Serigala


 

Deel
 

 Momma, momma, don't be so mad.

Ga naar beneden 
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptydo jun 01, 2017 6:26 pm

Met een konijnen dat ze nadenkend kauwend met haar tanden gewerkte, had de witte, iets kleinere wolvin zich op een platte, comfortabel uitziende steen genesteld om haar zeldzame vangst naar binnen te werken. Het vlees was taai en bitter, maar het smaakte beter dan enkele dagen geleden waar ze geen hap tussen haar kiezen had gekregen. Ondertussen had Kova het Aissar vergeven en wilde ze terug hun prille relatie voortzetten, kost wat kostte. Of ze met die beslissing kon leven, was een andere koek. Nee, ze had er geen spijt van - maar wat haar te wachten stond als de pups naar haar roedel zouden trekken, wist ze niet. Ze had nooit erg veel opgetrokken met jonkies, meestal door haar gesloten en nogal kille karakter, dus had ze geen idee hoe die kleine stuiterballetjes in elkaar zaten. In ieder geval wilde ze ervoor zorgen dat ze overweg kon met Ais' kinderen. Het laatste wat de witte wolvin voor haar gespierder partner zou willen, was dat zijn pups haar aan zouden zien als de kwaadaardige, boze stiefmoeder.

Alsof de duivel haar gedachten had gelezen, zag ze plots een zandkleurig balletje vacht tussen de doodse kleuren van het moeras glippen. Door een briesje ving Kova haar geur op en daarin vond ze waar ze voor gevreesd had. Emaya. Ze hield zichzelf voor om rustig te blijven, en probeerde haar gedachten koortsachtig te verzetten door de bouw van het kleine wezentje te bestuderen. Desondanks ze niet dezelfde zwarte pels als haar vaders droeg, had ze een gelijkaardige bouw en dezelfde glans in haar felle oogjes. Zelfs haar gezichtje leek op die van hem. Een droevige glimlach gleed bijna onbewust langs Kova's lippen, al was het maar voor een seconde.

Khyvan! C:

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptydo jun 01, 2017 6:49 pmAimey had haar belofte gebroken. Ze was nu al heel lang weg, en was haar niet komen halen! Haar zus had beloofd dat, als ze haar vader had gevonden en het bij hem goed was, ze haar zou komen halen. Maar dat gebeurde niet!
Verontwaardigd was Khyvan op pad gegaan om haar zus terug te halen, maar was onderweg terechtgekomen op een plek die haar allesbehalve aanstond. De grond was zompig en haar pootje zakte er diep in weg als ze niet uitkeek, en het stonk vreselijk. De jonge welp was tot de conclusie gekomen dat dit het gevaarlijke moeras was waar ze vast niet mocht komen. Maar als Aims hun vader had gevonden, dan was ze hier vast ook langs gekomen. En als haar oudere zus dit kon, dan kon zijzelf dat zeker.
Plotseling vielen haar oranje ogen op een witte gestalte temidden van alle grauwigheid van het moeras. Aarzelend bleef Khyvan staan, onzeker over hoe ze moest reageren in de aanwezigheid van de wolf. Ze rook dat het geen roedelgenoot was. Dit ging interessant worden.
'Hey,' sprak ze met haar vriendelijkste glimlach. Wie weet wist deze wolvin wel iets van waar ze zoeken moest.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptydo jun 01, 2017 7:41 pm

Dat een welp zich al zo diep in het moeras waagde, was toch wel gewaagd van dit kleine wezentje. Haar vacht was modderig en stonk van de blubber die hier en daar onder de vast lijkende moerasgrond zat verscholen, dus ze was hier zeker naartoe gekomen met een missie. De meeste pups verlangenden namelijk naar warmte, droogte en de geur van hun moeder. Met een kleine aarzeling in haar bruine oogjes bleef het zandkleurige teefje staan en keek haar aan. "Hey," sprak het jonkie waardoor Kova even knipperde en haar een vrij vriendelijk knikje terugworp. Nooit had ze durven denken dat een ontmoeting met een van Aissars pups zo rustig en vriendschappelijk voorbij zou gaan; zoveel te beter. "Hallo," antwoordde ze en trok haar mondhoek even op, al hoopte de witte wolvin niet dat het wolfje de treurigheid er in zag. Omdat ze niet goed wist wat ze verder moest zeggen, gleed haar ijsblauwe blik naar de hazenbout waar ze zonet aan geknaagd had. Natuurlijk. Al moest ze toegeven dat ze niet overdreven veel wist over pups, moest ze misschien wel trek hebben? "Heb je honger?" vroeg ze met een voorzichtig randje terwijl ze een poot uitstak om het karkas een stukje dichter te schuiven naar het kleine jonkie haar richting. In dit seizoen was voedsel vrij schaars geworden, dus was het vrij onwaarschijnlijk dat de maag van dezelfde pup volledig volgestopt was.

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyzo jun 04, 2017 5:15 pmGelukkig was de witte wolvin vriendelijk. 'Hallo,' antwoordde ze kalmpjes maar met een glimlach op naar snuit. Khyvan kwam voorzichtig dichterbij. 'Heb je honger?' bood de wolvin aan. De jonge welp liet haar oranje blik kort naar de grote pluis zweven, dat aan haar voeten lag. Met een poot werd het een stukje dichter naar haar toe geschoven. Nu de witte wolvin erover begon - Khyvan voelde inderdaad een soort hol gevoel in haar buik. Eten was schaars geworden, en moedermelk kreeg ze al niet meer. Bovendien had ze een flinke tocht achter de rug.
'Een beetje,' bekende ze, voordat ze zich overgaf aan haar instinct en haar scherpe tandjes in het stuk vlees zette. Met haar voorpoten hield ze het kadaver tegen terwijl ze eraan trok. De geur van het voedsel prikkelde in haar neusgaten en zorgde ervoor dat ze bijna begon te kwijlen.
Al gauw had ze driekwart van de haas in haar eentje verschalkt, en aangezien de witte wolvin er zelf nog niet veel van had gegeten, zette Khyvan beleefd een stapje achteruit. 'Bedankt,' grijnsde ze naar de wolvin.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyma jun 05, 2017 11:14 am

Net zoals ze verwacht had bekende het wolfje dat ze inderdaad hongerig was en stortte zich op de haas. Terwijl ze haar tandjes in de homp vlees zette en er stukjes begon uit te scheuren, dwaalde Kova's blik af naar de bouw van het jonkie. Het had de sterke schouders van haar beide ouders, de lenigheid van haar moeder en de uitstraling van haar vader. Het was onwaarschijnlijk toeval dat ze elkaar hier troffen. Een hol gevoel trof de witte wolvin in haar hart en ze slikte even terwijl ze doelbewust de andere kant op keek om niet dezelfde pijn te voelen toen Kai haar gezegd had wie de vader van dit kleine wezentje was. Het leek bijna onschuldig, met zo'n tedere en vriendelijke uitstraling. Als ze niet wist wat er in het verleden was gebeurd, had ze dit teefje misschien opslag aardig gevonden. Nu leek het alsof er een enorm obstakel in de weg stond als ze vriendelijk tegen het kleintje probeerde te doen. "Bedankt." Met een kleine schok werd Kova terug gehaald naar het heden. Ze antwoordde niet, maar trok haar mondhoek op om te laten weten dat ze het met plezier gedaan had. "Jij bent de dochter van Emaya, niet?" vroeg ze met dezelfde uitdrukking op haar snuit ter bevestiging.

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyma jul 03, 2017 6:42 pmDe witte wolvin leek diep in gedachten verzonken te zijn. Toen de jonge welp haar bedankte, schrok ze op. Een kleine glimlach verscheen rond haar lippen. 'Jij bent de dochter van Emaya, niet?'
De vraag verraste Khyvan. Verward draaide ze haar ene oor naar achteren en kantelde haar kop schuin.
'Ja,' antwoordde ze, proberend het niet in een vraag te laten eindigen. 'Is het zo duidelijk?' De zandkleurige wolf ging zitten en wist niet goed hoe ze moest reageren. Wat deed het ertoe? Maar al gauw kwispelde ze voorzichtig en grijnsde naar de witte wolvin. 'Ken je mijn moeder dan?'

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyma jul 03, 2017 7:01 pm

Er verscheen even een glimp van verwardheid op het gezichtje van de jonge pup, waardoor Kova even haar mondhoek optrok. Ze kon zich inbeelden hoe verwarrend haar vraag wel moest zijn, maar ze was allesinds deels gerustgesteld dat ze nu niet meer moest rondddwalen met die innerlijke leegte, dat vreemde verdriet. Het was fijn om te zien dat Ais' dochter zo goed was opgevoed. "Is het zo duidelijk?" Een klein lachje ontsnapte Kova's lippen bijna onbewust en ze probeerden het niet te ongemakkelijk te laten klinken. Dit teefje leek wel op haar moeder, als je het zo keek. Ze stond hog op haar poten, had toch wel wat visuele kenmerken van haar moeder en iets in die ogen herinnerde haar er aan dat ze wel een nakomeling van Emaya moest zijn. Nu sloeg de nieuwsgierigheid van het jonge diertje door, er kwam een uitdagende grijns op haar snoetje en haar staart bewoog langzaam heen en weer. "Ken je mijn moeder dan?" Oh-oh, hier begon het gevaarlijk te worden. De witte wolvin wist dat ze moest oppassen met wat ze zei en koos heel erg voorzichtig haar woorden toen ze verder sprak. "Ze is een kennis van me," gaf ze als antwoord. Dat was niet gelogen. "We hebben elkaar al een paar keer ontmoet."

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptywo jul 05, 2017 8:12 pmNieuwsgierig wachtte Khyvan het antwoord af. 'Ze is een kennis van me,' zei de witte wolvin uiteindelijk. 'We hebben elkaar al een paar keer ontmoet.' Aha. De welp knikte begrijpend. Niet echt goede vrienden dus, maar gewoon een paar keer elkaar tegen het lijf lopen. Maar er bleef toch één vraag in haar kopje zweven.
'Wie ben jij dan?' Misschien had ze haar moeder ooit over haar horen vertellen. Of niet, natuurlijk. 'Ik heet Khyvan,' grijnsde ze breed. Haar blik gleed opnieuw even naar de kleine pluis naast haar poten, dat daar nog steeds lag. Ging de wolvin het niet verder opeten? Want dan zou ze graag de rest van het malse vlees verschalken.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptydo jul 06, 2017 7:08 pm

Oh nee. Ze had de vraag gesteld die ze zo'n beetje gevreesd had. "Wie ben jij dan?" Shit shit shit. Wat deed ze nu? Eerlijk zijn en zeggen dat haar moeder zowat gezworen had om haar te vermoorden, ze haar mate had ingepikt en haar zusje had gestolen? Of hield ze het mysterieus? Dilemma, dilemma! Kova bewoog haar twee oren even onrustig en ontweek de amberbruine blik van het kleintje eventjes. Gelukkig was daar het volgende zinnetje al. "Ik heet Khyvan." Khyvan, Khyvan. Het zusje van Aimey. Dat moest ze goed onthouden. Er kwam een klein glimlachje op Kova's lippen. "Je lijkt veel op je vader, Khyvan." Wat had ze nu weer gezegd? Het was er uit voordat ze het gemerkt had en meteen voelde haar tong droog aan. Er was natuurlijk niet beters om de nieuwsgierigheid van deze pup te beteugelen dan lekker het onderwerp naar haar vader over te schakelen. Verander het onderwerp. Verander het onderwerp. "En op je zusje, natuurlijk." Jesus! Omdat ze zichzelf niet wilde bevloeken in het bijzijn van een jonkie, klemde ze haar kaken stijf op elkaar. Wat was ze weer lekker slim bezig vandaag!

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptydo jul 06, 2017 7:22 pm


De witte wolvin bleef eventjes stil. Khyvan staarde nog steeds naar de kleine pluis, probeerde niet haar lippen af te likken. Het zag er zo mals uit, en die geur...
'Je lijkt veel op je vader, Khyvan.' Met een ruk schoot haar kop omhoog. Met grote ogen staarde ze naar de wolvin. Kende ze... kende ze haar vader?! 'En op je zusje, natuurlijk.' Na die woorden viel haar bek open. Ze had Aims ontmoet!
'Je weet...' Ze kreeg de woorden amper over haar lippen. 'Je weet wie mijn vader is?' De welp wist niet hoe ze daar over moest denken. Onbewust gleden haar oranje ogen over de omgeving. Misschien was hij wel in de buurt! Maar ze wist niet wat ze van dat idee vond. Wie wist wilde haar vader haar wel niet ontmoeten. Hij had haar en haar moeder niet voor niets in de steek gelaten, natuurlijk. En hij had ook niet de moeite genomen om contact te zoeken. Ze was nu bijna een half jaar oud, en wist niet eens hoe hij heette. En Aims had ze al helemaal niet lang gezien. Die had beloofd om haar te komen halen, maar ze was nooit meer teruggekomen. 'Mijn zusje had gezegd dat ze terug zou komen om me mee te nemen naar onze vader,' sprak ze nukkig terwijl ze haar blik naar haar poten richtte. 'Maar dat heeft ze nooit gedaan.' Het vertrouwen in haar zus was beschadigd. Aims was een liegenaar!

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptydo jul 06, 2017 9:46 pm

Shit, fuck, nee, nee, dit was foute boel, dit ging de verkeerde kant op. De verbazing en ontzet in Khyvans ogen betekende enkel maar meer vragen. Alsjeblieft Ais. "Je weet wie mijn vader is?" De woorden klonken aarzelend, bijna moeizaam door emotie. Met een diepe bezorgde frons en twijfel op haar gezicht keek ze terug naar de zandkleurige pup, maar uiteindelijk knikte ze. Er was geen weg meer terug, besefte ze nu plots, de woorden waren al over haar lippen. "Ik ken hem," gaf ze aarzelend toe. Dat ze wel iets meer dan een kennis voor haar vader was, liet ze maar achterwege. Een welp shockeren met wat ze hadden was het laatste wat Kova wilde doen. Haar doel was een goede relatie met Ais' nakomelingen vormen, niet de boze stiefmoeder spelen. Khyvan begon over haar zusje, maar ze leek er niet gelukkig mee. "Mijn zusje had gezegd dat ze terug zou komen om me mee te nemen naar onze vader," klaagde ze nukkig terwijl ze nors naar haar poten staarde. "Maar dat heeft ze nooit gedaan." Ergens begreep Kova haar wel, al wist ze wel waarom Aimey dit had uitgesteld. Ze had zich thuis bij de Shad's beginnen voelen, had ze gemerkt. Dat zag de wolvin op de manier waarop ze zich gedroeg, hoe enthousiast ze over de jacht met haar vader was, over hoe ze glimlachte en iedereen vol bewondering bekeek. "Misschien heeft je zusje haar hoofd wel vol," bracht ze er voorzichtig uit. "Ik denk dat ze het heel druk heeft." Dat klonk allesinds beter dan "Sorry, je zusje wil liever bij je vader blijven en je roedel verlaten. Oh ja, ze laat ook je moeder in de steek. Nog veel succes!"

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyvr jul 07, 2017 9:25 pmDe witte wolvin - van wie ze nog steeds de naam niet wist - vertelde dat ze inderdaad haar vader kende. En ze had ook Aims ontmoet. 'Misschien heeft je zusje haar hoofd wel vol,' opperde ze voorzichtig. 'Ik denk dat ze het heel druk heeft.' Khyvan snoof.
'Druk genoeg om haar zusje te vergeten?' De jongwolf schudde haar kop. 'Ze wil niet dat ik ook mijn vader leer kennen. Ze wil gewoon niet delen.' Ze zweeg even om haar gedachten op een rijtje te krijgen. Haar staart lag slap op de grond, ze kwispelde niet meer. Uiteindelijk schudde ze verdrietig haar kop, en fluisterde: 'Misschien is het maar beter dat ik niet weet wie het is.'

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyvr jul 07, 2017 10:46 pm

Khyvan snoof even afkeurend op haar woorden."Druk genoeg om haar zusje te vergeten?" Er was een trek van medeleven in Kova's blik te vinden. "Ze wil niet dat ik ook mijn vader leer kennen. Ze wil gewoon niet delen." Of ze heeft er gewoon niet de mogelijkheid om dat te doen met jou. De witte wolvin zweeg terwijl ze het jonkie aankeek. Shadow's waren vrij streng op het ontmoeten van leden van vijandige roedels, en aangezien Aimey nu deels was opgenomen als Roedellid was het vrij onlogisch dat ze zonderen boe of ba terug kon keren naar haar oude pack. De lichaamshouding van de welp sloeg plotseling om, haar staart lag slap en suf op de grond en haar kopje hing een beetje. "Misschien is het maar beter niet weet wie het is." Bij die woorden spitsten Kova's oren zich een beetje verbaasd. Vertelde Emaya dan helemaal niks over hun vader? Ze zou niet verbaasd zijn als ze enkel de negatieve trekken van hen had verteld, nadat hij haar zwanger had achtergelaten. "Wat weet je dan over je vader?" Pure nieuwsgierigheid, en eens kijken naar de andere kant van het verhaal.

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyzo jul 09, 2017 2:31 pm'Wat weet je dan over je vader?' vroeg de witte wolvin. Khyvan haalde vaag haar schouders op. Niets, eigenlijk.
'Hij is groot en zwart?' Wauw, wat een boel informatie. Dat was in ieder geval wat ze had gehoord. 'En hij zit bij een andere roedel. Hij heeft mama in de steek gelaten en heeft ons niet opgezocht toen we geboren waren.' Dat vergaf ze hem nooit. Een echte vader zou zich nooit zo gedragen, vond ze. Ja, misschien was het maar beter dat ze hem niet leerde kennen. Ook haar moeder wilde niets meer met hem te maken hebben, had ze het idee. En mama kende hem het beste, dus ze zou wel gelijk hebben.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyzo jul 09, 2017 3:53 pm

De informatie die ze kreeg, was niet zo rijk als ze gedacht was. Maar twee eigenschappen. Wat jammer. "Hij is groot en zwart." En...? "En hij zit bij een andere roedel. Hij heeft mama in de steek gelaten en heeft ons niet opgezocht toen we geboren hadden." Aha. Emaya had de slechte dingen van haar ex-partner met de paplepel meegegeven bij haar jonkies, bleek het. Er kwam een voorzichtige glans in Kova's blauwe ogen voordat een verder sprak. "Je vader heeft ook zijn goede kanten," verdedigde de witte wolvin haar mate kalmpjes. "Hij kan bijvoorbeeld heel goed jagen. Nog niet te spreken over zijn vechtskills." Ze pauzeerde even, eventjes mijmerend over die romantische nacht waar ze elkaar de liefde hadden verklaard en ze naast elkaar in slaap waren gezonken. Het was prachtig geweest, misschien wel wat awkward, maar toch wel bijzonder. Niet dat ze gedacht had als een kwaadaardige Shad liefde zou vinden nadat haar hele familie was uitgemoord. "Heeft wel een gevoel voor humor. Nou ja, zijn soort humor," grijnsde ze er met een klein, scheef lachje achteraan voordat ze haar kop even schudde. Ze mocht niet teveel afwijken van het onderwerp - wie weet wat deze jonge knaap allemaal vertelde aan haar Okami. Okami. Shit, daar had ze nog niet aan gedacht. Wat als deze welp alles doorspeelde aan haar slibings en moeder? Wat als ze vertelde van wie ze het gehoord had? Khyvan was jammer genoeg niet zo nieuwsgierig naar haar vader als Aimey en gepassioneerd door de Shadow's als zij, maar misschien was een bezoekje aan haar zusje genoeg om haar te laten overstappen naar haar roedel. Een extra lid. Waarom niet? Ze kon het proberen.

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyzo jul 09, 2017 4:22 pmDe witte wolvin luisterde aandachtig naar haar verhaal, maar bleek niet tevreden met de informatie die Khyvan over haar vader had. Die werd een beetje aangevuld. 'Je vader heeft ook zijn goede kanten,' vertelde ze. Khyvan snoof. Ja, daar wist ze dus niets vanaf, omdat hij niet geïnteresseerd genoeg was geweest om zijn kinderen op te zoeken. 'Hij kan bijvoorbeeld heel goed jagen. Nog niet te spreken over zijn vechtskills.' Bij die woorden schoten Khyvan's oren onbewust omhoog. Jagen? Dat was haar favoriete spelletje! Zou ze dat van haar vader hebben? 'Heeft wel een gevoel voor humor. Nou ja, zijn soort humor,' grijnsde de witte wolvin. Zonder dat ze het in de gaten had, verscheen er ook een voorzichtige grijns op de snuit van Khyvan. Dat klonk zo slecht nog niet. Wist mama dit?
Maar haar grijns verdween als sneeuw voor de zon toen ze zich herinnerde dat hij haar moeder in de steek had gelaten. 'Dat verklaart niet waarom hij mijn mam heeft verlaten,' sprak ze verontwaardigd, 'of geen contact heeft gezocht met ons. Aimey en Kaïn wilden hem heel graag ontmoeten.' Het was niet eerlijk. 'En ik weet niet eens waarom hij mama niet meer wilde.'

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyma jul 10, 2017 1:33 pm

Ogenblikkelijk veranderde de uitdrukking van de jonge welp in haar donkere oogjes waardoor Kova een kleine glimlach bedwong. Er was even een soort van nieuwsgierigheid en tevredenheid op Khyvans gezichtje te zien, voordat ze de waas van zich af schudde en een ietwat verontwaardigde glans in haar ogen terugkwam. "Dat verklaart niet waarom mijn mam heeft verlaten," zei ze gefrustreerd. "Of geen contact heeft gezocht met ons. Aimey en Kaïn wilden hem heel graag ontmoeten." Nog meer pups. Bijna onopvallend slikte de witte wolvin iets door in haar keel voordat ze terug luisterde. "En ik weet niet eens waarom hij mama niet meer wilde." Emaya zei dus niks. Niks. Was het dan wel haar taak om dit aan hen te vertellen? Ze deed bijna moeizaam haar kaken open, waarna ze ze opnieuw sloot. Iets in haar vertelde haar om nu heel voorzichtig te zijn en zorgvuldig haar woorden te kiezen, omdat ze anders wel eens minder aangename feiten naar boven kon halen.

"Ik mag dan niet alles weten van wat er is gebeurt, maar je vader is heel trouw aan zijn roedel. Volgens mij kon zijn pack het niet zo op de prijs stellen dat hij buiten de roedel een relatie had, en heeft hij zijn loyaliteit boven liefde gekozen." Ze zweeg even, wegkijkend. Waarom moest zij dit vertellen? Haar blauwe kijkers ontmoetten die opnieuw van het jonkie en ze probeerde niet te bedrukt te kijken. "Volgens mij wist je vader niet dat je moeder zwanger was toen hij bij haar wegging... Je moeder evenmin, vermoed ik. Hij kwam het maar een paar weken geleden te weten." Net zoals ik. Mmm.

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyma jul 10, 2017 8:16 pm

En alweer begon de witte wolvin met het verdedigen van haar vader. 'Ik mag dan niet alles weten van wat er is gebeurd, maar je vader is heel trouw aan zijn roedel. Volgens mij kon zijn pack het niet op prijs stellen dat hij buiten de roedel een relatie had, en heeft hij zijn loyaliteit boven zijn liefde gekozen.' Mooie woorden om te omschrijven dat hij hen allemaal in de steek gelaten had, vond Khyvan. Maar ze zweeg nog even, hopend om zo meer informatie te krijgen. 'Volgens mij wist je vader niet dat je moeder zwanger was toen hij bij haar wegging... Je moeder evenmin, vermoed ik. Hij kwam het een paar weken geleden te weten.' Oh... maar dan had hij alsnog een paar weken de tijd gehad om langs te komen. Zo ver was het echt niet naar de heuvels van Raska. En als hij het had gedaan, dan was Aims hem niet gaan zoeken en was haar zusje nu gewoon thuisgeweest. Het was niet eerlijk!
Khyvan richtte boos haar blik af,  kon het even niet aan om naar de witte wolvin te kijken. Ze knipperde verwoed om het vocht dat zich plotseling in haar ooghoeken had verzameld weg te krijgen. Nadat ze even beverig adem had gehaald, maakte ze weer oogcontact. 'Je weet wel veel over mijn vader,' constateerde ze. Ook al zei ze van niet, je kon niet zomaar weten dat haar vader pas een paar weken geleden van haar bestaan hoorde. Er was maar één verklaring voor. 'Je zit in dezelfde roedel, is het niet?'

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyma jul 17, 2017 1:29 pm

Het leek erop dat haar woorden Khyvan tot het zwijgen gebracht hadden. De jonge welp ontweek haar blik met enige woede in haar ogen en leek even de krop in haar keel te proberen wegwerken. Ze twijfelde even of ze iets moest zeggen, maar haar inspiratie liet haar in de steek. "Je weet wel erg veel over mijn vader," zei ze plotseling, bijna als een besluit. Haar oren bewogen zich naar de zandkleurige teef toe, niet echt wetend wat ze daarop moest antwoorden. "Je zit in dezelfde roedel, is het niet?" Een diepe zucht ontsnapte Kova's lippen voordat ze opnieuw oogcontact maakte. Nee, ze moest beter zwijgen over het feit dat hij enkel meer dan een roedellid voor haar betekende, dat hij de meest belangrijke persoon in haar leven was. Vertellen dat ze een Shad was, zou een grote kans hebben om het gesprek af te kappen, maar dingen nog langer verzwijgen zou toch niet helpen. "Ja. Voor mij hoeft dat niks te betekenen. Je kan meekomen, als je wilt. Ik ben er zeker van dat je zusje staat te springen om je nog eens te zien." Ze zweeg even. "Ze praat vaak over je."

_________________
Momma, momma, don't be so mad. 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyvr jul 21, 2017 7:44 pmDe witte wolvin zuchtte, maar gaf uiteindelijk eerlijk antwoord. 'Ja. Voor mij hoeft dat niets te betekenen,' voegde ze er snel achteraan voor het geval Khyvan nu niets meer met haar te maken wilde hebben. De jonge wolvin wist niet goed wat ze nu moest doen, dus zweeg ze maar. 'Je kan meekomen, als je wilt. Ik ben er zeker van dat je zusje staat te springen om je nog eens te zien,' bood ze aan. Khyvan keek even op toen ze over haar zusje begon. Zou Aims haar echt willen zien, en niet hun vader voor haar alleen houden? Want dan had ze toch kunnen komen? 'Ze praat vaak over je.' Dat bracht een klein glimlachje op haar gezicht. Aims was haar in ieder geval niet vergeten!
'Ik weet niet of ik dat durf,' fluisterde ze eerlijk. 'Wat nou als hij tegenvalt? Wat nou als ik tegenval?' Wat een gedoe allemaal. Maar deze witte wolvin was wel aardig voor haar. Ze had in ieder geval geen poging gedaan om haar dood te maken. Sterker nog, ze had zelfs haar karkas met haar gedeeld! Toch stond Khyvan in tweestrijd. Wilde ze haar moeder wel verraden? Ze wist hoeveel pijn haar moeder had omdat haar zusje hen had verlaten. Dat wilde ze haar niet nog een keer aandoen. Maar nieuwsgierig was ze wel...
'Mama vindt het vast niet leuk als ik ook wegga,' zei ze toen maar, bij wijze van tegenwerping.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Valintia

Valintia


Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyza jul 22, 2017 5:52 pm

Het kleine glimlachje om Khyvans lippen ontging haar niet en het gaf haar ergens hoop. Een nieuw Shadowlid zou een zege zijn voor de roedel, nu er al zo weinig volwassen wolven waren. Maar kleine pups werden groot en aangezien deze welp veel van haar vader weg had, zou het haar niet verbazen dat ze een goede vechter zou worden. "Ik weet niet of ik dat durf," was haar eveneens eerlijke antwoord. Ze klonk vrij onzeker, haar stem niet luider dan een fluistering. "Wat nou als hij tegenvalt? Wat nou als ik tegenval?" Niet echt goed wetend wat ze nu moest zeggen, bleef Kova dan maar zwijgen. Ze ging zeker niet beginnen slijmen of forceren om Khyvan over te halen, maar ze wilde haar ook niet bruut afstoten, dus leek het beste haar maar een eerlijke stilte. "Mama vindt het vast ook niet leuk als ik ook wegga." Daar had ze een punt. De witte wolvin keek haar lang en diep aan, voordat ze haar bek opende om iets te zeggen. "Ik weet het, maar het is het ene of het andere. Het is niet altijd simpel om te kiezen, maar je hebt zeker een punt - al ben ik er zeker van dat je vader je zeker zal willen ontmoeten als jij daar op staat." Ze haalde haar schouders langzaam op terwijl ze de woorden uitsprak en hees zich heel langzaam op haar fijne poten. Haar spieren voelden stijfjes aan van het lange liggen, dus stretchte ze zich even door door haar voorpoten te gaan en vervolgens ook haar achterlijf te rekken. Haar roedel zou haar waarschijnlijk niet gaan missen - de meeste Shad's zwierven een eentje rond en kwamen slechts zelden bij elkaar - maar of die van deze kleine hier hetzelfde zou denken, was een andere koek. Straks zouden ze nog gaan denken dat ze Khyvan iets had aangedaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Emptyma aug 14, 2017 7:39 pmDe witte wolvin zweeg een tijdje voordat ze antwoord gaf op haar twijfels. 'Ik weet het, maar het is het ene of het andere. Het is niet altijd simpel om te kiezen, maar je hebt zeker een punt - al ben ik er zeker van dat je vader je zeker zal willen ontmoeten als jij daarop staat.' Ze schokschouderde, en kwam overeind. Khyvan dacht over haar woorden na terwijl de wolvin zich uitrekte. Als haar vader haar wilde ontmoeten, waarom had hij dan geen contact gezocht in het halve jaar dat ze op deze wereld rondliep? De vraag bleef haar dwarszitten, wat de witte vreemdeling ook zei over verschillende roedels en niet weten dat ze bestond. En bovenal vroeg Khyvan zich af wat ze zelf wilde.
'Ik weet niet of ik hem wel wil ontmoeten...' Ze zuchtte diep en plofte neer op de modderige ondergrond, kreunend omdat ze de hele situatie zat was. 'Maar Aims wil ik wel zien,' sprak ze vastberaden, al duurde het een tijdje voordat ze de woorden uit haar bek kreeg. 'Want ze is en blijft mijn zusje, of ze nou bij mama's of papa's roedel hoort.' En zo was het.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Momma, momma, don't be so mad. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Momma, momma, don't be so mad.   Momma, momma, don't be so mad. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: