Serigala


 

Deel
 

 Rebel Times

Ga naar beneden 
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Rebel Times Empty
BerichtOnderwerp: Rebel Times   Rebel Times Emptyzo jul 02, 2017 10:05 pm

 
Na zijn laatste jacht in de vallei, had hij zichzelf voorgenomen om Aimey te leren jagen. Natuurlijk serveerde hij met alle liefde haar het eten voor, maar effectiever was dat ze zelf ook zou gaan jagen. Dan kon ze zichzelf ook voorzien van eten, ook wanneer ze later ouder zal zijn. Immers was zijn doel om een sterke, zelfstandige wolvin van haar te maken. Maar voordat die doel behaald was, moest er wel wat gebeuren…
Voorzichtig woelde hij met zijn neus door Aimey’s vacht, juist om haar niet te laten schrikken. “Hey,” zei hij op een gedempte toon, wat meteen al verklapte dat hij iets van plan was. “Zin om avontuur te gaan?” De reu verwachtte weinig weerwoord, tot nu toe was zijn dochter over het algemeen al heel meegaand geweest. Verder liet hij het woord jagen eerst maar even achterwege, dat zal onderweg nog wel ter sprake komen. Hij was dan ook reuze nieuwsgierig naar Aimey’s trainingen tot nu toe, al moest hij eerlijk zijn dat hij daar niet al te veel van verwachtte.
Hoewel het de laatste tijd weinig prooi te vinden was, had Aissar besloten om op Shadow’s territorium te blijven, al moesten ze daarvoor wel verder de bossen in trekken.

[Aimey]
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Rebel Times Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rebel Times   Rebel Times Emptyzo jul 02, 2017 10:28 pm

Rebel Times Download_3


Adventure


Daar lag ze dan, in het Shadow Territorium. Ze had haar doel bereikt, en dat was haar vader ontmoeten. Aimey was nog wel wat eenzaam in de roedel maar dat was niet gek voor een pup die plots een roedel binnen kwam omdat haar vader daar zat, het moest wat tijd kosten. Toch miste ze haar zusjes en broertjes wel, Aimey had nog niet eens nagedacht over het feit dat ze later koest kiezen tussen de twee roedels. Maar Aimey was nog niet van plan te gaan kiezen, ze vond het wel fijn bij de Shadows, ookal had ze nog geen vrienden gemaakt. Ze zat meestal gewoon bij haar vader, die trouwens heel aardig was. Oma had gelogen over dat De Shadows slecht waren! Aimey wist dat ze er nog niet lang zat maar geen van de Shadows was onaardig tegen haar, tot nu toe. Haar gedachte ging maar door over hoe ze hier was en hoe ze het hier vond, maar toen voelde ze een snuit door haar vacht gaan. ´’Hey,´’ Klonk er toen. Wat gingen ze doen? Een glimlach verscheen op haar gezicht, eerder een grijns toen ze hoorde of ze op avontuur wou gaan. Avontuur was waarvoor Aimey leefde, ze hield ervan, en nu kon ze samen op avontuur met haar vader. Ze droomde van dit moment, letterlijk. ´’Tuurlijk heb ik zin in avontuur!´’ Sprak ze enthousiast.
_________________
Rebel Times Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Rebel Times Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rebel Times   Rebel Times Emptydi jul 04, 2017 9:42 pm

 
Naar verwachting gaf Aimey geen tegengas, integendeel de pup reageerde enthousiast op zijn voorstel. Grinnikend verscheen er een glimlach op zijn snuit wanneer hij haar antwoord hoorde. Oke, het was duidelijk; Aimey had zin om op avontuur te gaan. “Nou, laten we gaan dan.” wenkte hij haar, waarna hij al langzaam richting de donkere bossen trok. Zoals vanzelfsprekend zal ze hem wel achterna drentelen.
Wanneer de reu verder sjokte, draaide hij voor een moment zijn kop naar achteren, waar hij al gauw een naderende Aimey in zijn blikveld kreeg. Zijn oren draaiden automatisch wat naar achteren, luisterend naar het aankomende pup. Wanneer hij haar zag, gingen zijn gedachten onbewust naar de toekomst. Voor nu logeerde Aimey nog bij de Shadows, maar liever zag hij haar later als een volwaardig lid. Tredend in de voetstappen van haar vader. Maar voordat dit gerealiseerd kon worden moest Aimey groter en sterker worden. En dit koste tijd. Daarbij wist hij nog niet zo goed wat ze zelf wou. Hij wist tenslotte dat ze nog een zusje en broertjes had, zou ze heimwee naar haar moeder krijgen? Met die vooruitblik had hij een streep voor zichzelf opgesteld, het zou alles of niets voor zijn nakomelingen zijn. Hij wou niet een lid van de Shadows zijn én ondertussen pups opvoeden die bij de Ökami-roedel hoorden - dit zou ook niet getolereerd worden. Nu hij trouwens over haar verblijf nadacht, hij zou Kai nog opzoeken.
Voordat hij nog verder vooruit ging denken, schudde hij zijn kop, eerst zou hij antwoorden van Aimey moeten krijgen. “Volgens mij heb je Dalrey Forest nog lang niet helemaal gezien. Tijd om maar eens op ontdekking te gaan, wie weet komen we wel wat prooi tegen..” Zijn blik hield hij gericht op Aimey, kijkend of ze wel in stond om te gaan jagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Rebel Times Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rebel Times   Rebel Times Emptywo jul 05, 2017 4:36 pm

Rebel Times Download_3


Adventure

“Nou, laten we gaan dan.” Zei haar vader met een glimlach. Oke, het was duidelijk, ze snapte er niets van, waarom is hij zo kwaadaardig voor vele wolven? Braaf liep ze achter haar vader aan. Wat als Aimey nou echt een Shadow zou worden? Zou ze haar moeder nooit meer zien? Of juist als vijand? Waarom moest dit nou weer gebeuren met haar? Ze moest letterlijk kiezen tussen de beste ouder. Ze was zo diep in gedachten dat ze opeens door had dat Aissar al was gestopt en naar haar toe keek, en het leek alsof ze niet de enige was die in gedachten zonk. Ze rende enthousiast naar vader tot ze naast hem stond en keek hem toen aan. Ze was eigenlijk al best groot geworden, ze was eigenlijk wel nieuwsgierig hoe haar broertjes en zusje eruit zagen nu. Waren ze nog steeds zo klein? Aimey moest even grinniken van de gedachten. “Volgens mij heb je Dalrey Forest nog lang niet helemaal gezien. Tijd om maar eens op ontdekking te gaan, wie weet komen we wel wat prooi tegen..” Aimey greens naar haar vader. Dit ging niet over avontuur, nou ja ook, maar het ging meer over het jagen! Haar vader ging haar beter leren jagen, dat was het. Aimey had geen idee wat haar skills waren met jagen, Arthur regelde altijd voor het voedsel. ´’Je bedoelt jagen! Leuk!´’ Zei ze met glimlach en ging het alweer zetten op lopen. Ze wist niet waar ze heen moest maar ze liepen de hele tijd die kant op dus het zal wel. Een warm gevoel ging door haar lichaam. Dit was haar droom, en ze vond het geweldig. Binnen in haar zei dat ze bij haar vader hoorde.

_________________
Rebel Times Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Rebel Times Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rebel Times   Rebel Times Emptywo jul 12, 2017 10:18 pm

 
Al snel begreep Aimey wat zijn plan was, ze reageerde dan ook even enthousiast over het vangen van prooi. Als resultaat ontstond er een kleine grijns op zijn snuit, tevreden dat ze zijn hint zo snel begrepen had. Daarbij bleek ze het niet erg te vinden om een beetje vies te worden, immers ging het jagen niet altijd over rozen en maneschijn - soms kostte het best wel wat moeite om het vlees tussen je kaken te kunnen krijgen. Al vroeg de reu zich af of zijn dochter dat wel realiseerde.
Tot nu had ze hier bij de Shadows altijd roomservice gekregen, Kova en hij waren veel op jacht om haar te voeden. Nu was ze echter al iets gewend aan de roedel en vond Aissar het tijd dat ze zelf haar voedsel ging vangen. Ze was dan ook oud genoeg om zelf actie te ondernemen en te leren van haar fouten.
NIet wetend hoe ze bij de Ökami getraind was, was hij dan ook reuze benieuwd naar haar skills. “Heb je eigenlijk wel eens gejaagd?” Vroeg hij nieuwsgierig waarna hij haar afwachtend aan keek.

OOC; Sorry voor kortheid!

_________________
Rebel Times 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Rebel Times Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rebel Times   Rebel Times Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: