Serigala


 

Deel
 

 Looking for fear [Akina]

Ga naar beneden 
Zarrán

Zarrán


Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Emptyvr feb 12, 2016 4:21 pm

Met trillende oren en opengesperde ogen zette hij de eerste stappen in de toren. Zijn nagels tikten het ritme van zijn hart mee, een opzwepend bonzen dat de helderheid in zijn kop voor een moment weer terug zou brengen. De adrenaline nam de plaats in van de knagende honger in zijn maag, en zijn poten bewogen met gespannen tred die een verboden gretigheid in zich droeg. De schaduwen speelden op de muur van het verweerde gebouw. Windvlagen floten door de gaten in het steen, onheilspellend. Hij ademde de lucht diep in, was licht in zijn hoofd van honger en dorst en lichtelijk dronken van de angst die hij zelf op was komen zoeken. Een geur, een andere wolf kwam naderbij. Aan het gevaar kon hij nog maar op één manier denken. Meer kracht, meer tijd tot zijn hoofd zich weer zou vullen met mist en alle geluiden gedempt leken. Zijn schouders stonden strak van de spanning, hij stond verstijfd, hopend op en bang voor een confrontatie.


_________________
D O N ' T  •  T E L L  •  M E  •  T H E R E ' S  •  N O  •  H O P E  •  A T  •  A L L
Looking for fear [Akina] Ib9o5w
T O G E T H E R  •  W E  •  S T A N D  •  D I V I D E D  •  W E  •  F A L L
Terug naar boven Ga naar beneden
Akina

Akina


Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Emptyvr feb 12, 2016 11:32 pm

De rode wolf kwam voor de zoveelste keer uit haar slaapplaats vandaan, om zich dan kort maar stevig uit te schudden. De sneeuw dat in haar vacht was blijven plakken werd er deze keer allemaal uitgeschud. Met een grote geeuw waarbij haar vlijmscherpe tanden werden ontbloot rekte Akina zich ook nog eens goed uit. Een goeie nachtrust deed altijd goed. De wolvin was altijd zeer actief. Haar vader had haar goed getraind om te vechten en te jagen.
Toch naast haar actieve kant heeft ze ook zo haar luie momenten dat ze gewoon in haar hol wil blijven en de hele dag te liggen. Het gebeurde wel niet zo vaak. Akina spitste haar oren om enige geluiden op te vangen die op deze tijd te horen waren. De meeste waren van de vogels die ondertussen allemaal al wakker waren en het geritsel van de bomen die veroorzaakt worden door de wind. Achter nog eens de omgeving gecheckt te hebben besloot Akina om weer naar de toren te gaan met al de goeie herinneringen. Onderweg zal ze wel kijken voor wat voedsel mee te nemen. achter een goeie nacht krijg je vaak wel honger.
De hele weg was Akina alert. Haar lichaam stond dan ook meteen doodstil wanneer ze in haar ooghoeken en konijn stil zag staan. Onhoorbaar verplaatste de wolvin zich. haar vacht zorgde er wel voor dat ze zeer opviel. Daarom besloop ze haar prooi altijd van langs achter. Met een korte maar toch zeer krachtige sprong, besprong ze de konijn. Haar tanden zette ze zich in de nek van de konijn en met ene korte draai van haar kop brak ze haar prooi de nek. Tevreden met haar vangst ging ze de toren binnen en omhoog. Het was er iets warmen vanwege de wind niet goed binnen geraakte.
Voor de tweede keer verplichte Akina haar lichaam om tot stilstand te komen, deze keer vanwege een geur van een andere wolf. Een zeer jonge wolf. Haar prooi liet ze aan de kant liggen voor straks. Haar nieuwsgierigheid was gewekt en een grijns sierde de lippen. "Wel wel wel," sprak ze spotten zonder een greintje vriendelijkheid. "Een pup hoort toch nog bij haar moeder te zijn" sprak ze op een zoetsappige toon, terwijl ze een rondje rond het klein ding stapte en bestudeerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zarrán

Zarrán


Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Emptyza feb 13, 2016 3:14 pm

Zijn neusvleugels trilden. Naast de geur van de onbekende wolf droeg de wind nog iets anders met zich mee. Een prooidier, reeds gedood en als hij zich niet vergiste nog niet aangevreten. De wolf had blijkbaar net een jacht achter de rug, en Zar voelde een steek in zijn maag die hem eraan herinnerde dat hij lange tijd niets meer gegeten had. De geur werd sterker, en een gestalte kwam naderbij. Een roodkleurige wolvin met priemende ogen en zelfverzekerde stappen. Opnieuw merkte hij dat bepaalde plekken in het gebied bepaalde soorten wolven aantrok. Hij dwaalde niet voor niets rond in de meest illustere omgevingen. De wolvin legde haar prooi naast zich neer, een konijn met een ontzettend overheersende geur voor een hongerige pup als Zarrán. Hij kon zijn gedachten er niet goed bijhouden totdat ze recht op hem af kwam en de angst hem weer wakker schudde. Een grijns krulde de lippen van de teef omhoog terwijl ze om hem heen cirkelde. "Wel wel wel," klonk haar stem zonder enige sympathie. "Een pup hoort toch nog bij haar moeder te zijn." Hij probeerde haar grijns te kopiëren, wat niet helemaal lukte. 'Daarin kan ik je geen ongelijk geven,' antwoordde hij, plotseling beseffend dat hij deze wolf niet vreesde om wat ze hem aan kon doen. Daarin kon hij toch niets meer betekenen. Had ze hem willen aanvallen, dan had ze dat al lang gedaan. De angst die hij voelde was irrationeel, instinctief. En aan emoties zonder reden had hij een enorme hekel gekregen.


_________________
D O N ' T  •  T E L L  •  M E  •  T H E R E ' S  •  N O  •  H O P E  •  A T  •  A L L
Looking for fear [Akina] Ib9o5w
T O G E T H E R  •  W E  •  S T A N D  •  D I V I D E D  •  W E  •  F A L L
Terug naar boven Ga naar beneden
Akina

Akina


Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Emptyza feb 13, 2016 7:11 pm

De grijns op haar lippen bleven hangen. Haar spieren volledig relaxed. Opzich heeft Akina niks tegen welpen, al is ze niet echt materiaal voor moeder te zijn. Dat vond ze nu toch van zichzelf. Het verbaasde haar wel dan waarom er hier een welp alleen was. Er hing geen geur van een teef aan hem. Dus hij was al een tijdje alleen. De teef kon het dan ook even niet laten om rond te kijken.
Geen andere geur. Behalve die van haarzelf, al kwam dat omdat ze hier nog maar een dag geleden naartoe was gegaan. Haar oren volledig naar hem gericht. In de tussentijd hield ze wel ook nog altijd haar gevangen prooi in de gaten. Niet dat het ging weglopen, maar de welp of een andere wolf zou erop kunnen afspringen. En Akina was geen wolvin die graag haar eten deelde. Toch zeker niet in deze seizoen waar alles zo schaars is geworden.
'Daarin kan ik je geen ongelijk geven,' antwoordde hij. Akina schoot in de lach, al klonk het niet echt aangenaam, eerder weer spottend. "Waar is je moeder, pup" Sprak ze koeltjes. Haar ogen keken recht in de zijne. Niks ontging haar, zelf niet de trilling die zijn lichaam maakte. "Het is nogal gevaarlijk om op zo'n jonge leeftijd rond te gaan" Haar wicket grijns verbreede zich alleen maar nog meer.


moest vlug doen sorry DX
Terug naar boven Ga naar beneden
Zarrán

Zarrán


Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Emptyzo feb 14, 2016 1:33 pm

De roodkleurige wolvin liet een smalende lach horen op zijn reactie. Iets dat hij niet begreep, hoewel hij ergens aanvoelde dat ze de spot met hem dreef. Sociale interactie was nooit zijn sterkste punt geweest. Hij kon goed symptomen van bepaalde emoties herkennen en reacties beredeneren, maar onbekende dingen moest hij altijd eerst even plaatsen en zelf deelnemen aan die wonderlijke uitwisseling van regels en leugens kon hij ook niet zo goed. "Waar is je moeder, pup?" vroeg ze met kille stem. Haar blik was priemend, doorboorde zijn eigen zilvergrijze ogen en leek in een tel te kunnen doorgronden wat hem bezig hield. Het joeg een rilling over zijn ruggengraat, wat ze ongetwijfeld zou zijn en waarschijnlijk tegen hem gebruiken. "Het is nogal gevaarlijk om op zo'n jonge leeftijd rond te gaan." Hij beantwoordde haar glimlach niet, want het leek niet het soort glimlach te zijn die hij moest beantwoorden. Het was een grijns waarin kwade bedoelingen konden verschuilen, niet direct, maar wel altijd op de achtergrond aanwezig. 'Dat weet ik,' mompelde hij. Dat was één van de redenen dat hij dit soort plekken op zocht. Het gevaar hield hem in leven. Maar ook dat zou hij niet lang meer vol kunnen houden, vreesde hij. De geur van het konijn maakte hem misselijk van de honger, en hij kon het niet laten er af en toe een blik op te werpen. Toch zou hij het niet vragen. Waarom wist hij niet precies, maar de laatste tijd was er iets met zwakte tonen dat hem deed walgen.


_________________
D O N ' T  •  T E L L  •  M E  •  T H E R E ' S  •  N O  •  H O P E  •  A T  •  A L L
Looking for fear [Akina] Ib9o5w
T O G E T H E R  •  W E  •  S T A N D  •  D I V I D E D  •  W E  •  F A L L
Terug naar boven Ga naar beneden
Akina

Akina


Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Emptyzo feb 14, 2016 7:39 pm

Geduldig wachtte Akina af. Nieuwsgierig naar de reden waarom een nog zeer jonge welp alleen was. Hoe hard ze ook rook en keek naar de omgeving. niets duidde er op aan dat er hier een moeder van hem rondliep. Kort snoof ze lichtjes. Als je een moeder wilt worden, of niet maar toch zwanger geraakt zorg dan tenminste voor de pups tot ze oud genoeg zijn en verlaat ze dan. maar een pup achterlaten terwijl het maar amper voor zichzelf kan zorgen is teveel. Daar moest Akina zelf voor walgen. Zeer onverantwoord. Of misschien was zijn moeder dood...? Iets dat haar tot denken aanzette. 'Dat weet ik,' mompelde hij. Geen antwoord op de vraag van waar zijn moeder nu was. hmm... Wou hij er niet over praten?
Opnieuw gleden haar goudkleurige ogen in het rond om dan weer te eindigen bij de pup. Bedenkelijk keek ze hem aan. Haar ogen tot spleetjes getrokken. De wolf was nog zo jong... Onbewust was ze al heel iets aan het bedenken. Akina zag hem nu voor de tweede keer naar haar prooi kijken. Zonder enige woorden. Draaide ze zich om nam de dode konijn en liet die voor hem neervallen. "Eet" beval de teef. Al zou ze het hem geen 2de keer moeten zeggen. Zo'n jong dier kan nog niet jagen. Heeft het hoogstwaarschijnlijk nog niet eens geleerd. De pup zou dus grote honger hebben. Haar eigen honger zette ze maar aan de kant. In stilte keek ze toe terwijl ze door haar vier poten boog om op de grond te gaan liggen. "En ga je nog zeggen waar je moeder is of niet?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Zarrán

Zarrán


Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Emptyza feb 20, 2016 5:24 pm

De wolvin had haar gouden ogen tot spleetjes geknepen en fileerde hem met een scherpe blik die vrijwel zeker een sterk karakter moest verbergen. Ook dat joeg hem enige angst aan, maar veel aandacht kon hij er niet meer aan besteden omdat zijn maag samentrok van de honger en de geur van de prooi steeds meer overheersend leek te worden. Hij betrapte zichzelf erop dat zijn ogen steeds weer die richting op gleden, ook al wist hij dat de prooi niet van hem was en hij geen enkele kans maakte. Plotseling draaide de roodkleurige wolvin zich om en nam het konijn tussen haar tanden om het vervolgens voor zijn voeten te laten neervallen. Met grote ogen staarde hij haar aan. Dit had hij niet verwacht. "Eet,"
klonk haar stem met een strenge ondertoon. Hij bedacht zich dat volgens de regels, hij eigenlijk haar eerst moest laten eten, maar voordat hij het wist had hij zich op het vlees gestort. Hij scheurde er happen van af, vreselijk onhandig omdat hij zo wankel op zijn poten stond. Na een tijdje was zijn ergste honger gestild en knabbelde hij op een bot, keek voor het eerst weer op naar de vreemde teef. Ze lag voor hem op de grond. "En ga je nog zeggen waar je moeder is of niet?" Hij slikte een stukje vlees door. Een derde van de prooi was nog over, en zijn maag was gevuld. 'Dat weet ik niet,' zei hij ernstig. 'Ik ben mijn familie verloren in een sneeuwstorm.' Door het uit te spreken was het ineens veel echter dan het tot nu toe was geweest. Beduusd knauwde hij verder op het bot, een gepijnigde frons in zijn voorhoofd die sprak van de moeite die hij had om het werkelijk te bevatten.


_________________
D O N ' T  •  T E L L  •  M E  •  T H E R E ' S  •  N O  •  H O P E  •  A T  •  A L L
Looking for fear [Akina] Ib9o5w
T O G E T H E R  •  W E  •  S T A N D  •  D I V I D E D  •  W E  •  F A L L
Terug naar boven Ga naar beneden
Akina

Akina


Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Emptyzo feb 21, 2016 8:25 pm

Veel woorden was er nog niet tussen de twee. Iets dat nog zou komen als ze geduldig zou zijn en afwachten tot hij meer op zijn gemak was. Het dier was wel verstandig genoeg om haar niet te vertrouwen. Akina was niet een aardige wolf. Het verbaasde haar zelf dat ze de pup help in plaats van als haar prooi te zien. Het is al sinds iets waar ze geen gewoonte uit gaat maken. Sowieso niet. Daar haalde ze ook niets aan uit. één pup is genoeg. Deze had geluk dat hij de eerste was. Het was nog zo jong en naïve maar verstandig genoeg om te weten welke wolf aardig is en welke niet. De kleine reu wist het niet, maar Akina was zijn toekomst al aan het plannen. Iets dat je met oudere wolven niet konden doen omdat ze alles weten. De pups allemaal nog onwetend en zo kun je hun kneden tot hoe je ze zelf wilt hebben. Het dode konijn smeet ze voor zijn poten. Normaal zou ze er zelf van gegeten hebben, maar het welp had het meer nodig dan haar. Daarnaast was ze gaan jagen uit verveling, haar honger was niet hoog genoeg om egoïstisch te doen. 'Dat weet ik niet,' zei hij ernstig. 'Ik ben mijn familie verloren in een sneeuwstorm.' Veel reactie kreeg de pup er niet voor. Akina had zelf ook van alles meegemaakt. Wat een welp niet hoort mee te maken. Hierdoor is ze er wel sterker van geworden. "hmm... hadden je ouders je nog niks geleerd?" Vroeg ze. Dat was dan wel weer het voordeel bij Akina geweest. De teef moest al trainen van jongs af aan door haar vader. "Je gaat het hier niet lang genoeg overleven met bijna niets van kennis. Zeker niet in deze verdomde winter, en die buitenstaanders die ons gebied binnen dringen" De laatste woorden rolden als gif over haar tong. "Ik wil je gerust wel wat dingen bijleren." Stelde ze dan maar met een grijns voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Looking for fear [Akina] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Looking for fear [Akina]   Looking for fear [Akina] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: