Serigala


 

Deel
 

 Nyx

Ga naar beneden 
Nyx

Nyx


Nyx Empty
BerichtOnderwerp: Nyx   Nyx Emptywo apr 19, 2017 10:44 pm

General
Name: Nyx
Age: 3 years
Gender: She-wolf
Pack: none
Family: none (died)


Outside
Eyes: brown(ish)
Fur: black
Build: small
Scars: none noticeable
Nyx is een wolvin met het lichaam van een kleine, zwarte jaarling. Haar ogen zijn bruinachtig, maar neigen licht tegen roze/rood.


Inside
Despite her youthful appearance, Nyx has, in fact, an intellect and wisdom belonging to a mature woman. A pessimistic individual by nature, Nyx views life rather gloomily. It is because of her past that eventually her demeanor became cold, serious and pessimistic. As a result, Nyx transformed into a social recluse, choosing to isolate herself from society, only interacting with others when she deems it necessary for her to do so or when she is approached by others.

History
Nyx' ouders zaten in een roedel toen ze haar kregen. Het paar was smoorverliefd op elkaar en ook hun dochter kreeg alle liefde. Vooral toen ze zagen dat Nyx' broertje dood was geboren. Nyx groeide op met veel liefde in haar eerdere maanden, tot ze met haar training begon. De alfa zag potentie in de jonge wolvin en ze werd al vroeg meegestuurd met patrouilles rondom het territorium. Wolven die niet meteen vertrokken van hun terrein, mochten vermoord worden. Nyx merkte dat ze dit leuk vond en bleef doorgaan, drong voor om wolven te doden die niet wouden vertrekken.
De twee-jarige wolvin liep op hoog tempo hun territorium uit. Ze grijnsde zachtjes, haar plan constant in haar achterhoofd. Ze zou hen eens wat laten zien. Zelfs de jongere pups noemden haar te jong om mee te doen! Misschien zag ze er niet uit alsof ze dat kon, maar ze was een van de sterksten in de roedel. Nyx gromde zachtjes. Ze zou niet falen. Ze zou terugkeren als ze had voltooid waarvoor ze was vertrokken.
En dat deed ze. Nog geen dag later kwam ze een wolf tegen. Eentje duidelijk groter dan zij, maar niet erg oud. Maximaal 2, schatte ze. Ook niet erg zwaar getraind, kon ze opmerken uit zijn bouw. "Hallo jongeling, waar is je familie?" vroeg hij haar. Nyx knipperde haar ogen langzaam terwijl ze hem aankeek met een onschuldige blik. "Thuis," antwoordde ze droogjes. "Waar is je thuis, kleine? Ik breng je wel. We willen niet dat er wat gebeurd met de nieuwe generatie, hm?" Nyx keek hem schuin aan. "De 'nieuwe generatie', hm? Ik moet je teleurstellen. Ik voel me gevleid, maar nee." Met het element van de verrassing wist ze hem te vermoorden, en met minieme littekens keerde ze terug. Iemand van de roedel wachtte haar op vlakbij, dus hoefde ze het lijk niet ver te slepen voor het werd overgenomen. Ze keerde zwijgend terug met een lichte grijns op haar snuit.
"Nyx, je hebt toch niet..," fluisterde haar moeder verschrikt tegen Nyx. "Jawel. Dat is mijn prooi." "Nyx, waarom?" vroeg haar vader. "Want moorden is goed, toch? Het bewijst dat ik geen pup ben," sprak de wolvin. "Nee, Nyx-..." "Nyx!" Ze draaide zich om naar de alfa met een kleine glimlach. "Ja?" De alfa trok zijn bovenlip op in een grauw. "Mij is verteld dat jij deze onschuldige wolf hebt vermoord buiten ons territorium." De wolvin haalde haar schouders op. "Dus?" "Nyx, door het breken van onze regels heb je ons vertrouwen beschadigt. Verdwijn nu, of we behandelen je als een indringer en vermoorden je ter plekke." Nyx' blik gleed terug naar haar ouders. "Ga," gromde haar vader. "Verdwijn. Je bent het niet waard om mijn dochter te zijn!" jankte haar moeder.
Dat was het moment waarop Nyx besefte dat moorden niet goed was.
Alle pijn die ze nu lijdt tijdens gevechten, haar lichaam dat eerder was opgehouden met groeien. Het was een straf. Ze moest leven als een jaarling met het brein van een volwassen wolf als straf voor haar daden.
Nooit eerder had ze zich zo alleen gevoelt.

_________________
Nyx Nyx11
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: