in dit onbekende bos. Het was de eerste keer dat ze zo'n grote hoeveelheid bomen zag dus voelde ze zich hier alles behalve op haar gemak. Ze was niet alleen onrustig, ze was ook bijzonder hongerig en jagen kon ze ook niet. Vroeger had ze bij haar mensen voedsel in brokjes gekregen en was er altijd op elk moment schoon en vers water beschikbaar geweest, maar blijkbaar was dat in de vrije natuur een stuk anders. Misschien was de wildernis toch niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Door al die jaren "verwend" te worden, was haar reukzin niet goed getraind en merkte ze pas het rottende karkas van een muskusos op toen het in haar gezichtsveld kwam. Hongerig liep de massieve, reusachtige teef er op af en zette zonder nadenken haar tanden in het vlees, dat ze, nadat ze haar tanden er had ingezet, vol walging uitspuwde door de bittere smaak van ontbinding die in haar bek drong. Bah. Poging tot voedsel mislukt.

|| Syren

_________________
avatar
Berichten : 1338
Pawprints (₱) : 322
Roedel : Ignis Squad ~ Ōkami
Leeftijd : 3 Years
Partner : We can blame it on the stars ♥ Arthur
Profiel bekijken

Re: Survive || Syren

op di nov 01, 2016 7:13 pm

Kalm wandelde Syren door Sanvi Forest, blij dat haar taak als Commander er bijna opzat. Niet dat ze de verantwoordelijkheid niet kon dragen, maar omdat ze zo langzamerhand niet goed wist wat ze met Emaya aanmoest. Ze had gewoon gewild dat ze vrienden werden, want daar had Syren echt behoefte aan. Maar de teef was zo afstandelijk en gesloten...
Bovendien kon ze misschien nu wat meer tijd besteden met haar kersverse vriendje. Bij de gedachte aan hem alleen al ontstond er een grote grijns rond haar snuit. Die nacht in de bergen was magisch geweest.
Haar oog viel op een enorme zwarte gestalte, die opviel in het langzaam kaal wordende landschap. Eerst dacht Syren dat het een beer was, maar toen ze goed keek zag ze dat het om een soortgenoot ging. Nieuwsgierig naderde ze haar tot op een beleefde afstand, en keek toe hoe de teef een grote hap nam uit een rottend karkas, dat tussen de bladeren was verscholen. Ze trok een wenkbrauw op, die moest wel heel veel honger hebben. Rottend vlees was niet te vreten.
Daar kwam de reusachtige teef al gauw achter. Walgend spuugde ze de hap uit en keek ontzettend vies. Syren verborg een grijnsje en kwam tevoorschijn.
'Tja, die ligt er al een tijdje hoor,' zei ze, doelend op het karkas van een... muskusos? Welk roofdier was er zo wanhopig dat hij zo'n reusachtig beest van de tundra helemaal naar hier versleepte?

_________________

Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum