WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Another Fallen Hero (Utlissia)

op do jul 07, 2016 8:26 pm

Ja, ze was weer op haar favoriete plek. Sanvi Forest. Inderdaad, het bos. Er was hier prooi. Het was niet te licht. Vooral niet op dit tijdstip. Het was al aan het schemeren, het werd bijna nacht. Ze had geen honger en was niet moe. Ze voelde zich prima. Ze was niet ziek, en ze was niet gewond. Ze stond op een open plek, waar ze omhoog keek. Ze zag de zon al niet meer achter de bomen. 'S nachts was het hier donker, maar niet zo donker als het Shadowgebied. Vooral vroeger, toen ze nog bij de Shadows hoorde. Ze had gezien hoe donker de grotten waren. Was het in dit gebied net zo donker? Ze bleef liever uit de buurt van dat bos, want ze vermeed de meeste Shadows liever. Vooral Kai. Die vermeed ze zo veel mogelijk. Tot nu toe was dat goed gegaan, ze had alleen nog maar Aissar gezien van alle Shadows. Dus haar littekens kwamen allemaal nog uit Wolf Story. Gelukkig. Aan haar ruwe aankomst in Serigala had ze niks overgehouden, behalve een brandende angst voor mensen. Vroeger was ze weleens een weiland binnengegaan om een kip ofzo te vangen. Ze had nooit geweten dat mensen zo gevaarlijk waren.
Emaya liep langzaam dieper het bos in, en ging daar tegen een grote boom aanzitten. Ze probeerde de gebeurtenissen van de afgelopen tijd op een rijtje te zetten, maar een vraag bleef door haar hoofd spoken: wat zou haar moeder doen als ze wist dat haar laatste kind verliefd was op de zoon van Kai? Na even werd die gedachte verbroken door een geur die haar kant op kwam. Ex-Hero? "Wie is daar?!" riep ze. "Je hoeft niet bang te zijn! Ik ben ook een ex-hero," riep ze erachteraan, maar dan zachter.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
avatar
Berichten : 58
Pawprints (₱) : 36
Roedel : ~ Goodbye, Rising Heroes...
Leeftijd : ~ You don't ask that to a lady!
Partner : ~ Kyan, I'm sorry that I left you.
Profiel bekijken

Re: Another Fallen Hero (Utlissia)

op do jul 07, 2016 10:14 pm
Another Fallen Hero.

Er lag een glans in de blinde ogen van de witte teef toen ze Sanvi Forest betrad. Haar poten roffelden over de bosgrond toen ze de geur van eekhoorn achternazat - nee, niet alleen die eekhoorn, maar ook die van een bekende.. Rising Hero. Een oude Roedelgenoot. Utlissia kon gewoon van schaamte in de grond zakken doordat ze de geur van de jonge wolvin die ze op het spoor zat moeilijk herkende, maar ze liet haar moed er niet door zakken. Integendeel, haar opgewektheid was er door aangewakkerd en ze reageerde nog sneller op elk geluid dan normaal. Misschien kwam het doordat ze honger had, misschien gewoon omdat ze de ex-Roedlegenoot zo dolgraag wilde ontmoeten. Of wat ze honger moést noemen. Ze moest toegeven dat ze de laatste tijd zich wat te veel verwend had. ’S Ochtends had ze een ontbijt bijeen gejaagd van een haas en ’s middags had ze lekker geluierd, dus was net vreemd om nu nog honger aan haar buik te voelen knagen. Ze had dan ook geen idee waarom ze het oude, vage spoor van de eekhoorn achterna zat, maar de blinde teef hield haar hoofd trots omhoog om alle geuren nog eens extra goed op te snuiven. Nadat ze alles goed gelokaliseerd had, vloog ze achter het spoor achterna.

Het duurde niet lang of Utlissia stootte op een geurbron waar de geur van eekhoorn sterker was dan ooit. Ze was in een klein plasje eekhoornbloed gestapt en tilde haar poot op, en merkte dat er wat verderop een hoopje vacht lag dat de eekhoorn zou moeten zijn. De witte, blauwogige teef besnuffelde het gedode prooidier kort en stelde vast dat niet meer was wat een eekhoorn zou moeten zijn. Het lijf zat vol met pikwonden en scheuren. Één poot hing er nog maar losjes aan en zijn nek was op brute wijze gebroken. De geur van havik die van het lichaam af droop bevestigde zoals Utlissia vermoedde dat het prooidier was gedood door een roofvogel. Hongerig begon ze er aan te knabbelen, scheuren en happen en toen er niks meer overschoot, strekte ze zich lui uit, stond ze op, maar schrok zich haast kapot toen er een luide stem uit een bosje klonk. He? Was dat...? “Dat is lang geleden,” zei Utlissia vriendelijk en gleed tussen twee hazelaarstruiken uit door. Ze knipperde warm en staarde de jonge wolvin voor zich hartelijk aan.

Het was Emaya.

_________________
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Re: Another Fallen Hero (Utlissia)

op do jul 07, 2016 10:29 pm

De ex-hero was een van de herpes die Emaya niet goed kende. Utlissia. "Inderdaad," antwoordde Emaya zacht. Utlissia was een beetje de blinde versie van Game. Utlissia was iemand die anderen hielp met van alles. Verwondingen, geboortes. Noem maar op. En haar blindheid maakte haar niet zwak, integendeel. Ze was behoorlijk krachtig. "Utlissia? Wat doe jij hier?" vroeg Emaya om het gesprek voort te zetten. Het lukte haar om een klein glimlachje te produceren. Wist Ut eigenlijk wel van het feit dat Em neutraal was? Eigenlijk zou niemand behalve haar ouders het moeten weten. Haar moeder was namelijk samen met haar ontvoerd, en haar vader had ze inmiddels gesproken. Gelukkig.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
Gesponsorde inhoud

Re: Another Fallen Hero (Utlissia)

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum