Serigala


 

Deel
 

 13. [Shadows]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


13. [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: 13. [Shadows]   13. [Shadows] Emptyvr jun 02, 2017 4:35 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Vrijwel iedereen het had de laatste tijd wel opgemerkt; er was amper voedsel. Dit gold voornamelijk voor de gebieden die sowieso niet erg veel opleverden, maar nu ook voor alle voedselrijke gebieden. Waar je eerst na elke meter in het Sanvi wel tegen een prooi stuitte, moest je nu op een urenlange zoektocht voordat je iets vond om op te kauwen. Het was geen ideale situatie en daarom moest zij als alfa ook maatregelen nemen. Dalrey was al nooit zo voorzienend geweest in voedsel, maar nu al helemaal niet. Waar bleven al die wezens? Misschien had de strenge winter ervoor gezorgd dat de populatie reeen achteruit. Bovendien had de Okami stank in de Raska Hills de konijnen en hazen doen vluchten. Daarom had ze het plan gehad om de Hallow Tower en het gebied daaromheen eigen te maken. Het was niet groot, maar daardoor wel houdbaar. Het was in ieder geval slimmer om in te nemen dan meteen de Raska Hills. Ze ging ergens op een grote steen staan, zodat iedereen die er aan zou komen lopen haar meteen zou zien. Enkele tellen later liet ze een luidde huil horen. Eentje die zelfs de wolven in het Noorden zouden kunnen horen. Tijd voor een klein onderonsje met alle roedelleden.  
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
13. [Shadows] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


13. [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   13. [Shadows] Emptyvr jun 02, 2017 5:17 pm

Toen de witte wolvin Kai's roep had gehoord, had ze half te liggen slapen onder een boom wiens takken naar beneden hingen en zo een beschermd deken om haar heen vormden. Een onbekende voorbijganger had gezegd dat ze gewoon aan het soezen zou geweest zijn, maar als iemand haar al een tijdje zou kennen zou hij misschien zeggen dat ze zich een beetje depressief gedroeg. Ze moest het toegeven - soms had ze minder honger, had ze meer behoefte aan slapen, kon zich minder bewegen. Ze had het Aissar vergeven, maar ze had wat tijd nodig om het te verwerken... Was het misschien jaloezie omdat zijn pups niet de hare waren? Ach, ze had altijd wel eens van gedroomd, partner, nestje, boompje. Niet dat ze ervan had gedacht had dat het echt zou van komen, maar ze had al minstens een ding van de drie en dat was de grootste softie, desondanks z'n grote massieve bouw en koppige opmerkingen het tegendeel bewezen, die ze ooit had ontmoet.

Kai had zich op een steen geïnstalleerd bij Hallow Tower. Toen Kova in een rustige tred binnenkwam, merkte dat ze de eerste was, dus gaf ze Kai een rustig knikje toen ze oogcontact maakte. Haar Alfa mocht dan wel al op leeftijd zijn, de vurige glans in haar bloedrode ogen vervaagde nooit. Haar ijsblauwe kijkers schoten over de open plek, zoekend of Ais zich al had gemeld.

_________________
13. [Shadows] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


13. [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   13. [Shadows] Emptyvr jun 02, 2017 5:42 pm

Haar gele ogen waren gesloten. Haar snuit lag op haar poten terwijl ze zachtjes snurkte in een lichte slaap. Dat was, tot ze de roep van haar moeder hoorde. Onder bescherming tegen de zon van de bomen in Sanvi, draafde ze op hoog tempo naar de Lowlands. Ze vroeg zich af wat er was. Niks slechts, hoopte ze. Behalve dan het feit dat de prooidieren verdwenen waren. Dat wist zowat iedereen al wel. Het viel op.
Ze zag haar moeder zitten bij de toren vlakbij Dalrey Forest, hun thuis. Ze grijnsde lichtjes terwijl ze tempo verminderde. Ze was tweede, als ze Kai niet meetelde. De eerste was Kova. Skylar had de witte wolvin nooit echt persoonlijk gesproken, ze kende de teef dan ook slecht. Meer dan roedelgenoten waren ze dan ook niet. "Ey," groette ze rustig terwijl ze ging zitten. Ze vroeg zich af wanneer haar siblings zouden komen. Diep van binnen hoopte ze dat Cordelia wegbleef, maar haar hopen kwamen nooit uit.

_________________
13. [Shadows] 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

13. [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   13. [Shadows] Emptyma jun 05, 2017 12:56 pm

 
Plotseling klonk er een luide huil over het gebied heen. Automatisch gingen Aissar’s oren nieuwsgierig omhoog staan, waarbij hij al gouw doorhad dat het geluid afkomstig was van Kai. Blijkbaar riep ze de roedel bijeen en zoals horend niet op het roedelgebied. Dit liet een klein grijnsje op zijn snuit tevoorschijn komen, hij wist dat er al een tijdje plannen waren geweest over uitbreidingen van het gebied, zal het eindelijk zo ver zijn? Hopelijk wel, want het was al weer een tijdje geleden dat de Shadows echt van zich hadden laten horen. Het was tijd om het gevreesde imago weer een beetje op te krikken. Natuurlijk was Aissar ook van plan er heen te gaan, alleen zat hij met één probleempje. Op dit moment was hij niet alleen, maar was zijn dochter bij hem. Dit maakte het allemaal net even iets moeilijker.

Wat zou hij doen? Haar hier achterlaten, in de hoop dat ze zich stil hield en ondertussen onzichtbaar bleef? Zijn blik ging nogmaals op de pup gericht, wetend dat deze vraag onmogelijk voor haar zou zijn. Daarbij viel haar geur ook te veel op, nog steeds droeg ze een snufje van de Ökami roedel bij zich. Een zucht verliet zijn bek, er zat maar één ding op en dat was om de Aimey mee te nemen naar de Shadows bijeenkomst. “Oke Aimey, tijd om te gaan. Gedraag je.” Sprak hij streng, om haar te waarschuwen. Dit was de eerste keer dat ze zich zou laten zien en een (goede) eerste indruk kreeg je maar één keer. Als hij haar wou laten blijven in de roedel, moest ze zich van haar goede kant laten zien. “Kom je?” vroeg hij nog een keer, voordat ze beiden vertrokken naar Hallow Tower.

__

Wanneer hij het gebied betrad, zag hij al gouw de aanwezigen van de roedel. Kai stond hoger op een steen, terwijl Kova en Skylar vlakbij zaten. De reu was blij Kova al aanwezig te zien, dan had hij in ieder geval iets wat steun wanneer hij met Aimey arriveerde. Terwijl hij dichterbij kwam, maakte hij oogcontact met Kova wat haar liet blijken dat hij zich toch iets ongemakkelijk voelde. Eenmaal bij het kleine groepje aangekomen, bleef hij staan bij zijn partner waar hij zich even wendde tot zijn dochter. “Blijf maar even bij Kova.” Knikte hij haar toe, waarna hij vervolgens doorliep naar Kai. “Ze zal niet voor problemen zorgen. Kan ik hierna even met je praten?”


_________________
13. [Shadows] 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

13. [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   13. [Shadows] Emptyma jun 05, 2017 1:25 pm

13. [Shadows] Download_3


Meeting The Pack


Ze zat nu al een tijdje met haar vader en ze moest zeggen, het was geweldig. Maar toen kwam er iets tussendoor, een harde huil was te horen. Aimey keek naar de richting waar het vandaan kwam. Was het de alfa? Die had ze al een keer ontmoet, en blij was ze er niet mee. Ze zei nog duidelijk dat ze of toen met haar mee moest of niet meer mocht komen. Aimey keek naar haar vader die een zucht liet. Aimey slikte even, schaamde hij voor haar? Vast niet.. “Oke Aimey, tijd om te gaan. Gedraag je.” Zei hij streng, wat Aimey op zich wel kon begrijpen, je wou geen slechte indruk maken op je roedel. ‘’Kom je?’’ Vroeg hi voordat ze samen richting de huil liepen.
Toen ze aangekomen zag ze de alfa al, jupp, dat was haar, die had ze al een keer gezien in het bos bij Okami. Ook stond er nog een jongere wolf, leek erop alsof hij een paar maandjes ouder was dan haar. De witte teef stond er ook, die had ze al gezien, zij was wel aardig. Daar ging haar vader ook op af, en natuurlijk volgde Aimey haar vader. “Blijf maar even bij Kova.” Zei hij met een knikje wanneer ze waren aangekomen bij Kova. Aimey knikte naar haar vader en keek toen omhoog naar Kova met een glimlachje. Haar vader liep af op de alfa, en zei toen wat tegen haar. Aimey keek naar haar en slikte even, hopelijk was ze niet boos op Aissar of misschien wel Aimey. Aimey ging zitten en wachtte geduldig op wat er ging gebeuren.
_________________
13. [Shadows] Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


13. [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   13. [Shadows] Emptyma jun 05, 2017 2:58 pm

Voorzichtig kroop hij dichter bij zijn doelwit, bijna binnen aanvalsbereik, tot een bekende stem plots over het landschap galmde en hij van schrik opspring. De haas die hij had beslopen ging er meteen vandoor zodra het doorhad dat de wolf veel te dicht bij was. De jonge reu vloekte binnensmonds. Was hij eindelijk van zijn luie reet gekomen om op eigen houtje te gaan jagen, moest zijn moeder het verpesten. En ze was niet eens in zijn directe omgeving! Nou ja, ze zou hopelijk wel een goede reden hebben om hem - en wellicht de rest van de roedel - bij elkaar te trommelen. Op zijn dooie gemak stapte hij in de richting waar hij de huil vandaan had horen komen: Hallow Tower. Het was niet verschrikkelijk ver van waar hij zich nu bevond in Dalrey Forest. Gisteren was dat wel anders, toen had hij nog rondgehangen aan de rand van Raska Hills en het Okami territorium. Daar wilde hij dolgraag nog eens herrie gaan schoppen, misschien wel met Cor en Sky. Dat zou vast interessant worden. Een grijns verscheen kort op zijn gelaat toen de gedachten door zijn hoofd spookte.

Het duurde niet lang of de donkere bomen maakte plaats voor een open veld met op de top van een heuvel de Hallow Tower. De schim van het kleine groepje Shadows dat zich al had verzameld kon hij van een afstandje al zien, en hij besloot zijn pas wat te versnellen tot een drafje zodat hij zich sneller bij hen kon voegen. Zijn moeder was er al - natuurlijk, want zij had hen tenslotte geroepen. Zijn oudere zus Skylar was er ook, evenals zijn oudere halfbroer Aissar, maar Cordelia was nog nergens te bekennen. Hij kon Sky haast horen denken dat ze hoopte hun oudere zus niet te zien. Toen zijn ogen richting de witte wolvin gingen, had hij bijna niet gezien dat het Kova was, want een klein zwart ding aan haar poten had zijn aandacht vrijwel meteen getrokken. Hij fronste. Er was vrij weinig denkwerk nodig om erachter te komen dat dit geen Shadow pup was, maar een Okami mormel. Oh, hij had zeker gehoord dat zijn halfbroer voor nageslacht had gezorgd samen met een Okami hond, dus hij kon geen andere conclusie trekken dan dat dit zijn dochter was.
Bijna had hij zijn lippen opgetrokken in een felle grijns, maar wist zichzelf nog op tijd in te houden. Nu uitvallen tegen zijn broer en het kleine gedrocht zou geen tactische zet zijn, zeker omdat hij niet wist hoe de andere wolven zouden reageren. Het was beter om de situatie voorlopig te observeren en later te handelen, dus hield hij zijn gezicht zoals gebruikelijk: mondhoeken ietwat opgetrokken en met een ondeugende glinstering in zijn tweekleurige ogen, en met de staart hoog in zelfvertrouwen wandelde hij op Sky af om naast haar plaats te nemen. Hun moeder gaf hij een begroetend knikje. Nu was het afwachten wat er ging gebeuren.

_________________
13. [Shadows] Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


13. [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   13. [Shadows] Emptyzo jul 02, 2017 12:19 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
De eerste die om de hoek kwam kijken was Kova. De teef had het in een korte tijd bij haar ver geschopt. Ze was slim, loyaal en kwam altijd opdraven als je haar nodig had. Al snel volgde haar dochter Skylar. Nu ze ouder werden zag ze haar kroost niet meer zo vaak en dat zorgde ervoor dat ze soms versteld stond van hoe groot ze werden. Ze waren nu amper te onderscheiden van volwassen wolven. Vanuit haar ooghoeken zag ze Aissar aan komen wandelen. Op het eerste gezicht zag ze niets vreemds, maar al snel zag ze dat hij wat meegenomen had. Het was de Okami pup die ze al eens eerder had ontmoet. Ais kwam op haar aflopen, nadat hij de pup bij Kova achtergelaten had. ”Ze zal niet voor problemen zorgen. Kan ik hierna even met je praten?” vroeg haar zoon. Kai keek even kort naar de pup die braaf bij Kova was gaan zitten. Ze wist niet helemaal wat de bedoeling was hiervan, maar blijkbaar zou ze dat nog wel te horen krijgen. ”Oké,” liet ze hem weten. Ondertussen was ook haar andere zoon aangekomen. Er misten nog wat gezichten, want waar was Cordelia? En Zayn had ze ook nog niet gezien. ”Lieve kinders,” begon ze. ”Welkom in dit mooie stukje natuur.” In tegenstelling tot Dalrey zag het er hier een stuk vrolijker uit. ”Ik heb wat kwesties met jullie te bespreken en ik wil vooral even jullie meningen horen. Ten eerste; wat zullen jullie ervan vinden als wij Hallow Tower tot ons grondgebied rekenen?” De vraag was aan iedereen gericht. Immers was zij van mening dat iedereen een stem had in de besluiten van de roedel. Zij was wel degene die de touwtjes in handen had, maar dat betekende niet dat ze alle besluiten in haar eentje nam.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
13. [Shadows] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
13. [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   13. [Shadows] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: