Serigala


 

Deel
 

 Needing hotness /OPEN\

Ga naar beneden 
Freya

Freya


Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Needing hotness /OPEN   Needing hotness /OPEN\ Emptydo maa 23, 2017 12:38 pm

Beautiful! Ze had eindelijk een mooi zee plekje gevonden in dit gebied. Blehh. Ja, ze begon haar wat te vervelen in het gebied. Serigala, het was een mooie naam, maar damn, er was geen reutje te bekennen. Freya had letterlijk nog maar een wolf tegengekomen, en het was een freaking pup! Een pup moest toch wel komen van een teef en reu, nou dan, waar waren die ouders. Nou ja, waar was haar moeder.. Haar vader was overleden voordat ze hem leerde kennen en haar moeder, hehe, lang verhaal. Met haar moeder zat ze in een roedel, The Fancy Pack. Ja, het was super fancy en mooi bij een kamp en iedereen was er knap in. Niemand mocht erin met smerige vacht en veel lelijke littekens. Maar ja, voordat ze alpha kon worden was ze haar roedel soort van kwijtgeraakt. Maar daarom had ze wel veel leuke reutjes ontmoet, en een vreselijke reu die gestoord was. Zo gestoord dat hij haar gebruikt voor haar hotness. Tenminste dat dacht ze. Het werd maar eens tijd dat ze weer eens een reu tegenkwam. Ze liep even wat verder en sprong vervolgens sierlijk de hoge, mooie rots. Ze ging mooi liggen en keek naar het uitzicht waar de horizon langzaam onderging.

OPEN <3


_________________
Needing hotness /OPEN\ Freya_SIG
Made by:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: Needing hotness /OPEN\   Needing hotness /OPEN\ Emptydo maa 23, 2017 7:49 pm


De laatste dagen was de reu voornamelijk bezig met het trainingen. Niet alleen voor anderen binnen zijn roedel, maar eigenlijk vooral voor hemzelf. Hij maakte nu dagelijks een ronde en nam zo nu en dan een duik in het water om zijn spieren te trainen. De wonden die hij eerder opgelopen had in Raska waren vrijwel helemaal verdwenen. Er waren nog wat plekken te zien, maar die zouden als snel veranderen in vage littekens. Hij was nu op het strand van Serigala aangekomen waar hij gepland had de zee in te gaan. Vroeger werd hem altijd gewaarschuwd om juist die zee te vermijden, maar daar luisterde hij nu niet naar. Op zich was hij uit genoeg om voor zichzelf te zorgen. Toen hij eenmaal dichterbij het water kwam, merkte hij op dat hij niet de enige was die zich hier bevond. Niet ver van hem verwijderd lag een wolvin ergens op een rots. Een vreemdeling, die ook geen opmerkelijke geuren met zich meedroeg. “Straks verbrand je je neus nog in de zon,” merkte hij op. Hij was een keer midden in de zomer in slaap gevallen en toen hij wakker was geworden, had zijn neus branderig aangevoeld. Achteraf had hij toen beter een plekje in de Schaduw kunnen zoeken.

_________________
Needing hotness /OPEN\ 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Freya

Freya


Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: Needing hotness /OPEN\   Needing hotness /OPEN\ Emptydo maa 23, 2017 10:34 pm

“Straks verbrand je je neus nog in de zon,” Een reutjes geur, een reutjes stem, een reutje achter haar. Hij rook wel ouder, maar ach, why not? Freya stond op en keek naar de reu. Mmmh.. Pretty handsome. De teef grinnikte en keek de reu aan. ‘’Ik zou me eerder verbanden door jou als je weet wat ik bedoel. You handsome dude.’’ Knipoogte ze naar hem. Ja! Eindelijk had ze een reu gevonden met een geweldig lichaam, met soms wel een beetje een plekje hier en daar, maar ach. Ze nam een stap naar voren in de zon waarin je haar schone vacht goed kon zien. Ze glimlachte naar de reu en boorde haar glinsterende, blauwe ogen in de zijne. Geen enkele reu kon haar toch zo vermijden. Mmh.. Toch rook ze een geur, meerdere geuren. Zat hij misschien in een roedel. Tja, wat boeide het? Hij was nu hier, zij was nu hier en ze waren er beide. Ze shipte haar zelf nu al met hem.

_________________
Needing hotness /OPEN\ Freya_SIG
Made by:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: Needing hotness /OPEN\   Needing hotness /OPEN\ Emptyzo maa 26, 2017 4:45 pm

”Ik zou me eerder verbranden door jou, als je weet wat ik bedoel. You handsom dude,” sprak ze al knipogend naar hem. Hij keek er enkele tellen met verbazing aan. Wat was dit nou weer? Oké, hij zag er prima uit enzo. Alles zat er ondanks alle beef die hij had moeten verwerken nog aan, maar normaal waren dit soort dingen omgekeerd. ”Goeie genen,” greens hij even. Deze had hij namelijk zeker. Het was alleen jammer dat hij de enige was die met die genen hier rondliep. Vrijwel al zijn familie was uit het zicht verdwenen. De Shadows waren nu zijn familie en dat waren ze ook altijd al geweest. ”Maar ik was trouwens serieus. Je kunt je neus verbranden,” vervolgde hij na een korte stilte.

_________________
Needing hotness /OPEN\ 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Freya

Freya


Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: Needing hotness /OPEN\   Needing hotness /OPEN\ Emptyzo maa 26, 2017 5:22 pm

Eerst begon hij kort haar verbaasd aan te kijken. Oke, die moest het nog even door hebben, maar dat kwam wel. ”Goeie genen,” Greens hij dan toch maar. Zij had zeker goeie genen, en als deze reu dat ook had ging ze haar niet laten lopen. Tenminste, Freya was nooit degene die wegliep, bijna elke reu verdiende een kans. Tenzij het een lelijke was. ”Maar ik was trouwens serieus. Je kunt je neus verbranden,” Zei hij toen na een korte stilte. Ze keek naar de zon. Probably wel. Ze keek de reu weer aan met een grijns. ‘’Wat lief dat je nu al zo om me geeft.’’ Zei ze terwijl ze dichter bij de reu kwam, die in de schaduw stond.


(Sorry dat hij zo kort is.)

_________________
Needing hotness /OPEN\ Freya_SIG
Made by:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: Needing hotness /OPEN\   Needing hotness /OPEN\ Emptyzo maa 26, 2017 5:37 pm

Hij vroeg zich af of de teef van hier was, want hij had haar nog niet eerder gezien. Bovendien droeg ze ook geen bekende geuren met zich mee. "Wat lief dat je nu al zo om me geeft," sprak ze op een poeslief toontje. Ondertussen was ze in de benen gekomen en leek ze steeds dichterbij hem te komen, waarop hij weer een stukje naar achteren liep. Het mocht dan misschien niet officieel zijn, maar voor hem voelde het alsof hij samen was met Nemy. Hij had alleen de ballen nog niet gehad om er echt iets definitiefs van te maken, maar dat kwam nog wel. Verleidingen van anderen zou hij dan ook moeten afslaan. "Wat bedoel je precies met nu al?" Als deze teef de hoop had dat hij iets van haar wilde, dan had ze had mis. Sowieso viel hij niet echt op dit soort gewillige typetjes.

_________________
Needing hotness /OPEN\ 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Freya

Freya


Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: Needing hotness /OPEN\   Needing hotness /OPEN\ Emptyma maa 27, 2017 11:30 am

"Wat bedoel je precies met nu al?" Zei de reu terwijl hij een paar passen naar achter nam. Jeez, waarom waren er zulke pussy’s in Serigala. De enige reu die mee deed kwam niet eens uit Serigala. Well, fun. Serigala was opzich wel mooi maar Polita was dan wel echt mooier. ‘’Look, sweatheart, why the hell so shy?’’ Vroeg ze zo liefmogelijk, maar stiekem werd ze een beetje zat van de verlegenheid van deze wolf. Deze wolf wou bijn gwn niets met haar te maken hebben. Ze had een prachtige, dikke, witte vacht die glansde in de zon en diepblauwe ogen zo mooi als de zee, misschien wel mooier. Ze nam nog een stap dichterbij.

_________________
Needing hotness /OPEN\ Freya_SIG
Made by:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: Needing hotness /OPEN\   Needing hotness /OPEN\ Emptyma maa 27, 2017 9:24 pm

 
In een opgewekt looppas, die vrijwel tussen lopen en rennen in zat, dribbelde de zwarte reu simpel het strand op. Zijn ogen hielden nauwkeurig de omgeving in de gaten, op zoek naar een roedelgenoot van hem. Een aantal meters terug had hij een bekende geur opgepikt en aangezien hij toch niets beters te doen had, had hij maar besloten om het te gaan volgen. Enigszins was hij ook wel nieuwsgierig geworden, benieuwd wat Zayn hier op het strand zou uitspoken.

Ah, daar had je hem al. Met zijn oren naar voren gestoken, liep hij een pasje harder er op af. Terwijl hij dichterbij kwam, merkte hij pas op dat Zayn niet alleen was, zo stond er vlak hem een witte wolf die hij later - toen hij nog maar een paar wolflengtes van het tweetal was verwijderd- beschreef als een wolvin van ongeveer een jaar of 3. Benieuwd wie diegene zou zijn, hield hij even zijn kop scheef. “Look sweatheart, why the hell so shy?” klonk een tevenstem, die trouwens opvallend slijmerig was. Mmm, maakte hij nou een flirtende Zayn mee? Dat moest hij zien.

Grijnzend maakte hij zijn intrede, waarbij het niet kon laten om een geïnteresseerde blik op de vreemdeling te richten. Ze kwam hem niet bekend voor en aan de aanwezige geur te ruiken kwam ze ook niet bepaald van hier. “Yes sweatheart, don’t be so shy,” sprak hij plagend waarna hij Zayn een duwtje tegen z’n schouder gaf. Natuurlijk had hij geen idee hoe het gesprek tussen deze wolvin en Zayn tot nu toe was verlopen, al klonk de koosnaam die ze hem gegeven had maar al te grappig bij zijn roedelgenoot. Het viel hem nu pas op dat de wolvin wel aardig dicht bij Zayn stond, kwam hij soms ongepast?

[Als Aissar ongewild het topic binnendringt, pls let me know]

_________________
Needing hotness /OPEN\ 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Needing hotness /OPEN\ Empty
BerichtOnderwerp: Re: Needing hotness /OPEN\   Needing hotness /OPEN\ Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Sea edge Beach-
Ga naar: