Serigala


 

Deel
 

 Gezelschap....OPEN

Ga naar beneden 
Celegon

Celegon


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyvr feb 12, 2016 3:37 pm

Celegon liep door het gebied waar hij weleens eerder was geweest, zijn lievelingsgebied. Het was hier meestal wat aan de donkere kant, zelfs s’ middags. En dat vond hij fijn. De mist hing vlak boven de grond, waarbij Celegon een duister gevoel bij had. Het had een paar seconde geleden geregend waardoor er modder lag waar Celegons poten een voor een in zakten. Plotseling stopte hij en zakte door zijn poten. Een hert, recht voor hem bladeren aan het eten. Zachtjes sloop hij op het hert af. Toen hij dichtbij was greep hij zijn kans en sprong op de rug van het hert. Het hert vocht er tegen maar Celegon was hem te slim af en doodde het hert.

Toen Celegon zijn maaltijd op had en de botten aflikten rook hij de geur van een soortgenoot. Hij hoorde takjes kraken. Snel verliet er een grom zijn bek. Hij wou geen gezelschap en zeker geen vrienden maken. Tenzij het ook van zijn soort waren, slecht. Hij wou geen poedels op bezoek die slijmen, die slijmen je kop eraf, de ergste marteling, poedels.
Sorry slecht beginnetjeee OPEN

_________________
Gezelschap....OPEN M7vn8g
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Tristan

Tristan


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyvr feb 12, 2016 4:20 pm


Heel de dag lang was Tristan al lui. Te lui om te jagen, om rond te lopen, maar te verveeld om ergens te gaan liggen en niks te doen. Hij had er een hekel aan, aan niks doen. Het was saai en dan ging hij zich vervelen en wanneer dat hij zich verveelde gebeurden er slechte zaken. Precies om dat tegen te gaan was de wolf met zijn vuile witte vacht in beweging gebleven en strompelde hij wat door het bos heen. Opzoek naar iets dat zijn dag nog interessant zou kunnen maken.

Uiteindelijk was er iets opgedoken dan al zijn aandacht wist te krijgen. De geur van vers vlees was wat hem vooral aantrok. De soortgenoot nam hij erbij en kon voor een dagje vermaak zorgen, maar het was vooral eten. Zijn maag liet een klagend gerommel horen en hij twijfelde niet langer. Zijn neus volgend kwam hij terecht bij een wolf die net zijn maaltijd op had. ‘Aw,’ kwam er teleurgesteld uit de vuile reu zijn mond. Zijn ogen waren gericht op het hoopje botten dat er nog op de grond lag, maar er hing nog maar amper vlees uit. ‘Net te laat voor mijn maaltijd,’ ging hij op een zeer dramatische toon verder. Als je één woord mocht kiezen om Tristan te beschrijven, dan was dat zeker ‘drama’ want hij deed niets liever dan overdreven reageren.
T    R    I    S    T    A    N

_________________

Gezelschap....OPEN I5taox

Terug naar boven Ga naar beneden
Celegon

Celegon


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyvr feb 12, 2016 5:59 pm

Er klonk iets uit de bek van de wolf achter hem. ‘’Net te laat voor mijn maaltijd.’’ klonk eruit een paar seconde later. Celegon draaide zich om. Hij had te maken met een drama.. king. ‘’Oh wat jammer nou als je nou wat wou had je ietsje eerder moeten komen.’’ Zei hij terug met dezelfde toon als de wolf voor hem had gebruikt. Zijn kop draaide naar de botten waar nog een klein stukje vlees aan zat. Zijn bek pakte het vlas en smokkelde het op. Het bloed van het hert zat om zijn mond heen. Hij wist dat de wolf voor hem ook slecht was en hem in schatte. Iedereen schatte Celegon altijd in. Klein, slim en ook sterk. Zijn kracht in zijn poten ...Zijn hele lichaam was onverstelbbaar. Niemand geloofde het maar als ze er mee te maken kregen piepte ze wel anders, of te wel deden helemaal niets behalve dood liggen op de grond. Celegon had veel vermoord voor anderen en voor zijn lol, maakte niet uit hoe slecht of oud de wolven waren, hij doodde ze. Deze wolf schatte hij in de leeftijd vier. Ouder dan hem maar waarschijnlijk niet sterker, maar Celegon wou deze keer geen gevecht. Hij keek de andere reu aan, deze wou Celegon laten leven. Hij twijfelde wel. Maar deze was volgens hem net zo slecht als Celegon, wat hem beviel. ‘’Wat dacht je van… Jagen, op een hert, ik zag er een paar verder op. Dan maken we nog een maaltijd.’’ Zei hij niet op een vriendelijke manier maar ook niet gemeen. Celegon sprak het uit met een mysterieuze manier.

_________________
Gezelschap....OPEN M7vn8g
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Tristan

Tristan


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyvr feb 12, 2016 11:38 pm


Met een schuin oog keek Tristan naar de andere wolf die zijn dramatische toon overnam. Zoals steeds sierde een grijns de wolf zijn lippen en lachte hij wanneer hij de woorden hoorden. ‘Verschrikkelijk jammer,’ zei hij lachend, moest hij eerder zijn gekomen had hij de reu weggejaagd en zijn eten opgeëist. Langzaam was hij ondertussen rond de andere aan het cirkelen. Zoals altijd had hij een slordige houding die perfect paste bij zijn voorkomen. Hij liep altijd met zijn hoofd laag bij de grond en zijn poten heften hij nooit hoog op waardoor ze vaak over de grond sleepten. Zijn vacht zat ondertussen vol met klitten en was al lang niet meer wit te noemen.
Tristan wandelde rustig dichter bij terwijl de andere maar aan het praten was. Iets over het samen jagen op herten zodat hij ook een maaltijd had. Wat een vriendelijk aanbod. Ondertussen stond hij al een heel pak dichter bij de andere reu en de overblijfsels. Eén van zijn witte poten stak hij uit naar één van de botjes om die zo naar zich toe te schuiven. ‘Wat nu als jij op een hert ga jagen en ik wacht hier?’ stelde Tristan serieus voor. Nee, nog steeds had hij geen zin in jagen. In zichzelf moe maken. Hij kon prima nog een tijd zonder eten en ergens lag er wel iets dood op de grond. Misschien overblijfsels of een gestorven konijn. Hoe minder moeiten hoe beter. ‘Ja, goed, deal, afgesproken? Perfect! Zoek de dikste en sappigste maar uit,’ een grote grijns sierde de witte reu zijn bek terwijl hij zelf het antwoord voor de andere had gekozen.
T    R    I    S    T    A    N

_________________

Gezelschap....OPEN I5taox

Terug naar boven Ga naar beneden
Celegon

Celegon


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyza feb 13, 2016 2:03 pm

De reu liep dichter naar hem toe en wandelde rondjes om Celegon heen. Als dit Celegon bang moest maken was dat goed mislukt. Plotseling stelde de grijs\witte reu voor dat hij een hert pakte en het dat hij hier mocht wachten. Celegon stopte met het smakken op het laatste stukje vlees en slikte het door toen hij het hoorde. Voordat hij begon te vertellen begon die reu alweer die had besloten dat Celegon er in mee zou gaan. Hij zei dat het de sappigste en dikste moest uitkiezen. Celegon lachte op een sarcastische manier. ‘’Leuk geprobeerd. Misschien wel jonger maar niet dommer. Wat dacht je ervan dat we samen jagen op de lekkerste en DELEN, of dat ik alleen ga jagen en vervolgens jou achterlaat en het alleen ga op smikkelen.’’ Zei hij met een grommende neutrale stem. Deze wolf moest oppassen met wie hij het tegen had. Hij ging opstaan en stak zijn klauwen in het modder. Hij ging lopen op precies dezelfde manier als de reu deed. Zijn kop hing laag laag een ze draaide rondjes om elkaar heen.

Sorry deze is kort...

_________________
Gezelschap....OPEN M7vn8g
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Tristan

Tristan


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyza feb 13, 2016 2:49 pm


Net zoals hij aan het doen was begon de andere reu ook met rondjes stappen. Wat nieuwsgierig bewoog Tristan zijn oren heen en weer en de grijns verdween maar niet. Dit was goed. Hij lokte reactie uit bij de anderen. Niet precies wat hij wilde, want de andere wilde nog altijd iets samen gaan doen. Jagen met een soortgenoot maakten alles veel eenvoudiger, maar toch sloeg hij het aanbod af. De andere mocht in zijn plek voor hem jagen, maar dat werd ook afgeslagen.
Tristan liet een schrille lach horen en schudden hevig met zijn hoofd. ‘Sorry mate, niet zo’n team speler,’ zei hij en staakten het lopen van de rondjes. Het bot dat hij zonet bij het karkas had weg getrokken stak hij in zijn mond vooraleer hij ging liggen. Nu plaatste hij het witte bot tussen zijn poten en begon hij erop de kauwen. ‘Delen staat dus niet in mijn woordenboek, wat van mij is is van mij,’ vervolgde hij nog, zijn bruine ogen richten hij op naar de andere tijdens het kauwen. Als de vreemde wolf wilde dat Tristan onder de indruk van hem was, faalde hij enorm. Eigenlijk was Tristan nooit onder de indruk van iemand, daarvoor was hij niet verstandig genoeg. En zoals vele zeiden: hij miste een paar vijzen in zijn kop.
T    R    I    S    T    A    N

_________________

Gezelschap....OPEN I5taox

Terug naar boven Ga naar beneden
Celegon

Celegon


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyza feb 13, 2016 3:09 pm

De grote maar niet hele slimme reu stopte met het lopen en ging liggen e het bot tussen zijn poten, kauwend zat hij aan het bot waar niets meer aanzat. De reu begon te vertellen dat hij niet zo’n teamspeler was. Vertelde Celegon dat maar, alsof hij een teammate was. Het enige wat hij wou is dat hij ging helpen en hem vervolgens wegjagen maar dat kam er niet van. De reu was te lui en zei dat samenwerken niet in zijn woordenboek stond. Hierdoor lachte Celegon en er stond een grijns op zijn gezicht. ‘’Vertel mij wat..’’ Zei hij. Hij ging verder met het wandelen om de reu heen. Eerlijk zat hij vol na twee herten voor dit hert had hij er nog een op. ‘’Sommige wolven hè?? Zijn toch zo lui!’’ Zei hij op een plagerige manier met het grijns op zijn gezicht. ‘’Ik zou dus echt geen voorbeeld nemen aan zo’n wolf.’’ Zei hij nog eens op een plagerige manier. Celegon was niet bang voor deze reu, hij had vervolgens wel ergere wolven gehad, deze kon hij makkelijk aan maar toch was hij niet van plan wat deze wolf aan te doen.


Tsss, ik heb gewoon geen inspiratie op dit moment hihi. Sorry!

_________________
Gezelschap....OPEN M7vn8g
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Tristan

Tristan


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyza feb 13, 2016 6:38 pm


Voor een bepaalde tijd keek Tristan niet meer naar de andere reu, maar zijn oor draaide wel steeds naar hem toe als de andere van plaats veranderde. Hij bleef ook steeds luisteren naar wat werd gezegd en heel de tijd kon hij niet anders dan vermakelijk grijnzen. ‘Heeft iemand je ooit al verteld dat je niet subtiel bent? Nee echt, daar is nog heeeeeel wat werk aan,’ zei Tristan die met een schuin oog naar de andere bleef kijken. ‘Eigenlijk is er op meerdere vlakken werk aan je, maar laat ik die maar niet allemaal opsommen,’ zei hij grijnzend en hij wierp zijn blik op het bot waar dat hij verder op ging kauwen. Tristan was zeer tevreden en trots over zijn eigen uitspraak. Het was echt van zijn gezicht af te lezen. Die opmerking moest hij gewoon onthouden voor een volgende keer met iemand anders. Wie weet wat voor geweldige reacties dat hij dan nog zou krijgen. ‘Maar ik ben niet lui,’ voor even leek het alsof dat hij in de verdediging zou schieten en het volledig zou gaan ontkennen. ‘Ik maak enkel graag gebruik van de diensten van anderen,’ vervolgde de vuile wolf. Als hij zich niet moe moest maken zou hij dat simpel weg ook niet doen.

OOC: No worries, vind je posten goed ^^
T    R    I    S    T    A    N

_________________

Gezelschap....OPEN I5taox

Terug naar boven Ga naar beneden
Celegon

Celegon


Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Emptyza feb 13, 2016 7:51 pm

De reu ontkende dat hij lui was en sprak nog iets uit waar Celegon geen zin in had om naar te luisteren. ‘’Niet lui??’’ Lachte Celegon uit. ‘’Niet lui.. Haha.’’ Wreef hij er nog even extra in. ‘’Weet je wat ze niet lui noemen?? Jagen voor je eigen voedsel!’’ Zei hij met een grijns op zijn gezicht die nog niet een moment verdwenen was. Ookal wist Celegon dat als het waar was dat hij ook een beetje lui was aangezien hij ook niet alleen van zijn eigen eten smukkelde, maar dat hoefde deze reu niet te weten. Celegon wandelde maar door rond de reu en hij had zeker niet de behoefte te stoppen. Zijn poten zakten een voor een door de modder. Het gevoel was van fijn. Hij hield van dat duistere, drappige weer. Zijn poten waren helemaal bruin van de modder. Het plakte zo lekker aan zijn vacht wat de meeste wolven niet fijn vinden maar Celegon owh hij vond het heerlijk!!

Thanks die van jou zijn ook top! xx

_________________
Gezelschap....OPEN M7vn8g
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Gezelschap....OPEN Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gezelschap....OPEN   Gezelschap....OPEN Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: