Serigala


 

Deel
 

 Informatie over Serigala

Ga naar beneden 
Kadar
Administrator

Kadar


Wolven profiel
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: Reu
Partner: Geen

Informatie over Serigala Empty
BerichtOnderwerp: Informatie over Serigala   Informatie over Serigala Emptyzo jan 31, 2016 8:16 pm

Informatie over Serigala

   

Serigala, het land van de wolven. Serigala is het Indonesische woord voor wolf en dat is precies waar deze RPG om draait. In Serigala kruip je in de huid van een wolf en verken je het gebied, maak je vrienden (of vijanden!), start je een roedel of doe je compleet iets anders. Het ligt compleet in jouw handen! Jij bepaalt het uiterlijk, geslacht en de persoonlijkheid van jouw eigen wolf.
Hier op Serigala streven we voor het semi-realistische beeld van de RPG. Dit houd in dat we zo realistisch mogelijk RPG'en met onze wolven, alsof het net echte zouden kunnen zijn. Echter zijn er wel een aantal dingetjes anders, om het leuk te houden voor iedereen. Hier volgen er een paar:


  • Wolven op Serigala kunnen praten. Dit spreekt voor zich, een beetje gesprek RPG't toch wel wat makkelijker.
  • Wolven op Serigala zijn over het algemeen wat 'vermenselijkt' dit houd in dat ze gevoelens hebben, huilen en andere dingen kunnen die normaal niet kunnen.
  • Wolven op Serigala mogen een iets aparter uiterlijk hebben dan normaal. Neem dit echter met een korreltje zout, we zijn hier zeer kritisch in. Andere oogkleuren kunnen, maar bijvoorbeeld een paarse vacht is niet toegestaan!

Dat maakt het allemaal een stuk leuker! Zie Serigala vooral als een gebied waar jij als speler je eigen invulling aan mag geven. De gebieden zijn daar, maar veel kleine details zijn er niet. Die laten we over aan jou, of juist niet! Het is helemaal je eigen keuze.
Serigala kan beschouwd worden als een natuurgebied waar mensen zich niet mee bezig houden. Mensen zijn bij Serigala ook totaal niet in the picture, om het zo maar te zeggen. Wie weet dat er in de toekomst gebieden bij komen waar mensen in voor kunnen komen, maar dat is een kwestie voor later.
Plezier staat voor op! Als er vragen zijn mogen die altijd gesteld worden aan de administrators of aan de moderators! Have fun!

Terug naar boven Ga naar beneden
https://serigala.actieforum.com
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Algemeen :: Informatie-
Ga naar: