Serigala


 

Deel
 

 //Looking for some friends.\\

Ga naar beneden 
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

//Looking for some friends.\\ Empty
BerichtOnderwerp: //Looking for some friends.\   //Looking for some friends.\\ Emptyma sep 04, 2017 5:31 pm

//Looking for some friends.\\ N50cwz


Some friends wanted


Daar liep ze dan, niet wetend wat ze moest doen. Er was niets te doen, ze kon maar beter wat proberen te gaan vangen of wat te gaan drinken bij Mossley March. Ze was er zo klaar mee. Misschien moest ze maar op haar zelf gaan leven. Alleen ze wou haar vader wel altijd zien, dus dat werd het niet. Toch.. Wat moest ze anders doen? Blijven proberen, proberen erbij te horen? Nee. Ze was er genoeg van. Ze was beter, en als haar stomme familie daar dat niet zag waren ze misschien wel gewoon jaloers. Aimey is sterk en groot, wat wou je nog meer? Ze stond het niet meer aan hoe iedereen haar behandelde. Ze verdiende vrienden, dan maar vrienden die niet in een stomme roedel zaten. Alleen wist ze niet hoeveel pups er waren in Serigala, en zeker niet zonder roedel. Het ging vast lastig zijn om er een te vinden, but who knows kwam ze er straks wel een tegen.
Later voelde Aimey al wel dat in Mossley was. Haar pootkussentjes zakte in door het drappige gras. Aimey keek op en stopte toen even. Het zag er op deze tijd van de dag er heel mooi uit. Het was avond, maar de maan en de sterren waren al op. Het was een heldere nacht en de sterren weerspiegelde in het water dat voor haar lag. Aimey draafde ernaar toe en ging zitten voor het water. Aimey boog naar voren en nam een paar verfrissende slokken.
//~Rhyven~\\_________________
//Looking for some friends.\\ Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Rhyven

Rhyven


//Looking for some friends.\\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: //Looking for some friends.\\   //Looking for some friends.\\ Emptywo sep 06, 2017 10:51 pm


Rhyven liep sjokkend over het donkere gras, het was pas net avond maar de maan stond al aan de hemel. Rhyven besloot even te stoppen om te genieten van de omgeving. Hij keek met zijn vel blauwe ogen richting de maan. Hij hield even zijn adem in en zuchtte. Het was een rustige stille avond op de plek waar hij liep, maar toch was er veel beweging te zien tussen het struikgewas. Zijn neusgaten vulden zich met verschillende geuren van de omgeving, van de bloemetjes tot de bomen. Hij nam zijn omgeving goed in zich op, het was er erg drassig, waardoor zijn jonge wolvenpoten af en toe een beetje wegzakten in de modder. Hij keek om zich heen, geen wolven te bekennen, dus drukte hij zich weer op en besloot om met moeite verder te lopen. Het was ook niet zomaar iets voor zo'n jonge pup om in je eentje te moeten overleven. Drie dagen geleden was hij gedumpt door zijn ouders in de modderige gebieden van Serigala. De jonge pup had weten in leven te blijven, maar was nu vrij uitgemergeld, en had moeite met op zijn poten te staan. Eten was wat hij nodig had, maar jagen kon hij nog niet echt. Zijn ouders hadden hem achtergelaten omdat zij bij een roedel zaten, maar niet de alfas waren, dus zouden de leiders van die roedel erachter komen, was Rhyven zijn leven er geweest. Zijn moeder had hem nog zo gezegd: ''Rhyven, we komen je weer halen we beloven het. Blijf hier nu maar even zitten jonkie''. Maar ze waren nooit terug gekomen, en Rhyven was op pad gegaan om zijn ouders te zoeken. Rhyven kwam met trage passen aan bij een beekje, waar hij een wolf zag drinken.  Hij trok een laatste sprintje, richting de wolf en zakte toen in elkaar.

_________________
//Looking for some friends.\\ Rhyvan11
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

//Looking for some friends.\\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: //Looking for some friends.\\   //Looking for some friends.\\ Emptydo sep 07, 2017 3:47 pm

//Looking for some friends.\\ N50cwz
En toen, opeens hoorde ze wat achter haar rennen, en ook wat strompelen. Aimey schrok en wou als reflectie naar voren rennen, maar viel daar in tegen in het water waar ze van dronk. Spetters vlogen de lucht en Aimey kwam zo snel mogelijk weer boven en legde haar bovenlichaam alvast op de kant. Haar vacht was zwaar, dus in een keer op land springen ging niet. Aimey keek hijgend op en zag een.. pup? De pup lag op de grond. Aimey zette kracht en trok uiteindelijk haar lichaam op het land. Aimey stond op en schudde zich eerst maar af. Toen ze naar de pup keek viel haar al snel op dat hij een stuk jonger was. Tenminste, in ieder geval wel 3. Aimey draafde op het diertje af en ging zitten. ‘’Wat probeerde jij te doen?’’ Vroeg ze grinnikend.


_________________
//Looking for some friends.\\ Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Rhyven

Rhyven


//Looking for some friends.\\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: //Looking for some friends.\\   //Looking for some friends.\\ Emptydo sep 07, 2017 10:58 pm


Rhyven zag hoe de wolvin in het water in viel, en de spetters om zijn oren vlogen. Door een paar spetters op zijn gezicht, kwam hij weer een helemaal bij zinnen. Hij schudde zijn kop waardoor de spetters weer van zijn gezicht af vlogen. Hij zag hoe de zwarte pup weer de kant op klom en zijn kant op kwam. Hij voelde dat hij bekeken werd door haar, en was bang dat dit zijn einde wel eens kon zijn. ‘’Wat probeerde jij te doen?’’ vroeg de andere wolvin toen. ‘’Water… Dorst…’’ Kon hij alleen maar uitbrengen. Zijn uitgemagerde lichaam zag er niet uit, hij had nu echt snel wat voedsel nodig. Hij klom met moeite weer op zijn poten en strompelde naar het water, waarna hij gulzig wat slokken nam. Toen draaide hij zich om, richting de andere wolf en bekeek haar even. '’Ik ben opzoek naar mijn ouders... en eten’’ vertelde hij toen.

_________________
//Looking for some friends.\\ Rhyvan11
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

//Looking for some friends.\\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: //Looking for some friends.\\   //Looking for some friends.\\ Emptyvr sep 08, 2017 4:19 pm

//Looking for some friends.\\ N50cwz


Thirsty boy


‘’Water… Dorst…’’ Klonk er een beetje sneu uit de jonge pup. Wauw.. Het verbaasde haar al waar zijn ouders zijn, maar het leek er dus op dat hij die een tijdje niet heeft gezien. De pup stond op en strompelde naar het water waar hij gunstig begon te drinken. Aimey keek naar de pup en draaide om. Ook de pup stopte en keek haar aan toen hij klaar was. '’Ik ben opzoek naar mijn ouders... en eten’’ Aimey dacht na. Hoe moest ze hier op reageren? Zoveel zin om voor een andere pup te jagen had ze ook weer niet, maar hem laten verhongeren leek ook een beetje sneu. En er kwam nog een vraag bij haar op, mochten Shadows wel vrienden worden met alleen staanders? Pff, wat boeide dat, ze mochten haar toch niet. De enige reden dat ze daar was, was voor haar vader. Aimey liep op de kleinere reu af en ging voor hem zitten. Toch.. Hem eten geven en hem dan alsnog alleen laten kon ook zijn dood betekenen.. Misschien moest hij hem meenemen naar het ka.. Nee, nog een pup gingen ze niet waarderen. Ugh.. Okami zou veel beter voor hem kunnen zorgen, maar hem daar afleveren was geen optie natuurlijk. Maar Aimey was eigenlijk ook niet echt verantwoordelijk voor deze pup. Maar ze wou wat doen.. ‘’Ik kan misschien je ouders niet vinden..’’ Ze had nog niet echt trainingen gekregen maar ze heeft wel wat skills van haar vader overgenomen de laatste tijd. ‘’Maar voor eten kan ik wel zorgen.’’ En ze glimlachte vriendelijk naar de kleine reu.

_________________
//Looking for some friends.\\ Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
//Looking for some friends.\\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: //Looking for some friends.\\   //Looking for some friends.\\ Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: