Serigala


 

Deel
 

 Alone.

Ga naar beneden 
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Alone.   Alone. Emptywo jul 05, 2017 5:49 pm

Alone. Download_3


Alone

Rustig liep ze het bos uit. Ze was nu al een stuk gegroeid. Kreeg ze de bouw van haar vader? Aimey was nu eindelijk even alleen, tenminste, ze was bijna de hele tijd alleen. Ze moest toegeven, ze vond het geweldig bij de Shadows alleen ze was een beetje alleen. Ze was de hele tijd bij haar vader, en als die op stap was, was ze alleen. Ze hoopte iemand tegen te komen van de Shadows zodat ze wat vrienden kon maken, misschien kwam ze wel familie tegen. Toen ze verder was zag ze de hele grote toren van stenen weer. Daar was ze al een paar leek langs gelopen. Ze stopte en keek ernaar. Hoe? Hoe konden wolven dat ooit maken? Waren er een soort wezens die groot genoeg waren om dat te maken of.. Allemaal vragen zweefden door haar kop over de toren. Hoe kon het zo stevig staan? Aimey schudde haar kop en liep er dan maar op af. Ze was er vaak langs gelopen maar ze had het nooit echt goed bekeken. Toen ze dichtbij genoeg was ging ze naar binnen en keek om haar heen. Wauw, het was zo interessant.
[Skylar & Loki\Later Kova]
_________________
Alone. Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptywo jul 05, 2017 7:25 pm

Een geluid dat een mix was tussen een diepe zucht en een brom, was uit zijn bek te horen. De lucht die door zijn zwarte neus ontsnapte deed stof opvliegen van de grond. Er was maar één woord dat kon beschrijven hoe hij zich voelde: verveeld. Niemand was interessant op het moment en er gebeurde niets. Hij kon gaan jagen, zoals de meeste volwassen wolven deden als ze niets te doen hadden - of gewoon hongerig waren - maar stom achter een beest aan hollen stond niet hoog op zijn bucket list. Misschien moest hij maar eens een rondje gaan lopen, in plaats van vloerbedekking spelen. Wie wist liep hij nog wel tegen iets interessants aan.
Na zichzelf van de grond te hebben getrokken en in willekeurige richting was gestapt, was dat ook precies wat hij vond. De smerige geur van die hybride was zijn neus binnen gedrongen, iets wat de laatste tijd wel erg veel gebeurde, maar anders dan normaal was de geur van Ais of een andere Shadow nergens in de buurt te bekennen. Het mormel was helemaal alleen. De jonge reu zag zijn kans schoon en volgde haar geur richting Hallow Tower, waar hij haar voor de ruïnes aantrof. Hij zou zo graag zijn tanden in haar nek will boren, haar eens goed duidelijk maken dat ze hier niet thuis hoorde en ze op moest rotten. Maar voor nu, zou ze een mooie manier zijn om de verveling weg te jagen. Hij vroeg zich af van hoe hoog een wolf kon vallen zonder dood te gaan...
De zwarte wolf volgde het teefje naar binnen en trof haar niet veel verder in de gang aan. "Sightseeing?" vroeg hij haar met geveinsde interesse en vriendelijkheid. Zijn zwarte staart zwaaide ietwat vrolijk achter hem voor hij aan haar linkerzijde tot een halt kwam en zijn tweekleurige ogen vielen op haar frame. Ze was nu misschien zo rond de vijf maanden oud en qua grootte verschilde ze niet zo veel meer, maar Loki had in dit geval nog de opperhand met de paar centimeters dat hij boven haar uit torende en zijn verder ontwikkelde lichaam - in zijn ogen tenminste. "Wat dacht je ervan? Zullen we dit ding verder verkennen?" vroeg hij met een grijns en liet een uitdagende glinstering in zijn ogen dansen. Lang wachtte hij niet op antwoord en liep haar voorbij om de weg de duisternis in te leiden, staart ietwat omhoog geheven.

_________________
Alone. Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptywo jul 05, 2017 7:46 pm

Alone. Download_3


Adventure

Een geurtje kwam haar neus binnen. Ze had het eerder geroken maar wie het was.. Ze keek om en al snel zag ze een reu te voorschijn komen. Hey! Die was ook bij de Shadows bijeenkomst. Wow, ze realiseerde opeens dat hij tweekleurige ogen had, cool. "Sightseeing?" Mmh.. Aimey was nog niet zo goed in die andere taal, zoveel spraken ze dat niet in Okami maar het klonk vriendelijk dus ze ging er vanuit dat het goed bedoeld was dus ze gaf maar een glimlach. Toen hij dichterbij kwam zag ze pas dat ze pas echt gegroeid was. Zoveel groter was hij toch niet? "Wat dacht je ervan? Zullen we dit ding verder verkennen?" HIj greens maar antwoord kon ze niet geven, want hij was al de duisternis in gelopen. Aimey grinnikte. ´´Goed idee!´’ Zei ze nog net op tijd en rende achter hem aan tot ze voor hem op de trap liep. Hij mocht misschien wel ouder zijn maar indruk maken vond ze wel leuk. DE reu was niet zo lelijk. Wacht nee ieuwl.. Jongens bah…. Tenminste, deze was nog niet zo erg toch? Toch leken ze best op elkaar, hopelijk was het geen familie, dat zou een beetje raar zijn. Moest je voorstellen dat Aimey op Ayero zou vallen, ew. Zou Ayero haar eigenlijk missen? Toen ze bijna bij de volgende verdieping waren sprong ze op de verdieping. Mmh… Zo anders zag het er niet uit. Ze keek om naar de reu om te kijken of die ook al dichtbij was.

_________________
Alone. Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptywo jul 05, 2017 8:22 pm

Loki wilde net over zijn schouder kijken om te zien of de teef hem volgde, maar hij hielt zijn ogen naar voren gericht toen hij haar nagels op de grond hoorde tikken achter hem. "Goed idee!" Een grijns trok aan zijn mondhoek en niet lang daarna kwam de jonge, zwarte wolvin langs hem opgerend om de trap naar de volgende verdieping op de stuiven. Hij verhoogde zijn eigen pas wat zodat hij haar bij kon houden. De ruïnes waren niet volledig afgesloten en hier en daar kon licht door gaten en scheuren in de muren sijpelen. Desondanks deed het niet veel om de duisternis tegen te gaan, want de lucht had al een tijd volgehangen met donkere wolken zwaar met regen. Het mocht dan wel wat aan de donkere en trieste kant zijn, Loki had geen probleem om de traptreden onder zijn poten te zien.
Hij voegde zich bij het misbaksel in de kamer hoger in de toren. Zijn ogen dwaalde nieuwsgierig door de ruimte, even vergetend dat er nog een andere wolf aanwezig was. "Ben hier nog nooit eerder geweest," mompelde hij gefascineerd - en dat was niet gelogen. Hij was al wel een keer bij de tower geweest - meerdere keren zelfs - maar het gebouw betreden had hij nog niet gedaan. Misschien toen hij nog een heel stuk jonger en kleiner was, maar daar kon hij zich nog weinig van herinneren. Jammer genoeg. De reu liet zijn tweekleurige ogen voor een momentje langer door de ruimte dwalen, tot ze op de volgende stenen wenteltrap belande. "Wie het eerst in de volgende ruimte is!" greens hij en rende direct omhoog voor een oneerlijke voorsprong.
 

_________________
Alone. Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptywo jul 05, 2017 8:43 pm

Alone. Download_3


Adventure

Toen de reu was gekomen keek hij ook om zich heen en mompelde wat over dat hij het nooit eerder had gezien. Aimey keek even naar beneden. Wow, ze waren al best hoog. Toen ze haar achterwerk wou zakken hoorde ze een wedstrijdje aankomen wie het eerst boven was. Een greens verscheen op haar gezicht maar hoorde hem al rennen. Aimey draaide zich snel om en rende zo hard mogelijk naar boven maar was niet sneller boven want ze zag hem al boven. Toen ze ook boven aankwam keek ze om haar heen. Deze verdieping was wel ietsjes anders, het had een gat in de muur, waar je door kon kijken. Maar ze keek eerst richting de reu. ´’Die was oneerlijk.´’ Grinnikte ze. ´’En toch had ik je bijna ingehaald.´’ Greens ze nogmaals naar hem terwijl ze naar het gat liep waar ze nog iets te klein voor was om doorheen te kijken. Ze ging op haar achterpoten staan en zette haar voorpoten tegen de muur en keek naar buiten. ‘’Het ziet er supermooi uit.’’ Zei ze toen bewonderend. Maar ze waren al wel hoog, maar Aimey wist dat ze wel zo handig was dat ze niet ging vallen._________________
Alone. Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptywo jul 05, 2017 11:30 pm

Skylar wants tot say hi >D

Natuurlijk. Terwijl Skylar met een gaap opstond, was haar broertje verdwenen. Met miss Okami. Met een koele grijns om haar lippen sloop ze de grot uit. Haar vacht mengde met de duisternis van de bossen.
Haar dutje was behoorlijk rustig geweest. Moest toch een keer slapen, hmm?
Verder weg van de grot, ving de jonge wolvin een geur op. Haar lieve, kleine broertje. De enige van haar sibs waarmee ze echt goed plezier kon hebben. Al was een kwade Cor ook hilarisch. Skylar grinnikte. Ze had haar iets oudere zus een tijdje niet meer gezien. Was ze weg?
Haar neus bracht haar bij Hallow Tower, die steeds meer gewoon Shadow gebied voor haar voelde. Ze hoorde gepraat, al was het gedempt. Met krachtige passen rende Skylar omhoog, waar ze haar nichtje en broertje vond. Haar nicht bewonderde het uitzicht. Wat was haar naam ook alweer? Whatever. Ze hoorde hier toch niet. "Hebben jullie plezier?" vroeg ze geamuseerd terwijl ze zichzelf vlak achter haar nichtje plaatste. "Hoe durven jullie mij achter te laten?"

_________________
Alone. 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptydo jul 06, 2017 3:32 pm

Alone. Download_3


Alone

Het uitzicht was zo mooi, dat haar ogen maar bleven rondkijken over het gebied. Maar had de geur nog niet gemerkt dus schrok een beetje. "Hebben jullie plezier?" Klonk er. Aimey keek om en schrok toen nog erger. "Hoe durven jullie mij achter te laten?" Oke, dat klonk niet eng hoor.. Waarvoor moest ze eigenlijk bang zijn. Mmh.. Deze teef leek heel erg op haar vader, zwarte vacht en gele ogen. ‘’Ik weet niet eens wie je bent dus hoezo zou ik je meenemen?’’ Zei ze toen. Het was toch waar. En sowieso ook deze teef was niet veel groter dan haar, misschien wel sterker, maar wie zei dat ze gingen vechten. Ze wou ook geen ruzie met een wolf hier, ze moest respecteren dat ze hier mocht zijn, maar kom op, dat moest er even uit.


_________________
Alone. Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptyzo jul 16, 2017 8:25 pm

Met zijn oneerlijke voorsprong, was het niet moeilijk voor Loki om zijn wedstrijdje te winnen, ondanks dat de trap onwennig onder zijn stappen lag. Met een grijns keek hij over zijn schouder, ogen zoekend naar dat misbaksel dat niet veel later ook de eindstreep haalde. "Die was oneerlijk," zei ze met een stomme grijns rondom haar lippen. Hij zou er wel voor zorgen dat die grijns snel van haar gezicht verdween. "En toch had ik je bijna ingehaald." De jonge wolf probeerde niet te snuiven, maar het was moeilijk de neiging te onderdrukken. "In je dromen misschien," kaatste hij plagerig terug.
Loki liet zijn tweekleurige ogen van de teef afglijden en keek de ruimte rond. Vaagjes hoorde hij op de achtergrond het tikken van nagels op steen. De ruimte had dezelfde grootte als de vorige waar ze vandaan kwamen, maar deze was een stuk lichter vanwege meerdere gaten in de muren, waaronder één die tot de vloer reek. Hij liep erop af en ging vlak bij de rand zitten. Het was aardig hoog en vanaf deze plek kon hij over de toppen Dalrey Forest kijken en in de verte de Acrine Mountains zien liggen, mede omdat de tower zelf ook op een helling stond. Op dat moment drong het tot hem door hoe groot Serigala werkelijk was en hoeveel plekken er nog waren voor hem om te ontdekken. Een glimlach trok aan zijn mondhoeken bij de belofte op meer avontuur.
"Hebben jullie plezier?" hoorde hij plots achter zich en hij keek achter zich om daar Skylar te zien staan. Hij rolde een keer met zijn ogen, maar kreeg de kans nog niet om een reactie te plaatsen, want het misbaksel in de kamer was hem voor: "Ik weet niet eens wie je bent dus hoezo zou ik je meenemen?" vroeg ze. Dat was waar ook; ze hadden zichzelf nog helemaal niet aan elkaar voorgesteld. Hij dacht haar naam ergens wel een keer gehoord te hebben, maar had niet de moeite gedaan om deze ook echt te onthouden. Als het aan hem lag, dan was dit ongedierte ook zo het Shadow territorium weer uit, maar dat hoefde zij zelf nu nog niet te weten. "Oh negeer mijn zuster. Ze heeft last van aandachtstekort," zei hij en wierp een uitdagende blik richting zijn oudere nestgenoot. Met de ogen nog steeds op haar gericht, tikte hij twee keer met zijn voorpoot op de vloer naast hem, alsof hij het jongere teefje uitnodigde naast hem te komen zitten om van het uitzicht te genieten, en zijn 'gemene' zus maar te laten voor wat ze was. Hopelijk zou dat misbaksel niets in de gaten hebben en toehappen, zodat hij eindelijk met plezier zijn experiment in werking kon zetten.  

_________________
Alone. Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptyma jul 17, 2017 12:35 pm

Alone. N50cwz


Tower


"Oh negeer mijn zuster. Ze heeft last van aandachtstekort," Hoorde ze toen van de zwarte reu, waarvan ze de naam nog steeds niet van wist. De hele tijd van het uitzicht te genieten, maar toen leek het erop dat hij wou dat ze naast hem ging zitten, tenminste daar leek het op. Aimey wou eigenlijk wel genieten van het mooie uitzicht dus wat kon het kwaad? Aimey liep op hem af en ging naast hem zitten. Haar ogen werden groter. Wauw. Je zag heel Serigala zo wat. De bergen, de bossen. Het was prachtig. Toch kreeg ze even een rilling, ze had eigenlijk wel gewild dat Khyvan er nu was. Ze wist dat ze terug zou komen, maar dat kon niet, als ze nu wegging mocht ze waarschijnlijk niet meer terug komen van Kai, de alfa, haar oma. Arme Khyvan, die was nu alleen nog maar met haar broertjes. Ook wou ze wel graag een knuffel geven aan haar moeder, die had ze nu al een lange tijd niet gezien. Maar Aimey was eerlijk, en ze het hier veel leuker met haar vader en Kova. Aimey besloot op te staan en nog iets meer naar voren te buigen om wat meer te zien._________________
Alone. Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptydi jul 18, 2017 8:18 pm

Eén van zijn zwarte oren draaide zich richting het onwetende teefje en de rest van zijn kop volgde om haar aan te zien komen. Mooi, ze hapte toe. Zonder ergens erg in te hebben kwam ze naast hem zitten bij de opening en keek met grote ronde ogen naar landschap voorbij de tower. Ze ging zo op in het indrukwekkende uitzicht, dat Loki het risico kon nemen even over zijn schouder naar Sky te gluren, en haar een knipoog  te geven om haar ervan op de hoogte te brengen dat hij iets in zijn schild voerde. Dit was het perfecte moment—het moment waarop hij had gewacht sinds ze Hallow Tower binnen waren gestapt. Met een snel kloppend hart van spanning en opwinding, keek hij toe hoe de domme teef opstond en ietwat voorover boog—misschien om iets te zien vlak bij de voet van de toren of gewoon om een goed te kijken hoe hoog het werkelijk was—en de jonge reu kon het niet langer meer voor elkaar krijgen de grijns van zijn snuit te houden. Tijd voor actie!
Hij kwam overeind en dook naar voren om het misbaksel bij haar nekvel beet te pakken en in diezelfde beweging trok hij haar omlaag naar de rand. Ze stond er al zo dichtbij dat het niet moeilijk was haar zwaartepunt erover te sleuren en haar head-first het gat uit te laten donderen. Vlug liet hij los en sprong hij naar achteren om te voorkomen dat hij zelf een vrije val maakte. Met een valse grijns op zijn smoel keek hij toe en sloeg zijn zwarte staart zwaaiend de lucht in. Hij kon niet wachten om het resultaat van zijn actie te zien!


OOC: Kort maar krachtig :'D
& ik had toestemming voor dit beetje godmoden Razz

_________________
Alone. Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptydi jul 18, 2017 10:03 pm

Alone. N50cwz


Adventure


Wow ze was inderdaad heel ho.. Een onverwachste beet voelde ze in haar nekvel. Aimey schrok zich kapot en probeerde nog naar achteren te leunen maar de reu, die alles behalve aardig bleek te zijn, was veel sterker dan haar. Probeerde hij nou? Ja. Aimey haar nagels waren niet sterk genoeg en het lukte de reu om haar door de opening te laten vallen. Even leek haar zicht in een flits te gaan en voor je het weet zag ze even helemaal niets meer, en ook geen gevoel was te bekennen.

Vermoeiend ging haar ogen open. Het leek wel de keer dat ze voor het eerst haar open deed. De licht was fel, heel fel, te fel. Haar kop klopte niet normaal erg. Wat had ze gedaan? Waarom was ze reu ooit gevoeld. Haar lichaam moest natuurlijk weer op een steen gevallen zijn, hoe cliché. Ze voelde haar schouder gewoon bloeden. Niet alleen haar kop of schouder deed pijn, nee haar poot. Haar poot was te erg dat ze zin had om flauw te vallen. Rustig keek ze richting haar voorpoot, die er nogal verminkt uitzag. Was ze aan het dromen ofzo? Haar poot had een raar knikje in het. Piepende geluiden verlieten haar bek. Ze kon niet meer, zoveel pijn had ze. Waar was haar moeder? Ze was in haar moeders vacht kruipen, en haar knuffelen tot de nacht. Waar was haar haar vader? Daar kon ze haar troost vast ook wel vinden. Wie het ook maar was, ze wou troost, ze wou verzorging. Rustig legte ze haar kop weer op de grond en kneep haar ogen dicht.

_________________
Alone. Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Emptywo jul 19, 2017 2:01 pm

Ze was op het juiste moment op de juiste plaats geweest. Of eerder op het verkeerde moment, want ze kon niet beletten dat Aimey in een razende vaart van het gebouw werd afgeduwd. En hoe. Dat snertjoch van een Loki had het gedaan, een nakomeling van Kai. Oh, die zou afzien, vroeg of laat - ze zou dit zeker niet ongestraft laten, al had ze ergens wel kunnen verwachten dat dit zou gebeuren. Aims was voor hen een vreemdeling, die waarschijnlijk in hun ogen uit het  zogenaamde "Shadow"- milieu moest verwijderd worden. Bij haar hadden echter haar moederlijke instincten de hele situatie overgenomen en was ze al lang vergeten dat de jonge welp half Okami was. Ze rende zo snel dat haar voeten haar nauwelijks meer droegen en haar hart bijna uit haar borstkas bonkte, maar ze kon de vermoeidheid niet voelen. Wat als ze dood was? Verminkt? Een droog gevoel beklemde Kova’s keel, maar ze slipte buiten adem tot stilstand toen ze maar een paar meter verder een roerloos bolletje zwarte vacht lag liggen. De scherpe geur van bloed kwam haar te gemoed toen ze met zwoegende flanken dichterbij kwam en ze kon het niet tegenhouden om even te schokken toen ze Aimey’s pootje er in een onnatuurlijke hoek bij zag liggen. Oh god. Bijna instinctief begon Kova het gezichtje van de zwarte welp te likken, hopend op iets van een reactie dat ze leefde, dat ze bij bewustzijn was, dat ze ademde. Als ze twee seconden daarna niet had gezien dat de zijden van de jonge pup nog bewogen, was ze misschien ter plekke neergestort door een hartstilstand, al merkte dat haar hoogstwaarschijnlijk gebroken poot niet het enige probleem was. De bittere smaak van bloed kwam haar tegemoet zodra ze de vacht van Aimey begon te reinigen.

"Aissar!" Het was de bedoeling geweest om de naam harder te zeggen, maar ze merkte dat ze bijna riep. Ze had zijn hulp nodig, ze kon dit niet alleen. Opnieuw wendde ze zich tot Aimey, opnieuw haar neus porrend tegen haar lichaam."Aimey, blijf hier. Hoor je me? Concentreer je op mijn stem. Blijf wakker." Ook al klonk haar stem kalm, vanbinnen was ze een storm van paniek en emoties. Aimey was na Aissar zowat het dierbaarste in haar verwoeste leventje, ook al was het niet haar eigen pup. Ze kon zich niet eens voorstellen hoe een leven zonder haar zou zijn. Zelfs de woede op Loki, vergat ze even.

_________________
Alone. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Alone. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone.   Alone. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: