Serigala


 

Deel
 

 Gangsta' Codes

Ga naar beneden 
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Gangsta' Codes Empty
BerichtOnderwerp: Gangsta' Codes   Gangsta' Codes Emptyma jul 03, 2017 3:48 pm

 
Terwijl de reu rustig op zijn plek in het Shadows kamp lag, bedacht hij zich dat hij maar even moest chatten met zijn moeder. Sinds de bijeenkomst bij Hallow Tower had hij haar niet meer gesproken, dus stond er nog steeds een gesprekje in de planning. Gezien hij toch geen andere bezigheden op het programma had staan, had hij besloten om haar maar eens op te zoeken.
Zuchtend kwam hij half overeind, waarna zijn blik het kamp rond ging. Er was zo direct geen Kai te zien, dus zat er niets anders op om dan overeind te komen. Eenmaal staand, schudde hij het vuil van zijn lijf, waarbij er een grote stofwolk ontstond. Een proest verliet zijn keel, waarna hij nogmaals zijn kop schudde.
Zijn wandeling beginnend, slofte hij de donkere bossen in, richting Hallow Tower, misschien was ze daar.

[Kai]
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Gangsta' Codes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gangsta' Codes   Gangsta' Codes Emptydi jul 04, 2017 5:21 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Het waren maar liefst zes grijze haren die haar borst sierden. Zes. Dat waren er in haar ogen zes teveel, want haar vacht moest gitzwart zijn. Zo was ze geboren en zo wilde ze liever ook eindigen. Moedernatuur leek daar iets anders over te denken. Ietwat knorrig wandelde ze terug naar de grotten die dienden als onderkomen. Toen zij bijna op bestemming was zag ze Ais in de verte recht op haar af kwam lopen. Ohja, dat was ook zo. Hij wilde praten. Iets met een pup die hij had meegenomen van Okami. ”Hey,” groette ze hem kort. ”Jij wilde nog met mij babbelen,” herinnerde ze hem. Ze wist dat Aimey, zo heette dat dier, de dochter van Ais en Emaya was. Ze gokte erop dat ze na haar ontmoeting met Kai niet minder nieuwsgierig geworden was naar haar vader. Dat had zich dus ontaard tot een bezoek aan Dalrey.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Gangsta' Codes 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Gangsta' Codes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gangsta' Codes   Gangsta' Codes Emptydi jul 04, 2017 10:30 pm

 
Het leek erop dat hij gelijk zou hebben. Wanneer hij juist verder het bos in liep, kwam zijn moeder hem juist tegemoet lopen. Dat betekende in ieder geval dat hij geen zoektocht hoefde af te leggen om d’r te vinden. Fijn. Dichterbij gekomen gleed zijn blik even over haar heen, gewoon kijkend hoe het verder met haar ging. Ze zag er net zoals anders uit, enkel viel het hem plotseling op dat ze grijze haren vertoonde. Gek dat hij dat niet eerder had gezien. “Yo.” Haar opmerkelijke karakter was niet anders geworden, na de begroeting herinnerde ze hem direct aan hun afspraak die ze hadden gemaakt bij de bijeenkomst in Hallow Tower.
“Klopt.” antwoordde hij, laten weten dat hij dat nog niet vergeten was. “Het is je vast wel opgevallen dat één van de pups mij heeft gevonden.” Zo, dan was meteen maar weer gezegd waarom hij haar wou spreken. Het zou geen hulpkreet zijn hoe hij met deze situatie moest omgaan, daar wou hij haar simpelweg niet mee lastigvallen. Eerder een soort vraag, al zou hij deze niet vragend opstellen. Hij vroeg om toestemming, een stukje wat zijn moeder hem moest geven om zijn verantwoordelijkheid op zich te kunnen nemen. “Nu is het zo dat Emaya de zorg blijkbaar niet op zich neemt en wil ik Aimey verder opvoeden,”
Even stopte hij met praten, keek zijn moeder aan, peilend of hij al enige teken kon zien wat haar reactie zou zijn. “Als een toekomstig Shadow lid."
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Gangsta' Codes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gangsta' Codes   Gangsta' Codes Emptyzo jul 09, 2017 6:57 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Ze vroeg zich af wat het gevolg ging zijn met Aimey bij de Shads. Bovendien was ze er zelf ook niet echt er over uit wat haar mening was. Ze hadden al eens een Okami pup in de roedel gehad en dat was niet echt op iets uitgelopen. Bovendien was dit er ook nog eens nageslacht van. ”Nu is het zo dat Emaya de zorg blijkbaar niet op zich neemt en wil ik Aimey verder opvoeden,” begon Aissar. Huh, what? Emaya die niet de zorg over haar eigen pup wilde nemen? Wie dacht ze wel niet dat ze was? Ze had toch wel iets meer moederliefde verwacht van een lid van de roedel die zichzelf aanprees als de ‘goede’ roedel. ”Als toekomstig Shadowlid,” hoorde Aissar nog zeggen. ”Ze mag hier van mij blijven en verzorgd worden, maar voordat ze zich ooit een Shadow zou mogen noemen moet ze zich eerst bewijzen. Je weet zelf wel dat je niet zomaar toegelaten word in de roedel.” Even speelde bij haar de gedachte dat dit misschien wel een list kon zijn. Wie weet kwam het dier hier wel spioneren. Het was nog jong, maar wijs genoeg om informatie door te spelen. Daar had je niet veel talent voor nodig in dit geval. ”Waarom wil Emaya er niet voor zorgen?” Die vraag bleef toch een beetje hangen.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Gangsta' Codes 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Gangsta' Codes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gangsta' Codes   Gangsta' Codes Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: