Serigala


 

Deel
 

 . Springroll [Okami Pups] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Springroll [Okami Pups] . Empty
BerichtOnderwerp: . Springroll [Okami Pups] .   . Springroll [Okami Pups] . Emptydo maa 23, 2017 5:07 pm

Het was officieel lente! Niemand zou het verwachten, maar het was wel zo! De dagen werden al weer korter, en de laag sneeuw was al definitief verdwenen. Al het water dat uit de lucht kwam - en dat was een hoop - was geen sneeuw meer. Daarom leek het Amatariseu eens een goed idee om haar kleinkinderen een stukkie natuur te laten zien dat ze nog nooit eerder hadden gezien: de Taiga! Het was wel duidelijk dat ze zich allemaal dood verveelde in het kamp, al was Aimey de enige die dat openlijk liet merken. Zij ging het vaakst van iedereen het nest uit en leek in Ama's ogen verveeld en nors. Hoe dan ook, iedere pup in de roedel had recht op een wat interessanter leven.

'Lukt het een beetje?' vroeg Amatariseu over haar schouder. Achter haar strekte een flinke, stijl pad van scherpe rotsen zich uit. Struikelen zou voor een breekbare pup extra pijnlijk zijn, maar tja, ook wel leerzaam. Als je viel, was dat meestal je eigen schuld. Maar toch, deze pups waren van Emaya, en reageerde bijna altijd extreem dramatisch op alles. Een pup met een gebroken poot kon al weer de zoveelste ruzie tussen moeder en dochter betekenen.

[Voor Aimey, Kaïn, Khyvan en Ayero]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Springroll [Okami Pups] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

. Springroll [Okami Pups] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Springroll [Okami Pups] .   . Springroll [Okami Pups] . Emptydo maa 23, 2017 5:30 pm
‘Lukt het?’ Klonk haar oma die voor haar en haar siblings klom. Nou ja, je kon eerder boen zeggen. ‘’Bij mij wel!’’ Bij Ayero ging het vast wat slechter. Aimey grinnikte. Ze zag Ayero al vallen in haar gedachte. Dit was zo leuk, haar eerste training. Dat betekende dat ze na deze training het op lopen ging zetten. Ze had laatst even besloten zonder oma naar haar vader te gaan. Naar de shadows in het donkere gebied. Een grijns vormde rond het bek bij de gedachte. Mara ze ging zonder oma want ze wou niet dat als ze er waren en er ruzie kwam tussen de twee roedels. Mmh.. Ze had er nu al zin in! Kon je het voorstellen, Aimey die uiteindelijk stiekem haar vader ging ontmoeten. Ze ging zo erg op haar kop krijgen… Wacht, ze kon moeilijk op haar kop krijgen als ze nooit terug ging keren naar Okami en ging blijven bij de Shadows. Zo slecht konden ze toch ook weer niet zijn. Misschien was haar andere oma niet zo super erg zoals haar oma Ama haar voorstelde. Misschien was dat gewoon om Aimey te waarschuwen. Toch was Okami natuurlijk haar familie, maar ze kon er niet blijven met de gedachte dat ze ook een andere had. Aimey was te nieuwsgierig en ging na deze training 100% op naar haar vader en ging dan maar kijken wat ze ging doen, terug naar Okami of blijven en kijken hoe haar vader echt was.

Aimey

_________________
. Springroll [Okami Pups] . Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

. Springroll [Okami Pups] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Springroll [Okami Pups] .   . Springroll [Okami Pups] . Emptyma maa 27, 2017 7:10 pmOp avontuur! Het witte spul was verdwenen, dus konden de welpen een heel stuk verder ronddwalen. Aimey liep zoals altijd voorop, wilde geen moment missen. Ze was al een paar keer uit het kamp gevlucht, maar Khyvan had besloten het slimmer aan te pakken. Als ze nou eerst een goede indruk zou maken bij haar roedelgenoten, dan hielden ze haar na verloop van tijd niet meer zo in de gaten en kon ze er gemakkelijk vandoor glippen.
Vandaag stond er een training van Oma Ama op het programma. Enthousiast klom Khyvan achter haar zusje aan, over het pad dat werd geflankeerd door scherp uitziende rotsen. Ze had geen zin in een wond, dus bleef ze netjes in het midden lopen, zo de punten ontwijkend.
'Lukt het een beetje?' vroeg Oma na een tijdje. Bij Aims ging het prima, en Khy vond het zelf ook niet slecht gaan. Ze knikte dus, maar begreep dat dit vast niet gezien werd.
'Wanneer komt het avontuur?' riep ze dapper. Wie weet ging Oma wel laten zien hoe je moest jagen! Dat zou leuk zijn, en heel leerzaam. En heel misschien mocht ze het zelf ook wel proberen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Springroll [Okami Pups] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Springroll [Okami Pups] .   . Springroll [Okami Pups] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Sirima Taiga-
Ga naar: