Serigala


 

Deel
 

 . Chronicle of The Seagull .

Ga naar beneden 
Enzio

Enzio


. Chronicle of The Seagull . Empty
BerichtOnderwerp: . Chronicle of The Seagull .   . Chronicle of The Seagull . Emptyzo mei 21, 2017 11:26 am

Al de hele middag zat dat ellendige beest hem achterna! Kon een Wolf niet gewoon even rust hebben? Met furieus flikkerende kijkers tuurde Enzio naar het grijs met witte gedrocht die in de branding rondscharrelde. Met die zwart omrande vleugels kon hij agressief klapperen, met die oranje bek kon 'ie keihard op je kop prikken. Iemand moest dit maritieme monster afslachten! De eer was aan hem natuurlijk. Heel eventjes tilde Enzio zijn bolle grijze bibs de lucht in, om dan met een strijdskreet als een idioot op de meeuw te duiken. Hij was misschien klein en traag, maar de vogel was niet voorbereid! De enorme kaken van de reu klapte dicht op de hals van de meeuw, die meteen begon te klapperen met zijn vleugels. Cazzo!! Woest dreunde de zilvergrijze prop de kop van de vogel in het zand, en smeet hem daarna van zich af in het water. De meeuw flikkerde als een slappe vaatdoek in de golven, en verdween onderwater.
Voldaan likte Enzio het bloed van zijn lippen, tevreden dat hij zijn minuscule wraak had genomen. Jammer dat niemand had gezien dat je zeker niet met hem moest fokken... of wacht eens. Met een ruk keek de bolle reu om, in de ogen van een soortgenoot...


[feat. Dar en 'Nic]

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Chronicle of The Seagull . Enzio_12
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

. Chronicle of The Seagull . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Chronicle of The Seagull .   . Chronicle of The Seagull . Emptyzo mei 21, 2017 1:52 pm

Zon, zee en strand, dat waren niet bepaald zijn favorite dingen, maar toch hadden zijn zwarte benen hem naar de Sea edge Beach gebracht, misschien in de hoop er een maaltijd aan te treffen nu voedsel zo schaars was in het hele gebied. Ze noemde dit het paradijs voor wolven? Die naam moesten ze nodig eens aanpassen, want hij merkte er tot nu toe niets van. Ach, hij was allang blij dat er een frisse wind raasde en de zon verscholen zat achter een dik wolkendek, donker met de belofte op regen - of meer.
Op dit moment was het dreigende weer echter niet hetgeen dat zijn aandacht vasthield. Een malloot was zojuist tevoorschijn gekomen en met een hoop kabaal dook het bovenop een nietsvermoedende meeuw, die wonder boven wonder zijn einde ondervond aan de tanden van de wolf. Licht geïrriteerd keek Darayvian toe hoe zijn soortgenoot het beest dood sloeg en het levenloze lichaam de zee in slingerde om verorbert te worden door de woeste golven. En daar ging een perfect goede maaltijd. De grote, zwarte reu stapte op de pipsqueak af en kwam tot stilstand achter hem nog net voor hij zich omdraaide. "Mama je nooit geleerd dat je voedsel niet moet verspillen?" vroeg hij, zijn stem kalm en met weinig emotie, maar de lichte irritatie die in zijn borstkas opborrelde was zichtbaar in zijn gif gele ogen. Of de malloot nu zelf de meeuw had willen opeten of niet, Darayvian had graag zijn eigen tanden erin willen zetten.

_________________
. Chronicle of The Seagull . Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Enzio

Enzio


. Chronicle of The Seagull . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Chronicle of The Seagull .   . Chronicle of The Seagull . Emptyzo mei 21, 2017 2:07 pm

Het was een gigantische zwarte pluisbal.. Enzio keek ongeïnteresseerd het donkere bakbeest in de gele ogen.'Mama je nooit geleerd dat je voedsel niet moet verspillen?' vroeg de Wolf. De grijze prop ontblootte direct zijn tanden in een agressieve grimas, en ging kwam overeind. De puntjes van zijn oren kwamen amper tot aan de kin van de Wolf, maar dat schrok Enzio nog niet af. 'Mommy never taught when you should hold your tongue?' gromde hij. Zijn stem klonk dreigend zwaar, maar dat was ook Enzio's enige intimiderende eigenschap, samen met z'n nogal grote bek -letterlijk en figuurlijk.

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Chronicle of The Seagull . Enzio_12
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

. Chronicle of The Seagull . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Chronicle of The Seagull .   . Chronicle of The Seagull . Emptyzo mei 21, 2017 5:48 pm

Zijn woorden waren nog geen tel over zijn lippen gevlogen of de grijze wolf toonde hem een mooie rij witte tanden. Een felle zilveren blik rustte op hem, maar Darayvian gaf geen reactie op het agressieve gedrag. Dit soort reacties had hij al vaak genoeg van zijn siblings en andere wolven moeten verduren - het kostte wel heel wat meer dan een paar flitsende witte tandjes en een rothumeur om hem te intimideren. De pipsqueak was duidelijk snel op de teentjes getrapt en het leek erop dat hij dat zojuist had gedaan met zijn simpele vraag. Blijkbaar was er niet veel nodig om deze wolf uit zijn vel te laten schieten. Verspilt graag goed voedsel en is snel op de teentjes getrapt. Noted. "'Mommy never taught when you should hold your tongue?" kaatste de wolf grommend terug met een verrassend diepe stem voor zo'n onderdeurtje. "What? Can't a wolf ask a simple question these days?" Zijn stem was zo rustig en niet veelzeggend zoals gebruikelijk, zijn lichaamshouding even kalm met de staart laag en gehavende oren rechtop in een relaxte positie. Zijn ogen verraadde echter nog steeds die irritatie die hij voelde. Waarom liep hij altijd dit soort types tegen het lijf?

_________________
. Chronicle of The Seagull . Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


. Chronicle of The Seagull . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Chronicle of The Seagull .   . Chronicle of The Seagull . Emptywo mei 24, 2017 8:46 pmNa de flinke ruzie met zijn broer over Suru wist Domenico niet zo goed wat hij moest doen. Met geen van beide had hij behoefte om te praten. Doelloos dwaalde hij door het land, ondertussen zo veel mogelijk kenmerken onthoudend. Wie wist waar dat later nog van pas zou komen?
Uiteindelijk kwam hij bij een wel erg zanderige plek. Het strand. De geur van zijn broertje zweefde er rond, dus zette hij zich in beweging. Met zijn neus boven het zand zwevend, snuffelde hij totdat hij het grijze figuurtje van Enzio zag staan. Zijn gouden ogen vingen ook een zwarte vlek op, een soortgenoot. De vreemde wolf was enorm. Nico was zelf niet de kleinste wolf, maar dit exemplaar was echt gigantisch.
Toen hij eenmaal genaderd was, kon hij de woorden van de twee horen. 'What? Can't a wolf ask a simple question these days?'
'Oh, you can always ask,' reageerde hij met een grijnsje. 'But that doesn't mean you always get an answer.'

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Chronicle of The Seagull . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Chronicle of The Seagull .   . Chronicle of The Seagull . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Sea edge Beach-
Ga naar: