WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 587
Pawprints (₱) : 378
Roedel : OKami
Leeftijd : 5 jaar
Partner : there is no fear in het (Amatariseu)
Profiel bekijken

I'm ready for it (Huiltopic Okami)

op zo sep 25, 2016 6:54 pm
(Voor Amatariseu)

Scarleg stond in het Dalrey Forest, dit was het moment om de Alpha van Okami te roepen, en te laten zien dat hij een trouw lid van de roedel was. Soms had hij het idee dat hij alles al had laten zien, in WS. Maar, nu was hij geen poedel meer. HIj wist wat hij moest veranderen, zijn gedrag het meeste. Niks meer liefjes, niks meer eerst nadenken en dan doen. Nu was het klaar met het verleden, Als hij in de roedel kwam, dan begon ook een nieuwe fase in zijn leven. Van poedel tot reu. Een geur kwam zijn neus binnen, en een gedaante kwam dichterbij. Nog niet goed kunnen zien wie het was, ging de reu alvast in de aanval staan. Je wist nooit wie er hier kwam, de schim kwam dichterbij, hij was groot. Plots draaide de schim zich om en liep van hem weg. Mooi! Hij vervolgde zijn weg door het bos, hij was zenuwachtig. Steeds wachtte hij langer, zijn leven werd totaal anders. Zou hij zijn broer dan nog wel zien? Hoe moest het als ze elkaar nu nooit meer zagen. Wetend dat Emaya hem niet zag zitten, maar dat was dan maar zo! Ze moesten het toch ooit goed maken? Achja! Het had gewoon tijd nodig. Oke dit was het moment, zuchtte eens diep, haalde adem en liet een harde huil horen. Nu maar hopen dat ze het hoorde. Nu kon hij niet meer terug, misschien was hij meer zenuwachtig omdat zijn mate de Alpha was, dus ze zal ook kritisch kijken naar hem. Maar goed, dat kon hij wel aan. Wachtend ging hij tegen een boom aanzitten. Een geur kwam zijn neus weer binnen. Deze keer was het een konijntje. Schuifelend over de grond tot aan het hol, stampend op de grond. Van het geluid kwam zijn kopje naar boven. Met een soepele beweging, had hij het konijntje dood in zijn bek hangen. De jacht was geslaagd. Eenmaal terug bij de boom, ging hij liggen. En begon het konijn op te eten

_________________
Klik hier:
[/img]
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: I'm ready for it (Huiltopic Okami)

op zo sep 25, 2016 7:01 pm
KAI.
Als je net even je rust wilde pakken was er altijd wel iets wat die rust wilde verstoren. Dat was nu ook weer het geval. Een oude bekende stankgeur drong haar neus binnen. De wolf was haar bekend, maar de naam lag nou niet meteen voor het oprapen. Hoe dan ook, dit was zo’n oude ex-Hero hond die hier om aandacht kwam vragen. De teef verruilde dan ook haar warme en aangename grot voor het kille Dalrey Forest om dit gevalletje maar weer eens de uitgang te wijzen. Onderweg was ook nog even het gehuil te horen van het keffertje. Ergens voor haar verscheen al de gedaante van de wolf in kwestie. Geen idee wie het was, maar het had hier duidelijk niets te zoeken. ”Yo, ga dat even ergens anders doen,” gromde ze. Ze hoopte dit snel af te kunnen handelen om haar welverdiende middagdutje af te maken.


_________________
avatar
Berichten : 587
Pawprints (₱) : 378
Roedel : OKami
Leeftijd : 5 jaar
Partner : there is no fear in het (Amatariseu)
Profiel bekijken

Re: I'm ready for it (Huiltopic Okami)

op ma sep 26, 2016 4:58 pm
(Oeps, Sorry Kai, had niet door dat dit gebied van de Shadows was. Sorry)

Een bekende geur kwam zijn neus binnen, dit was een typische geur van een wolf die bij de Shads hoorde. Achter hem kwam een gedaante zijn kant op ”Yo, ga dat even ergens anders doen,” Het was Kai. Scarleg schaamde zich dat hij het gebied van de Shads was binnen gelopen, en om de Alpha van de Okami had gevraagd. Hij had beter moeten weten 'Sorry Kai, het spijt me dat ik hier ben gekomen. Ik ga nu meteen weg'. Scarleg draaide om, en rende weg.

_________________
Klik hier:
[/img]
Gesponsorde inhoud

Re: I'm ready for it (Huiltopic Okami)

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum