Serigala


 

Deel
 

 Fortunate Son

Ga naar beneden 
Tank

Tank


Fortunate Son Empty
BerichtOnderwerp: Fortunate Son   Fortunate Son Emptyzo mei 07, 2017 5:02 pm


Oost, west, thuis best. Althans, dat was wat hij gedacht had toen hij zichzelf helemaal weer terug naar huis had gesleept. Het was een ontzettend lange tocht geweest, alleen om vervolgens uit te vinden dat zijn thuisland bezet was door tweebeners. Het was pure ellende geweest om er überhaupt al te komen, en weggaan zonder neergeknald te worden was ook niet makkelijk geweest. Maar nu stond hij hier dan toch: in een ander gebied dat hij helemaal niet kende. Het enige voordeel was dat hier geen tweebeners leken te zijn, dus dat scheelde. Hoe spannend het ook was om in levensgevaar te zijn, zijn poot maakte het hem niet echt makkelijk. Twee jaar geleden was hij dom genoeg geweest om in een berenval te gaan staan en nog steeds sleepte hij de consequenties met zich mee als één of ander dood gewicht. Hoewel hij nog wel redelijk op zijn poot kon staan, voelde hij de pijn wel altijd. Niet bepaald fijn, maar hij was het inmiddels wel gewend. Nu was hij op zoek naar een vorm van onderdak. De reis had hem uitgeput en hij wilde niet gestoord worden tijdens zijn schoonheidsslaapje. De toren die hij van veraf al had gezien, zag er dan ook bijzonder aantrekkelijk uit. Tevreden nestelde hij zich en legde zijn kop op zijn poten, niet wetend dat zijn bloedeigen broer op minder dan een kilometer afstand van hem was.

+ Aissar
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Fortunate Son Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fortunate Son   Fortunate Son Emptywo mei 10, 2017 10:33 pm

 
Het was al weer een tijdje geleden dat de reu zich had laten zien in buiten het Shadows gebied. De laatste tijd had hij zich nogal bezig gehouden met Kova, maar ook met het nieuws wat hem pas bekend was gemaakt. Hij bleek vader van pups te zijn, al had hij geen verdere informatie over zijn nageslacht. De reu wist dat hij zijn verantwoordelijkheid moest nemen maar zat wat dat betreft nogal in een tweestrijd. Misschien dat wat afleiding hem wel zou helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Uiteindelijk had het hem naar de oude ruïne gebracht, een eeuwen oude kasteel wat heel vroeger gebouwd was door tweebeners. Nu in deze tijd had de natuur terug gepakt wat van haar was, al was het gebouw tussen al het groenigheid nog steeds zichtbaar. Met zijn neus de verschillende aanwezige geuren opnemend, viel hem één hem in het bijzonder al vrij snel op. Verbaast na deze fronst, stapte hij nieuwsgierig het gebouw binnen waar hij vrijwel automatisch de geur volgde. Na een korte zoek, vond hij hem al snel. Een familielid die hij al een lange tijd niet meer had gezien, het was Tank, zijn enige echte broer. Nooit gedacht die weer eens tegen te komen. Een grijns vormde op zijn snuit, waarbij hij rustig dichterbij kwam. “Yo, bro.” Begroette hij zijn sibling, niet al te sentimenteel. “Jij hier?”


[OOC: lekkere droge begroeting ook c: ]

_________________
Fortunate Son 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Tank

Tank


Fortunate Son Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fortunate Son   Fortunate Son Emptyzo mei 14, 2017 11:56 pm


Gek genoeg leek hij de geuren hier te herkennen. Hij kon ze niet volledig plaatsen, maar ondanks dat gaven ze hem een nostalgisch gevoel. Misschien was het het gebied zelf. De ruïnes hadden iets weg van zijn thuisland en het was lastig om vervolgens niet te denken aan wat hij achter had gelaten. Zijn moeder, zijn siblings, zijn vrienden. Het leek allemaal al behoorlijk lang geleden, alsof de herinneringen langzaam maar zeker begonnen te vervagen. Hij trok met zijn oren toen hij voetstappen op hem af hoorde komen. De reu werkte zichzelf omhoog en bewoog zijn oren richting de bron van het geluid. Binnen enkele seconden werd zijn lichaam helemaal alert. Toen de andere wolf zijn gezichtsveld binnenliep, nam de zwarte reu weer een normale positie aan. Hij keek ietwat verbaasd naar de wolf voor hem. Een bekend gezicht, een nog bekendere geur. Aissar? Hij werd begroet met een nonchalante 'yo, bro' en Tank trok zijn wenkbrauwen omhoog, voor zover een wolf wenkbrauwen had. "Ik had een iets sentimenteler welkom verwacht," liet hij zijn broer toen op sarcastische toon weten. Ze hadden niet eens een spandoekje voor hem uitgehangen.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Fortunate Son Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fortunate Son   Fortunate Son Emptydo mei 25, 2017 7:36 pm

 
Het voelde eeuwen geleden wanneer ze als pup met elkaar speelden, de wereld ontdekten en elkaar steunden in de moeilijke tijd wanneer hun moeder hen verliet. Inmiddels was dat dan ook al weer vier jaar geleden, waarnaar ze elkaar twee jaar geleden weer voor het eerst terug zagen; na de ontsnapping bij hun vader. Toch naar al die gebeurtenissen in hun jeugd, was hun broederrelatie altijd goed geweest, waardoor het niet moeilijk zou zijn om de draad weer op te pakken na elkaar zo’n lange tijd niet meer hebben te zien. Dit was dan ook te merken in de manier waarop ze elkaar weer aanspraken. Tenminste dat dacht hij, Tank daarin tegen klaagde dat hij het allemaal graag iets gevoeliger had willen zien. “Wat denk je dat ik ben? Een Ökamilid soms?” Greens hij, al hield hij er geen rekening mee dat zijn broer waarschijnlijk helemaal niets van het hele roedelgebeuren in Serigala afwist. Zijn ogen gleden even over de grijze wolf naast hem, zijn broer zag er goed uit, enkel was de vermoeidheid wel te zien, wat natuurlijk te maken had met de reis hiernaartoe. “Ik ben blij je te zien.” Erkende hij. “Ik weet zeker dat mam dat ook zal zijn.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Fortunate Son Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fortunate Son   Fortunate Son Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: