Serigala


 

Deel
 

 Bruh [Shax]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


Bruh [Shax] Empty
BerichtOnderwerp: Bruh [Shax]   Bruh [Shax] Emptyza mei 27, 2017 3:45 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Het ging niet altijd meer van een leien dakje dat jagen. Waar ze vroeger met gemak een poos achter een konijn kon aan sprinten, was ze nu na enkele tellen al bijna buiten adem. Misschien was het ook wel te wijten aan haar luiheid. Haar positie zorgde er wel voor dat er vaak voor haar gezorgd werd, maar in deze zware en voedselschare tijden, moest ze er toch echt zelf op uit. Sanvi was nog altijd een van de voedselrijkere gebieden hier en dus was ze hier neergestreken. Het had even geduurd, maar ze had haar kostje bij elkaar geschraapt. Echter was het niet helemaal wat ze verwacht had. Het konijntje, wat nu half aangevreten voor haar neus lag, was een magere geweest. Dat terwijl je zou denken dat er genoeg gras was om te vreten. Net toen ze nog een hap wilde nemen hoorde ze was geritsel ergens vandaan komen. Shit, nu ze ouder werd rook en zag ze zelfs geen vreemdelingen meer aankomen. "Je hebt pech, want het is al bijna op," bromde ze in de richting van het geluid. Het zou haar niets verbazen als het dier op haar voedsel was afgekomen.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Bruh [Shax] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shax

Shax


Bruh [Shax] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bruh [Shax]   Bruh [Shax] Emptyza mei 27, 2017 3:58 pm

Shax was veel te lang weggebleven. Het was ook niet echt de bedoeling geweest dat hij dit gebied zou verlaten. Toch had de grote wolf dit gedaan. Hij was nu terug, dat was het belangrijkst. Ook nu zoals de vorige keer begon hij zijn oudere zus weer op te sporen. Met slome lange passen baande hij zichzelf weer door het grote gebied. Zijn lange tong hing lichtjes tussen zijn tanden uit zijn bek. Bloed en stukjes vlees leken zelf nog tussen zijn tanden te steken. Opweg naar hier was er weer een lone wolf op hem afgekomen. Blind van de honger had het beest gedacht Shax aan te kunnen. Big mistake that costed his life. Shax mocht dan wel niet in een roedel zitten, dit maakte hem niet zwakker. Op sommige vlakken maakte hem dit juist sterker. Natuurlijk waren er ook zaken dat hij minder goed kon dan een roedeldier. alles had zo zijn voor en nadelen.

De geur dat de donkere wolf rook hield zijn gedachten hang stil. Daar was zijn zusje dus. Met de grijns dat breder werd en zijn stappen dat versnelde haastte het beest naar de wolvin. Voor enkele seconden keek hij nieuwsgierig van op een afstandje toe. Het zag er naar uit dat ze hem nog niet had opgemerkt. Op zijn gemak kwam hij op haar af, deed geen moeite om stil te zijn. niet voor de zwarte wolvin. "Je hebt pech, want het is al bijna op," Ah toch hem weten op te merken. " Don't get soft on my sissy" sprak hij lichtjes spottend terwijl zijn blik voor even op haar eten leek te richten. " Zeg me niet dat dit het enigste is dat je binnen hebt" zijn woorden waren misschien iets wat hard, Shax was bezorgt. Niet makkelijk bij zijn houding op te merken moest je Shax niet van jongs af aan gekend hebben. Met een korte beweging van zijn hoofd klakte hij nog tegelijk met zijn tong. "Let's hunt together, just like old times." Zijn lichaam richtte zich nu volledig op te zwarte teef. "Unless your indeed getting soft" De rue was haar nu gewoon uit haar tent aan het lokken.

_________________
Bruh [Shax] Vyseh3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Bruh [Shax] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bruh [Shax]   Bruh [Shax] Emptyza mei 27, 2017 4:15 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Ze werd ouder en daarmee dus een makkelijker slachtoffer voor wolven die te lui waren om hun eigen maaltijden bij elkaar te schrapen. Gelukkig wist ze zich nog prima te verdedigen. Ze mocht wel oud zijn, maar door de vele ervaringen was ze niet per definitie zwak. Ze kon het nog prima opnemen tegen een gemiddelde wolf.
De vreemdeling, tegen wie ze nog bromde, bleek geen vreemdeling te zijn. Het was haar bloedeigen broeder Shax. Heel erg vreemd was het niet dat ze hem niet in één keer herkende. Ze had hem immers in de afgelopen paar jaren maar enkele keren gezien. Echt een verschrikkelijk goede band hadden ze dan ook niet. ”Zeg me niet dat dit het enigste is dat je binnen hebt,” merkte hij op, waarna hij voorstelde om samen op jacht te gaan zoals in de ‘old times’. Er kwam geen ‘hallo’ of een ‘hoe gaat het met je’. Misschien was ze gewoon iets emotioneler aangelegd dan Shax, maar ze had toch op z’n minst de vraag verwacht hoe het met haar ging. ”Unless your indeed getting soft,” kakelde hij verder. Soft was misschien ook wel de goede benaming geweest. ”Ik heb net dit kostelijke springertje achter de kiezen, maar als je perse wilt jagen dan vind ik dat prima,” antwoordde ze. Ondertussen nam ze de laatste happen van het stuk vlees, waarna ze al kauwend haar boer aankeek. ”Hoe is het eigenlijk met je?” vroeg ze al etende.

thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Bruh [Shax] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Bruh [Shax] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bruh [Shax]   Bruh [Shax] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: