Serigala


 

Deel
 

 Tears

Ga naar beneden 
Tears

Tears


Tears  Empty
BerichtOnderwerp: Tears    Tears  Emptyma aug 21, 2017 6:56 pm

Basics
❖ Name - Tears
❖ Gender - Lady
❖ Parents - Unknown
Looks
❖ Tears is een groot gebouwde wolf met twee strepen onder haar ogen richting de snuit, vandaar haar  naam Tear. Zij heeft bruine, vrij dikke vacht. Haar ogen zijn anders, ze heeft zacht rode ogen met een vlek bruin erin.
Personality
❖ Tears voelt zich altijd hoger dan een ander, aangezien ze de leider van een clan was. Toch kon ze aardig zijn, is ze bevriend met iemand, is ze er trouw aan. maar elke wolf heeft een slechte kant, right? Tears kan snel jaloers worden op wolven die hoger dan haar staan, en heeft er een zwakte voor. Ook is ze niet blij met concurrentie, ze wil de concurrentie zo snel mogelijk laten boeten.
❖ Scared for - Thunder
❖ Loves - Swimming in the summer night
❖ Bad in - Lying
❖ Good in - Fighting
History
❖Tears was nog maar een kleine pup toen de mensen kwamen in het gebied waar de wolven leefden, alleen zij was nog te jong, en zij kon niet vluchten dus lieten zijn ouders haar achter. De mensen die haar vonden wouden hem houden, en niet dood laten schieten of haar pijn laten doen dus namen ze haar mee in huis als een hond. De mensen zorgde goed voor haar, ook al was haar niet de makkelijkste. De mensen noemde haar Tears vanwege zijn strepen, en zo kwam ze aan haar naam. Toch werd ze ouder, en moeilijker om voor te zorgen aangezien de pup wilder werd en niet genoeg werd uitgelaten. Ze begon overal op te kauwen, scheuren aan alles zoals gordijnen en maakte vaak dingen kapot. Ze konden het niet meer toen ze 7 maanden werd, ze begon steeds meer op een wolf te lijken, en andere buren werden bang ervan, en vooral de kinderen mochten niet bij hun op bezoek komen. Ze ging weg.. Haar baasjes gingen weg.. En toen ze terugkwamen hadden ze een ander dier meegenomen. Het was een border pup. Zijn baasjes leken verdrietig maar toen pakten ze de riem en namen hem naar buiten waar een busje aan het wachten was. Tears wist niet wat er aan de hand was maar beet het mens dat de riem overnam in de hand. De man liet los en Tears rende zo hard mogelijk weg de bossen in. Ze rende en rende.
Na een lange tijd, toen ze 1 was, was het duidelijk, ze was allang weg van het gebied waar ze leefde, ze was in een ander gebied, een prachtig gebied. Moonland. Ze kwam wolven tegen, die vriendelijk waren. Ze ging met het groepje om, en er kwamen steeds meer bij. Toen kwam Tears op een idee. Ze hadden een plek, vrij veel wolven. Tears stond op een steen en begon te spreken over een roedel. Er was een duistere roedel in het gebied, maar ze vond dat er een betere moest komen, een goede. Al haar vrienden vonden het een plan dus ze noemde zichzelf Dreamers. Al snel wou iedereen wel leider worden, maar aangezien het haar idee was, werd zij de leider van The Dreamers. Er kwamen meer single wolven bij die wouden aansluiten, en ze voelde zich een echte diva. Ze was jong, maar toch leider, en sommige vonden dat niet kloppen. Wolven die over haar twijfelde, daagde ze uit. Ze vocht goed, meestal als ze dacht aan hoe haar baasjes haar opgaven, met die gedachte kon ze elke wolf wel aan, dacht ze. Toen ze de strijd aan ging met de duistere roedel, zag ze hoe groot ze waren, en ze werd er boos van. Jaloezie was te vinden. Ze vocht met vele maar ze was te zwak voor hun. Haar roedel viel haar aan, en het was alweer tijd om te gaan vluchtten toen ze 3 en een half was. En later kwam ze aan in Serigala, toen ze vier was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: