Serigala


 

Deel
 

 Enemies of the heir beware

Ga naar beneden 
Aralon

Aralon


Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptydo mei 11, 2017 12:26 pm

Een halfuur was verstreken, maar het leek al een eeuwigheid te duren. De velden waren overal hetzelfde. Alles was dood en kaal, alsof iemand al het leven uit de wereld had gezogen. Aralon voelde zich er niet meer of minder op zijn gemak bij, wel ergerde hij zich nu al dood aan dhet gezelschap van de jonge teef. Het was ongelooflijk hoeveel vragen zo'n little lad kon stellen, en hoe vaak hij ook probeerde haar af te wimpelen of slechts te reageren met een ongeïnteresseerde indruk, ze leek het maar niet te snappen.
Gelukkig zag hij eindelijk het begin van een bos op een bepaald moment. Ze klommen een heuvel op en de toppen rezen op vanachter het pad dat ze bewandelden. Een kille mist doemde op rondom hen heen. Toen besefte hij het. Hij was hier al eens eerder geweest. Ja, hij herinnerde het zich, maar het was niet meer helder. Hij wist enkel nog dat hij er inderdaad wat Shadows was tegengekomen, een stuk of 3, maar dat zei hij de pup niet.

Aimey & aissar only

_________________
Enemies of the heir beware Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptydo mei 11, 2017 5:22 pmDaar liepen ze, al uren lang voor haar gevoel. Ze was wel de hele tijd de reu aan het irriteren, dat deed de tijd sneller gaan. Maar uiteindelijk stopte hij op een heuvel. Oh nee, begon hij zich zo te irriteren? Maar toen Aimey naast hem begon te staan begreep ze het al snel, ze waren er. Aimey slikte en haalde even diep adem. Dit was het dan, ze was er.. Aimey had vaak gedroomd over deze tijd, alleen was het bos donkerder dan in haar dromen. Aimey kon niet geloven dat ze er nu echt was. Met grote ogen keek ze het bos aan. Aimey voelde even helemaal niets meer behalve angst, angst. Wat als haar vader haar weg ging sturen? Aimey kwam nu pas achter de dingen die ook konden gebeuren. Ze stond helemaal verlamd. Even knipperde ze en schudde haar hoofd. Hopelijk merkte hij dit niet. ‘’Waar wacht je nog op? Daar is mijn familie!’’ Riep ze terwijl ze naar voren stormde. Het ging gebeuren, ze ging haar vader ontmoeten! Niets of iemand kon haar tegenhouden!
 Aimey

_________________
Enemies of the heir beware Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Aralon

Aralon


Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyza mei 13, 2017 6:45 pm

Aralon

Oh snap. De teef wilde blijkbaar niet meer wachten. Als een gek baande ze zich een weg naar het bos, terwijl al de nekharen op zijn rug overeind gingen staan. Hier had hij bijna de dood gevonden. Hier had hij met Shadows gevochten. Wilde hij dit wel opnieuw? Wilde hij dit nu al? Was hij bang? De reu schudde zijn kop om die gedachte van hem af te zetten. Ze zouden ervoor boeten.
Little lad dacht duidelijk niet na over zijn situatie. "Ho ho wacht even jongedame," zei de reu met strenge ondertoon toen hij haar inhaalde. "Hoe weet jij zo zeker of jouw.. familie mij wel zomaar zal accepteren?" zonder het zelf te beseffen spuwde hij het woord familie bijna uit, walgend bij het idee. Maar daar had hij wel een punt. Die katjes wilden niet zonder handschoenen worden aangepakt en verwachtten niet zo graag gasten buiten de roedel. Ook was hij natuurlijk doodsbenauwd dat één van de drie in kwestie hen zou tegenkomen. Opeens had hij een plan in zijn hoofd. "Misschien moet jij gewoon even je vader erbij roepen - ik veronderstel dat die zo zwart is als jij?" merkte hij op met een brede grijns, "en dan zal hij het vast wel oke vinden als ik het gebied betreed."
De reu besloot het spelletje mee te spelen, door te doen alsof hij niks kwaads in de zin had en zeker niet één van de drie poedeltjes van de vorige keer tegen te komen door haar een zwart wolfje te laten halen. In werkelijkheid stond zijn wraakactie uiteindelijk nog steeds op het menu.
♦.♦

_________________
Enemies of the heir beware Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyza mei 13, 2017 7:19 pm"Ho ho wacht even jongedame," Hoorde ze streng achter haar. Het duurde dan ook niet lang tot ze werd ingehaald. Aimey stopte en keek de reu met een opgetrokken wenkbrauw aan. Wat was er nou weer aan de hand? "Hoe weet jij zo zeker of jouw.. familie mij wel zomaar zal accepteren?" Zozo, dat werd nogal apart uitgegooid. Aimey zuchtte en rolde met ogen. Wat moest ze eigenlijk nog met de reu? Niks, maar als ze hem nu zo ging achterlaten betekende dat waarschijnlijk haar dood. "Misschien moet jij gewoon even je vader erbij roepen - ik veronderstel dat die zo zwart is als jij? En dan zal hij het vast wel oke vinden als ik het gebied betreed." Merkte hij op met een grijns. Wat betekende die grijns? Wat als de wolf de Shadows persoonlijk kende, en iets met haar vader zou doen? Aimey keek hem weer verbaasd aan. En.. Ze wist niet echt wat de naam was van haar vader alleen dat hij zwart en groot was.. ‘’Ik weet zeker dat ze het goed zouden vinden als je met erheen gaat, ze zullen je niets doen, watje..’’ Sprak ze toen met rollende ogen. Ze keerde haar blik op het bos, en voor de tweede keer rende ze er vol kracht heen. Hier ging ze dan!


 Aimey

_________________
Enemies of the heir beware Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Aralon

Aralon


Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyma mei 15, 2017 5:46 pm

Aralon

Daar dartelde ze dan, op weg naar nergens. Even knipperde hij met zijn ogen; wat was er zojuist gebeurd? Juist, hij had zich weer door die kleine rat laten beledigen. Wat een afgang was dat voor een volwassen reu! Wie dacht die etter wel dat ze was? De koningin van Serigala? Ze gedroeg zich werkelijk als een vuile Shad, een onrein bloedige. Ze had gelijk.
Woedend en in een waas van pure razernij stormde de reu op het teefje af. Met zijn bek tilde hij de welp bij haar lijfje op en zette haar terug neer. "Wat had ik je gezegd?" fluisterde Aralon haar onheilspellend toe. In zijn stem weerklonk enkel haat. Zijn lip was omgekruld waardoor een rij blikkerende tanden zichtbaar werd. "Wat. had ik. gezegd! Mij niet beledigen!" de wolf haalde terug naar haar uit. Ditmaal voelde hij dat hij iets geraakt had, ook al was zijn zicht slechts een waas toen hij zijn woede uitte. Zijn poot belandde terug op de grond en de reu hijgde diep alsof hij vijf dagen na elkaar had gerend. Daarna verscheen er weer een grijns. "Wat is er, lad? Heb je een pijntje nu? Hoort dit niet bij je training?" Als zij de spot met hem kon drijven, dan hij ook. Zou haar pappie haar nu komen helpen? Misschien wel, maar één wolf kon hij best aan. Eén ding was zeker; hij was duidelijk klaar met babysitten.
♦.♦

_________________
Enemies of the heir beware Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyma mei 15, 2017 6:31 pm

Enemies of the heir beware Download_3


Aimey


Ja! Ze was er bijna, maar toen werd ze weer eens tegen gehouden. Dit keer was het geen geschreeuw maar waren het ..Tanden?! Ja, ze werd gewoon met gemak opgetild en teruggezet. Boos keek ze hem aan met een opgetrokken wenkbauw. "Wat had ik je gezegd?" fluisterde hij nogal onheilspellend. Zo.. Die was niet normaal boos geworden. En het werd alleen maar erger, zijn tanden waren weer te zien. Aimey hield haar sterk maar vanbinnen brak ze, waar was haar moeder wanneer je haar nodig had? "Wat. had ik. gezegd! Mij niet beledigen!" Aimey grinnikte heel eventjes zacht. Ze had hem dus beledigd. Maar dat was niet slim want plots haalde hij naar haar uit, deze keer was het niet mis. Aimey kon er nu niets aan doen en keek even geschrokken. Aimey voelde haar snuit wat prikkelen van bloed. Adem in en uit, dat waren haar gedachten, ze moest volhouden. De wolf begon eerst heel hard te hijgen, wat nogal eng was. Waarom was deze reu zo gevoelig, jeetje. Toen veranderde zijn blik opeens naar een grijns. "Wat is er, lad? Heb je een pijntje nu? Hoort dit niet bij je training?" Aimey slikte even. Wat ze nu ging doen kon veel gevolgen hebben, maar nu opgeven was geen optie volgens haar. Een grijns stond om haar snoet, die nu een sneetje had gekregen. ‘’Pardon?’’ Grinnikte ze. ‘’Ten eerste, serieus? Denk je nou echt dat dit mij pijn deed? Dat is triest, zelfs mijn broertje had dat gekund. En ten tweede, wat denk je hier bereikt mee te hebben? Denk je nou echt dat alleen mijn vader hier boos om zou worden? Waarschijnlijk zou het hele roedel je nu al niet meer mogen. Maar ach, het ziet er niet echt uit alsof je me oma hebt leren kennen.’’ Maakte  ze haar zin arrogant af. Haar oma ama had verteld dat haar oma haar dood wou hebben, dus waarschijnlijk was ze wel sterk. Maar het was nu dom te gaan denken en gedoe, ze moet deze reu heel wat beledigd hebben want dat deed ze net al, moest e na gaan. Aimey rende direct zo snel mogelijk naar het bos en liet een jank horen. Alsjeblieft papa, kom te voorschijn, alsjeblieft wees zoals ze had gehoopt. Toch bleven de gedachte daar dat haar vader het niet voor haar op zou kunnen nemen, dan was ze er geweest.. Waarom was ze nou weggegaan.

-Wat mij betreft is het tijd voor Ais om binnen te wandelen Razz


_________________
Enemies of the heir beware Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyma mei 22, 2017 9:52 pm

 
Plotseling stonden zijn zintuigen op scherp. Stemmen drongen zijn oren in, al wist hij niet goed van wie ze afkomstig waren. Dit betekende in zijn opzicht maar één ding: indringers waren het Shadows territorium binnengedrongen. Nors bromde de reu een keer, geïrriteerd door het feit dat er nog steeds wolven waren die het gemarkeerde roedelgebied niet respecteerden. Aan hem, als roedellid, dus de taak om ze weg te jagen. Met die vooruitzicht, liep hij op een drafpasje met zijn neus op de grond gericht om de geuren te kunnen ruiken, richting zijn toekomstige slachtoffers.

Terwijl hij behoorlijk dichterbij kwam, concludeerde hij al gouw dat de indringers bestond uit één volwassen wolf en een pup. Over opvoeden gesproken, waren al gouw Aissar’s gedachten. Immers wist iedereen in Serigala dat Dalrey Forest niet het meest geschikte plek was voor een familie-uitje. Spijtig genoeg moest hij er dus maar een einde aan maken, wat dan tevens wel weer een goede leer voor het jongere dier zou zijn – als ze het Shadows bos nog zouden verlaten…

Rennend door het bos, werd hij al tegemoet gekomen door zijn kleinere slachtoffer van vandaag. Hij stopte abrupt, trok zijn oren naar achteren en ontblootte zijn tanden. Zijn houding was agressief, al stond hij nog niet op het punt om aan te vallen. Hij had enkel het idee om ze zo snel mogelijk weg te krijgen, dan kon hij in elk geval weer verder met zijn dagelijkse werkzaamheden. “Wat denk jij hier te gaan doen, little one?” Sprak hij met een lage stem, wanneer hij zijn hoofd iets lager hield. Terwijl de oudere wolf er aan kwam, verplaatste hij zich en omcirkelde daarbij beide wolven. “Its a shame,” zei hij spottend, meer richting de oudere wolf. “Every wolf knows that this is not the rigt place to be.” Voor een moment schudde de reu met zijn kop, waarnaar er een gemene grijns op zijn snuit tevoorschijn kwam. “Especially not for a pup.” Bromde hij terwijl hij nu toch wel erg dichtbij de pup was.

Wacht eens even… rook hij daar nu een snuifje Emaya?

_________________
Enemies of the heir beware 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptydi mei 23, 2017 4:27 pm

Enemies of the heir beware Download_3


Meeting Daddy


Terwijl ze wegrende werd kwam er bijna een botsing. Aimey slikte en stond direct stil, zo stil mogelijk. De wolf keek zo agressief, ze had zoiets agressief nog niet eens gezien. “Wat denk jij hier te gaan doen, little one?” Zei hij toen met een lage toon in zijn stem, terwijl hij zijn kop laa hield. Wacht eens.. Aimey bekeek de wolf even, en kwam tot de conclusie dat ze best op haar moest lijken. Grote bouw.. En zwart!! Precies wat oma zei. Alleen als dit haar vader was, ws Aimey bang dat ze fout zat, iedereen om haar heen had dus gelijk! Aimey schrok even toen, misschien wel haar vader, bewoog, maar hij ging om hun heen cirkelen.. Wat heeft ze gedaan? Ze hoorde achter haar nog wat van de wolf, maar dat was waarschijnlijk voor die brom wolf bedoeld. Maar toen kwam de wolf dichterbij. “Especially not for a pup.” Oke, ze was misschien niet perfect in Engels, maar ze kon hier zeker wel uit halen dat ze hier weg moest, maar hoe? Ze was… Dom. Aimey slikte nogmaals en keek even om. Oh! Aimey zette direct een stap naar achter. Misschien.. Misschien was het nog dommer, maar het was een optie te zeggen dat ze hier familie had en dat hem had kunnen zijn. Aimey ging even stevig staan en keek de zwarte reu aan, hoe eng hij ook was, ze moest het wel. ‘’Ik ga niet weg totdat ik me vader heb ontmoet.’’ Zei ze wat eigenwijs. ‘’Mijn vader is hier ergens, misschien heel dichtbij,’’ Ze bekeek hem nog even snel maar toen keek ze hem al weer snel aan. ‘’Misschien wel ver weg, maar ergens in het Shadowgebied…’’ Ineens wist ze dat haar vader misschien niets wist dat hij pups had dus als dit haar vader was, kon ze haar alsnog met een reden verscheuren. ‘’Emaya.’’ Floepte er uit. ''Mijn moeder.'' Sprak ze toen om het nog ietsjes duidelijker te maken.


_________________
Enemies of the heir beware Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Aralon

Aralon


Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptydi mei 23, 2017 4:46 pm

Aralon

Aha, daar was eindelijk een volwassene. "Fijn dat je er bent," zei hij oprecht met een zucht, ook al toonde de andere reu zijn rij tanden aan de pup. Wat kon hem dat immers schelen, alles van een Shad afkomstig was uitschot. Bij dat hij ervan af was plofte hij zich neer op de vuile grond en keek ernaar. "Best stoffig hier," merkte de reu op, zodat zeker niet zou opvallen dat hij hier al eens eerder was geweest. Toen grinnikte de ravenzwarte reu en vertelde hen dat ze hier niet moesten zijn.
Maar.. Wacht... Dat beest herkende de pup niet eens. Meer nog; hij deed zelfs uitgesproken vijandig tegen haar. Een beetje zoals tegen een indringer. Een roedel was nu niet uitzonderlijk klein, maar ieder lid herkende elkaar normaal gezien wel. Ter volledige bevestiging zei de pup tegen hem dat ze op zoek was naar haar vader. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. "Je hebt gelogen," gromde hij laag, met zijn blik op de teef gericht. Daar stond ze dan, tussen twee wolven in die haar bloed wel konden drinken.
Daarna ging hij terug in zijn rol en keek de zwarte wolf aan. "Vergeef me," zei hij toen hij zijn kop nederig boog. "Mijn taak was alleen om deze hulpeloze pup terug te brengen naar haar zogenaamde roedel." Bij het uitspreken van deze woorden keek hij even terug met flitsende ogen naar de teef. "Ze had me een beloning beloofd."
♦.♦

Time for Ara to go? Of wat is jullie verdere plan? :p (mij maakt het niet uit)

_________________
Enemies of the heir beware Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptydo mei 25, 2017 9:15 pm

 
“Fijn dat je er bent,” Begon de oudere wolf direct, dit liet zijn bloed meer borrelen dan dat het al deed. Vervolgens maakte de grijzige wolf de grote fout om ongewild het Shadow’s grond met zijn achterhand aan te raken. Meteen besloot Aissar actie te ondernemen en beet dan ook richting de heupen van de wolf, waar hij dan ook de huid raakte met zijn tanden. “Let op je plaats, indringer.” En terwijl hij die waarschuwing maakte, herkende hij de geur die de vreemdeling met zich meedroeg. Het was de geur die Kova in haar vacht had zitten, wanneer ze een beschadiging in haar nek had gekregen bij het wegjagen van een indringer. Hij had gehoord dat Zayn als hulp was verschenen, even als Loki die daar toevallig was geweest. Érg dapper om dan ook weer terug keren, al was het jammer dat hij daarbij de verkeerde wolf tegen het lijf aan liep – door zijn daad tegenover zijn partner, kon Aissar hem wel vermoorden.

Het was de pup die dat nog niet liet gebeuren. Ondanks zijn vijandelijke houding en woorden bracht de jongeling een paar eigenwijze woorden uit. Zo leek het kleintje haar vader te zoeken en het was naïef om te bedenken dat het niet hem zou kunnen zijn. Hij was hierdoor ontzettend afgeleid wat de reden was waarom haar reispartner nog ademde. “Mijn vader is hier ergens, misschien heel dichtbij.” Opperde ze, terwijl ze haar ogen over hem heen liet glijden. Van haar woorden hield de reu zijn adem in, het schrikbarende moment; het ontmoeten van zijn pups met Emaya was opeens een stuk dichterbij. “misschien wel ver weg, maar ergens in het Shadowgebied…” Het was makkelijk om te zeggen dat hij haar vader niet was en zich ook niet in dit gebied bevond. Zo om de verantwoordelijkheid van zich af te schudden en de pup weer terug te sturen naar haar moeder, als ze daar überhaupt weer zelf terug zou komen. “Je hebt gelogen!” Terwijl zijn hersenen overuren draaide, denderde het gebrom van de grotere indringer. Zijn houding was veranderd, zo liet de grijzige reu plotseling een aanvallende houding zien tegenover de pup. Dit kon Aissar op het moment al helemaal niet zo goed hebben waardoor hij naar voren schoot, tussen de pup en de oudere wolf in. “Hou je kop,” Gromde hij, terwijl hij zijn tanden liet zien. “Of ik bijt hem eraf.” Zei hij zachter, dreigender wanneer zijn snuit dichter bij de ander te vinden was.

“Emaya,” Hoorde hij plots achter hem. Zijn oren draaiden nieuwsgierig richting de pup, waarna hij zich weer omdraaide naar haar toe. “Mijn moeder.” Eerlijk waar, hij zat er over na te denken zijn nakomeling aan haar lot over te laten, maar bedacht zich door de woorden van Kova die in zijn hoofd rondspookten. Ze zou hem niet verlaten, ook niet als hij zijn fout onder ogen zou komen te komen. Daarbij kwamen toch zijn ouderlijke gevoelens omhoog. In de pup tegenover hem voerde zíjn bloed, het bloed van een Shadow. Al die tijd was de reu er vanuit gegaan dat Emaya, de moeder, goed voor hun pups zou zorgen, maar als deze het voor elkaar had gekregen om eigenhandig hier te komen, hoe zou het dan met de anderen zijn? Tenminste als er anderen waren. Kennelijk nam Emaya haar verantwoordelijkheid ook niet en was het dus aan hem om het optelossen. Vanaf dat moment bedacht de reu om de pup(s) maar te moeten opvoeden, al had hij nog geen idee hoe. Hij kon het toch maken dat zijn pups uiteindelijk als uitschot terecht zouden komen, immers zou hij altijd gelinkt zijn als vader.

De moeilijkheid was om de pup te antwoorden op haar vraag. Net toen hij zijn bek wou openen, hoorde hij een klein geluidje achter hem. Bijna was hij vergeten dat er nog een wolf was, een pottenkijker die hij er eigenlijk niet bij wou hebben. Wanneer hij die richting op keek, verontschuldigde de wolf zich waarna die zich onderdanig boog. “Mijn taak was alleen om deze hulpeloze pup terug te brengen naar haar zogenaamde roedel. Ze had me een beloning beloofd.” Dit liet zijn woede even iets meer opkomen, al besloot hij zich in te houden, dit keer voor zijn dochter. “Verlaat dit bos.” Zei hij nors. “Je beloning is je miezerig leventje,” Hij stapte dichterbij de grijziger reu, trok zijn oren naar achteren en stelde zich dominant op. “Al kan ik je verzekeren dat dat niet lang meer zal duren.” Aissar beet nog een keer, dit keer richting de schouder van de ander. Zijn woorden waren een belofte voor de volgende ontmoeting, niemand, maar dan ook niemand, kon ongestraft zijn Kova verwonden.

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptydo mei 25, 2017 9:59 pm

Enemies of the heir beware Download_3


Meeting Daddy


Ondertussen was de Shadow reu achtig, hoe ze die leden ook noemden, naar de andere reu gegaan. De zwarte was al heel boos overgekomen en nogal agressief wat Aimey wel een beetje bang maakte. Maar toen ze uiteindelijk vertelde over haar moeder Emaya, was het vrij duidelijk. De reu draaide om, en toen werd alles een stuk enger, dit moest haar vader wel zijn, toch? Ze zag dat de reu was praten, maar de bromwolf die haar hier had gebracht was eerst. “Mijn taak was alleen om deze hulpeloze pup terug te brengen naar haar zogenaamde roedel. Ze had me een beloning beloofd.” Aimey slikte terwijl ze een stap naar achteren zette. Maar dit bleek niet nodig te zijn.. “Verlaat dit bos. Je beloning is je miezerig leventje,’’ Zei, waarschijnlijk haar vader, toen hij dichterbij de reu was gestapt. “Al kan ik je verzekeren dat dat niet lang meer zal duren.” Zei hij terwijl hij naar zijn schouder beet. Wat moest ze doen. Aimey zuchtte zacht. Aimey stapte voorzichtig naar voren. Ze moest het weten! Toch was het Aimey al wel duidelijk. Ze ging er vanuit dat dit haar vader was. ‘’Ik heet Aimey.’’ Zei ze een beetje uit het niets, maar dit was nogal handig om te weten als vader, zonder naam kwam hij niet ver. Nu was ze ook wel benieuwd naar die van hem, die van haar vader. Alles was nog wel een beetje een schok voor Aimey, een paar dagen geleden lag ze nog lekker in haar holletje, veilig bij Okami, en nu stond voor haar vader! Hopelijk zag hij een toekomst met haar.. Aimey heeft al zolang hiernaar verlangt.
\_________________
Enemies of the heir beware Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptydo jun 01, 2017 3:37 pm

 
- Kan ik er vanuit gaan dat Aralon Dalrey Forest verlaat?

Net toen hij zijn punt nog even wat duidelijker wou maken tegen de grijzige wolf, stond de pup, zonder dan ook maar één waarschuwing te geven, weer bijna vlak voor zijn neus. Zag dat kleintje dan niet dat hij heel even bezig was om een indringer weg te jagen? Zijn irritatielevel verhoogde al iets, klaar om d’r een uitbrander te geven over het bemoeien van zaken waar ze zich niet mee moest bezig houden. Toch hield de reu zich in, immers kende ze elkaar nog helemaal niet goed. Damn, hij had haar nog niet eens verteld dat hij daadwerkelijk haar vader was!

Dit was hij wel van plan, immers kon hij ook niet anders met deze confronterende situatie, maar daarbij had hij geen behoefte aan pottenkijkers. Kennelijk leek de pup dat niet helemaal te begrijpen. Hij vroeg zich dan ook af, wat Emaya hun pups allemaal had gebracht. Als kers op de taart stelde ze zich nog voor ook. Het was nu echt de grootste tijd dat de indringer vertrok, voordat het echt serieus werd. Aissar beet nog een keer richting de schouders van de grijze wolf wat het dier eindelijk in een redelijke vaart liet vertrekken. Voor even keek hij de wolf nog na, met in gedachte het de wraak die hij nog wou nemen voor het verwonden van Kova.

Toen pas wendde hij zich verder op de jongeling. De reu liet zijn bovenlip weer zakken, waarbij zijn agressieve houding ook verdween. Nu pas gaf hij Aimey antwoord op haar vraag, de vraag of hij haar vader was. “Aissar.” Knikte hij, eerst om zichzelf voor te stellen.

Terwijl hij zakte door zijn achterpoten, bekeek hij zijn nakomeling. Ze moest hem denken aan Emaya door haar kleur ogen, maar ook door de sterke geur die ze met zich meedroeg. Hij vond het gek om te bedenken dat hij echt vader was geworden en dat hun pup vanaf de Ökami hierheen was gereisd. Dat betekende wel dat ze bezat van een groot doorzettingsvermogen en dapperheid. Al hoewel, die eigenschappen konden haar ook in benarde situaties brengen, zoals dat bij Emaya ook gebeurde. Toch was hij trots, waardoor er ook een klein glimlachje tevoorschijn kwam. “Aissar heet je vader.”


Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptydo jun 01, 2017 4:36 pm

Enemies of the heir beware Download_3


Meeting Daddy


Haar waarschijnlijke vader was nog steeds bezig met het beest die haar gebracht had, wie het ook was, het mocht van haar weg. Hij beet nog nog een keer richting de ene reu en keek toen haar kant weer op, waardoor zijn houding ook al snel veranderde. ‘’Aissar.’’ Spraak hij met een knikje. Wow.. Het was dus echt zijn vader.. Het leek niet zo alsof hij haar ging aanvallen, dus dat was zeker een goed teken, nu moest haar oma er ook nog mee akkoord gaan, wie het ook was. Ook was de vraag of het wel van de alfa mocht.. In ieder geval stond ze nu hier, en haar droom was waargenomen! Haar vader zakte door zijn poten met een glimlachje. Aimey werd warm van binnen, dit was haar vader! Ook Aimey liet dus een glimlachje zien terwijl ze ging zitten. ‘’Aissar heet je vader.’’ Eigenlijk drong het haar nu een beetje binnen, ze was een soort van vernoemd naar haar vader? Ai-mey en Ai-ssar. Ook keek ze even opzij, naar de grijze reu. Ze keek hem wat bozig en chagrijnig aan terwijl ze op hem af stapte. ‘’Het is tijd om te gaan, nog dankjewel voor het brengen hé.’’ Knipoogde ze arrogant naar hem, ze deed het eerst misschien om hier te komen, maar het bleef grappig om deze reu te treiteren.


_________________
Enemies of the heir beware Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyzo jun 04, 2017 12:32 am

 
Voor beide was dit een apart moment: de eerste ontmoeting tussen dochter en vader.  Normaal gesproken  was dit vanzelfsprekend bij de geboorte, maar Aissar had al de eerste maanden in het opgroeien gemist. Hij wist daadwerkelijk helemaal niets over Aimey. Of ze broers of zussen had, wat haar karakter was of hoe haar verdere opvoeding was geweest. En ondanks dat hij  de paniekerige gedachte had om d’r maar terug te sturen naar haar moeder, kwam zijn ouderlijke eigenschap naar boven met de behoefte om haar tot een sterke wolvin te maken. De pup voor hem voerde zijn bloed en het kon dan ook niet anders dat daar een fantastische wolf uitgroeide. Dat moest gewoon. Daarbij wist hij dat hij op Kova’s steun kon rekenen, ze zou hem niet verlaten, ook niet wanneer zijn pup(s)  hem wouden ontmoeten. Het feit dat hij  zijn nakomeling misschien hier wou laten opgroeien zou, zou wel een ander verhaal zijn. Al  zou hij daar eerst beter over na moeten denken.

De pup leek nogal onder de indruk van de ontdekking dat hij haar vader bleek te zijn. Hij kon haar daarin geen ongelijk geven, hijzelf was net zo verbaast. Dit maakte het allemaal wel iets ongemakkelijk aangezien er geen protocol was geschreven hoe het verder zou moeten verlopen. Aimey volgde duidelijk zijn voorbeeld, ook zij ging zitten, glimlachte voorzichtig terug. Daarnaast sneerde ze nog een kattige reactie naar de indringer, waarschijnlijk om wat indruk om hem te maken. Dit liet hij maar gebeuren, immers had de wolf toch geen kans om terug te happen. Daar had hij dan wel weer voor gezorgd.  “Hoe ben je hier gekomen Aimey?” vroeg hij, nieuwsgierig hoe Emaya hun dochter vanuit Raska Hills naar Dalrey Forest had laten lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyzo jun 04, 2017 2:42 pm

Enemies of the heir beware Download_3


Meeting Daddy


“Hoe ben je hier gekomen Aimey?” Hoorde ze achter haar. Aimey draaide zich weer om en ging voor haar vader zitten. Moest hij de waarheid vertellen en dat hij Okami was ontvlucht. Ze besloot het maar wel te doen, het was haar vader en het vast niet zo dat hij daardoor haar weer ging terugbrengen. ‘’Okami was saai en daarom ging ik weg opzoek naar jou, en toen ik bij die ene toren was bracht die grijze reu mij hierheen.’’ Legde ze uit. Het was waar. Ze vond Okami saai en was te nieuwsgierig naar haar vader, dus was ze er vandoor gegaan. Ze vroeg zich af of er al wolven waren die zich zorgen maakte. Waren ze eigenlijk wel naar haar opzoek? Wat als ze het niet eens doorhadden. Hield Khyvan haar kop? Als ze hier niet mocht blijven, had ze ee groot probleem. Had haar vader eigenlijk een vriendin? Allemaal vragen vlogen daar haar gedachten. Maar ze ging er maar vanuit dat ze wel mocht blijven bij de Shadows, tenminste dat hoopte ze.


_________________
Enemies of the heir beware Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyma jun 05, 2017 11:45 am

In een lichtjes doods tempo slenterde de witte wolvin in de donkere wouden van Darley Forest rond, niet specifiek opzoek naar iets. Of toch wel. Haar instinct vertelde haar dat er iets gaande was, desondanks ze de geuren ervan er nog niet rook en ze niks hoorde dat op een gevecht kon leidden. Haar oren bewogen onrustig toen de scherpe geluiden van ruziënde stemmen en klappende kaken, en ze merkte dat ze even bevroren stil bleef staan toen ze er een duidelijke, overbekende geur van tussen kon halen. Aissar. Alsof haar vrouwelijke instinct haar wakker had geschud, spande ze haar spieren aan en spurtte met haar hart bonzend in haar lijf naar de richting van de herrie. Haar hoofd bonkte en vulde zich met de ergste taferelen - Ais die met zijn poten uitgespreid op de grond lag, bloed druipend uit zijn lichaam, zijn gele ogen doods en leeg. Nee. Ze zou het zichzelf nooit vergeven, dat wist ze van zichzelf.

Maar toen ze aankwam en overschakelde tot een lichtjes uitgeputte, ongeruste stap, trof ze haar partner enkel aan met een kleine pup bij zijn zijde, en opslag wist Kova hoe laat het was. Dit was het moment dat ze had verwacht, lichtjes gevreesd had, maar nu het er was, voelde het meer als een opluchting. Haar ogen bevroren even en gleden naar de blik van haar mate, heel langzaam en behoedzaam, zoekend naar bevestiging, maar nog voor ze een 'antwoord' terug had gekregen, viel haar blik op het kleine jonkie bij zijn voeten. Klein, zwart en donzig, precies zoals ze zich het had voorgesteld, met bruine kijkers die glinsterend om zich heen keken. Het was vreemd nu ze daar stond, bijna gewoon alsof ze hier al eeuwen was geweest. Moeizaam, alsof elke stap haar een hoop energie kostte, zette de witte wolvin een stap vooruit en keek het teefje met haar ijsblauwe ogen aan. Toen ze dichtbij genoeg was, ademde ze de geur van de nieuweling in, die inderdaad naar Okami rook. Het was een van Ais' pups. Er kwam bijna onbewust een glimlach op haar lippen, misschien omdat haar diep verstopte moederinstinct naar boven kwam, of omdat ze nu de kans had om een pup op te voeden met haar partner. "Welkom thuis," zei ze op een vaste toon en liet haar blik toen op haar partner vallen. Haar ogen stonden ietwat mistroostig maar tegelijk tevreden, en ze trok even haar mondhoeken op. Ze zou haar belofte nakomen.

_________________
Enemies of the heir beware 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyma jun 05, 2017 1:23 pm

 
Hoewel de reu net bedacht had om Aimey hier te laten blijven – wat hij overigens nog moest fixen-, was de reu plotseling in tweestrijd komen te zitten. Het ging terug naar zijn verleden, waar hij ook niet was opgegroeid met vaders en moeders bij elkaar. Hij herinnerde zich nog goed, dat hij behoefte had gehad aan zijn moeder, maar dat ze er destijds niet was geweest. Was het wel zo eerlijk om haar keuze bij hem neer te leggen? Aan de ene kant was ze te jong om die keuze daadwerkelijk verstandig te maken, daarbij was ze eigenhandig hierheen gekomen om haar vader te gaan zoeken waarbij hij geen enkele aanwijzing had gevonden dat Emaya haar verantwoordelijkheid nam. Hij voelde gewoon dat hij de taak had gekregen om voor haar te zorgen, ook al was het waarschijnlijk niet in toestemming van haar moeder.

Nieuwsgierig naar Aimey’s verhaal hoe ze hier was gekomen, luisterde hij aandachtig naar haar, ook al kreeg hij daarbij alleen nog maar meer vragen. “Weet je moeder dat je hier bent?” vroeg hij, zich afvragend hoe hij nou precies met de situatie om moest gaan. Misschien moest hij Emaya eerder opzoeken dan dat zijn bedoeling was geweest, vooral als de wolvin zich zorgen zou maken om haar pup.

Dit was niet de slimste vraag om te stellen, want ineens kwam Kova het gezelschap vergroten. Verontschuldigend stak hij zijn oren naar achteren, waarin hij haar iets wat verdrietige blik beantwoorde. Hij wist dat dit onderwerp gevoelig bij hun tweeën lag, maar had niet door dat ze zich bij hun in de buurt bevond. Het leek dan ook wel alsof door deze schok een aantal zintuigen van hem een mindere werking had gekregen. Toch reageerde ze best goed door een welkom richting de pup te geven.

Aissar stond op, wist dat het zijn taak was om ze aan elkaar voor te stellen. Hij stapte naar zijn partner toe, slikte haar liefdevol een keer op haar voorhoofd, waarnaar hij tussenbeide stond. “Kova, dit is Aimey.” Hierbij ging zijn ogen Kova naar Aimey en daarna weer terug. “Aimey, Kova.”


OOC: Vergeef me voor deze slechte post, het was echt raar om te typen clown

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyma jun 05, 2017 1:38 pm

Enemies of the heir beware Download_3


Meeting Daddy


“Weet je moeder dat je hier bent?” Vroeg zijn vader toen. Jaha… Waarschijnlijk wist ze het van binnen wel, maar Aimey heeft haar niet verteld, en Khyvan hopelijk ook niet.. Aimey wou toen antwoorden maar rook toen een geurtje, weer van een soortgenoot. Aimey keek naast haar en zag een witte teef aan lopen. Aissar stak z'n oren naar achteren. En keek nog best verdrietig ook. Was het zo erg dat ze hier was? Het leek erop dat ze een band kregen, tenminste dat dacht ze. "Welkom thuis," Sprak ze. Aimey glimlachte naar de teef. Volgens mij was ze niet zo gemeen. Aissar, haar vader, stond op en stapte naar haar toe waarna een lik over haar voorhoofd. Ai, dit had Khyvan nooit wat gevonden waarschijnlijk, want Khyvan zeurde altijd over hoe hun vader Emaya had verlaten. Toch, de witte teef zag er wel aardig uit dus zo erg vond Aimey het niet. Toen stond hij tussen hun in en stelde haar voor aan K.. Kova dus. Kova was de naam van de teef. Een klein glimlachje ging weer richting Kova, als dit haar.. Stiefmoeder was, was ze daar wel oké mee.

_________________
Enemies of the heir beware Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Emptyma jun 05, 2017 4:25 pm

Aissar keek een beetje droevig terug, maar nu Kova zijn dochter zag staan voelde ze zich vreemd opgelucht. Ze voelde zijn roze tong over haar voorhoofd glijden en ze drukte haar witte snuit teder en ietwat liefdevol in zijn vacht als wederbegroeting. Tot haar grote verbazing glimlachte het jonge teefje zelfs terug, niet helemaal zoals ze verwacht had.Een deel van haar had gedacht dat de jonkies haar niet zouden mogen omdat ze plaats van hun moeder had ingepikt, maar daar leek deze pup geen probleem mee te hebben. Ondertussen besloot haar partner zijn piepjonge dochter aan haar voor te stellen. "Kova, dit is Aimey." Aimey. Ze proefde de naam op haar tong en besefte dat die nog niet verkeerd klonk. "Aimey, Kova." Wel, zover waren ze ook al weer. Ze legde haar blauwe blik aandachtig op het jonge diertje met een ietwat aandachtige trek en glimlachte even voordat ze dichterbij ging naar Aimey. Het leek haar wel zo verstanding om terug te keren naar het kamp, voordat er een Okamilid achterdochtig werd en op zoek ging. "Laten we naar je nieuwe thuis gaan ontdekken," stelde ze voor en liet haar blik afdwalen naar Aissar. Hij was tenslotte haar ouder en had een beetje meer verantwoordelijkheid dan haar.

_________________
Enemies of the heir beware 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Enemies of the heir beware Empty
BerichtOnderwerp: Re: Enemies of the heir beware   Enemies of the heir beware Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: