Serigala


 

Deel
 

 Lost ''OPEN''

Ga naar beneden 
Emma

Emma


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptyma maa 27, 2017 5:12 pm

Ze liep vol depressiefheid door de velden die ze niet eerder had gezien. Ze was al weken aan het rennen en rennen, vluchten en vluchten, voor de ergste roedel ooit, The Dark Ones. Ze gingen vast niet op zoek naar hier in dit dit nieuwe gebied, het was te ver weg. Maar toch was de angst er. Ze wist dat ze een nieuw leven moest opbouwen maar ze kon al dagen niet slapen, haar ouders, haar roedel, was misschien nog steeds in gevaar, misschien nog steeds in Storybrooke, het gebied waar ze vandaan kwam. Ze hoopte nog elke dag, elke nacht dat ze veilig waren. Ze ging zitten keek omhoog, naar de lucht. Tranen glinsterde in haar oog, want natuurlijk had ze er maar een, dankzij The Dark One, dankzij Rumplestiltskin had ze vele geliefden verloren net zoals het zicht van haar rechter oog. Ze was gebroken, ze was alleen, ze had geen roedel meer waar ze altijd steun had, nee, ze moest maar opzoek naar een nieuw begin voor haar leven, maar op dit moment, was het even moeilijk, ze wou niet. Emma wou haar oude vrienden terug, vrienden en familie. ze wou haar oude leventje terug. De sterrenhemel war ze naar keek was prachtig. Ze keek naar de felste ster die ze kon vinden en hoopte dat ze niet de enige was die ernaar keek, maar dat er iemand was in haar oude roedel die naar dezelfde keek, dat het voelde alsof ze alsnog een connectie had. Tuurlijk wist ze dat de toeval te erg was als het zou zijn, wat natuurlijk niet was. Maar toch, voelde ze zich beschermt bij alle verloren zielen in haar roedel. Hopelijk kwam er nog een tijd dat ze haar vrienden en familie terug kon zien.
OPEN ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Aralon

Aralon


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptydo maa 30, 2017 11:32 am

Aralon

De reu strompelde moeizaam vooruit. Het had voor hem geen zin om zich te haasten; er was niemand waar hij rekening mee moest houden en de naderende nacht maakte hem niet bang. Aralon was gewend geraakt aan het donker. Ze moesten hem maar eens proberen aanvallen, dan zouden ze wel weten waar ze aan begonnen.
De wolf liep al dagen en nachten lang. Hij vond het akelig dat hij niet meer in het bos was; alleen daar voelde hij zich echt thuis. Het was de enige plek waar hij echte rust ervoer. En toch had hij geen andere keuze dan verder gaan. Maar hij liep hier al veel te lang, hij moest en zou een nieuwe plek vinden om zich te verschuilen en zijn reis verder te zetten. Zijn reis naar de Shadows.
De felle sterren deden zijn vacht nog meer zilverachtig glinsteren toen hij een andere aanwezigheid voelde. Er was iemand in de buurt; iemand die verscholen zat achter het hoge gras. Aralon rook dat dit ook een wolf moest zijn en hij naderde de verschijning. Ze keek de lucht in en hij voelde een hels verdriet bij haar. Voorzichtig naderde hij de teef en kwam naast haar zitten. Zou ze ook familieleden verloren hebben? Zou ze ook alleen zijn? "Wie ze ook waren; ze komen niet meer terug," zei de wolf met een diepe stem. De amberkleurige ogen staarden haar aan in het duister.
♦.♦

_________________
Lost ''OPEN'' Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emma

Emma


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptydo maa 30, 2017 4:51 pm

Toen ging er een reu naast haar zitten. "Wie ze ook waren; ze komen niet meer terug," Ze keek opzij. Het was een grijsachtige reu. Toch kon ze hem niet goed zien door het donker. Ze zuchtte. Ze kende hem niet, maar toch zag hij er niet al te slecht uit. Maar oke, ze wist niet wie ze kon vertrouwen. ‘’Ze zijn niet dood, maar.. Kwijt..’’ Sprak ze toen. De reu dacht dat ze aan doden dacht, basically wel, sommige waren inderdaad verloren, maar ze dacht vooral aan haar familie die er nog ergens was. Ergens.. Hopelijk op een fijne en veilige plek. Ze keek naar beneden. Ze miste ze zo erg, niet normaal. Haar grootste nachtmerrie was waar gekomen, haar ouders die niet naast haar zijde waren, dat ze weg was uit Storybrooke. Mmh.. Storybrooke. Ze moest haar glimlachen van alleen de gedachte. Storybrooke was zo mooi, het leek wel een sprookje waar prinsen en prinsessen leefden. Maar helaas was dat afgenomen door The Dark Ones. Vanbinnen was ze super  kwaad, maar vooral won de verdriet in haar lichaam. Zielen die waren afgenomen door Rumple zijn roedel, zijn robots, zijn leger. Ze waren zelfs kwader dan elk levend dier of mens. Ja, zelfs mensen konden aardig zijn. Ja, mensen waren zo slecht nog niet. Ooit zat ze bijvoorbeeld vast en werd door een losgemaakt zonder dat ze gevangen werd.

_________________
Lost ''OPEN'' Emmase12
Made by: Lotte
Terug naar boven Ga naar beneden
Aralon

Aralon


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptyvr maa 31, 2017 4:41 pm

Aralon

Daar zaten ze dan. Waar had hij zichzelf toch ook weer in genesteld? Hij was het niet gewend om vriendelijk te zijn. Althans niet op deze manier, niet zonder reden. De reu bedacht zich dat de wolvin nu al teveel van hem moest verwachten. "Ze zijn niet dood, maar..." er volgde een korte stilte. Hij hield zijn kop wat schuin. "..kwijt," maakte ze haar zin af. Aralon keek weer recht voor zich uit, met een strakke blik, starend naar het oneindige niets dat zich in het duister voor hen uitstrekte. "Dan is zoeken het enige wat je kan doen." Het klonk niet hoopvol. Het klonk niet medelevend. Wat deed de reu hier toch? Hij had zoveel ontelbare andere dingen te doen. Zijn reis moest verder gezet worden, en zijn wraak vervuld. De wolf was uitgeput en overal had hij pijn. Er waren zoveel gedachten, zoveel woede en vragen die al veel te lang in zijn kop rondtolden. Deze situatie maakte het er niet beter op. "Ik denk dat ik moet gaan," deelde hij dan maar mee. En toch twijfelde iets in hem. Was het wel goed om een treurend iemand hier zo achter te laten, in het midden van een donker veld?
♦.♦

_________________
Lost ''OPEN'' Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emma

Emma


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptyza apr 01, 2017 4:06 pm

Emma keek naar de reu die al weer recht vooruit keek toen ze haar zin afgemaakt had. "Dan is zoeken het enige wat je kan doen.’’ Zei hij toen. ‘’Gaat een beetje moeilijk als ze je ze niet in gevaar wilt brengen.’’ Zei ze toen wat strakjes. Ze wist dat het gevaarlijk voor haar en haar familie en vrienden was als ze hun ging zoeken. Het risico kon ze niet nemen, wat als The Dark Ones de taak op zich namen en verder gingen. "Ik denk dat ik moet gaan," Klonk opeens naast haar. Wat? De eerste die ze tegenkwam wou direct bij haar weg, great! Ze voelde zich al eenzaam en dit ging haar er niet beter op voelen. Emma keek naar beneden. Ze was helemaal alleen. Ze miste haar oude vrienden, en nieuwe maken ging moeilijk. Haar familie kon ze ook niet vervangen, wat betekende dat ze gewoon voor altijd alleen zal blijven. Ze kon nooit weten dat wanneer The Dark Ones weg waren en ze terug kon naar Storybrooke, naar The Royals. ‘’Why?’’ Vroeg ze hopend dat hij bleef en haar gezelschap bracht. Ze wist dat de reu niet echt hoopvol klonk maar het was tenminste iemand.

_________________
Lost ''OPEN'' Emmase12
Made by: Lotte
Terug naar boven Ga naar beneden
Aralon

Aralon


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptydi apr 04, 2017 9:30 pm

Aralon

De reu moest zich alweer omdraaien. De wolvin vroeg hem waarom hij wegging, en het klonk nogal droevig. Aralon slaakte een zucht. Hij hief zijn kop op naar de sterrenhemel en staarde er een tel lang naar. Toen kneep hij zijn ogen hard dicht. "Omdat... Omdat ik echt geen goed gezelschap ben voor dit soort... situaties." Dat laatste woord spuugde hij uit alsof het gal was. Hij haatte het als hij kwetsbaar werd en het was niet de bedoeling dat zij daar samen met hem zou blijven bij stilstaan. "Je moet sterk zijn." Hij richtte zijn blik weer op haar en keek haar recht in de ogen. Zijn gezicht stond hard, gefronst, en met een trillende lip sloeg hij zijn ogen weer neer. Nu pas zag hij hoe hard zijn poten trilden van alle afgelopen dagen die hij gelopen had naar hier. De reu was al zo ver geraakt, nu moest hij hem niet laten afleiden door een zwakke teef. Want dat was ze toch? Ze had gevoelens, dus moest ze wel zwak zijn. "Waarom denk je nog aan hen, als je ze niet meer terug kan krijgen?"
♦.♦

_________________
Lost ''OPEN'' Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emma

Emma


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptywo apr 05, 2017 8:03 pm

Toen de reu zei dat ze sterk moest zijn keek ze hem verbaasd aan. Hoe kon ze ooit sterk blijven in deze situatie. De reu sloot zijn ogen en zag er een beetje angstig uit. Wat was er met hem aan de hand? Toen zei hij weer wat, na een stilte. "Waarom denk je nog aan hen, als je ze niet meer terug kan krijgen?" Wat!? Hoe kon ze niet aan hen denken. Het was familie. Familie was nooit te vergeten, maar dan ook nooit! Emma keek hem geschokt aan, in ieder geval meer verbaasd. Dit kon niet waar zijn. Zelfs als ze een nieuw begin had gemaakt, ging ze hen nooit vergeten. ‘’Waarom zou ik niet?’’ Vroeg ze een beetje pissed. Toch schrok ze van wat ze zei, ze wou niemand wegjagen. Zo’n teef met een blind oog maakt nooit echt goed indruk op goede wolven, tenminste, hopelijk was deze goed genoeg om bij haar te blijven. ‘’Kijk, familie blijft voor altijd in je hart, en dat zou nooit, maar dan ook nooit weg vervagen. Zelfs als je het zou willen, het kan niet weg..’’ Zei ze een beetje verontschuldigend van net. Ze bedoelde net niet zo erg over te komen, niet als een agressieve wolf. Daar van had ze al te veel van ontmoet.

_________________
Lost ''OPEN'' Emmase12
Made by: Lotte
Terug naar boven Ga naar beneden
Aralon

Aralon


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptyza apr 08, 2017 12:19 pm

Aralon

Wauw. Dat was het enige dat hij op dat moment kon bedenken. De wolvin was nog softer dan hij eerst dacht. Het perspectief van waarin ze dingen bekeek strookte totaal niet met die van hem. Familie blijft voor altijd in je hart? Familie gaat nooit weg? Zelfs als je het zou willen? De reu moest even grinniken bij wat ze zojuist had gezegd. "Luister, lad, mijn familie is dààr," hij wees met zijn kop naar de schitterende sterrenhemel, die hem op dit moment niks kon schelen. "Dus ik denk dat je van geluk mag spreken dat jij ze nog hebt. Want ze zijn er nog, toch?" Maar je zal ze waarschijnlijk nooit meer terug zien, voegde hij er in stilte aan toe. Het was klaarblijkelijk een andere situatie dan die van hem, maar zeer vergelijkbaar. Hij schudde zijn vacht wat door elkaar om het ietwat nonchalant te doen overkomen. Erbij stil staan? Dat was niks voor hem. Waarom zou hij? Het was beter om het verleden los te laten dan om erin te blijven hangen. "Misschien is het beter om je te focussen op wat nu komt," opperde de reu. Hij zei het op voorzichtige toon omdat hij merkte dat de teef bijna geïrriteerd was geraakt door hem. Normaal gezien zou hij hier eens goed mee lachen en er misbruik van hebben gemaakt. Maar de reu was moe en uitgeput van de dagen en nachten. Op dit moment had hij geen zin om goedzakjes voor schut te zetten.
♦.♦

_________________
Lost ''OPEN'' Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emma

Emma


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptydo apr 13, 2017 4:32 pm

"Luister, lad, mijn familie is dààr," Zei hij terwijl hij omhoog keek. Oh.. Ema slikte even. Toen ze haar wou verontschuldigen begon hij alweer met praten. "Dus ik denk dat je van geluk mag spreken dat jij ze nog hebt. Want ze zijn er nog, toch?" Nou.. Ja, tenminste, eigenlijk wist ze het niet. Maar hoop was waar ze maar op moest rekenen op dat moment. Emma keek naar beneden. Ze wist even niet wat ze moest zeggen. "Misschien is het beter om je te focussen op wat nu komt," Opperde de reu toen. Emma keek hem aan. ‘’How? The past is keeps stalking me.’’ Zei ze terwijl ze brokken in haar keel kreeg en vol schoot bij de gedachten. Nee, ze moest nu sterk zijn. Ze zuchtte diep. ‘’But you’re right. So long as you live in the past, you’ll never find your future.’’ Dat zei haar moeder ook altijd. Je moest niet om kijken naar de verleden om verder te gaan met leven.

_________________
Lost ''OPEN'' Emmase12
Made by: Lotte
Terug naar boven Ga naar beneden
Aralon

Aralon


Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Emptyvr apr 21, 2017 4:00 pm

Aralon

De teef leek hem persoonlijk niet echt doordacht. Waarom ging ze niet gewoon terug naar haar familie als ze die nog had? Niet wetende of het hem eigenlijk veel kon schelen, begon hij langzaam cirkeltjes rond haar te draaien en haar eens goed te bekijken. "Waarom is je ene oog blind?" vroeg hij zich luidop af. Het was eigenlijk geen vraag gericht op haar in het bijzonder, dus klonk het eerder als een gemompel. Aralon was niet van plan om lang bij deze zwakkeling te blijven; hij had wel wat beters te doen. Maar eigenlijk was het wel een mooi tijdverdrijf om een slappe wolvin even wat te pesten. Een grijnsje verscheen op zijn snoet. Dit betekende voor omstaanders nooit veel goeds. "Hoe lang hebben ze geleden?" zijn stem sneerde, het klonk honend en niet meer medelevend. "Hoe zagen ze eruit? Heb je bloed gezien? Heb je vriendjes zien sterven? Nee? Hmm?" Nadat hij bleef aandringen op antwoord schoot hij in een gemene lach. Zou ze nu terug trauma's oplopen door zijn gedoe? Ach, eigenlijk was dit best fun. De Shadows konden nog even wachten.
♦.♦

_________________
Lost ''OPEN'' Aralon10
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Lost ''OPEN'' Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lost ''OPEN''   Lost ''OPEN'' Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Runswick Fields-
Ga naar: