Serigala


 

Deel
 

 World on Fire

Ga naar beneden 
Loki

Loki


World on Fire Empty
BerichtOnderwerp: World on Fire   World on Fire Emptydi jul 25, 2017 8:14 pm

Dalrey Forest was nu wel een van de laatste plekken waar hij wilde zijn—laat staan Ashen Oak Cemetery. Loki was al voor een aantal dagen niet meer te vinden in het Shadow territorium. De eerste keer zou dat zeker niet zijn, maar dit maal was zijn doel niet het gebied verkennen of ergens een beetje kattenkwaad uithalen. Deze keer had hij zijn thuis verlaten omdat het simpelweg te pijnlijk was er nu te zijn. Zijn moeder was er niet meer—de alfa van de Shadows was er niet meer—een feit dat hij nog altijd niet helemaal geaccepteerd had of een plekje had kunnen geven. Diep in zijn onderbewustzijn wist hij dat alle emotie die was losgekomen bij het zien van het levenloze lichaam van zijn moeder, nog altijd als een storm onder de oppervlakte raasde. Nog altijd had hij niet het lef gevonden om aan de mentale dam te krabben die alles tegenhield, ook al had hij meerdere malen een half-gebakken poging gewaagt. De jonge wolf zou het nooit luidop zeggen, maar hij was bang voor al die sterke emoties en vreesde dat hij weer zou reageren zoals een paar dagen geleden. Zo zwak wilde hij niet nooit meer zijn. Hij was een echte Shadow for crying out loud! Geen zielig stuk vreten dat zijn acties liet bepalen door een paar nutteloze emoties zoals die honden uit Okami dat deden. Loki trok zijn lip op bij de gedachten aan die roedel. Waar hadden ze überhaupt het lef vandaag gehaald naar Kai's lichaam te komen kijken! Misschien had hij op het moment zelve niet doorgehad dat er wat Okami honden bij waren, maar later toen hij eenmaal weg was en wat gekalmeerd had hij het zich zeker gerealiseerd. Hij was er vrijwel zeker van dat zij iets te maken hadden met de dood van zijn moeder. Waarom waren ze anders zo vlug op het plaats delict? Waarom waren ze er om mee te beginnen? De jonge reu knauwde op zijn kiezen in opgekropte woede, maar bleef stug doorlopen door Savi Forest. Misschien moest hij die moddervreters maar eens opzoeken—bespioneren—en kijken of ze iets los lieten over wat ze hadden gedaan.


OOC: Voor Xena!

_________________
World on Fire Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Xena

Xena


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

World on Fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: World on Fire   World on Fire Emptydi aug 29, 2017 4:41 pm

Citaat :
Een rilling ging over haar rug, wat deed ze hier eigenlijk. Ohja, voedsel zoeken. Dat was ook het enigste waarvoor ze hier zo komen. Ze was nu 11 maanden oud en had nog niet niet veel van de wereld gezien. Haar hoofd hing laag terwijl ze met een aardig tempo weer richting de donkere bossen wilde komen, daar waar ze thuis hoorde. Ze was nu al een aantal maanden de weg kwijt geweest, al sinds dat ze 5 maanden oud was was ze er op uit gegaan en nooit meer terug gekeerd. Ze was in het bos hier ver vandaan een roedel wolven gevonden die haar liefdevol hebben opgevangen, maar nu ze wat ouder werd wilde ze zich daarvan loskoppelen, haar gedachtes werden steeds extremer en toen ze een paar van de pups van die roedel had vermoord, werd ze verbannen uit dat gebied. Jong, maar een echte killer, zo sluw als haar moeder is.

Ze bracht haar lichaam tot stilstand en genoot van de wind die door haar vacht kwam. Dagenlang had ze gelopen, opzoek naar het gebied waar ze was opgegroeid. Ze wilde terug keren omdat ze haar echte familie miste, haar moeder, haar vader en haar broertje en zusjes. Dat was het enigste wat op dit moment nog telde. Achja en natuurlijk een lekker konijn ging er altijd wel in want ze had nog steeds honger. Plots zag ze in haar ooghoek een raaf, rustend op een rotsblok. Xena ging meteen plat op de grond liggen, en kroop heel stil en zachtjes richting het zwarte gevogelte. KRAK! Een tak brak onder haar poot en de raaf had het door.
''Dag voedsel'' gromde ze venijnig. Haar aandacht werd toen richting, iets anders getrokken. Een bekende geur drong haar neusgaten binnen, een wel heel bekende geur. Namelijk die van haar oude nest, de nestgeur was haar altijd bij gebleven, en wist dus ook dat het een van haar familie leden moest zijn. Maar wat zouden ze hier doen? Zouden ze geweten hebben dat ze weer terug was gekeerd naar Serigala? Op een drafje begon ze richting de geur te lopen. Een maar daar aangekomen zag ze in eerste instantie niks, alleen maar een open plek. Plots zag ze daar een wolf staan, ze bestuurde de wolf eens goed, maar kon er niet uithalen wie het kon zijn. De geur kwam haar o zo bekend voor. Uit het niets sprong over de wolf heen, en draaide zich meteen om. ''Broertje'' Zei ze met een grijns.

_________________
World on Fire Xena_SIG
Fear me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


World on Fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: World on Fire   World on Fire Emptydi aug 29, 2017 7:13 pm


Met een schok hief Skylar haar donkere kop. Haar gele ogen schoten open en ze stond op haar poten voor het helemaal tot haar doordrong. Xena. Ze rook haar zusje's geur. Haar middagdutje werd erdoor verstoord. Niet dat ze dat zo jammer vond. Ze kende Xena amper. Hoelang was haar jongere zusje nou ook alweer weggeweest? Zo snel als haar poten haar konden dragen snelde de jonge wolvin door Sanvi Forest. Ze was nieuwgierig naar haar zusje. Hoe zou Xena zijn? Honestly, ze kende haar zusje niet genoeg. Toen ze dichterbij kwam, rook ze hun broertje erbij. Loki, die hilarische dingen kon uithalen. Hij was intelligent, dat kon Sky toegeven. Ze had geen problemen met hem. Hij was nice. Zij was nog steeds te beste. Skylar grinnikte zachtjes. Haar ego was enorm.
Daar stonden ze. Twee zwarte wolven, een vrouwelijke, een mannelijke. Beide haar leeftijd. Loki en Xena, twee van haar drie siblings. 'Waar blijft Cor?' dacht Skylar meteen, haar ogen twinkelend. "Jou heb ik al een tijdje niet meer gezien," zei ze droogjes, haar ogen gevestigd op haar zusje. "Mooi dat je nog leeft," vervolgde ze. Ze was eerlijk. Ze grijnsde zachtjes, nog een beetje treurig.
Lmao flut

_________________
World on Fire 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


World on Fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: World on Fire   World on Fire Emptydi aug 29, 2017 7:49 pm

Cordelia greens toen de geuren van haar siblings haar neus vulde, wat gezellig; a family reunion. Daar moest ze bij zijn. De prachtige zwarte wolvin verspilde geen tijd en maakte haar weg door het bos; en naar familie- of tja wat er nog van over was. Haar moeder was dood, en haar vader waarschijnlijk ook. En Cordelia had lang gedacht dat haar jongste zus, Xena dat ook was. Maar haar neus vertelde haar iets anders. Het duurde niet lang of Cordelia arriveerde op de plek waar de rest zich ook bevond; Cordelia kon eerst haar ogen niet geloven. Daar stond ze dan, Xena in leven en zo te zien gezond. Cordelia vroeg zich meteen af waar ze al die tijd verdomme geweest was. En hoe ze haar gore kop nog durfde te laten zien. Als je weg ging; prima maar kom dan ook nooit meer terug. De zwarte teef vernauwde haar ogen en keek haar zuster strak aan, ze wilde antwoorden en snel. Maar opeens bevond zich er een grote grijns rond de lippen van de wolvin, terwijl ze rond keek en haar nest genoten enkel een blik wierp. 'Well well well' begon ze op een speelse toon, terwijl ze even met haar oor draaide.Het was zeker een lange tijd geleden dat ze allemaal op de zelfde plek waren. 'Will you look at this; the gang's all back together'

_________________
World on Fire Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


World on Fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: World on Fire   World on Fire Emptydo sep 21, 2017 11:57 am

Totaal in zijn eigen woede verzonken, werd Loki overdonderd door een schaduw die over zijn lichaam vloog. Zijn spieren spande zich aan, klaar om zijn benen in beweging te brengen en zich om te draaien om de malloot een flinke uitbrander te geven. Zijn tanden sloegen op elkaar, lippen opgetrokken, maar hij stopte in zijn sporen. Als hij de vlaag geur die om hem heen vloog niet had geroken, had hij de wolvin die voor hem stond met een grijns rond haar lippen niet herkend. Ze was zo veranderd—zoveel groter en breder, alsof haar geest en ziel in het lichaam van een volwassen wolf was gekropen, terwijl hij zich haar alleen nog kon herinneren als een pup met awkward lichaamsverhoudingen. Compleet stom geslagen gaapte hij haar aan. Er was geen woord die zich een weg wist te vinden naar zijn lippen, want het was alsof hij een spook had gezien—zo ver gezocht was dat ook niet, want zover hij wist was Xena al lange tijd niets meer dan botjes op de grond. Alsof dat allemaal niet genoeg was besloot ook Skylar haar entre te maken. Gelukkig leek zij een heel stuk makkelijker met de situatie om te gaan: "Jou heb ik al een tijdje niet meer gezien. Mooi dat je nog leeft." Loki wist niet meer of hij gillend weg wilde rennen of zijn zussen helemaal verrot wilde schelden. Eerst ging hun moeder dood en nu besloot Xena dat dit het perfecte moment was om uit de dood te herrijzen en hun een bezoekje te brengen. Het was te veel voor de jonge reu. Er gebeurde de laatste tijd zoveel dat hij niet meer wist hoe en waar hij op moest reageren—hij voelde zich niet meer zijn goede oude, opgewekte zelf en het was angstaanjagend.
Gevangen in zijn eigen innerlijke verwarring, had hij Cordelia niet aan zien komen lopen, en merkte  haar pas op toen ze sprak. Zijn ogen schoten naar haar toe alsof de oudste zus zojuist om magische wijze uit het niets was verschenen. "Well well well, will you look at this; the gang's all back together," zei ze, net zo min verontrust als de ietwat jongere Skylar. Misschien was het de plotse verschijning van Xena, misschien was het de kalmte waarmee de twee oudste zussen haar toespraken, maar iets in Loki brak in twee als een twijg. Hij wervelde richting de zus die hij lange tijd voor dood had gehouden—oren opzij, tanden ontbloot en nekvel recht overeind—en snauwde vol woede: "Wat doe jij hier?!" De meeste wolven zouden waarschijnlijk blij zijn en opgelucht als iemand waarvan ze dachten die verloren te zijn, ineens ongedeerd weer voor hun neus stond—die woede zou waarschijnlijk wat later komen—maar Loki was al nijdig: op zijn moeder die langzaam kouder en kouder werd op de grond; op Okami waarvan hij heilig was overtuigd dat zij de oorzaak waren daarvoor; op zijn oudere broer Aissar en de andere Shadows voor het feit dat ze een smerig halfbloedje in hun midden accepteerde, en nu ook Cordelia en Skylar die het helemaal oke leken te vinden dat hun sibling maanden lang zonder woord was verdwenen, maar nu weer voor hen stond alsof er nooit wat was gebeurd. Bij de jongste van het nest schoot het in het verkeerde keelgat en hij richtte zijn razernij vervolgens op het oudste paar. "En dit is OKE MET JULLIE?!" Zijn bloed kookte en zelfs schreeuwen leek niet te kunnen uitdrukken hoe kwaad hij werkelijk was. De eens zo verzamelde reu was plots een woedend en emotioneel wrak dat zijn nagels in de grond boorde om ergens een uitlaatklep te vinden. Het leek niet te werken.


_________________
World on Fire Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
World on Fire Empty
BerichtOnderwerp: Re: World on Fire   World on Fire Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: