Serigala


 

Deel
 

 The Reynolds Pamphlet

Ga naar beneden 
Kova

Kova


The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Emptywo apr 26, 2017 8:23 pm

In een vrij opgewekte bui, of althans, wat opgewekt was voor een nuchtere en kalme wolf zoals Kova, liep de sneeuwwitte wolvin langs de grafstenen. Ze wist niet wat het met haar was de laatste tijd - nou ja, eigenlijk wel - maar ze bekeek de wereld plotseling van de vrij optimistische kant, een totale ommekeer in haar gedrag, als ze zelf eerlijk moest zijn. Vandaag had ze een hapje proberen versieren, zonder succes, maar haar humeur was nog niet omgeslagen. Eerlijk gezegd was ze er zelf verbaasd door. Haar oren bewogen zich naar de richting van het geluid van een stroompje water dat tussen de grafstenen heen sijpelde, waarschijnlijk een overblijfsel van de regen van de vorige nacht, en nu haar bek toch wel vrij droog aanvoelde boog ze zich voorover in het heldere water en dompelde haar witte snuit in de frisse vloeistof om er een paar koele slokken van te nemen. Haar aandacht werd echter verlegd toen ze een geluid opmerkte uit een paar bosjes dichtbij, gevolgd door een zweempje geur van een vrij bekende teef die ze al een tijdje niet meer had gezien. Het was Kai.

|| Kai! ^^

_________________
The Reynolds Pamphlet 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Emptyzo apr 30, 2017 11:59 am


When you light a candle, you also cast a shadow.
Zo nu en dan bracht de teef kleine flitsbezoekjes aan andere gebieden die buiten het Shadowterrein lagen. Voornamelijk om haar maag te vullen, want het leek erop dat de meeste prooidieren op vakantie waren naar een ver oord, maar nu om even iets anders te zien dan alleen Dalrey Forest en alles wat erbij hoorde. Ze was richting Hallow Tower gelopen, wat bijna grensde aan het Dalrey Forest. Ze had plannen om dit gebied ook bij het territorium te betrekken, maar de laatste tijd waren niet zoveel plannen geslaagd. Dit had ze voornamelijk aan zichzelf te wijten. Ondertussen had ze een de geur van een van haar roedelleden opgevangen die ergens rondom dit bouwwerk moest lopen. Het was Kova. Een jonge teef, maar wel een aangename aanwinst. "Hey," groette ze de teef simpeltjes. Er waren veel alfa geweest die roedelleden altijd op een zeer diplomatieke manier aanspraken. Echter was dit niet voor haar weggelegd, dus een simpele begroeting als 'hey' voldeed dan ook.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
The Reynolds Pamphlet 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Emptyzo apr 30, 2017 8:03 pm

Een deel van Kova vroeg zich af of Kai het al wist van Aissar en haar. Ze was tenslotte zijn moeder, maar eigenlijk was ze zich niet bewust of ze veel met elkaar spraken of ze zich veel met elkaars zaken bemoeiden. Beide waren ze nogal het onafhankelijke type, dus of er veel gesprekken tussen die twee om gingen, wist ze niet. "Hey," was Kais korte groet, simpel en kort zoals altijd zoals ze van haar alfa gewoon was. De witte wolvin gaf een klein knikje als antwoord nadat ze haar verfijnde kop had opgetild, niet bepaald overdreven beleefd maar ook niet onvriendelijk. Zij en de zwarte oudere wolvin waren niet erg heel close, maar ze moest wel toegeven dat ze het goed met haar kon vinden. Of ze het echter goed kon keuren dat ze een boontje had op haar zoon, kon ze niet voorspellen. Ze liet zichzelf op haar achterwerk vallen om het zich gemakkelijk te maken en een ietwat ontspannen houding aan te nemen. "Dus, hoe staan de zaken met de Okaminianen eigenlijk?" besloot ze rustig te vragen. Kova had al een tijdje geen activiteit van hen waargenomen. Als alfa van de grootste vijand van hen, moest Kai misschien meer weten.

_________________
The Reynolds Pamphlet 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Emptydi mei 02, 2017 11:38 am


When you light a candle, you also cast a shadow.
Echt een op een gesprekken tussen haar en Kova waren op één hand te tellen. Zo nu en dan hadden ze een korte woordenwisseling, maar diepgaande conversaties waren zeldzaam. Niet dat ze daar totaal niet de behoefte aan had, maar meer omdat het er gewoon niet van kwam. Kova was een bezig bijtje en was vaak overal en nergens te vinden. Nadat de teef haar kort begroet had met een vriendelijk knikje begon ze meteen over het gedoe met Okami. Ze vroeg naar de stand van zaken tussen de Shadows en Okami. Die was in de afgelopen tijd niet echt veranderd, alhoewel ze wel het idee had dat ze langzaam maar zeker erachter kwamen dat het nog niet zo makkelijk was om een stuk grond eigen te maken. Er waren maar weinig wolven die gehoor gaven aan Okami. ”Goeie vraag. Ik denk dat wij binnenkort maar weer eens een bezoekje moeten brengen,” antwoordde ze. Eigenlijk had ze eerst andere plannen in gedachte, want hun eigen territorium kon wel wat uitbreiding gebruiken. De plek waar ze nu stonden leek haar wel een geschikte toevoeging erop. Bovendien zat er een klein stuk bos bij waar ook zo nu en dan wat versnaperingen rondliepen. ”Wat dacht jij van een uitbreiding van ons gebied?” Uiteraard hoopte ze daarmee ook andere wolven te triggeren. Wat leven in de brouwerij brengen kon toch geen kwaad?
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
The Reynolds Pamphlet 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Emptydi mei 02, 2017 6:50 pm

Er was nog maar weinig tussen hen gesproken, dus was hier het moment om daar eens verandering in te brengen. Okami leek de laatste tijd niet erg actief, Kova had onlangs nog eens onopgemerkt een konijntje vlak bij de grens gevangen. Dat was best wel uitzonderlijk, want normaalgezien maakten ze al van hun neus als ze nog maar binnen oogbereik waren, maar om haar roedel niet te veel boel laten te zoeken had ze wijselijk langs de grens gelopen in plaats van het gebied droogjes binnen te gaan. Niet omdat ze bang was, maar omdat een gevechtje starten nu niet echt in haar mood zat. Op haar vraag hoe de stand van zaken was met de Okamianaantjes, reageerde Kai best wel uitbundig. "Goeie vraag. Ik denk dat wij binnenkort maar weer eens een bezoekje moeten brengen." Aha. Er kwam kort een klein grijnsje op haar poederwitte snuit. Waarom niet? Het kon niet echt veel kwaad. "Ik zal er zijn," beantwoordde ze op een ontspannen toon terwijl ze haar rode blik ontmoette. "Ik heb trouwens gehoord dat een van hen een nestje heeft geworpen, dat betekent ook weer een wolf minder voor hen en dat ze een paar monden meer moeten voeden." Ach ja, erg actueel was dat nieuws niet, maar Kova wilde gewoon hun zwaktes nog eens ophalen. Zij hadden onlangs ook puppie's gehad, die ondertussen al uitgegroeid waren tot sterke, volwassen Jongwolven. Het zou niet lang duren of ze zouden jagen. Eenderzijds vroeg ze zich af wie de "gelukkige" zou zijn. Syren misschien? Op Kais vraag keek de witte wolvin haar even verrast. Had ze nog steeds ambatievolle plannen? Niet dat Kova haar niet zou steunen, want een beetje adrenaline kon geen kwaad. "I'll join you," antwoordde ze me een vriendelijk knikje en een rustige, uitnodigend blik. Dat deed ze trouwens altijd.

_________________
The Reynolds Pamphlet 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Emptydo mei 04, 2017 11:51 am


When you light a candle, you also cast a shadow.
Kova leek zich wel aangesproken te voelen voor de plannen en bood zichzelf meteen aan om mee te gaan. Dat was altijd goed om te horen. "Ik heb trouwens gehoord dat een van hen een nestje heeft geworpen, dat betekent ook weer een wolf minder voor hen en dat ze een paar monden meer moeten voeden," vervolgde de witte teef. Kai wist waar Kova over sprak. Het waren de pups van Emaya en Aissar die ondertussen ook alweer een paar maand oud waren. Ze vroeg zich af of dit een voordeel of een nadeel ging zijn. Aan de andere kant hadden zij ook nog drie jonge telgen rondlopen. Door de manier waarop Kova sprak had ze niet echt het idee dat ze op de hoogte was van wie de pups daadwerkelijk waren. "Klopt, het zijn de pups van Emaya en Aissar," legde ze uit. Ze was er nog steeds niet over uit hoe ze er nou precies over dacht. Het liefst haalde ze de pups zo snel mogelijk binnen nu ze nog jong en kneedbaar waren.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
The Reynolds Pamphlet 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Emptydo mei 04, 2017 7:25 pm

Kai leek meer op de hoogte te zijn over de pups, wat ook best logisch was als roedelleider. Kova bleef hier en daar eens staan om mee te luisteren en het laatste nieuwtje op te pikken, maar heel erg sociaal was ze ook weer niet. Haar witte oren waren gespitst op het gezicht van de teef voor zich toen ze weer verder sprak. "Klopt, het zijn de pups van Emaya en Aissar." Ach zo, de puppie's van Emaya en... Ehm, wacht even, wat, wat, wat? Het kostte haar meer moeite dan ooit om haar gezicht zo min mogelijk geschrokken te laten lijken, al was er wel even een flits van pijn in haar blauwe ogen te zien. Even leek het alsof iemand klauwen in haar hart stak, scherp en pijnlijk als doornen, een oude wonde die net geheeld was geweest, scheurde plotseling verder en dreigde haar hart in twee te lagen breken. Emaya, de wolvin die haar gehaat had sinds de eerste moment in Serigala was, de teef waarmee Aissar ooit iets had gehad, maar vervolgens de relatie had afgebroken. Of toch niet? Hij had gelogen tegen haar. Gelogen. Ze was niet meer dan een speeltje geweest om de pijn van zijn liefdesbreuk te verwerken, flitste er een seconde door haar hoofd, maar haar hart wilde dat niet geloven. Ze was verliefd op hem, en ze snapte niet waarom haar hart, haar nu zelfs in tweegereten hart, nog steeds van hem hield - eigenlijk stiekem wel. Een seconde voelde de witte wolvin iets vochtigs branden achter haar ogen, maar ze knipperde het weg. Althans, ze deed er een poging tot. "Van Aissar?" vroeg ze en ze probeerde haar stem niet te laten breken, al slaagde ze daar niet volledig in. "Dat is nieuw."

_________________
The Reynolds Pamphlet 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Emptydi mei 09, 2017 7:54 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Kova leek nog niet op de hoogte te zijn van dit nieuws en reageerde aardig verbaasd. Ze leek er zelfs meer door gechoqueerd te zijn dan Kai had gedacht. ”Van Aissar?” vroeg ze. ”Dat is nieuws,” voegde ze er snel aan toe. Kai knikte even. Ze had het ook niet zien aankomen. Vooral omdat Aissar de banden met Emaya had verbroken. Toch had de teef haar zin wel gekregen en had ze een volledig nest weten te werpen. ”Ik weet ook niet hoe blij ik moet zijn met dit nieuws.” Ze wist bovendien niet eens wat ze ermee aan moest. Laten gaan of moest ze ingrijpen? Het waren haar pups niet, dus het leek erop dat ze er afstand van moest nemen. Ze wist ook niet echt wat Aissar nu wilde gaan doen. Het had er niet veel van weg dat hij echt de pups wilde ontmoeten en onder zijn hoede wilde nemen.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
The Reynolds Pamphlet 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
The Reynolds Pamphlet Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Reynolds Pamphlet   The Reynolds Pamphlet Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: