Serigala


 

Deel
 

 Take a Change

Ga naar beneden 
Shawn

Shawn


Take a Change Empty
BerichtOnderwerp: Take a Change   Take a Change Emptyzo apr 23, 2017 12:17 pm

 
Daar stond de zilverkleurige reu dan, twijfelend of dit gekozen pad wel het juiste voor hem zou zijn. Hij was te vinden aan de rand van Dalrey Forest, het terrein wat ook wel bekend stond als Shadow territorium. In tegenstelling tot andere wolven die het gevaar riskeerden, had hij heel bewust gekozen om hier te zijn. Of het echter een verstandige keuze zou zijn, moest de tijd zich nog laten uitwijzen. Hij zal vanzelf wel zien hoe het ging was zijn gedachte, al klonk dat in zijn kop niet erg hoopvol.  

De reu stond op het het punt het Shadows terrein te betreden al twijfelde hij nog enorm. Zijn oren wiebelde dan ook wat zenuwachtig heen en weer, waarbij zijn staart onrustig wat tegen zijn achterbenen aanhing. Hij was onzeker, iets wat tijdens zijn vlucht was ontwikkeld en hij voorheen minder had gevoeld. Het feit dat hij deze stap zou zetten trok hem benauwd op zijn borst. Hij had nooit gedacht dat hij dit daadwerkelijk zou doen: het joinen van een roedel.

Geestelijk had hij veel moeite moeten doen om hier te komen, immers was zijn vertrouwen in roedels ontzettend beschadigd door zijn eerdere ervaring. Hij had zichzelf dan ook gezworen om nooit meer deel uit te maken van een pack, alhoewel, na het ontmoeten van alfa Kai waren zijn gedachten toch op andere sporen gekomen. Hij miste het samen jagen, deel maken van iets en de connectie met anderen. Je kon dan ook wel zeggen dat hij na die tijd alleen zwerven tijdens zijn vlucht, was vereenzaamd.

Zijn onzekere gedachtes aan de kant schuivend, stapte hij het Shadows territorium op. Daar hief hij zijn snuit in de lucht en liet een huil horen, gericht aan de alfa van de Shadows. Uit respect wandelde hij het gebied niet verder in, maar rustig af._________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Take a Change Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take a Change   Take a Change Emptyzo apr 30, 2017 11:53 am


When you light a candle, you also cast a shadow.
Vroeger kwam het regelmatig voor dat er wolven waren die het Shadow territorium binnenkwamen en verzoek indienden bij de alfa. Tegenwoordig waren deze verzoekjes eerder sporadisch dan regelmatig. Toch kwam het eens in de zoveel tijd voor dat er weer een huil klonk die bedoeld was voor Kai. De wolvin was wat moeizaam haar hol uitgekropen. Na een wel vijf minuten durende streksessie bewoog ze zich in de richting van het geluid. Al snel zag ze een reu staan die haar ergens bekend voorkwam, maar haar hersens lieten haar nu nog voor even in de steek. "Ik hoef je waarschijnlijk niet uit te leggen dat niet-Shadows zoals jij een verdomd goede reden nodig hebben om dit gebied te mogen betreden," sprak ze noch vriendelijk, noch vijandig uit. Ondertussen bedacht ze zich dat ze deze reu inderdaad al eens eerder had ontmoet, maar veel meer dan dat was haar ook niet bekend. Alleen dat hij een bekende van Pierce was, maar dat verhaal was ook nogal vaag geweest.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Take a Change 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: