Serigala


 

Deel
 

 Belangrijk: Roedel aanvragen!

Ga naar beneden 
Kadar
Administrator

Kadar


Wolven profiel
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: Reu
Partner: Geen

Belangrijk: Roedel aanvragen! Empty
BerichtOnderwerp: Belangrijk: Roedel aanvragen!   Belangrijk: Roedel aanvragen! Emptyzo jan 31, 2016 8:57 pm

Informatie en regels voor roedels!

   

Dus, je hebt besloten dat jouw wolf een roedel verdient. En je zou die graag aan willen vragen, maar je weet niet goed hoe? Gelukkig weten wij dat wel! Hier zijn een aantal punten waar bij een roedel aanvraag op gelet worden:


  • Een verzorgde, overzichtelijke aanvraag maakt meer kans. Als jij een goed uitgewerkte roedel bij ons neerlegt zijn wij als team sneller geneigd deze uit te kiezen.
  • Creativiteit en originaliteit zijn top! Wij steunen creativiteit en originaliteit door speciale roedels sneller toe te laten. Dit houd in dat het niet een standaard roedel is met een alfa, beta en dan leden. Maar een goed uitgewerkte community met misschien wel een heel eigen manier van handelen!
  • Wij eisen een minimum van 5 (exclusief alfa's) roedelleden voordat de roedel wordt toegelaten. Dit is zodat er niet loze roedels komen waar uiteindelijk niemand bij wilt.


Als je aanvraag dan klaar is kan hij hieronder dit bericht gepost worden en zal hij in bespreking genomen worden. Dit kan soms heel snel gaan, soms kan het lang duren voordat we nieuwe roedels toelaten. Als je wordt gekozen ontvang je van ons op voorhand een PB'tje of je nog steeds een roedel wilt, als dat antwoord ja is dan mag je beginnen en wordt een sub-fora voor je roedel aangemaakt!

Terug naar boven Ga naar beneden
https://serigala.actieforum.com
Kai
Administrator

Kai


Belangrijk: Roedel aanvragen! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belangrijk: Roedel aanvragen!   Belangrijk: Roedel aanvragen! Emptyma feb 01, 2016 11:57 pm

Dit komt waarschijnlijk niet echt al een verassing hihi

Belangrijk: Roedel aanvragen! 5bol0
The Shadows
______________________________

The Shadows, een naam die al jarenlang hand in hand gaat met het gebied van WS. De roedel vindt zijn thuis in de donkere bossen en de moerassen, een gebied dat zij al die tijd met man en macht verdedigd hebben. Na een lange reeks van Alfa’s, waaronder Yani, Yens, Mini en nog vele anderen, werden the Shadows opgedoekt. De dreiging van de elite van WS leek verdwenen te zijn, tot het heden. Kai en Djinn stellen zich aan als de nieuwe Alfa’s van The Shadows en zetten daarmee een jarenlange traditie voort. Net zoals vroeger kenmerken the Shadows zich als de sterkste, snelste, slimste en meest venijnige wolven van WS. Ze worden persoonlijk uitgekozen om zich bij deze elite te voegen door middel van intensieve trainingen.

______________________________

The Commanders
>> Kai [Irini]
>> Djinn [Demi]

The Hand
>>

The Members
>> Nemy
>> Zayn

The Young Ones
>>

The Wannabees
>>

______________________________

> The commander: De leider, beter bekend als de alfa, van de roedel.
> The hand: Deze wolf zal de commander ondersteunen en advies geven en heeft tevens een hoger rang dan members.
> The members: Dit zijn de gewone leden van de roedel die zich bewezen hebben en nu volwaardig lid zijn.
> The young ones: Dit zijn de pups van de roedel. Tot een leeftijd van 1,5 jaar horen de pups hierbij, daarna kunnen ze doorstromen naar members.
> The wannabees: Wolven die er nog niet volledig lid zijn. Deze wolven hebben eerst nog heel wat te bewijzen voordat ze volledig lid kunnen worden. Zij zijn ook lager in rang dan alle andere.  

______________________________
RULES
* Respect voor hogere rangen
* Er mogen gevechten plaats binnen de roedel, mits als het voor de plezier of voor om te trainen is.
* Doden mag echter nooit!
* Actief zijn binnen de roedel is verplicht, mocht je toch afwezig zijn meld dit!
* Wees loyaal aan je roedel, verraders zullen zeker afgestraft worden.
* Je mag maximaal twee wolven van jezelf in de roedel hebben.


______________________________

Wil je je aanmelden voor de roedel? Dat kan. In het eerste aanmelding topic en als die gesloten is kan je via een huiltopic je bewijzen tegenover the commander of the hand die uiteindelijk zal besluiten of je toegelaten wordt.

______________________________

Activiteiten momenteel:
--Op dit moment zijn er geen lopende activiteiten--
Terug naar boven Ga naar beneden
Igor

Igor


Belangrijk: Roedel aanvragen! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belangrijk: Roedel aanvragen!   Belangrijk: Roedel aanvragen! Emptyzo feb 21, 2016 2:31 pm

The DawnguardAbout the pack


Op een nacht werd bij volle maan gestreden voor wat goed was. Met bloed besmeurd stond een wolf hijgend boven het lichaam van zijn tegenstander. Het goede had gewonnen van het kwade en de zon begon langzaam op te komen. Het werd licht en de wolven verzamelden zich om de hijgende wolf heen. 'Goed zal altijd winnen' sprak een donkergrijze wolf. De hijgende wolf knikte. 'Goed zal altijd winnen'

Welkom bij The Dawnguard, een goede roedel die strijd voor wat juist is en het kwade bevecht. Ben jij op zoek naar een roedel die loyaliteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan? Zoek niet verder, join The Dawnguards en vecht voor wat goed is!


Rules in the pack


➤ Het woord van de Harbinger is wet en dient als dusdanig opgevolgd te worden
➤ Bescherm de zwakkere wolven die niet voor zichzelf kunnen vechten
➤ Val nooit pup's aan ookal zijn ze van een andere roedel
➤ Wees loyaal aan de Dawnguards
➤ Gevechten in de roedel zijn toegestaan om te trainen, dood echter nooit een roedellid!
➤ Bij verraad van de Dawnguards word de wolf in kwestie verbannen en mag hij door elke andere Dawnguard lid bij zicht worden vermoord
➤ Promovering van rang wordt bepaald door de Harbinger of de Companion


Ranks


Harbinger:
De aanvoerder en leider van de Dawnguards. Het woord van de Harbinger is wet en wordt nageleefd door elk roedellid.

Companion:
De rechterhand van de Harbinger, hij is 2e in rang en deelt orders uit als de Harbinger niet aanwezig is. Hij krijgt veel respect van de roedel omwille van zijn ervaring en kennis. Als de Harbinger overlijdt volgt hij de Harbinger op en kiest hij een nieuwe wolf uit the Circle als nieuwe Companion.

The Circle:
Dit zijn de oudste wolven met de meeste ervaring binnen de groep. Zij sturen de Warriors aan en organiseren in overleg met de Companion de jachten en trainingen.

Warrior:
Dit zijn de wolven die de jongere wolven(vanaf 6 maanden) trainen. De Warrior's zijn de wolven die de roedel bij elkaar houden. Als ze bewijzen dat ze dit goed doen kunnen ze promoveren naar the Circle.

Underforge:
Dit zijn de jongere wolven die in training zijn en onderwezen worden om de Dawnguard zo goed mogelijk te dienen.

Radiants:
Dit zijn de moederwolven met de pups (tot 6 maanden).

Followers
Dit zijn wolven die de roedel willen joinen maar zichzelf nog moeten bewijzen om een rang te behalen.

Members


➤ Igor » Harbinger
➤ Victoria » Follower


Activities


Geen lopende activiteiten momenteel

Joinen


Indien je jezelf bij de Dawnguards wilt voegen mag je een topic aanmaken waarin jouw wolf naar de Harbinger huilt of mag je jezelf melden op een activiteit van de Dawnguard. Welkom bij de Dawnguard!


Afwezigheid


Ben je even weg of voor een langere tijd? Geen probleem, meld het echter wel zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

ma cher jessica!

_________________
Belangrijk: Roedel aanvragen! XcQyOaR
» Efforts and courage are not enough without purpose and direction «
Terug naar boven Ga naar beneden
Thomas

Thomas


Belangrijk: Roedel aanvragen! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belangrijk: Roedel aanvragen!   Belangrijk: Roedel aanvragen! Emptyzo maa 26, 2017 9:02 pmthe Black Pearl

being a pirate is in your blood, boy


SUMMARY
Oorspronkelijk is the Black Pearl een piratencrew die zijn territorium heeft in Blackwater Bay, een twaalftal dagen lopen van Serigala. Maximo, the captain, is al een paar keer in Serigala geweest. Hij weet dat het een plek is waar wolven een voorspoedig leven kunnen hebben. Na lang wikken en wegen heeft hij nu een delegatie sterke en slimme wolven naar Serigala gestuurd, om daar onder leiding van Thomas een nieuwe crew te stichten. Deze zullen de naam van de roedel behouden, om zo de faam en bekendheid verder te verspreiden.

RANKS
Captain: the captain is de leider van de crew. Zijn autoriteit is absoluut tijdens gevechten en in tijden van nood. Verder neemt hij belangrijke beslissingen, meestal in overleg met de Quartermaster en Sailingmaster.
Quartermaster: deze rang is bijna gelijk aan die van Captain. Zijn bevelen worden zonder enige aarzeling opgevolgd. Verder is hij degene die onderlinge spanningen op lost. Hij heeft ook de macht om ongehoorzame crewmembers te straffen.
Sailingmaster: het tactische brein in de crew. Hij staat in voor het trainen van de crew en organiseert meestal de gevechten die de crew aan gaat met andere roedels.
Crew: de gewone leden van de roedel. Deze hebben altijd inspraak op de beslissingen van de leiding in de zin van stemmen. Ze kunnen voor of tegen bepaalde plannen of beslissingen stemmen.
Swabs: leden die gestraft worden, worden soms gedegradeerd tot ‘swabs’ of ‘swabbies’. Op een schip zijn dit de mannen die het dek schoon moeten schrobben. In deze crew zullen de swabbies vooral instaan voor het uitvoeren van vervelende taakjes die niemand anders wil doen.

MEMBERS
Captain: Thomas
Quartermaster:
Sailingmaster:
Crew: Mitch - Laurens - Hamilton - Alecto - Yuna - Hancock - Yngvarr - Reeve - Vane
Swabs:

THE CODE OF THE BRETHREN
› Elke wolf heeft het recht om zijn stem te laten horen bij belangrijke beslissingen
› Elke wolf moet op elk moment klaar zijn voor een gevecht
› Deserteren tijdens een gevecht of de crew verraden wordt gestraft met de dood
› Er wordt onderling niet gevochten. Meningsverschillen worden opgelost door the Quartermaster.
› Onder toeziend oog van the Quartermaster mag er gevochten worden. De wolf die als eerste bloed doet vloeien, wint het gevecht.
› Een vijand die zichzelf overgeeft, mag niet worden gedood

Voor nu zullen er enkel wolven ‘geaccepteerd’ worden die al in the Black Pearl zitten. Deze wolven komen dus uit Blackwater Bay naar Serigala om zich bij hun broeders te voegen. Gelieve dit verleden dus in je personage te verwerken. ‘Vreemde’ wolven worden namelijk niet in de crew toegelaten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Nemesis

Nemesis


Belangrijk: Roedel aanvragen! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belangrijk: Roedel aanvragen!   Belangrijk: Roedel aanvragen! Emptyvr sep 22, 2017 11:07 pm

[O L Y M P U S]
I promise to stay loyal

Sterke en gezonde wolven. Dat is wat ze zoeken in en op Olympus. Zwakte zal worden afgestraft en zeker niet snel vergeten worden.

R A N G E N
Zeus leader
Nemesis

Chaos second hand

Apollo medicine

Eros Males

Aphrodite Females
Demyn
Ares Warriors

Dyonsyius Trainer

Demi-god In training

Hestia Pups

hephaestus Elders

Hera Pregnant

-

E X P A I N
De groepen hebben allemaal te maken met de goden:

Zeus, king of gods

Chaos, titan king

Hera, goddess of marridge

Hestia, goddess of heart

Aphrodite, goddess of love and beauty

Eros, god of love

Ares, god of war

Dyonsyius, camp director in the percy jackson series

Apollo, god of medicine

Demi-god, half mortal, half god

Hephaestus, rejected by his mother because of his deformity and thrown off Mount Olympus and down to earth


In de roedel kunnen ze dus bij hun naam, of rang genoemd worden. Zo kan een pup dus aangesproken worden met Hestia, of dit nou een teef of reu is.

-

C A M P - H A L F - B L O O D
De pups, of Demi-gods, zullen als ze in staat zijn te trainen ondergebracht worden naar een ander stuk van het gebied van the Olympus. Camp Half-Blood.

-

P A C K - N A M E
Ze geloofde vroeger, toen de pack werd opgericht, dat ze goden waren. Ze waren de sterkste in hun gebied, en werden door bijna iedereen aanbeden. Dit geloven ze nu nog steeds, maar dit is afgezakt.

-

R U L E S
>Respecteer Zeus en Chiron, word dit niet opgevolgd dan volgen er zware verwondingen of doodstraf
>Je loyaliteit ligt bij Olympus, nergens anders, word dit overtreden dan volgen er verwondingen of doodstraf
>Verraad word afgestraft met verbanning en de wolf word vogelvrij verklaard

-
Q U E S T I O N S ?
Please DM :3
kind of wipMade by Kíli
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Belangrijk: Roedel aanvragen! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belangrijk: Roedel aanvragen!   Belangrijk: Roedel aanvragen! Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Roedels-
Ga naar: