Serigala


 

Deel
 

 I Keep Searching

Ga naar beneden 
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: I Keep Searching   I Keep Searching Emptyma aug 14, 2017 12:13 pm

 
De ravenzwarte reu was na de dood van zijn moeder helemaal van het padje afgeweken. Zijn gedachten bestonden alleen nog maar uit het zoeken van de dader, al had hij nog geen aanwijzingen gevonden wie dat was geweest. Door zijn zoektocht was de relatie tussen hem en zijn geliefde Kova, dochter en andere roedelleden verslechterd, immers had hij weinig aandacht aan hen besteed en de dader op plek nummer één gezet. De reu zelf had het amper door, mede doordat hij zichzelf noch iemand niet de tijd gaf om te rouwen om het verlies van Kai. De dader liep nog steeds ergens in Serigala rond en als ze te veel tijd verspilde had diegene juist meer tijd gekregen om te ontsnappen. Dat kon Aissar niet laten gebeuren.
In de tussentijd leefde de reu tussen Dalrey Forest en de Vallei in. Meerdere malen was hij richting de Vallei vertrokken, om aanwijzingen te vinden en de andere roedel in de gaten te houden. Hij was er dan ook stellig van overtuigd dat die er iets mee te maken moest hebben. Vooral diens alfa, wiens Kai’s vijand was, stond hoog op zijn verdachtenlijstje – al was bijna iedereen een verdachte in zijn ogen.
De laatste tijd speelde ook een gesprek tussen Kai en hem van afgelopen winter door zijn kop. Daar had ze al wat vreemd geklonken over de toekomst en doodgaan. Hij vroeg zich af of ze het al eerder had geweten, hem wou waarschuwen of iets dergelijks. Daarbij had de reu zich ook gerealiseerd dat Kai niet om hulp had geroepen wanneer ze dat nodig had gehad. Was er dan toch meer aan de hand geweest? Raar was het wel. Dat nam echter niet weg dat hij met enige wraak gedachten kwelde. Kai was niet aan een natuurlijke dood gestorven en had daarbij enige hulp van een ander gehad. Aan hem (en de roedel) de taak om haar dood te wraken, haar dood kon dan simpelweg ook niet ongestraft blijven. De reu kon dan ook amper wachten om de dader te vinden en zijn tanden in diens huid te zetten. Zijn emotionele kant borrelde daarbij op met de gedachte dat hij de dader zo veel pijn zou bezorgen… dat het ondragelijk zou moeten zijn.
Aissar bevond zich nu in Runwick Fields, om precies te zijn de plaats waar hij tijdens de winter een onderonsje met zijn moeder had gehad. Daar had ze al wat apart geklonken, al had hij er toen niet zo veel aandacht aan besteed. Misschien had hij dat destijds wel moeten doen, maar het was onmogelijk om de tijd terug te zetten. De reu hoopte op iets van een spoor of dergelijke, maar er was niets bijzonders te vinden. Zittend keek hij even om zich heen, bedenkend waar hij zijn zoektocht verder zou moeten zetten. Er zou toch ergens een aanwijzing moeten zijn?

[OPEN]

_________________
I Keep Searching 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: Re: I Keep Searching   I Keep Searching Emptydi aug 15, 2017 8:25 pmDe jonge wolvin wandelde inmiddels al een halfjaar rond in het gebied, maar ontdekte iedere keer nieuwe dingen als ze er weer op uittrok om de wereld te verkennen. Deze keer was ze in een enorm uitgestrekt bloemenveld terecht gekomen, waar honderden verschillende zoete geuren in haar neus prikkelde. Het gras was zacht onder haar poten, en de vroege zomerzon verwarmde haar vacht. Haar staart stond trots geheven; ze voelde zich prima op haar plekje tussen de bloemen. Wel zorgde ze ervoor dat ze de zoemende beesten vermeed. Ze had al ervaren dat je die liever niet boos wilde maken.
Het enige probleem was dat ze alleen was. Haar moeder was bij de roedel, en Aims had het vast naar haar zin bij hun vader. Terwijl zij in haar eentje overbleef. Kaïn wilde ook liever in zijn eentje op avontuur, en mama wilde Ayero niet uit het oog verliezen, had ze het idee.

Khyvan ademde uit door haar neus, vastberaden om haar mood niet te laten verpesten door het feit dat ze alleen was. Dus begon ze met dat wat ze het liefste deed; zingen. Haar jonge stemmetje was nog hoog en soms een beetje bibberig, maar ze had veel plezier als ze met de vogels meedeed. Er kwam überhaupt geluid uit haar bek, en heel vals klonk het ook niet, dus ze mocht best trots zijn op zichzelf.
In gedachten verzonken struinde Khyvan door de velden, en zong over van alles en nog wat. De donkere tonen had ze al achter zich gelaten, haar humeur was alweer opgeklaard. Nu zong ze hoger en warmer, net als de zonnestralen, of de vlinders die rond haar kop fliederden. Door te zingen kon ze haar gevoel kwijt.
Haar stem stierf weg toen ze plots een figuur in het oog kreeg. Midden in een uithaal, abrupt als maar kon. Het was een wolf. Een reu. Groot, en zwart. Khyvan bleef stokstijf staan, bevroren in de tijd. Dat was toch niet...

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: Re: I Keep Searching   I Keep Searching Emptyza sep 02, 2017 12:50 pm

 
Het frustreerde hem enorm dat hij tot nu toe nog geen enkele aanwijzing had gevonden over het incident rondom Kai’s dood. De reu wist dat er iets zou moeten zijn, een geur of iets dergelijks om hem naar de dader te kunnen leiden. Echter had hij nog niets kunnen ontdekken en dat baarde hem zorgen. De dader had duidelijk een voorsprong en hij haatte de gedachte dat diegene zijn straf zou kunnen ontlopen. Aissar wou dan ook graag verder met zijn speurtocht maar wist niet goed hoe hij deze verder op zou kunnen pakken. Een gevoel van machteloosheid kroop bij hem naar binnen wat hem nog vastberadener maakte dan dat hij al was. Hij moest - hoe dan ook - de dader te pakken zien krijgen, dat had hij niet alleen Kai beloofd wanneer die er levenloos had bij gelegen, maar ook zichzelf. De reu zou zich dan ook aan zijn belofte houden.
Zittend op het gras, staarde hij naar de plek waar hij en Kai een onderonsje afgelopen winter had gehad. De plek was nog precies hetzelfde, al had de seizoenen wel hun sporen achterna gelaten. De konijnenhol, waar hij Kai destijds in had zien graven was nog steeds aanwezig, maar een teken van leven was er niet meer te vinden. Konijnen hadden hun plek verlaten, waarschijnlijk om Kai’s aanval op het hol. Een kleine grimas ontstond op zijn snuit, wanneer hij het beeld weer voor zich zag. Zijn gedachten gang werden meegenomen naar het moment waarbij hij de details probeerde te herinneren. Misschien had hij toch een aanwijzing gemist wat hem nu kon helpen bij zijn zoektocht naar de dader. Echter was het in zijn hoofd zo’n warboel dat hij het maar wazig voor zich zag en het verlies van zijn moeder nu echt begon in te zinken. Hij voelde zich mentaal zwakker worden en schudde dan ook kwaad zijn kop wanneer hij het zich realiseerde.
Afleiding kwam als een klap bij hem naar binnen zodra hij een licht gezang hoorde. Nieuwsgierig bewogen zijn oren richting het geluid, waarna ook zijn blik over het veld heen gleed. Enigszins wat verbaast ontdekte hij even wat verderop tussen de bloemen een jongeling. Hij schatte het dier op ongeveer Aimey’s leeftijd. Terwijl zijn blik nog wat langer gericht was op zijn mede-soortgenoot, kwam hij erachter dat de jongwolf voldeed aan het signalement wat Kova hem gegeven had. Was dit dan een zusje van Aimey en daarbij dus een dochter van Emaya en hij? De reu fronste, nadenkend wat hij het beste kon doen. Al negeerde hij zijn brein volledig door in de benen te komen en langzaam op de pup af te stappen... “Waarom stop je met zingen?” Begon hij het gesprek.

_________________
I Keep Searching 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: Re: I Keep Searching   I Keep Searching Emptyzo sep 03, 2017 9:28 pmKhyvan stond als verstijfd midden tussen de bloemen, haar oranje ogen gevestigd op de zwarte wolf, die haar uiteindelijk ook opmerkte. Het dier kwam langzaam naar haar toegelopen. De Jongwolf staarde hem aan alsof ze water zag branden. Haar hart bonkte in haar keel. Ze merkte niet dat ze trilde.
'Waarom stop je met zingen?' kwam uiteindelijk de vrij onschuldige vraag. Khyvan draaide verward met haar oor, maar wendde haar blik niet af. Langzaam kreeg ze het voor elkaar om haar spieren iets meer te ontspannen, en haar kaken van
'Ik zing niet als er andere wolven bij zijn,' verklaarde ze. Zingen was haar eigen ding, iets wat ze niet liet afpakken door wie dan ook. Het was ontzettend persoonlijk geworden, en wilde niet dat iemand daar achter zou komen. Bovendien wist ze niet of het normaal was om te zingen over alles wat ze meemaakte. Ze had het in ieder geval nog nooit iemand horen doen.
Ietwat ongemakkelijk liet ze haar blik over de omgeving glijden. Khyvan had geen enkel idee welke houding ze nu aan moest nemen. Was dit inderdaad haar vader? Ze wilde zitten, maar voelde zich daar niet genoeg op haar gemak voor. En er was niemand van de roedel in de buurt om haar te helpen in het geval dat alles misliep.
Ze schudde haar kop en richtte vastberaden haar oranje ogen op de wolf. Hij was groot, en zwart. Had ook oranje ogen, viel haar nu pas op. En ze had hem nog nooit gezien. De kans was zo ontzettend groot dat hij haar vader was... Ze rechtte haar rug om zelfverzekerder over te komen. Hij zou haar niet klein krijgen.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: Re: I Keep Searching   I Keep Searching Emptydi okt 03, 2017 9:37 pm

 
Iets wat geschrokken had hij een klein moment gekeken toen zijn eigen woorden bij hem naar binnen drongen. Zijn stem klonk zachter evenals zijn woordkeuze was hem onbekend. Terwijl zijn blik zich weer richtte op de pup, realiseerde hij zich dat hij niet de enige was; het teefje keek hem aan alsof hij een geest was. Duidelijk in de war gebracht, wellicht een tikkeltje angstig wanneer hij zag dat ze ook nog trilde. Verwachtte ze soms dat er iets ergs of was het alleen om de reden dat hij inderdaad was wat ze dacht dat hij was. De reu kon er niet om lachen, had ergens nog wel een beetje medelijden. Toch kon het teefje zich bij elkaar rapen, kreeg het toen ook voor elkaar om een aantal woorden uit te spreken. Een klein knikje aan zijn kant beantwoorde haar antwoord als teken dat hij het had begrepen.
Hij was uit zijn comfortzone en wist niet goed wat hij er aan kon doen om deze ontmoeting beter te laten verlopen. Met zijn blik nam hij zijn dochter in zich op, herkende daarbij enkele kenmerken van Emaya in haar verschijning. De geur die de pup bij zich droeg, bevestigde dat dit inderdaad een zusje van Aimey zou moeten zijn. Wanneer hij merkte dat ze de andere kant op keek, waarschijnlijk door zijn gestaar, besloot hij zijn bek te openen en er niet langer mee omheen te draaien. “Khyvan is het nietwaar?”


_________________
I Keep Searching 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: Re: I Keep Searching   I Keep Searching Emptyzo nov 19, 2017 2:15 pm

'Khyvan is het, nietwaar?' De directe vraag werd meteen gesteld en overviel haar een beetje. De Jongwolf wist niet hoe ze moest reageren. Het was wel duidelijk dat het inderdaad haar naam was, en dat betekende dat de zwarte wolf wel haar vader moest zijn.
'Dat hangt er vanaf. Wie vraagt het?' Eigenlijk twijfelde Khyvan. Dit was haar vader. Ze had hem eindelijk ontmoet. En nu het moment daar was, had ze geen flauw idee hoe ze zich moest gedragen. Agressie leek niet op zijn plaats, aangezien hij ook geen slechte bedoelingen jegens haar vertoonde. Maar affectie stond haar ook niet aan. Deze wolf - haar vader of niet - was een vreemdeling. En lid van een andere roedel. Maar wel een familielid. En dat alles maakte de zaak een heel stuk ingewikkelder.
[Kort en flut, maar een post! ^-^]

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: Re: I Keep Searching   I Keep Searching Emptydi nov 21, 2017 3:54 pm

 
“Dat hangt er vanaf. Wie vraagt het?” Haar woordkeuze klonk sterker dan dat Aissar verwachtte op dit moment. Iets wat verbaast had hij dan ook haar kant opgekeken, waarbij hij dan ook de twijfel van haar kant ontdekte. Hij begreep de jongwolf wel, hij kon dan wel haar vader zijn, maar was daarbij ook een vreemde van haar. Hij verwachte dan ook niet de zelfde connectie als bij Aimey, die inmiddels al weer een aantal maanden bij hem in de roedel leefde. Toch hoopte hij ergens op een vriendschap, al was dat wel erg ingewikkeld door de verschillende roedels en de relatie die hij niet had met Emaya maar juist met Kova. In haar reactie herkende hij ook een stukje van zichzelf, zijn jeugd was ook niet makkelijk geweest met destijds het vertrek van zijn moeder. “Je vader.” Besloot hij te zeggen. “Aissar.”

_________________
I Keep Searching 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: Re: I Keep Searching   I Keep Searching Emptyvr nov 24, 2017 3:59 pm


Voor een seconde bleef het stil. Khyvan wachtte af, wel wetende wie het was. Zijn antwoord kwam daarom minder schokkend aan als dan ze al die tijd had gevreesd.
'Je vader. Aissar.' Ze knikte. Haar hart bonste in haar keel, maar ze dwong zichzelf om hem aan te kijken. Hij had ook oranje ogen.
'In dat geval ben ik inderdaad Khyvan. Je dochter.' Het hoge woord was er in ieder geval uit.
Langzaam zakte de Jongwolf door haar achterpoten en ging zitten. Haar staart sloeg ze om haar voorpoten. Het was nu aan hem om te beslissen wat hij wilde met dit stukje informatie. Ze was in ieder geval niet van plan om haar moeder in de steek te laten zoals hij had gedaan, en ze had het gevoel dat Aimey haar liever niet op Shadowgrondgebied rond zag lopen. Maar dat betekende niet dat ze Aissar niet in haar leven wilde. Hij was en bleef haar vader, en daar had ze er maar een van.


_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
I Keep Searching Empty
BerichtOnderwerp: Re: I Keep Searching   I Keep Searching Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Runswick Fields-
Ga naar: