Serigala


 

Deel
 

 Boy you got me helpless

Ga naar beneden 
Kova

Kova


Boy you got me helpless Empty
BerichtOnderwerp: Boy you got me helpless   Boy you got me helpless Emptydi apr 04, 2017 9:43 pm

Maanlicht verlichtte de zilverwitte vacht van de kleine, slanke teef toen ze zich een weg baande door het Shadow bos. Haar ijsblauwe ogen waren niet meer dan een glinstering door het tempo waarmee ze tussen de donkere, lange basten snelde. Het was rond middernacht aan de ligging van de volle, ronde, zilveren maan te zien, maar toch had ze de slaap nog niet kunnen vatten. Diep in zichzelf wist ze precies waarom en hoe, maar ze wilde het niet toegeven aan zichzelf. Nog niet... Of wel? Al een hele tijd was ze meer gespanner toen Aissar in haar buurt was gekomen of juist relaxter, voelde ze haar hartslag stijgen of in het bijzonder was dat rare kriebelende gevoel er weer in haar onderbuik als de grote zwarte reu tegen haar sprak. En eerlijk gezegd, had ze geen flauw benul of Ais daar ook zo over dacht. Het ene moment was er zo'n grote aantrekkingskracht tussen hen dat men het bijna hoorde knetteren, en op andere momenten werd het weer akward tussen hen en viel het hele gesprek stil. Of was dat juist een goed teken? Een beetje verward kneep Kova haar blauwe ogen half dicht. Ze had nooit gedacht dat ze dit gevoel ooit had kunnen ervaren, en ergens wilde ze het nog niet toegeven. Het was gewoon... Raar.

En als je van de duivel sprak. Meteen gleed de witte wolvin tot stilstand toen er de overbekende geur van de wolf die ze zocht in haar neusgaten prikkelde, waardoor ze meteen haar kop naar de bron van het aroma. Ze zag hem liggen in het donkere gras, waarschijnlijk slapend, en slikte even. Zou hij het wel waarderen dat ze zijn schoonheidsslaapje onderbrak voor dit gedoe? Zij vond 't al akward, dus wat moest hij er wel niet van denken? Kova zette voorzichtig een stapje naar hem toe en nam zijn verschijning opnieuw eens op. God... Wat zag hij er toch verschrikkelijk sexy uit als hij sliep. Uh, wat? Snel schudde ze haar kop om die gedachte te verdrijven. Niet te hard van stapel lopen, Koof.

|| Aissar only! ^^

_________________
Boy you got me helpless 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Boy you got me helpless Empty
BerichtOnderwerp: Re: Boy you got me helpless   Boy you got me helpless Emptydi apr 04, 2017 10:20 pm

 

Dit keer had de zwarte reu zich een slaapplek buiten de grot opgezocht. Hij had behoefte aan eigen plekje en was zo uiteindelijk onder een paar bossen terecht gekomen die hem tevens genoeg beschutting voor de nacht gaven. Van slapen kwam het echter niet, verschillende gedachten spookten door zijn kop waardoor hij de slaap niet echt kon vatten. Een poos lang lag hij haar dan ook: met zijn kop liggend op zijn voorpoten terwijl hij staarde naar de enkele sterren die door het -bloeiende- bladerdak schenen.

Uiteindelijk had hij van vermoeidheid maar zijn ogen gesloten, immers stond morgen weer een drukke dag op de planning waarin zijn jacht op prooi zich weer vervolgde. Zijn jacht van vandaag was dan ook bagger geweest en hij had zichzelf voorgenomen om het de volgende dag beter te doen.

Wanneer de reu bijna in slaap was gevallen, maakte een kort ritselend geluid hem toch weer attent. Als eerste was er dan ook een oortje van hem bewogen, waarna hij zich al gauw bewust werd van de aanwezige wolf. Zonder zijn ogen verder te openen, was het niet moeilijk om te raden dat Kova niet ver van hem vandaan stond. Hij vroeg zich af wat ze hier deed, al maakte hij nog geen aanstalten om zijn wakkerheid bekend te maken. Misschien was het enkel zijn onderbewustzijn die met hem speelde.

Ondanks dat hij probeerde kon hij het moeilijk negeren. “Jij hier?”


_________________
Boy you got me helpless 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Boy you got me helpless Empty
BerichtOnderwerp: Re: Boy you got me helpless   Boy you got me helpless Emptywo apr 05, 2017 9:04 am

Op het eerste gezicht zat Aissar nog verzonken in een diepe slaap. Zijn ogen waren gesloten, zijn ademhaling was rustig en zijn borstkas ging regelmatig op en neer. Even bleef Kova zo staan, zijn lichaam bestuderend. Op het jaar dat ze elkaar al kenden, was hij geen haar veranderd. Nog steeds had hij die brede borstkas, spierbundels en lange poten... Ehm, wat? Ze knipperde even met haar blauwe ogen om haar hoofd weer helder te maken. Ugh, dat kwam er nu van als ze zichzelf voornam om zich fatsoenlijk te gedragen - het tegenoverstelde gebeurde altijd. Lichtjes ongemakkelijk bleef Kova staan, niet erg goed wetend wat ze moest doen. Zou ze hem wakker maken of bleef ze wachten? Ze had geen flauw idee, dus besloot ze voor de tweede, veiligere optie te kiezen om geen rumoer te veroorzaken. Zo stilletjes mogelijk als ze kon plantte de witte wolvin haar smalle achterwerk op de bosgrond op een respectabel afstandje van de grotere reu zodat hij geen verkeerde ideeën zou krijgen als hij wakker werd. Even overwoog Kova het nog om zich op haar zij te gaan leggen, maar toen ze eraan dacht welke dubbelzinnige gedachten er toen in zijn hoofd konden optreden besloot ze om dat toch maar niet te doen. Wat zou hij trouwens zeggen als hij nu wakker werd? Wat zou zij zeggen? Welke verklaring zou ze moeten geven, dat ze zo boven hem stond te koekeloeren in het midden van de nacht?

"Jij hier?" Shit. Was hij al de hele tijd wakker? Nogal van haar sokken geblazen bleef Kova bevroren staan, voor de eerste keer in haar leven niet goed wetend wat ze moest zeggen. "Eh... Ja," bracht ze er uit en probeerde niet te hakkelen of te stamelen, al was dat helemaal niet het geval. "Ik was op jacht." Beter een halve waarheid dan een volledige leugen, hield ze zichzelf voor. Het was waar, als er een muis of een sappig konijntje gepasseerd zou zijn zou ze die met smaak verslonden hebben. Helaas voor haar was dat niet het geval geweest doordat er zo in gedachten verzonken zat. Kova voelde hij haar keel plots pijn deed en haar hersenen niet goed meer werkten. Ze verprutste het waarschijnlijk wel, maar ach, ze had niet veel anders gedaan in haar leven. Hoe moest je een reu in godsnaam vertellen dat je van hem hield? Het was niet iets dat iemand gewoon dagdagelijks uitsprak alsof het een gewoon onderwerp was, het was zonder twijfel het meest akwarde ding ooit, dus was haar enige optie zwijgen. Een beetje verlegen, voor wat je verlegenheid bij Kova kon noemen, sloeg de zilverwitte, kleine wolvin haar ogen neer op de grond. God, dit was ongemakkelijk.

|| Ik vrees dat Ais de eerste stap moet zetten. x)

_________________
Boy you got me helpless 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Boy you got me helpless Empty
BerichtOnderwerp: Re: Boy you got me helpless   Boy you got me helpless Emptywo apr 05, 2017 10:33 am

 

Afwachtend naar een reactie, waren zijn oren nieuwsgierig naar voren gestoken. Hij had niet verwacht een antwoord terug te krijgen, immers dacht hij dat hij half aan het dommelen was en het toch  niet echt zou kunnen zijn. Dit bleek niet helemaal het geval. Wanneer hij zijn stem had laten horen, was het alsof de ander haar adem had ingehouden. Opeens was het stiller dan voorheen en dat liet hem doen twijfelen.

Nu hij toch niet meer kon slapen, opende de reu zijn oogleden, waarna hij al gauw Kova’s verschijning in zijn blikveld kreeg.  De reu hield zijn kop iets omhoog, blijkbaar was hij nog niet zo slaapdronken om haar hier voor zich te zien. De jonge wolvin had haar op haar achterwerk laten zakken, waarbij ze hem aankeek. “Eh… Ja.” Bracht ze stamelend, haast twijfelend uit. Aissar’s oren draaiden nog even wat scherper naar voren waarbij hij vragend zijn kop iets gekanteld hield. Het was niet iets voor Kova om zich zo onzeker te uiten. “Ik was op jacht.” Verklaarde ze verder, al kon hij uit haar stem al horen dat dat niet helemaal waar was. Hij kreeg een vaag vermoeden waarom ze zich in zijn nabijheid bevond, al was dit niet een onderwerp waar hij makkelijk over zou praten. “Op dit tijdstip?” antwoordde hij sceptisch.

“Wat was je prooi dan, als ik vragen mag?” vroeg hij grijnzend, merendeel om de teef wat te plagen. Hij had wel gezien dat ze zijn blik vermeed en haar ogen naar de grond had toegeslagen. En ook al was dit super ongemakkelijk, een grapje moest wel kunnen, al was dat meer zijn ego die dat liet gebeuren - hij wist dat ook wel ze hem leuk vond. Maar wat hij zich nog beter realiseerde: hij vond haar ook leuk.


_________________
Boy you got me helpless 6f1dgm


Laatst aangepast door Aissar op wo apr 05, 2017 5:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Boy you got me helpless Empty
BerichtOnderwerp: Re: Boy you got me helpless   Boy you got me helpless Emptywo apr 05, 2017 10:54 am

Voor een seconde wilde Kova gewoon door de grond zinken. Of verdwijnen, dat was ook een goede optie. "Op dit tijdstip?" was Aissars kritische beschuldiging waardoor Kova even met een ongemakkelijk, onbeholpen grijnsje haar schouders ophaalde om het moment iets losser te maken. De reu had zijn hoofd opgetild en kantelde die ietwat waarbij zijn oranjegele ogen zich in de hare boorden. Normaal was ze meer het sceptische type, nooit het onzekere. Voor een keer was het nu Ais die de grapjes en grijnsjes uitdeelde, blijkbaar. "Wat was je prooi dan, als ik vragen mag?" sprak de zwarte reu grijnzend waardoor de zilverwitte teef zich wat meer ontspande. Toen ze recht in zijn ogen keek, leek het wel alsof ze een reflectie van de hare waren, met dezelfde speelse flirterigheid die zij in haar blauwe blik droeg. Ze spiegelde zijn grijnsje zonder al te veel moeite toen ze zag dat ze beide hetzelfde gevoel deelden en hees zich op haar vier witte poten waarna ze wat dichterbij kwam in een charmante tred. "Hmm... Laat me eens denken,' zei Kova terwijl ze zogezegd erg diep nadacht over wat ze zonet had geprobeerd tussen haar klauwen te slaan. "Ik zat iets vreemds achterna. Zwart, groot, gespierd..." Ze pauzeerde even en bleef een seconde stilstaan terwijl haar grijnsje even iets breder werd. "...dik."

Voordat ze het goed en wel besefte, stond ze al vlak voor Ais. Al een stuk minder ongemakkelijk liet ze zich neervallen naast hem op haar buik en draaide haar smalle, verfijnde snuit naar hem toe. Er ging even een scheut van opwinding door haar heen nu ze zo dicht bij hem zat, zijn zwarte vacht tegen de hare en zijn hartslag bijna hoorbaar. Haar grijnsje vaagde een beetje weg, enkel haar mondhoek was nog opgetrokken toen ze zijn diepe, krachtige ogen ontmoette. "Maar het belangrijkste waren zijn ogen. Hij had diepe, gele ogen, ze konden je wel opslokken, zeg. En eigenlijk zag hij er niet zo gevaarlijk uit. Diep vanbinnen was hij misschien wel een charmeur..." Kova's stem viel even weg en ze bleef even zo zitten, flank tegen flank, oog in oog. Het was misschien het romantischste wat ze in haar hele leven had meegemaakt.

_________________
Boy you got me helpless 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Boy you got me helpless Empty
BerichtOnderwerp: Re: Boy you got me helpless   Boy you got me helpless Emptyzo apr 23, 2017 11:56 am

 
Bij zijn roedelgenote, die zich trouwens zittend bevond voor zijn neus, ontstond een onschuldig grijnsje. Ze zag eruit alsof hij haar zojuist betrapt had op iets ondeugends. Het feit dat hij bij het rechte eind was sierde hem, waardoor er ook bij hem een grijns naar boven kwam. Terwijl hun blikken elkaar ontmoeten, schakelde er een knopje bij de witte wolvin om. Zo verschuilde ze zich niet langer verlegen en onzeker, maar juist het tegenovergestelde. Kova paradeerde zo charmant mogelijk haar kant op, waarbij ze bedenkelijk haar woorden bracht. “Laat me eens denken..”

Afwachtend wat haar reactie zou zijn hield Aissar haar nauwkeurig in de gaten. Het was leuk en spannend om haar zo te zien, zo voelde hij toch wel ergens vlinders in zijn buik fladderen. Zijn rechteroor draaide even heen en weer, meer omdat hij de sfeer wel prettig vond. “Ik zat iets vreemds achterna. Zwart, groot, gespierd en..” Ze stopte midden in haar zin, al leek haar grijns al te verraden dat ze iets grappigs wou zeggen. Nieuwsgierig wat dat was, keek hij haar onwetend aan. “Dik.” Vervolgde ze. Hier keek de reu verbouwereerd van op, al veranderde zijn uitdrukking al gauw naar beledigd. “Nah.” Om zijn act te doen versterken, draaiden zijn oren chagrijnig naar achteren. “Dat was zeker een raar prooi.” Nonchalant liet hij weten dat hij geen idee had waarover ze sprak, maar natuurlijk was dit alles behalve waar.

Zonder enige aarzeling kwam Kova bij hem onder de struiken liggen, vlak naast hem. Natuurlijk - the gentleman, als hij was - schoof hij wat aan de kant om wat meer ruimte voor haar te maken. Immers was de plek die hij had opgezocht niet heel erg ruim, maar dat was niet waar hij op dat moment mee zat. Eerlijk, stiekem vond hij het wel prettig dat Kova zo dicht bij hem was. “Maar het belangrijkste waren zijn ogen. Hij had diepe, gele ogen, ze konden je wel opslokken zeg.” Scheef grijnzend keek hij haar aan, waarna hij op haar reageerde: “Dat klinkt wel gevaarlijk.”  
“Eigenlijk zag hij er niet zo gevaarlijk uit.”
“Oh, nee?”
“Diep van binnen was hij misschien een charmeur..” Ze draaide haar kop naar hem toe, wat haar plotseling erg dichtbij bracht. Ongemakkelijk slikte Aissar, hij was zo in trance van haar blik dat hij het gevoel kreeg te verdwijnen in haar oceaan blauwe ogen. Het speelse randje in haar stem werd serieus en dat benauwde hem. Hij was nou in eenmaal niet zo makkelijk als het op dit soort onderwerpen aankwam.

Toch besloot de reu zijn move te maken. Hij was de laatste tijd steeds meer gaan inzien dat hij gevoelens voor Kova had ontwikkeld. Daarbij had hij zichzelf erop betrapt dat hij zijn dagelijkse taken vaker en vaker opzij schoof, alleen maar om de witte wolvin te zien, om te weten waar zij zich mee bezighield.. Het was tijd geworden dan hij het maar eens zou laten merken. Elkaar in de ogen starend, kon de reu zich alleen maar bedenken hoe mooi Kova er op dat moment uitzag. Het maan licht, wat amper door de bladeren door scheen, viel perfect op haar gelaat.

Na een korte pauze elkaar aanstarend, bracht hij zijn snuit vlakbij Kova’s oor. “Jij bent degene die de charmes laat bovenkomen.” Fluisterde hij, voor zijn doen zelfs iets onzeker - al wist hij dat hij dat niet hoefde te zijn. Stiekem bleek de reu gevoeliger te zijn dan dat hij zich voordeed en dat voelde bij hem kwetsbaar, iets wat hij liever niet had. “Koof, ik ben verliefd op je.” Om zijn uitspraak te bevestigen gaf hij haar een liefkozende lik op d’r voorhoofd.

[OOC: urg, een erg zoete post voor ais doen]

_________________
Boy you got me helpless 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Boy you got me helpless Empty
BerichtOnderwerp: Re: Boy you got me helpless   Boy you got me helpless Emptyzo apr 23, 2017 5:22 pm

Nadat ze die laatste zin had uitgesproken leek het alsof er iets kriebelde in haar buik, zoals vlinders die in een opwaartse spiraal fladderden en haar hele lichaam deden gloeien van geluk. Ze kon haar ijsblauwe ogen maar niet lostrekken uit zijn betoverende blik, alsof er een soort van magneet achter zijn oogbollen zat die haar de hele tijd dwong om in zijn goudgele kijkers te staren. Vreemd genoeg vond Kova het moment helemaal niet ongemakkelijk zoals ze hem de vorige keren had geconfronteerd met zijn gevoelens, en ervaarde ze enkel maar dat vreemde buikgevoel terwijl haar hartslag wat omhoog ging. Het maanlicht viel tussen de glanzende bladeren in en verlichtte haar gezicht, waardoor ze nu ook Aissar kon bestuderen. Hij zag er knapper uit dan ooit, elke getrainde spier op zijn brede schouders en borstkas goed zichtbaar, zijn vertrouwde gezicht voor de hare. Vroeger had ze het zo goed mogelijk proberen verbergen of geloofde ze zichzelf gewoon niet, maar nu ze realiseerde dat ze sterke gevoelens voor hem had bleek ze het niet eens erg te vinden. "Jij bent degene die die de charmes laat bovenkomen," mompelde de zwarte reu zacht. Ze richtte haar blauwe ogen niet af, maar als wolven konden blozen had ze dat nu zeker gedaan. "Koof, ik ben verliefd op je."

Een seconde leek de witte wolvin even te vergeten te ademen toen ze zijn warme adem bij haar oor voelde en zijn tong over haar hoofdhuid voelde glijden. Daarna legde ze haar fijne hoofd met een kleine gemeende glimlach rond haar lippen op zijn schouder en sloot even haar ogen. Het was er uit. Het had hen beiden zoveel van hun imago gekost - Kova haar zelfzekere kantje en Ais zijn stoere karakter - maar het was er uit. "Ik dacht dat je het nooit zou zeggen," fluisterde ze glimlachend terwijl ze zo even bleef liggen, haar wang in zijn zwarte pels van z'n schouder begraven terwijl ze luisterde naar zijn ademhaling en hartslag en zijn lichaamswarmte haar liet omarmen. Dit had ze nooit verwacht, dat ze ooit nog liefdevol tegen een reu zou kunnen aanliggen. De droom dat ze ooit nog ware liefde zou kunnen vinden had ze lang geleden opgegeven... En nu, had ze er terug hoop in. Hoop dat Ais die kon zijn.

[OCC: Haha, ik weet 't, hetzelfde met Koof xD]

_________________
Boy you got me helpless 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Boy you got me helpless Empty
BerichtOnderwerp: Re: Boy you got me helpless   Boy you got me helpless Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: