Serigala


 

Deel
 

 Beautiful Fur -OPEN-

Ga naar beneden 
Freya

Freya


Beautiful Fur -OPEN- Empty
BerichtOnderwerp: Beautiful Fur -OPEN-   Beautiful Fur -OPEN- Emptyvr maa 24, 2017 4:31 pm

Eindelijk! Ze had water gespot. Ze werd al een tijdje gek van deze plek, Serigala. Toch had ze al een reu gespot en had al besloten dat ze hier ging blijven. Ze kon niet voor altijd ergens anders naartoe gaan. Z liep op het water af en nam een paar heerlijke, frisse slokken. Het was alweer warmer geworden dus water was heerlijk. Ze keek even naar haar vacht. Mmh.. Niets te zien wat vies was aan die kant. Maar toen ze de andere zij bekeek zag ze wat modder. Oh. My. Gosh. Nee! Ze moest wel ergens langs een vieze boom gelopen zijn! Freya haatte het als haar vacht was, net zoals haar moeder. Zonder te denken sprong ze het water in. Brr.. Nog best koud, maar verfrissend. Het water lag ook mooi in de zon waardoor haar vacht mooi wit straalde. Ze keek naar haar vacht waar de vlek zat maar blijkbaar was het nattig en was het daardoor alweer direct weg. Mmh.. Best lekker water in Serigala, alleen voedsel was niet echt makkelijk te vinden tho. In Polita waren er bijv. veel meer mooie herten enz. Ze stapte weer uit het water en guess what, haar vacht was weer beeldschoon! Net zoals haar ogen en gewoon haar hele lichaam. Ze hoopte nu nog meer dat er een reu voorbij kwam. Ze wou nogal gespot worden door wat hotness, misschien.. Nee, ze moest nu niet aan Siegmund denken, die was er toch nooit, besides, hij was gewoon stupid.


OPEN ^^

_________________
Beautiful Fur -OPEN- Freya_SIG
Made by:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Lorcan

Lorcan


Beautiful Fur -OPEN- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful Fur -OPEN-   Beautiful Fur -OPEN- Emptyza maa 25, 2017 12:41 pm
Zijn zwerftochten hadden hem weer een stukje zuidelijker gebracht, en daarmee verder weg van zijn thuis en zijn roedel. Alleen zijn was ook maar zo alleen, en stiekem was Lorcan steeds dichter in de buurt van andere wolven gaan struinen. Met wat geluk, zouden er vast vriendelijke soortgenoten tussen zitten. Misschien zelfs ooit wel een roedel waar hij zich bij aan mocht sluiten? Zijn blik stond dromerig en afwezig terwijl de jonge witte wolf op een kalm drafje een hertenpad langs een groot meer volgde.

Een plons in de verte deed hem opschrikken uit zijn gedachten, zijn ogen zoekend naar iets in het water wat het geluid had kunnen veroorzaken. Misschien een prooi die hij makkelijk kon grijpen? Toen viel zijn blik op datgene wat het geplons veroorzaakt had, en zijn hart maakte een sprongetje van blijdschap. Een witte wolf! Het zou toch niet...?
Zonder er echt bij na te denken, begon hij sneller te lopen, op de witte wolf, nee wolvin, af. "Hey!" riep hij de wolvin toe. Maar toen hij dichterbij kwam, zag hij al bijna gelijk dat het geen bekende van hem was. Lorcan's staart zakte teleurgesteld omlaag tussen zijn poten, en hij voelde een vlaag van heimwee en verdriet over zich heen komen. Op een paar passen afstand bleef hij staan, en keek naar de wolvin.


_________________
Beautiful Fur -OPEN- ZjI0gwl
Setje gemaakt door Nemy/Puck <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Freya

Freya


Beautiful Fur -OPEN- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful Fur -OPEN-   Beautiful Fur -OPEN- Emptyzo maa 26, 2017 4:23 pm

Een reuen geur trok haar neus binnen. "Hey!" Wow.. Die kwam snel. Ze keek om en de reu klonk anders dan hij nu keek. Maar oh my! Die reu was hot. Prachtige ogen en een prachtige vacht. Ze schudde zich uit en liep op een sierlijk manier op de reu af. ‘’Well hello sweatheart.’’ Zei ze met een glimlach. Ze ging met de reu voorzichtig beginnen, deze reu leek meer als een wolf die romantisch was. ‘’What’s the matter?’’ Vroeg ze meelevend, ongemerkt dat ze hem in de armen wou ontvangen. Wauw.. Ze had de perfecte reu gevonden, niet dat ze het alleen op deze reu hield, maar in ieder geval kon ze deze reu niet laten lopen hoe dan ook.

(Sorry dat ie zo kort is.)

_________________
Beautiful Fur -OPEN- Freya_SIG
Made by:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Lorcan

Lorcan


Beautiful Fur -OPEN- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful Fur -OPEN-   Beautiful Fur -OPEN- Emptyzo maa 26, 2017 6:23 pm

Lorcan schreef:In dit vreemde, inmiddels door de warmere temperaturen bijna volledig sneeuwloze en voor Lorcans begrippen vlakke land, was het zien van een wolvin met een vacht zo wit als de hare een sight for sore eyes. Toch kon het het verdriet en de heimwee die hij had naar zijn familie en roedel niet totaal verdringen. Met zijn ogen volgde Lorcan iedere beweging van de wolvin, die zich uitschudde en op hem af kwam lopen. Hij zag er misschien redelijk ontspannen uit, maar ieder spiertje in Lorcan's lichaam stond klaar om weg te rennen, voor het geval ze toch gevaarlijk bleek te zijn.

"Well hello sweetheart," Sprak ze hem aan toen ze dichter bij gekomen was. "What's the matter?" Tsja.... Dat was nou niet echt een verhaal wat je zomaar aan een willekeurige vreemdeling vertelde. Of in ieder geval niet iets wat Lorcan zou doen, daarvoor deed het hem teveel pijn.
Hij kwispelde even kort met zijn staart, een klein glimlachje op zijn snuit. "I've just been wanderin' 'round," Antwoordde hij haar. Een halve waarheid was altijd beter dan een volle leugen. Dat hadden zijn ouders hem geleerd, als het om vreemdelingen ging. "Just now, I was looking to catch some dinner, but there doesn't seem t'be a lot of prey 'round here."

Lorcan nam een korte pauze, de wolvin tegenover hem in zich opnemend. Ze leek vriendelijk... Best wel mooi ook, eigenlijk, met die sneeuwwitte, smetteloze vacht en haar helderblauwe ogen . Lorcan was zich volledig onbewust van haar gedachtengangen, en misschien maar goed ook. De jonge reu had absoluut nog geen enkele ervaring of benul op het gebied van de liefde. "What brings you here all by yerself, lass?"


Edit: blauwe ogen, toch, niet groen?

_________________
Beautiful Fur -OPEN- ZjI0gwl
Setje gemaakt door Nemy/Puck <3


Laatst aangepast door Lorcan op ma maa 27, 2017 12:04 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Freya

Freya


Beautiful Fur -OPEN- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful Fur -OPEN-   Beautiful Fur -OPEN- Emptyma maa 27, 2017 11:45 am

"I've just been wanderin' 'round," Yeah right.. Well okay, if he says so. "Just now, I was looking to catch some dinner, but there doesn't seem t'be a lot of prey 'round here." Ugh! So right. Ze was niet de enige die erachter was gekomen. ‘’Tell me ‘bout it.’’ Zei ze met een zucht. Freya zag de wolf over haar vacht kijken in zijn ogen. Ha, geen enkele kon dat laten. Hehe, logisch. "What brings you here all by yerself, lass?" Vroeg hij toen na een korte pauze. Hij kon het eigenlijk bijna niet laten om het grapje van Thomas te laten lopen. ‘’My paws ofc.’’ Grinnikte ze. ‘’Just kidding, i am just lookin’ ‘round here.’’ Zei ze toen. Wat boeide haar nou wat Thomas hier ging van denken, hij dacht dat teven geen alpha konden worden, hoe dom.

_________________
Beautiful Fur -OPEN- Freya_SIG
Made by:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Beautiful Fur -OPEN- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful Fur -OPEN-   Beautiful Fur -OPEN- Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: