Serigala


 

Deel
 

 Playing Death

Ga naar beneden 
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Playing Death Empty
BerichtOnderwerp: Playing Death   Playing Death Emptyza nov 18, 2017 7:58 pm

 
De tempraturen begonnen te dalen, de dagen werden korten en het voedsel schaarser. Aissar, die verregend was en met een sjompenatte vacht rond sjokte had zin in een makkelijk en lekker hapje. Vandaar dat de reu was uitgekomen bij Raska Hills. Een plek die juist bekend stond om de vele konijnen. Wanneer de reu beweging vanuit een konijnenhol had gespot, was hij geruisloos dichterbij geslopen. Hij had een jachthouding aangenomen en wachtte geduldig af, ooit zou het pluizige dier zijn hol verlaten. Zoals gedacht gebeurde dit snel, waarnaar Aissar richting het prooidier begon te bijten. Het dier rende zijn hol uit, raasde enkele meters over de velden achtervolgd door een ravenzwarte reu. Hoewel hij snel was, had Aissar pech en was het dier al weer veilig in een ander hol gekropen. Gefrustreerd grauwde hij een keer, waarbij hij met zijn voorpoten het hol probeerde te vergroten. Hij zou dat mormel krijgen en snel ook.

[Open]

_________________
Playing Death 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Ayero

Ayero


Playing Death Empty
BerichtOnderwerp: Re: Playing Death   Playing Death Emptyzo nov 19, 2017 9:22 am

Ha! Daar hadden ze niks van terug! Met een flink tempo draafde de jonge reu door Raska, zijn zwarte staartje trots in de lucht geheven. Oma had hem een aantal seizoenen geleden ingedeeld bij de Aqua Squad, en omdat hij haar niet teleur wilde stellen had hij dus ook die saaie lange manen met hen doorgebracht. Maar nu, nu was hij er dan ook echt klaar mee. Je had er niks aan als je ging bespreken hoé je de vijand in de pan zou hakken. Je moest het gewoon doen! En daarom had hij...
Hé, een geur! De adolescent hield zijn kop schuin en nam opnieuw een flinke teug koude lucht. Jaha.. hij had er eentje gevonden! Een indringer! Enthousiast hobbelde de slanke Jongwolf op de geur af, bijna kwispelend van opwinding. Zijn eerste indringer, zijn eerste slachtoffer! Wat zou mama trots op hem zijn als hij de dikke kop van de dwaas het kamp in sleepte! En wat zou papa.. Nee. Papa zou überhaupt al van niks weten. Ayero stopte abrupt met kwispelen. Hij had geen idee wat papa zou vinden van zijn succes, van zijn bestaan, zelfs. En hijzelf wist eigenlijk net zo weinig.
Maar goed, de vijand was eindelijk in beeld! Het was een forse, zwarte Wolf, reu bleek uit zijn geur. En hij stond... te graven in een konijnenhol? Ayero hield zijn grinnik in. Kom op zeg, zelfs die dikke Kaïn kon nog beter konijnen vangen! De slanke Jongwolf zakte door zijn gespierde achterpootjes en sloop stapje voor stapje op de indringer af. Het viel hem op dat hij een roedelgeur droeg, al was het in geen opzichten gelijk aan die van Okami. Toch straalde deze specifieke geur iets... bekends uit. Hmpf. Hij had geen idee though. Nog vier stappen, nog twee... Geruisloos sprong Ayero met een prachtige grote boog richting de schouders van de reu, zijn tanden klaar om zich diep in het vlees van de indringer te hakken.

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Playing Death Ayero_11
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Playing Death Empty
BerichtOnderwerp: Re: Playing Death   Playing Death Emptydi nov 21, 2017 3:40 pm

 
Terwijl hij met zijn voorpoten de donkere aarde naar achteren groef, hoorde hij het gejammer van de angstige konijnen onder hem. De reu was dichtbij zijn doel; zijn maaltijd bevond zich vlakbij zijn neus, klaar om gepakt te worden. Het duurde met deze tactiek niet lang wanneer hij met zijn tanden een harig velletje te pakken kreeg. Hij stopte dan ook met graven en rukte het diertje iets wat te agressief naar boven waardoor het gekrijs alleen maar harder werd. Als reactie daarop verliet een lage grom zijn bek.
Op het moment wanneer Aissar beet had en dus wou beginnen aan zijn maaltijd werd hij plotseling van achter besprongen – de reu was zo opgegaan in zijn spel, dat hij niet door had gehad dat er gezelschap was. Even schrok hij, en opende daarbij iets zijn bek waardoor het haasje de kans kreeg om te ontsnappen. Hijzelf had daar zijn aandacht niet bij, hij had zich immers iets anders om zich op te concentreren.
Wanneer Aissar een paar tanden op het vel bij zijn schouders voelde, bedacht de reu zich niet; zijn kop draaide zich naar zijn belager, waarnaar hij zijn bek in diens nek probeerde te zetten om zo de wolf van zijn schouder af te kunnen rukken. Hoewel er zijn vijand het gewicht op hem drukte, kon hij zich makkelijk staande houden, wat er op duidde dat hij te maken had met een onvolgroeide wolf. Om meer input op zijn belager te krijgen en deze te dwingen om hem lost te laten, liet hij zijn gewicht richting de ander vallen. Gegrom uit zijn bek liet de ander weten dat hij niet bepaald gesteld was op zijn verrassingsaanval.

_________________
Playing Death 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Ayero

Ayero


Playing Death Empty
BerichtOnderwerp: Re: Playing Death   Playing Death Emptydi nov 21, 2017 8:31 pm

Het zwarte bakbeest greep Ayero bij zijn nekvel en smakte hem met een geweldige dreun op de grond. De kaken van de onvoorbereide Jongwolf klapte meedogenloos op elkaar. Verdomme! Agressief grommend probeerde het onhandige jonge reutje overeind te komen, maar alles om hem heen leek te draaien en te kolken. Oh man.. z'n kop deed wel heel veel pijn... Hijgend hees Ayero zijn magere torso op van de kleffe gras, zijn uiterste best aan het doen niet flauw te vallen door de duizeling of te gaan janken van de pijn. Het was niet eerlijk! Oma had hem in die skere Aqua Squad gepleurd! Daar had 'ie niks geleerd! En.. en...
Eindelijk vond hij de kracht om op te staan. Ugh. Hij schudde een keer wild met zijn beurse koppie en keek zijn tegenstander toen vuil aan. Deze poedel ging van zijn turf af. En snel ook! Met een nog behoorlijk kinderlijk strijdkreetje stormde de pielepoot op de massieve reu af, klaar om zijn vuile keeltje open te scheuren! Ha!

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Playing Death Ayero_11
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Playing Death Empty
BerichtOnderwerp: Re: Playing Death   Playing Death Emptydi dec 19, 2017 10:31 pm

 
Zijn belager van zich afrukken koste de reu niet erg veel moeite; wat er dan ook op wees dat de wolf onervaren en jong was. Hij verwachtte dan ook geen groot gevecht, immers was menig wolf wel zo verstandig om een gevecht met hem te vermeiden. Meestal was hij dan ook diegene die de ander als eerste te lijf ging – of tenminste zo zou het moeten zijn. Het irriteerde hem dan ook toen hij zag dat zijn tegenstander, die trouwens een jonge reu bleek te zijn, nogmaals op hem afdenderde. Wanneer er ook nog een strijdlustige kreet bij van te pas kwam hield Aissar het niet meer.. Nog voordat de jonge reu hem had aangeraakt of evenals dichtbij hem in de buurt was, greep hij richting diens voorpoot om zo het evenwicht te verstoren, hem vervolgens te vloeren. “Je moet wel erg dom zijn, om zo’n actie nogmaals uit te voeren.” Klonk hij spottend.

_________________
Playing Death 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Playing Death Empty
BerichtOnderwerp: Re: Playing Death   Playing Death Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: