Serigala


 

Deel
 

 Sleeping Beauty

Ga naar beneden 
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Sleeping Beauty Empty
BerichtOnderwerp: Sleeping Beauty   Sleeping Beauty Emptyzo nov 19, 2017 3:30 pm

Sleeping Beauty N50cwz
Aimey rende hard, het was gewoon zo satisfying hoe de wind door haar vacht borstelde en de frisse lucht haar neus in vloog. Dit soort dingen maakten haar gelukkig en leegde haar kop voor even. Alle druk van Shadow worden werd haar even teveel. Vooral als ze sprong over een omgevallen boom, voelde ze zich pas geweldig. En daar was er nog een. Aimey rende met volle vaart op de boom af duwde haar zelf omhoog. En landde keurig op de boom. Ze haalde even diep adem en ging zitten. Een glimlach stond op haar gezicht te stralen. Ze zakte door door haar voorpoten en ging liggen. Haar ogen sloten en een zucht verliet haar bek. De koude wind blies door haar vacht en vloog haar neus binnen. Het was heerlijk. Kon dit seizoen niet langer duren? De blaadjes op de grond en de frisse lucht was geweldig. En al snel sliep ze half. Maar al snel werd ze weer gestoord door een geluid.. Kon ze niet gewoon voor een keer een normaal dutje doen? Aimey probeerde er nog wat van te maken en hield haar ogen dicht, in hoop dat het gewoon de wind was. Maar toen het voor de tweede keer in haar oren klonk opende ze haar ogen tot een beetje.

OPEN <3


_________________
Sleeping Beauty Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Sleeping Beauty Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping Beauty   Sleeping Beauty Emptyvr nov 24, 2017 4:08 pm


De winter stond voor de deur. Khyvan voelde het aan de natuur. 's Nachts koelde het flink af, en het duurde lang voordat de zon de aarde overdag had opgewarmd. Bovendien werden de dagen steeds korter. Heel erg vond ze het niet. Ze had flink getraind met Ama, en ze kon nu heel goed voor zichzelf zorgen. Soms trok ze er een paar dagen alleen op uit, om later weer terug te keren bij de roedel. Spieren rolden onder haar glanzende vacht, en - hoewel ze vrij kort bleef voor een wolvin van haar leeftijd - zag ze er sterk uit.
Vandaag was een van die dagen waarop ze de wereld verkende. Sanvi Forest kende ze inmiddels op haar duimpje, maar ze was op weg naar een avontuurlijker gebied. Met Ama was ze naar het noorden gereisd, maar meer dan een klein stukje ervan had ze niet gezien. En het leek haar wel een goed idee om ook dat terrein in kaart te brengen.
Zo liep de Jongwolf door het bos, zingend, zoals ze altijd deed. Haar lied leek geen einde te kennen, maar dat gaf niet. Zingen was haar manier van dingen verwerken. Ze had inmiddels haar vader ontmoet, en dat was beter gegaan dan ze had gedacht. Ook dat zong ze en vertelde ze aan de vogels. De gevederde wezens zongen soms terug, of kozen liever het luchtruim. Het lag eraan waar ze over zong, had ze ontdekt.
Een bekende geur zweefde plotseling mee op de koele geur. Was dat... Aimey? Khyvan staakte haar gezang en draafde haar neus achterna. En jawel, op een boomstam lag haar zus te slapen. Grijnzend liep de zandkleurige wolvin op haar af.
'Hey Aims! Hoe is het?' sprak ze opgewekt.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Sleeping Beauty Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping Beauty   Sleeping Beauty Emptyvr jan 05, 2018 3:08 pm

Sleeping Beauty N50cwz
Ze hoorde wat op haar afkomen, en door de geur wist dat haar zusje het was. Daar ging haar dagje chillen en niks doen. 'Hey Aims! Hoe is het?' Aimey liet een zucht ontsnappen met wat gegrom. Ze rolde om en lag nu richting Khyvan.‘’Het was geweldig.. Totdat jij kwam.’’ Zei ze terwijl ze de jonge teef een vuile blik gaf. Wow, ze realiseerde zich even dat ze een beetje ‘te’ reageerde. Oops. Dat was niet de bedoeling. Aimey gaf een onschuldig glimlachje. ‘’Uhh.. Sorry. Het was niet de bedoeling boos over te komen.’’ Zei ze met een onschuldig lachje. Aimey zat op en keek haar zusje aan. ‘’Anyways.. Hoe is het met jou en de rest? Mam en oma enzo.’’ Ze was eigenlijk stiekem wel benieuwd hoe met haar familie ging. Mama had ze nu al zolang niet gezien. Het was soort van de bedoeling dat ze haar moeder niet meer zag maar Aimey was steeds meer aan het twijfelen. Besides, wat als Zayn alfa werd.. Ach ze moest het van haar gedachten afschudden, ze kon niet terug naar haar oma’s roedel, bij de Shadows was ze misschien wel het ‘halfbloedje’ maar bij Okami zal ze dan waarschijnlijk de verrader zijn. Uch.. Wat als ze echt niet meer bij de Shadows mocht? Wat als haar vader liever zijn roedel had dan haar? Wat als ze niet voor haar zelf kon zorgen? Oh wow. Ze had haar leven verkloot. Ze was nu zeker de ergste van siblings, beetje haar roedel verlaten voor een andere. Zijn broertje had misschien Okami ook verlaten, maar niet op de manier van haar. En Khyvan was gewoon dat engeltje dat bleef bij haar familie. Vergat ze nou iemand? Oh ja! Ze had ook nog Ayero. Ze had eigenlijk geen idee hoe het met hem ging? Nooit wat van hem gehoord.. Waarom zou die ook?


~Beetje flut maar moet ff inkomen xoxo

_________________
Sleeping Beauty Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Sleeping Beauty Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping Beauty   Sleeping Beauty Emptyza feb 17, 2018 2:40 pm

Zodra ze haar zus hoorde zuchten, wist Khyvan dat haar aanwezigheid niet gewaardeerd werd. Haar ene oor draaide zich naar achteren. 'Het was geweldig, totdat jij kwam.' Yeah, yeah. De jonge wolvin snoof. Aims had weer eens last van haar attitude. Vond zichzelf als Shadow beter dan de rest, en al helemaal beter dan haar zus.
Khyvan was dan ook behoorlijk verbaasd toen er een voorzichtige glimlach op de snuit van Aims verscheen. 'Uhh... sorry. Het was niet de bedoeling boos over te komen.' Ze draaide haar oor weer recht toen de zwarte Jongwolf zich oprichtte en ging zitten. 'Anyways. Hoe is het met jou en de rest? Mam en oma enzo.' Wow, chit-chat? Aims leek ineens weer op zichzelf. Khyvan ging ook zitten en speelde wat met haar staart.
'Geen idee, eigenlijk.' Ze haalde haar schouders op. 'Ik heb ze al een tijdje niet gezien. Tegenwoordig zorg ik voor mezelf,' legde ze uit. De training van Amatariseu zorgde ervoor dat ze prima in haar eentje kon overleven. Khyvan was een stuk sterker en zelfverzekerder dan eerst. 'Met mij gaat het dus goed. En hoe is jouw leven?' De zandkleurige wolvin had zo langzamerhand geaccepteerd dat Aims haar niet in de buurt van haar vader wilde hebben. Ze was haar immers niet komen halen om haar de Shadows te laten ontmoeten. Niet dat ze dat zo erg vond. Te zien aan de verandering die Aims was ondergaan, kon het niet een al te gezellige plek zijn.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Sleeping Beauty Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping Beauty   Sleeping Beauty Emptyzo feb 18, 2018 2:22 pm

Sleeping Beauty N50cwz
Khyvan ging zitten en begon met haar staart te spelen. 'Geen idee, eigenlijk.' Wat? Aimey keek haar verbaasd aan. Hoezo wist ze dat niet? 'Ik heb ze al een tijdje niet gezien. Tegenwoordig zorg ik voor mezelf,'' Aimey bleef verbaasd kijken. Haar zusje? Voor haar zelf zorgen? Nou ja.. Aimey groeide natuurlijk al een tijd niet met haar op, misschien was ze wel sterker en slimmer geworden. Arme mam tho.. Eerst ging Aims op een dramatische manier weg, toen haar broertje en nu haar andere dochtertje ook nog. Ach Ayero was waarschijnlijk nog steeds te klunzig om op zichzelf te leven. Aimey was glimlachte bij de gedachten van haar kleine broertje die van de heuvels van Raska Hills af plunderde. 'Met mij gaat het dus goed. En hoe is jouw leven?’ Hoe ging het met haar leven? Haar vader zat haar te pushen om beter te worden, wat ze wel begreep, en de Shadows.. Tja de Shadows.. Die waren hun zelf niet echt. ‘’Ingewikkeld..’’Zei ze simpel. ‘’Nu onze oma dood is van het Shadowbloed is alles een beetje vaag daar. Maar Kova is een geweldige moeder!’’ Het was waar Kova was er voor haar toen hun vader er even tussen weg was gegaan. ‘’Ow en pap is natuurlijk ook geweldig.’’ Grinnikte ze toen ze realiseerde dat ze hem niet had noemde. Ze had zoveel te vertellen aan haar zusje. Ze was natuurlijk ook bang dat ze weg moest als haar vader niet de alfa werd. Ze miste haar zusje wel, maar no way dat ze haar vader ging delen._________________
Sleeping Beauty Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Sleeping Beauty Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping Beauty   Sleeping Beauty Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: