Serigala


 

Deel
 

 Just a Little Talk in Time

Ga naar beneden 
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Emptyma maa 27, 2017 1:23 pm

 
In een sloom tempo slenterde de zwarte reu richting de grotten. Een knagend hongergevoel in combinatie met een viertal vermoeide benen had hem naar zijn slaapplek doen lokken. Hij was wezen jagen in de vallei, maar had op een of andere manier niet meer dan een mager konijntje tussen zijn kaken kunnen krijgen. Als tussendoortje had het prima kunnen functioneren, maar als maaltijd was het niet genoeg geweest om zijn honger te stillen.

Met zijn oren in zijn nek gedraaid, zijn blik op de grond gericht liep hij nukkig langs enkele andere slaapplekken. Hij was ontzettend geïrriteerd geworden van een ongelaagde jacht, al had hij wel de intenties om later weer een poging te wagen. Tenminste wanneer zijn humeur weer een beetje optimistischer was geworden..

Wanneer hij bijna de grot in wou stappen, viel hem ineens op dat hij niet de enige was bij de grotten. Zo draaide een attent een oortje van hem naar achteren, waarna hij ook zijn kop omdraaide naar achteren. Op het moment dat hij dat deed, ontmoeten zijn ogen die van zijn moeder aka zijn alfa.

[Topic tussen Aissar en Kai]
[OOC: Sorry, wist niet goed hoe te beginnen ghehe]


_________________
Just a Little Talk in Time 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Emptyma maa 27, 2017 7:02 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
De roedel moest klaargestoomd worden voor wat er komen ging. Ze hadden lang genoeg met z’n allen op hun gat gezeten en niks gedaan. Bovendien stond het ook niet zo goed met de voedsel voorraad. In het kamp was er bijna niet meer, dus iedereen geen constant erop uit om zichzelf te voorzien van een volle maag. Gelukkig waren de meesten wel op het idee gekomen om iets mee te nemen voor hun lieve alfa en kroost. Alhoewel die laatste ondertussen al bijna net zo groot waren als alle andere. Bovendien konden ze nu ook voorzichtig beginnen met jagen.

De teef dwaalde wat door het kamp heen wat er aardig verlaten bij lag. Voornamelijk omdat er ook daadwerkelijk niemand was, maar de omgeving hielp nou ook niet echt mee om het gezellig te maken. Toch hadden ze hier alles wat ze zich konden wensen. De grotten waren ruim en comfortabel opgezet en zo nu en dan bood er zelfs een konijn of een ree zich aan als maaltijd. Wat wilde je toch meer? Haar oog viel plots op een donkere gedaante die aan kwam lopen. Het was Ais. Hij wilde de grote grot instappen, maar ontdekte vlak voordat hij door de opening wilde stappen dat zijn moeder achter hem stond. ”Jou moet ik nou net hebben.” Ze had niet lang geleden een ontmoeting gehad met haar kleinkind en daar was Ais de veroorzaker van geweest. Alleen jammer dat dit kleinkind was geboren in een roedel die de Shadows niet echt een warm hard toedroegen
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Just a Little Talk in Time 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Emptyma maa 27, 2017 10:05 pm

 

“Jou moet ik nou net hebben.” Had zijn moeder simpel uitgesproken. Aissar had daarop vragend een wenkbrauw omhoog getrokken, niet wetend wat voor richting ze nou precies op wou met deze opmerking. Hij draaide zich om, zodat ze tegenover elkaar stonden, dat was immers wel zo sociaal, daarbij kon hij er wat nu betreft niet omheen – niet dat hij wou.

Zijn blik gleed even over zijn moeder heen, kijkend of hij enige aanwijzing kon vinden om hem wat op weg te helpen. Dit bleek niet het geval, hij had nog steeds geen enkel idee welke richting ze aan het gesprek wou draaien. Ergens begon hij echter wel het gevoel te krijgen dat zijn dutje nog even uitgesteld zou moeten worden. “Vanwaar dat zo?” Vroeg hij nieuwsgierig._________________
Just a Little Talk in Time 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Emptyma maa 27, 2017 10:12 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Haar zoon keek haar met verbazing aan. Blijkbaar wist hij het nog niet, want anders zou hij wel weten waarom ze hem nou net moest hebben. Aan de andere kant had hij het kunnen weten, want hij had zelf de handelingen ervoor gedaan die nodig waren. ”Vanwaar dat zo?” vroeg hij. De ravenzwarte teef plantte ondertussen haar achterwerk op de bodem en keek hem een aantal seconden zwijgend aan. ”Ik mag je feliciteren; je bent vader. Ik ben zojuist op kraamvisite geweest,” sprak ze simpeltjes. Ze wilde niet meteen allerlei trammelant veroorzaken. Oké, ze was er niet blij mee, maar ze wilde haar zoon wel dichtbij haar houden en dat ging met veel gedoe er omheen niet lukken.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Just a Little Talk in Time 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Emptydi apr 04, 2017 10:01 pm

 
Kai leek het nogal spannend te willen maken. Zo ging de oudere wolvin rustig op haar achterwerk zitten waarbij ze hem een tijdje zwijgend aan bleef staren. Aissar werd onbewust toch wel enigszins zenuwachtig, hij kreeg er dan ook nog steeds geen vat op welke richting zijn moeder op wou. Al had hij wel vrijwel het idee gekregen dat het de serieuze kant op ging, wat ze de laatste tijd toch wel vaker bij hem deed. De enige gedachte wat er bij hem opkwam was dan ook: Wat was er nou weer aan de hand?

In afwachting op Kai’s antwoord, zakte hij rustig door zijn achterpoten. Hier volgde hij dan ook het voorbeeld van zijn moeder. “Ik mag je feliciteren: je bent vader.” Sprak ze plotseling, waardoor Aissar’s hartje toch echt wel even stil stond. Dit had hij toch echt niet zien aankomen! Verbazend had hij haar aangekeken waarop ze vervolgens aankondigde dat ze zijn nakomelingen al gezien had.

Het was natuurlijk niet zo dat hij het niet had kunnen weten, alleen had hij er niet bij nagedacht dat zijn daden ook werkelijk consequenties zouden kunnen hebben. Blijkbaar bleek dit wel het geval te zijn. Het was dan ook niet iets waar de reu dan ook zo blij om was, immers stond hij niet op een verantwoordelijkheid te springen. Daarbij had hij in tussentijd niets van Emaya vernomen en verweet hij haar direct toch ook dat ze het hem moest vertellen. Dan was hij nu tenminste niet voor een verrassing komen staan.

Het feit dat Kai er nog zo rustig mee om ging bracht hem ook nog eens vreselijk in verwarring. Hij had op z’n minst met dit soort dingen wel een preek verwacht. Wat moest hij nu met deze situatie aan, het was niet zo dat hij de Ökami roedel zou helpen bij het opvoeden van de pups. Hell, hij wist niet eens hoe! Ongemakkelijk slikte hij, waarbij zijn oren naar achteren draaien. “You’r kidding right?”


_________________
Just a Little Talk in Time 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Emptydo apr 06, 2017 11:37 am


When you light a candle, you also cast a shadow.
Aissar was duidelijk nog niet op de hoogte van zijn vaderschap. De uitdrukking op zijn gezicht sprak dan ook boekdelen. "You'r kidding right?" vroeg hij, alsof hij hoopte dat ze echt een groep maakte. Maar nee, dit was geen een of andere slechte grap van haar. Ze had het toch met eigen ogen gezien. "Zie je mij lachen?" Het enige wat ze over het nestje wist was dat er een zwarte teef bij zat. De rest was nog een raadsel, maar daar zouden ze wel achter komen. "Het verbaast mij dat jij  hier niets van wist. Je zou toch denken dat bepaalde handelingen tot bepaalde gevolgen kunnen leiden." Mochten het echt zijn pups zijn, dan was hij er zelf bij geweest op het moment dat ze gecreëerd waren.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Just a Little Talk in Time 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Emptyzo apr 23, 2017 2:35 pm

 
Asjeblieft Kai, zeg dat het niet waar is, waren Aissar’s smekende gedachten. De reu stond er simpelweg niet om te wachten om vader te zijn, al helemaal niet omdat hij niet precies wist hoe hij met de situatie om moest gaan. Emaya stond aan de andere kant, ze had zich -naar zijn aandringen- weer bij de roedel van haar moeder toegevoegd, wat tevens juist een vijand van de Shadows was. Daarnaast zouden zijn pups dus ook zo opgroeiden. Wat moest hij hier nou mee?

Hij zou zich niet met de opvoeding kunnen bemoeien, maar dat was ook niet wat hij wou. De reu was beledigd en toch ook wel enigszins woedend om de streek van Emaya. Op het minst had ze het hem kunnen vertellen. “Zie je mij lachen?” Antwoorde Kai nors, wat dus concludeerde dat het geen grap was. Hierop zei Aissar niets, het moest hem echt even doordringen dat het écht was. “Het verbaast mij dat jij hier niets van wist. Je zou toch denken dat bepaalde handelingen tot bepaalde gevolgen kunnen leiden.”

Natuurlijk wist hij wel waar Kai op doelde, hij wist dan ook wel wat hij had gedaan - maar had nooit eraan gedacht dat het direct gevolgen zou betekenen. Het was dan ook tenslotte maar slechts een enkele gebeurt. “Emaya heeft mij nooit laten weten dat ze dragend was.” Beantwoordde hij. “Ik zal haar binnenkort wel eens opzoeken.” Hij moest weten hoe het nou allemaal exact zat, daarbij zou hij wel even laten weten dat hij teleurgesteld was in Emaya.

_________________
Just a Little Talk in Time 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Emptyzo apr 30, 2017 11:46 am


When you light a candle, you also cast a shadow.
Blijkbaar was haar zoon van niets op de hoogte. Hij liet haar weten dat Emaya hem niet had verteld dat ze dragend was geweest. Ergens was ze daar wel blij mee, want dat betekende wel dat de twee afstand van elkaar genomen hadden. Ze had zichzelf sowieso altijd afgevraagd wat Aissar in die teef zag. Echt een hele spannende verschijning was het namelijk niet. "Ik zal binnenkort wel eens opzoeken," vervolgde hij. Kai wist dat hij dat hoe dan ook zou moeten doen. Ze had zelf ook het idee dat de pups zich zo langzamerhand zouden afvragen die hun vader was. "En wat wil je dan gaan doen?" Ergens hoopte ze niet dat Aissar het bij een keertje opzoeken zou laten. Het liefst zou ze de pups naar de Shadows laten brengen en ze hier opvoeden.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Just a Little Talk in Time 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Just a Little Talk in Time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just a Little Talk in Time   Just a Little Talk in Time Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest :: Blackwich Cave-
Ga naar: