Serigala


 

Deel
 

 Look at those hills!

Ga naar beneden 
Dave

Dave


Look at those hills! Empty
BerichtOnderwerp: Look at those hills!   Look at those hills! Emptyma apr 03, 2017 10:33 pm

Toen hij ontsnapt was aan de koude bergen en hun sneeuw, had Dave zijn pas verminderd en had het enkele dagen rustig aangedaan. Hij sliep hier en daar een nachtje, terwijl hij langzaam verder trok door het gebied heen. Na een succesvolle jacht in het bos waar hij de laatste twee nachten had doorgebracht, de lokroep van het open veld had geklonken als hij de heuvels door de bomen heen kon zien. Opgegroeid in de velden, Dave was nooit echt gewend geraakt aan de omringing van bomen en het was voor hem eigenlijk wat te krap. Hij wist best wel dat het een goed idee was om er een keertje aan te wennen, maar momenteel was langer dan noodzakelijk blijven geen optie. Natuurlijk was hij blij om te zien dat zo'n prachtig heuvelachtig gebied zich vlakbij bevond. Misschien had de jong volwassenen wolf even een puppy moment en rende hij over de bosgrond heen naar de heuvels voor hem uit. Waar hij over de eerste heen schoot met gemak, afdaalde en de volgende nam, een enkele keer bijna struikelend over zijn eigen poten, maar de kracht die hij had gekregen door deze ontdekking hield hem overeind, voor een tijdje dan. Toen hij uiteindelijk toch struikelde, rolde hij nog even door, zodat het nog vochtige gras zijn vacht groene vlekken gaf. Daarna bleef hij uitgeput liggen, op zijn rug, tong uit de bek. Hij hijgde even en gooide toen al de vier de poten de lucht in kort, met een luide; ''Joehoe!''. Dave draaide zich na de duidelijke uitdrukking om, stond op en schudde het gras van zich af. Okay, nu weer serieus doen.

_________________
Look at those hills! Dave210
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Look at those hills! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Look at those hills!   Look at those hills! Emptydi apr 04, 2017 3:18 pm

Het was lente, maar er hing meer in de lucht dan alleen pollen. Er was duidelijk iets mis met de prooi, dat stond vast. Amatariseu keek duizelig van de honger naar haar grote poten, die een beetje doelloos in het gras woelde. Hoe hard de Terra Squad hun best ook deed, vaak kwamen ze met onvoldoende prooi thuis. Zelfs Arthur, die altijd met overbeladen kaken het kamp binnen wandelde, had de afgelopen dagen de jacht al twee keer op moeten geven. Foking... het was belachelijk! Zelfs in de winter hadden ze nog meer voedsel gehad! De gespierde Albino gaapte en draaide op haar rug. De pups begonnen al langzaam vlees te eten. Het zou niet lang meer duren of ze hadden er vier hongerige monden bij. Toch was ze wel blij met dat aantal. In een of andere ontmoeting met Kai leek Aimey haar waanideeën te zijn verloren. Blijkbaar had ze toch doorgekregen dat de Shadows zo idioot weinig voorstelde. Of misschien had iemand een preek gehouden die haar kleindochter geraakt had. Either way, ze was weer loyaal aan haar familie en had ook alle redenen om dat te zijn.

'Joehoe!!' Whut..?! Amatariseu tilde haar soezige kop op, en kneep haar ogen tot spleetjes. Indringer. En eentje die overduidelijk geen fan was van stiekeme inbraken. Het bleke bakbeest klauterde op haar poten, en liep met al haar overgebleven energie op het geluid af. Deze lente zoog! De zon kwam weer terug, het werd weer heet en er was minder prooi dan ooit tevoren! Nors tuurde de Albino naar de zon, die meedogenloos haar pigmentloze huid toetakelde. Regen was in alle opzichten beter. Ineens zag Ama de zogenaamde 'indringer' staan. Reutje, tussen z'n 2de en 3de jaar in. Hij droeg geen roedelgeur, of in ieder geval geen bekende. 'Aye, lad. De heuvels zijn een gezicht, niet?' sprak Amatariseu de reu met haar gebruikelijk grijns toe. Met haar spierbundels rollend onder haar dunnere lentevacht - ah, ze zag er zo een stuk minder dik uit - kwam de spierwitte gigant naast de Wolf staan. Ze kon hem geen ongelijk geven in dat de heuvels een van de mooiste plekken van Serigala waren.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Look at those hills! Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Dave

Dave


Look at those hills! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Look at those hills!   Look at those hills! Emptyza apr 08, 2017 11:58 am

Misschien was opletten één van de dingen die hij wel eens wat vaker mocht doen, wat toen een vrouwtjesstem sprak, schrok hij wel even. Vlug draaide hij zich om en zag een witte, best wel grote, teef naar hem toe gaan. Ze ging naast hem staan, alsof ze elkaar al jaren kende. Dave slikte even, terwijl hij de wolvin in zich opnam. Ze rook naar andere wolven, die allemaal ook eenzelfde geur droegen. Een roedel dus. Was dit hun gebied? ''Sorry, is dit het gebied van uw roedel?'' vroeg hij, voorzichtig en wat eerbiedig. Ze rook zo sterk naar de roedel, dat het hem niet zou verbazen als ze een hoge rang had, zeker niet met haar uitstraling. Fijn zeg, als dat zo was. Was hij één indringer geweest. Zonder er even bij na te denken, was hij zomaar dit gebied ingerend en nu was het waarschijnlijk roedelgebied.

_________________
Look at those hills! Dave210
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Look at those hills! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Look at those hills!   Look at those hills! Emptyzo apr 09, 2017 8:20 am

De reu was de eerste Wolf die snugger genoeg was om niet tegen te stribbelen. Sterker nog, hij was zelfs snugger genoeg al direct te conclusie te trekken dat Raska Hills roedelgebied was.'Sorry, is dit het gebied van uw roedel?' vroeg het reutje voorzichtig. Deze snuiter kwam zeker niet van hier. 'Zo zou je het kunnen noemen, aye.' De Wolf wegjagen was niet nodig. Hij moest wegwezen, dat wel, maar Amatariseu vond het prima als dat ook zonder geweld en vals gezeik kon. 'Ik zou je weg kunnen jagen, maar ik kan je ook verzoeken je reet uit Raska te slepen voor vanavond. Jij bent overduidelijk nieuw hier en mag heus wel even rondsnuffelen. Raska is toch volledig opgedroogd aangaande prooi.' Aan de ene kant was het best wel zorgelijk dat de heuvels leeg waren, maar aan de andere kant werd Ama ondertussen al misselijk bij de gedachte aan haar duizendste konijnenmaaltijd.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Look at those hills! Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Look at those hills! Empty
BerichtOnderwerp: Re: Look at those hills!   Look at those hills! Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: