Serigala


 

Deel
 

 Get your show on

Ga naar beneden 
Mitch

Mitch


Get your show on Empty
BerichtOnderwerp: Get your show on   Get your show on Emptydo maa 02, 2017 3:04 pmNa zijn ontmoeting met het zwarte Shadow teefje was hij in noordelijke richting gelopen. Wat lastiger was dan gedacht, doordat er twee roedelgebieden in de weg lagen. Eenmaal aangekomen in Sanvi ruste de reu even uit. Hier en daar waren er al wat plasjes aan het ontdooien, en het duurde dan ook niet lang voordat Mitch een plek vond om wat te drinken. Hier en daar hoorde hij wat vogels fluiten. Ook de zon scheen net wat feller als de dag ervoor. Liep de winter dan eindelijk tegen zijn eind aan? Mitch hoopte het. Voor een lone wolf was de winter overleven nog best een uitdaging. Ach ja, so far so good. Terwijl hij zijn kop hief rook hij een soortgenoot. Tot zijn verbazing was ze al redelijk dichtbij zonder dat hij haar had opgemerkt. Mitch draaide zich om en wachtte tot de mysterieuze gast zich zou laten zien. Het ging om een wit teefje, stukkie jonger dan hijzelf. “Waar heb ik dit bezoekje aan te danken?” vroeg hij terwijl hij ging zitten. Zijn reet plantte hij half in de plas water waarin hij net in zat te drinken. Ah, lekker charmant weer.   

&Valintia


_________________
Get your show on Mitchs10
Terug naar boven Ga naar beneden
Valintia

Valintia


Get your show on Empty
BerichtOnderwerp: Re: Get your show on   Get your show on Emptydo maa 02, 2017 3:35 pm

Toch wel met lichtjes gespannen gevoel in haar lichaam wandelde Valintia behoedzaam door het bos. Hier leek elk stukje land wel bezet. Raska Hills, zoals die wolf het had genoemd, was blijkbaar in beslag genomen door Okami, en die tweede roedel moest ook nog een gebied als eigendom geclaimd hebben, dus kon je niet voorzichtig genoeg zijn. De enorme reus bij Raska Hills was nog vrij vriendelijk geweest, maar wie weet hoe die andere groep wolven zou reageren - The Shadows, of zoiets. De naam klonk allesinds niet erg veelbelovend. Het zonnetje priemde hier en daar tussen het bladerdek heen en verwarmde haar witte vacht - een aangenaam gevoel dat ze al een tijdje niet meer had ervaren. De laatste maanden waren koud en hard geweest. Nu leek Moeder Natuur eindelijk een beetje medeleven te tonen. "Waar heb ik dit bezoek aan te danken?" Huh? Geschrokken draaide de witte wolvin haar kop om naar de richting van het plotselinge geluid en beseft dat ze recht in de blauwachtige ogen van een onbekende wolf keek. Het was een wildkleurige reu met verschillende tinten bruin, zwart en grijs in zijn dikke pels. Hij leek ook een stukje compacter en sterker dan haar, maar leek geen kwade bedoelingen te hebben - al was Valintia nog niet volledig gerust in de situatie. Waarschijnlijk had ze hem niet opgemerkt door de wind die in haar rug zat. "Ehm, sorry. I-ik had je niet geroken," stamelde ze terwijl ze als bevroren bleef staan op een veilige afstand van de vreemdeling. Zoals ze al had gezegd, je kon niet voorzichtig genoeg zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitch

Mitch


Get your show on Empty
BerichtOnderwerp: Re: Get your show on   Get your show on Emptydo maa 02, 2017 8:06 pmDe wolvin voor hem zag er wat gespannen uit.  Zeker toen hij tegen haar begon te praten. Blijkbaar hadden beide wolven elkaar niet gezien. “Ehm, sorry. I-ik had je niet geroken.” Stamelde ze. “That’s okay.” Zei hij, zijn stem wat zachter als daarvoor. “Op zo’n mooie dag als vandaag raak je snel afgeleid.” Zei hij terwijl hij omhoog keek. De bomen drupte door de smeltende sneeuw. De zon verlichte de plasjes smeltwater weer, waardoor er een lichte en warme omgeving ontstond. Mitch stond even snel op en plantte zijn reet ergens anders. De plas water van eerder was behoorlijk koud namelijk. Hij merkte dat het wolvinnetje nog steeds aardig gespannen was. Hij greens even. “De naam is Mitch” zei hij met een lichte buiging. Hopend dat zijn open houding haar wat gerust kon stellen.
   


_________________
Get your show on Mitchs10
Terug naar boven Ga naar beneden
Valintia

Valintia


Get your show on Empty
BerichtOnderwerp: Re: Get your show on   Get your show on Emptyvr maa 03, 2017 8:54 am

Tot de conclusie dat ze beiden elkaar niet gezien hadden, was ze ondertussen wel gekomen. Dat maakte de situatie er enkel nog maar ongemakkelijker op. "That's okay," stelde de onbekende reu haar gerust met een zachtere stem, waardoor Valintia zich iets meer ontspande. "Op zo'n mooie dag als vandaag raak je snel afgeleid." Wel, erg mooi was het aangeblik van modder, plassen smeltenwater en verzopen bomen niet, maar dat het zonnetje scheen was altijd een positief punt in deze periode van het jaar. De prooi zou snel uit hun holletjes gelukt worden door het gebrek aan warmte in hun ondergrondse schuilplaatsen dus zouden ze snel weer meer dan voldoende eten hebben, al was dat niet echt een probleem op het moment. Per dag vond Valintia hier in Serigala minstens een stuk prooi, dus het zou vast een eetfestijn worden wanneer het lente en zomer werd. De veelkleurige wolf kwam plotseling opnieuw en beweging en verzette zich uit de koude plas smeltwater waar hij zijn achterwerk in had geplant. "De is naam is Mitch," presenteerde de reu zichzelf met een lichte buiging waardoor er even een kleine, verlegen glimlach op haar snuit kwam. Wat charmant. Was dat een gewoonte, hier in Serigala? Uit beleefdheid neeg ze dan maar haar kop terug met dezelfde glimlach om haar lippen. "Valintia," zei ze met haar zoals gewoonlijk zachte stem en besloot het gesprek dan maar verder te zetten. "Wat brengt je hier, als ik vragen mag?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Get your show on Empty
BerichtOnderwerp: Re: Get your show on   Get your show on Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: