Serigala


 

Deel
 

 be prepared {& Ragnar}

Ga naar beneden 
Zena

Zena


be prepared {& Ragnar} Empty
BerichtOnderwerp: be prepared {& Ragnar}   be prepared {& Ragnar} Emptyza feb 13, 2016 1:32 pm

Argwanend en brommend spitste de rode getinte wolvin haar oren. Zena was haar naam, een rode wolvin die zich hier haar heel leven schuil had gehouden. Ze had veel ups maar nog meer downs in Serigala gekend. Veel wolven zien komen, maar nog meer zien vertrekken. Een hele poos was het hier stilletjes geweest, net hetgeen waar zij zich het best bij voelde. Niet te veel wolven, en zeker niet al te veel onbekende. Zena stond bekend als het Type die je maar beter gerust kon laten. Vriendschap sluiten bij haar was volgens sommige onmogelijk. Volgens velen was ze onredelijk en niet te vertrouwen. Dit wou niet zeggen dat die wolven gelijk hadden over haar. Zena had werkelijk vrienden. Degene noemde zich Crainen en Celegon. Nou ja, Crainen was een ander soort type vriend. Je kon het beter een haad/liefde ’relatie’ noemen. Beiden hadden al van begins afaan een scherpe tong en kwamen vaak in conflicten terecht. Vele zouden denken dat ze elkaar absoluut niet konden uitstaan. Het tegendeel bewees zich uiteindelijk wanneer één van beiden in big troubles terecht was gekomen. Ze waren goed op elkaar ingespeeld en zouden de tegenstander van de ene zonder twijfel vermoorden. Celegon was ongeveer hetzelfde verhaal, alleen voelde je de vriendschapsband tussen deze twee wolven wel. Ja, ja, zoals je waarschijnlijk hebt opmerkt is dat ze vele beter met reuen kon opschieten dan met teven. Te veel progesteron bij elkaar was nooit een goede combinatie. Teven onder elkaar waren venijniger dan twee reuen bij elkaar. Maar reuen hadden hun nadeligheden ook. Zeker tijdens de bronstperiode was dit een elende. Vrienden of niet, reuen waren nu eenmaal reuen. Dat was dan de periode wanneer Zena liet blijken dat ze haar mannetje als teef kon staan tussen al die reuen. Het zou niet de eerste keer zijn geweest dat ze een bekende een enorme knoep had uitgedeelt om duidelijk te maken dat ze geen pups wou. Nee, alstublief, nee. Niet zo’n stelletje fluffy bolletjes die je helemaal gek maakte met hun gekef.

Nu waarom dat Zena argwanend en erg op haar hoede door het Sanvi forest paradeerde, was het gevolg dat ze had opgevangen dat er een heleboel wolven Serigala waren binnengedrongen. Zelfs een roedel leek zich hier te willen vestigen. Zoals eerder gezegt hield ze absoluut niet van onbekende. Laat staan van een roedel vol onbekende. Het leek dan ook allemaal niet gelogen wanneer ze haar neus tussen het mos begraafde en daar een roedelgeur uit hield. Serrieus geïrriteerd haalde ze haar neus uit mos en liet haar tanden zien uit frustratie. Haren oren gingen ook meteen in haar nek liggen. No Way, dat die ongedierte zich hier mochten vestigen. Serigala was geen opvang gebied. Al zeker niet na wat er in het verleden gebeurt was. Verdrijven, dat moesten ze doen met hen. En wanneer ze weigerde terug te gaan of te vertrekken, hen zonder pardon met de vloer gelijk maken.

Een luidkeelse grom was te horen wanneer Zena geloofde dat er een wolf naderde. Ze nam niet eens de Moeite om de geur van de wolf te bestuderen, en zich dan af te vragen of grommen wel nodig was. "Omdraaien, en oprotten." Was het enige waar ze aan dacht. Nood aan gezelschap had ze zoiezo niet,  laat staan nu dat ze pisnijdig was. Ze zou zelf wel aandacht gaan zoeken wanneer ze die wou hebben. Niemand moest het haar komen aanbieden, alzeker geen vreemde van dat verdomde gebied. Haar rode lichaam draaide zich richting de aankomende wolf, waarbij haar hoofd dreigend naar onderen richtte. "Waarom maak je je niet gewoon uit de voeten?"

Hopelijk kan je er iets mee? Moet er nog inkomen

_________________
be prepared {& Ragnar} 2r6lfzm
Klik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Ragnar

Ragnar


be prepared {& Ragnar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: be prepared {& Ragnar}   be prepared {& Ragnar} Emptyza feb 13, 2016 1:51 pm

Serigala was in al die jaren de plek geweest waar hij zich ontzettend thuis gevoeld had. Niet alleen had hij hier een aantal wolven die hij goed kende, waaronder zijn broer, maar ook had het gebied van alles en nog wat te bieden. Er was genoeg voedsel te vinden. Binnen no-time vond je hier in het bos wel een haasje of als je met een groepje was een reetje. Bovendien was het klimaat aangenaam. Mocht je het in de zomer toch iets te warm krijgen, dan kon je altijd naar het noorden trekken voor verkoeling. Toch zat hem de laatste tijd iets dwars. Er bleken nogal veel nieuwelingen te zijn gekomen. Dat was allemaal leuk en aardig, maar het waren er veel en ze hadden ook plannen. Er zou zelfs een roedel tussen zitten. Eentje waar je zeg maar niet graag problemen mee wilde. Hoe dan ook, hij was er niet zo blij mee. Het scheen dat ze ook allemaal hiernaartoe waren gekomen vanuit het zelfde gebied. Tweebeners waren de reden geweest. Hij was bekent met het woord en de betekenis, maar had nog nooit een echte tweebener gezien.

Plots werd hij uit z’n gedachtes gerukt toen er een geur opdook. Een lichtelijk bekende geur. De teef die op zijn pad was gekomen was hem niet vreemd, maar dat hij haar echt een vriend kon noemen was ook niet het geval. Een vage kennis was een omschrijving die wel paste. Hij werd niet echt vriendelijk begroet toen hij eenmaal tevoorschijn was gekomen. "Waarom maak je je niet gewoon uit de voeten?" Hij moest even grinniken toen hij dat hoorde. Hij kende Zena, maar waarschijnlijk had hij geen goede indruk bij haar achtergelaten of ze was gewoon een grote chagrijn. ”Ik ben wel eens wat gastvrijer onthaald,” merkte hij droogjes op. Ondertussen was hij vlak voor de teef gaan staan.

_________________
be prepared {& Ragnar} Vxkuop
Terug naar boven Ga naar beneden
Zena

Zena


be prepared {& Ragnar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: be prepared {& Ragnar}   be prepared {& Ragnar} Emptyza feb 13, 2016 2:24 pm

Wat moest die wolf? Stond die haar gewoon uit te lachen? Wat een lef.Haar hoofd kwam minder bedreigend naar boven  wanneer de reu naar haar toestapte. Hij deelde mee dat hij wel eens vriendelijker was onthaald. "Weet je, ik zal je in het vervolg komen aflikken, wat denk je daarvan?" De reu leek Ragnar te zijn. Een reu die je zo eens een keer tegenkwam aan een waterplas ofzo, een klein gesprek mee hield en je dan omdraaide en weg wandelde zonder te weten wat je met dat gesprek had bereikt. Zena herkende hem wel maar of ze een band had met die reu, naah niet bepaald. Zena wandelde hem voorbij wanneer deze vlak voor haar kwam staan en streelde met haar pluizige staart over zijn snuit. Niet dat ze iets anders wou uitlokken bij de reu, buiten wat irritatie. De voskleurige wolvin staarde wat naar voren om enig ander schepsel op te vangen. Ter vergeefs was alleen de stinkende rottige geur van die roedel te ruiken. Spijtig, ze had graag eens gezien wat ze in hun hadden. Observatie in een gevecht bracht veel bloot aan hoe de wolven waren, wat hun zwakke en sterkste plekken waren. Zena zou eerder overkomen als een zwakkere wolvin, wegens haar kleine-/middelmatige grootte. Maar het was goed dat onbekende dit dachten. Zij moest zich niet bewijzen, omdat ze goed genoeg wist dat ze geen zwakke ’prooi’ was. Zena zelf onderschatte een wolf nooit, ze spotte wel met ze, maar onderschatten. Nee, nooit. Harde levenslessen hadden dat haar wel duidelijk gemaakt. "En wat denk jij, wolf? Laten we hen gewoon ons gebied in lopen, of doen we er iets aan?"

_________________
be prepared {& Ragnar} 2r6lfzm
Klik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Ragnar

Ragnar


be prepared {& Ragnar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: be prepared {& Ragnar}   be prepared {& Ragnar} Emptyza feb 13, 2016 3:09 pm


"Weet je, ik zal je in het vervolg komen aflikken, wat denk je daarvan?" luidde de reactie van de teef. Dat klonk in ieder geval al wat vriendelijker, maar hij twijfelde of hij die optie beter vond dan de andere. Uiteindelijk had hij dan toch liever dat hij wat minder vriendelijk onthaald werd, maar dan alsnog. Dat was toch nergens voor nodig? De teef kwam opeens naast hem lopen en hij voelde haar staart over z'n neus gaan. Ergens had hij de neiging om er in te bijten, gewoon om haar te jennen, maar hij wist zich in te houden. Wat was hij toch weer vriendelijk vandaag. Zena was gewoon een raar schepsel wat hij waarschijnlijk nooit zou begrijpen. Al snel begon de teef over de vreemdelingen die het gebied waren binnengedrongen. Ze stelde de vraag of ze er iets aan moesten doen of dat ze het maar gewoon moesten laten gaan. Tja, tot nu toe waren er nog geen problemen ontstaan. In principe kon Serigala het aantal wolven wel aan wat er nu rondliep. Voedsel was er genoeg en plek ook wel. De vraag was alleen wat ze van plan waren. Vooral het feit dat er een roedel meekwam zat hem niet echt lekker. "Is dat wel nodig is de vraag," begon hij. Hij verwachtte namelijk niet dat alleen met vragen 'willen jullie hier aub weg' ze allemaal vertrokken. Daar zou vast wel wat bloed bij te pas komen. "Ik maak mij alleen nogal zorgen over die verhalen van die roedel. Een groep solitaire wolven is geen probleem, maar als die roedel plannen heeft wat betreft territorium, dan moeten wij daar zeker een stokje voor steken." In Serigala waren al jaren geen roedels. Wel waren er in de jaren groepjes ontstaan, maar die banden waren vaak te vaag om ze een roedel te noemen.

_________________
be prepared {& Ragnar} Vxkuop
Terug naar boven Ga naar beneden
Zena

Zena


be prepared {& Ragnar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: be prepared {& Ragnar}   be prepared {& Ragnar} Emptyza feb 13, 2016 6:36 pm

Ragnar vroeg zich dus af of het wegjagen van die mormels wel nodig was. " Nou, als jij het lekker vind dat vreemde jou lievelings plekjes bezet houden, dan moet je vooral niet te veel moeite doen om ze te verjagen." Was haar subtiel andtwoord op zijn vraag. Wat deels haar bedoeling was de reu tegen de indringers op te zetten. Toch zat er waarheid in. Er was nu eindelijk wat harmonie. Wolven hier wisten wie ze wel en niet moesten aanspreken, en ze hielden zich ook aan ieders wens. Nu er indringers waren, wouden die heel waarschijnlijk ook hun regels toepassen. Er stonden drastige veranderingen te gebeuren. Ook roedels waren hier nooit gevormt geweest, alleen kleine ’vrienden’ groepjes, die niemand echt kwaad deden. Maar die slechte roedel waar iedereen het de laatste tijd over had, had heus geen goedaardige bedoelingen. Dat bevestigde Ragnar ook in zijn komende zin. Er moest iets aangedaan worden, maar hoe konden ze de Serigala allemaal beïnvloeden hen te verjagen? Sommige waren te dom om in te zien wat er te gebeuren stond. Zena zou ook iets aan haar persoonlijkheid moeten doen, wilt ze wolven aan haar kant krijgen om die mormels te verjagen. Want op de manier hoe ze nu was kreeg ze heus niemand aan haar kant. Ag, zo moeilijk was het toch niet om even een pokerface op te zetten, nee toch? De voskleurige teef draaide zich om . "Het lijkt me een goed idee dat ik die roedel eens ga observeren. Eens zien met welke soort wolven we echt te maken hebben." Een mysterieuze maar zelfzekere grijns speelde rond haar lippen. Misschien zou ze met Cainen wel een plan kunnen bedenken.

_________________
be prepared {& Ragnar} 2r6lfzm
Klik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Ragnar

Ragnar


be prepared {& Ragnar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: be prepared {& Ragnar}   be prepared {& Ragnar} Emptydi feb 23, 2016 3:33 pm


Was er geen andere plek waar die wolven de inwoners konden lastigvallen? Waarom moesten ze nou weer hier in Serigala stranden? Op zich snapte hij het wel. Dit gebied had van alles en nog wat te bieden. Voedsel en plek was er in principe genoeg, maar hij maakte zich nogal zorgen over wat de wolven hier van plan waren om te doen. Vooral nu hij had meegekregen dat er een complete roedel bij zat. "Het lijkt me een goed idee dat ik die roedel eens ga observeren. Eens zien met welke soort wolven we echt te maken hebben," liet Zena weten. Hij knikte even instemmend. Toch had hij al wel een idee wat voor roedel het zou zijn en wat er zou gaan gebeuren. Natuurlijk zouden ze een territorium voor hunzelf willen claimen. Welke roedel wilde dat nou niet? "Ik vrees het ergste," sprak hij met een lichte zucht. "Ik voel een conflictje aankomen." Een clash tussen de oude inwoners van Serigala en de newbies. Wie weet wat er zou gaan gebeuren.  

_________________
be prepared {& Ragnar} Vxkuop
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
be prepared {& Ragnar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: be prepared {& Ragnar}   be prepared {& Ragnar} Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: