Serigala


 

Deel
 

 The beginning of a new journey ~ Emma

Ga naar beneden 
Misaku

Misaku


The beginning of a new journey ~ Emma Empty
BerichtOnderwerp: The beginning of a new journey ~ Emma   The beginning of a new journey ~ Emma Emptyzo apr 09, 2017 9:11 pm

Reusachtige bomen torenden boven de jonge wolvin uit; hun bladerdak zich over haar uitstrekkend en het beschermden haar tegen de hitte van de zon. Want hoewel het pas lente was, scheen de zon ongenadig op haar vacht die al die warmte maar al te graag leek op te nemen.

Misaku stond even stil onder een boom wiens schaduw zich over haar uitwierp. Ze strekte haar voorpoten eens goed uit, waarna ze haar enorme bek open sperde en haar een kleine grom ontsnapte. Al dat geloop, dagen achtereen, had haar verveeld en ze had weinig interesse gehad voor het gebied om haar heen. Echter, nu ze even een pauze had genomen, greep ze de kans om eens te bekijken waar ze gestrand was.

Ze hief haar snuit omhoog, maar de enorme bomen boven haar zorgden voor zo'n duizelingwekkend effect dat ze haar blik maar snel weer op de grond fixeerde. Een pissebed verscheen in haar gezichtsveld en zonder te aarzelend sprong ze er op af om het met malende kaken te verpulveren. Het smaakte taai, dat wel, maar het was tenminste iets en daar zou ze op sommige andere dagen maar wat dankbaar voor zijn geweest.

Het was gebleken dat in je eentje leven - óverleven - nog niet zo gemakkelijk was. De gebieden die ze doorkruist had, waren haar volkomen onbekend en ze had dan ook geen idee waar ze kon overnachten, haar voedsel kon vinden of waar ze zich überhaupt bevond. Zo nu en dan was ze een soortgenoot tegengekomen, maar vaak had ze die gemeden vanwege hun ruige, kille uiterlijk. Ze had dus maar wat rondgezworven en dat ze zich nu in de bossen bevond in plaats van op de eindeloos uitgestrekte vlaktes, voelde als een verademing.


Eigenlijk hoopte ze nu ergens toch wel op een andere wolf. Ze was benieuwd naar de naam van dit gebied en bovenal was het gewoon fijn om weer eens een andere wolf te zien. De reu ging op de grond liggen, haar kop rustend op haar voorpoten. Maar helaas verschenen die niet zomaar als bij toverslag...

[Emma]
Terug naar boven Ga naar beneden
Emma

Emma


The beginning of a new journey ~ Emma Empty
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new journey ~ Emma   The beginning of a new journey ~ Emma Emptydo apr 13, 2017 4:51 pm

Ze rende zo hard als ze kon, door de bossen die ze niet eerder had gezien. Keek alleen maar voor haar uit en rende in een rechte lijn, niet lettend op wat er om haar heen gebeurde. Ze moest even haar gedachten even leeg laten lopen, en dat deed ze met het rennen. Maar plots botste ze tegen een boom aan met haar schouder. Ze viel op de grond en verliet een zucht. Soms moest ze er even aan wennen dat haar linker oog blind was. Een rilling trok toen weer door haar lichaam. Gedachten van het gevecht kwamen terug. Ze voelde een huil haar keel binnen komen, maar ze moest haar sterk houden en hield haar huil door het bos toen maar even tegen. Ze moest besides niet meer denken aan het verleden die haar hart in stukken had verscheurd. Emma zuchtte nog eens en keek naar schouder. Oh, hij lag open. Toen ze ernaar keek voelde ze het pas. Damn, gedachten verlichten pijn dus echt wel. Ze stond op. Ai, het deed toch even wat meer pijn dan ze dacht. Nou ja, ze moest er maar leven, net zoals dat haar hele familie, roedel en vrienden niet bij haar waren. Mmh… Het verleden was pas moeilijker dan ze dacht.

Emma was even blijven zitten maar vond toen ze echt dat ze verder moest. Haar bloed was al een beetje opgedroogd, maar de wond zelf deed redelijk veel pijn. Maar ach, ze moest even doorbijten. Ze stond op en liep verder. Maar niet kort geleden hoorde ze geritsel. Wacht eens. Emma rook een geur! Een soortgenoot was heel dichtbij! Emma keek naar links. Oke, was iets lastig aangezien ze maar een helft zag dus draaide ze even. Ja! Ze zag haar soortgenoot. Een wildkleurige teef. Haar mondhoeken draaide omhoog, tot een glimlach ontstond. Ze stapte ze bosjes uit. ‘’Goedemorgen, ik ben Emma.’’ Sprak ze vriendelijk.

_________________
The beginning of a new journey ~ Emma Emmase12
Made by: Lotte
Terug naar boven Ga naar beneden
Misaku

Misaku


The beginning of a new journey ~ Emma Empty
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new journey ~ Emma   The beginning of a new journey ~ Emma Emptydo apr 20, 2017 5:16 pm

Even sloot ze haar ogen, genietend van het gekwetter van de vogels die op en neer hipten van tak naar tak. Hoewel deze rust zorgde voor een zekere ontspanning bij de jonge wolvin, miste ze de opgewektheid van haar broertje. Tadashi kon haar soms het bloed onder haar nagels vandaan halen, maar ze wist vaak niet hoe ze moest overleven zonder haar sibling. Het voelde als een gapend gat in haar borst; een ontbrekend stukje in haar leven.

Ze rolde zich zuchtend om en lag zo met haar poten naar boven, terwijl dennenappels haar zachte vacht doorboorden en in haar rug prikten. Zo bleef ze even liggen, waarna ze zich weer omdraaide - verschillende stukjes aarde met zich meenemend. Meestal vond ze het wel geinig om alles op zijn kop te zien, anders dan het hoorde te zijn. Nu had het haar echter alleen maar duizelig gemaakt.

Misaku krabbelde omhoog en plantte haar poten stevig in de aarde, terwijl ze haar vacht uitschudde. Blaadjes en stukken aarde vlogen in het rond, waarna ze zich nog even goed achter de oren krabde. Waar zou ze heen gaan? Met haar neus in de lucht gestoken, liep ze enkele stappen om er dan achter te komen dat ze een bekende geur rook. Haar hart maakte een sprongetje: een soortgenoot!

Niet veel later nadat ze de soortgenoot had geroken, stapte er een sneeuwwitte teef uit de bosjes. Het eerste wat haar opviel was de wond aan haar schouder, het tweede was het blinde oog. Misaku zette uit voorzorg een stap naar achter, terwijl ze haar oren zenuwachtig naar achteren draaide.

'Goedemorgen, ik ben Emma,' sprak de witte wolvin vriendelijk.

Aangespoord door de aardige toon van de teef zette ze een stap richting haar, maar haar poten in zo'n stand dat ze meteen zou kunnen wegrennen indien dat nodig was. Toch hoopte ze dat haar houding er niet te dreigend uitzag; het was immers alleen maar uit voorzorg en niet bedoeld om te intimideren.

'Misaku,' stelde ze zichzelf kort voor, terwijl ze de wolvin voor zich geïnteresseerd in zich opnam.

Hoewel de sneeuwwitte wolf een blind oog had, kwam ze niet geheel intimiderend over. Haar ogen straalde een zekere openheid uit en er was een glimlach rond haar snuit te zien. Beschaamd draaide ze haar oren nog wat verder naar achter. Als ze dat eerder had gezien, had ze niet zo'n bedreigde houding tegenover deze teef aangenomen. Misaku ontspande dan ook meteen, nog steeds alert maar lang niet zo duidelijk als eerst.

'Waar ben ik precies?' vroeg ze, met een aardigere klank in haar stem dan eerst. Ze kantelde haar kop en keek de teef nieuwsgierig aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Emma

Emma


The beginning of a new journey ~ Emma Empty
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new journey ~ Emma   The beginning of a new journey ~ Emma Emptydo apr 20, 2017 6:46 pm

Oh dit was zeker haar bedoeling niet. Ze ontspande een beetje toen ze haar had begroet maar de teef zag eruit alsof ze een beetje bang was voor Emma. Emma slikte even. Ging dat zijn bij elke soortgenoot die ze tegenkwam? Toch nam de teef weer een stap naar voren en stelde zich kort voor als Misaku. Wauw, die naam had ze niet eerder gehoord. Het was een mooie naam tho. Emma was een vrij basic naam maar toch vond niemand noemde haar eigenlijk zo, het was meestal The Savior, een bijpassende naam. 'Waar ben ik precies?' Vroeg de teef. Emma keek om haar heen en daarna keek ze de teef weer aan. ‘’Eigenlijk hoopte ik dat je dat mij kon vertellen, maar het ziet er zo uit dat we hier allebei nieuw zijn.’’ Glimlachte ze vriendelijk. De witte teef nam een paar stappen vooruit zodat ze wat meer in beeld kwam, maar zeker niet om Misaku te laten schrikken van een paar littekens die ze bij het gevecht had overgehouden met Rumple oftewel The Dark One. Met haar blauwe oog bekeek ze de wolf die voor haar stond waarna ze weer haar in de ogen keek en vriendelijk glimlachte. ‘’Wat brengt jou hier, als ik vragen mag.’’ Vroeg ze toen. Mmh.. Misschien was de vraag niet al te slim want het kon natuurlijk zijn dat de vraag terug geworpen ging worden, en Emma was hier niet voor plezier, maar voor vlucht. Hopelijk konden ze hier haar niet vindden en was ze hier veilig. Hoeveel Emma haar familie en vrienden ook miste, ze moest verder. Haar werd altijd geleerd nooit op te geven maar als een heel roedel opzoek waar je was en je je familie in gevaar bracht door bij ze te zijn was het moeilijk om terug te vechten. The Dark Ones waren niet met een paar poedels maar eerder een leger met sterke wolven, niet eens wolven die alleen maar uit Storybrooke kwamen. Hopelijk kon ze het vinden met deze wolf en kon misschien wel vriendinnen worden met haar, want die had ze wel nodig na sommige vrienden die vermoord waren.

_________________
The beginning of a new journey ~ Emma Emmase12
Made by: Lotte
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
The beginning of a new journey ~ Emma Empty
BerichtOnderwerp: Re: The beginning of a new journey ~ Emma   The beginning of a new journey ~ Emma Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: