Serigala


 

Deel
 

 . Bushes of Love [Open] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Bushes of Love [Open] . Empty
BerichtOnderwerp: . Bushes of Love [Open] .   . Bushes of Love [Open] . Emptywo jul 05, 2017 7:51 pm

Hm. Haar sporen waren vers. Met haar roze snuit bij de grond hobbelde het bleke bakbeest door het mistige landschap van Hallow Tower. Aimey was hier zeker niet zo kortgeleden geweest - ze een gokte een dag geleden of zo -, en ze stonk duidelijk naar Shadjes. Toch was Ama zeker niet hierheen gewandeld voor haar zogenaamd 'rebelse' kleindochter. Nah. Ze had betere dingen te doen. Zoals... een raaf vangen! Niet heel lang geleden had Amatariseu via Arthur gehoord dat er luitjes waren in zijn thuisland die raven gebruikten als een noodoplossing tijdens een voedseltekort. Raven daar konden volgens de bekakte huntsman vanaf heel hoog een knabbeltje zien liggen, en voelden zich ook comfortabel rondom Wolven. Als deze hongersnood nou echt een probleem begon te worden, kon Amatariseu wat raven inschakelen om op zoek te gaan naar een aantal gesneuvelde dassen of andere kleine beesten. Beter een rottende rat dan gebakken lucht als diner. Anyway, Amatariseu geloofde dat deze grimmige beesten voorkwamen op grimmige plaatsen, en pief paf poef, daarom was zij dus hier!

Geritsel in het struikgewas. Oké, dat was zeker geen raaf. Het was een soortgenoot. Gatver. Daar moest ze mee gaan praten en zo. Misschien was het nog wel een Shadje ook. Nogmaals gatver. Kreeg ze ook nog eens gezeik. Terwijl de grote Albino de lucht scande op een bekend geurtje, drong het tot haar door dat het niet eens zo onwaarschijnlijk was dat er een duistere zeurpiet het gebied betreden had. Het stonk namelijk overal naar Shadowzeik...

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Bushes of Love [Open] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


. Bushes of Love [Open] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bushes of Love [Open] .   . Bushes of Love [Open] . Emptyma jul 10, 2017 6:43 pm

In haar bek hing een slappe, gebroken haas, maar haar kop stond nog rechtop toen ze voorbij Hallow Tower passeerde. Ze was net bij Aimey geweest om te kijken of ze nog in orde was, en ze had beloofd terug te komen met wat vlees - een belofte die ze was nagekomen, bleek nu op het moment. Kova was eigenzins wel opgelucht, want het moeilijk voedsel te vinden in deze bijzonder voedselschaarse lente. Het leek erop dat de meeste prooien ofwel doodgevroren waren, ofwel uitgeroeid door iets of iemand. Het was allesinds vreemd, want meestal bloeide het van voedsel. Ze werd ruw uit haar gedachten getrokken ddoor ee geur, een Okami-geur, zo te zien. Er was maar één ding dat dit kon betekenen - Aimey's verdwijning was opgemerkt. Shit. Het moest anders wel heel toevallig zijn dat een Okamiaantje het lef in zich had om zich in hu gebied te wagen. Met haar warme prooi nog tussen haar kaken baande ze zich een weg tussen het struikgewas waar ze inderdaad een Okamiaan aantrof zoals ze verwachtte. En wie dan ook. Het was de staartloze hoofd-Okamiaan, de bulldozer die zichzelf de leider van de bende noemde. Ze liet de slappe, vrij magere haas van uit haar bek glijden, haar mond een dunne streep. De gedachte drong tot haar door dat 't eigenlijk niet erg verstandig was geweest om naar haar toe te gaan. Haar vacht zat vers onder Aims' geur en er zaten hier en daar nog goede sporen in van de jacht van Ais. Wat zou A' eigenlijk zeggen van dat ze haar schoonzoon had afgepikt?

_________________
. Bushes of Love [Open] . 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Bushes of Love [Open] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bushes of Love [Open] .   . Bushes of Love [Open] . Emptyma jul 10, 2017 7:39 pm


Haar neus werkte beter dan haar ogen. De dominante pislucht van de Shadows, vermengt met de nog vrij neutrale, lieflijke geur van Aimey. Toen de minder goed functionerende ogen van de Albino zich richtte op de struik, wist ze eigenlijk al gelijk met wie ze te maken had. 'By the gods..' snoof Ama, een beetje geïrriteerd. Als we daar onze magere vriendin Kova niet hadden. De teef die hen met open poten had verwelkomt in Serigala - niet dus - en zich niet lang na het sussen van de opstand had aangesloten bij de Shadjes.
Anyway, ze kon moeilijk weglopen. Met een best gevoelloze blik tuurde Amatariseu de richting van de slanke sneeuwvlok op, een beetje peilend naar haar humeur. Het viel haar op dat Aimey's geur er echt vanaf spatte, alsof ze niet heel lang geleden echt fysiek contact hadden gehad. 'Vertel eens, hoe gaat 't met die 'avontuurlijke' kleindochter van me?' vroeg de gespierde bleekscheet op haar gemakje. Ondertussen keek ze even kort naar het slappe haasje dat de teef niet kort geleden op de grond had gepleurd. Het kwam niet van Raska, dat was zeker.
Goed. Verder boeide het haar weinig.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Bushes of Love [Open] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


. Bushes of Love [Open] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bushes of Love [Open] .   . Bushes of Love [Open] . Emptyma jul 10, 2017 9:44 pm

Zoals ze verwacht had, klaagde ma'am Amatariseu even iets onverstaanbaar [en waarschijnlijk schots] voordat ze zich waggelend en met haar kleine roze/rode kraaloogjes turend naar haar omdraaide. Haar blauwe kijkers ontmoetten de hare met haar zowat gewoonlijke strakke en vlakke blik, terwijl de gigantische witte reus met haar eveneense emotieloze blik terug koekeloerde. Het liefste wilde ze deze conversatie gewoon niet eens aangaan, zeker niet nu de geur van Aimey overal op haar zat. "Vertel eens, hoe gaat 't met die 'avontuurlijke' kleindochter van me?" Jup, ze had het geroken. Nou ja, het was natuurlijk ook moeilijk niet te ruiken. Ze volgde kalmpjes de blik van de Okamiaan naar het gebroken lichaampje van iets wat ooit de haas was geweest. Jaja, dat had zij lekker gevangen. "Ze stelt 't goed. Begint zich al aardig thuis te voelen," sprak ze op een rustige toon. Tja, ze kon toch maar enkel eerlijk zijn? Althans, hoe zij het zo zag.

_________________
. Bushes of Love [Open] . 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Bushes of Love [Open] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bushes of Love [Open] .   . Bushes of Love [Open] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: