Serigala


 

Deel
 

 Glowing Eyes

Ga naar beneden 
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Glowing Eyes Empty
BerichtOnderwerp: Glowing Eyes   Glowing Eyes Emptydi feb 28, 2017 9:07 pm

- KAÏN, AYERO, AIMEY, KHYVAN & SCARLEG

De wolvin werd wakker bij het zicht van de eerste zonnestralen. Ze opende haar zeeblauwe ogen en staarde even naar buiten. De pups groeiden hard, en ook zij bereikte bijna haar volgende levensjaar. Haar moeder had haar gevraagd om speels de pups te trainen, en Emaya wou de alfa niet teleurstellen, dus zou ze het doen. Al had ze geen flauw idee hoe. Ze legde haar kop op haar uitgestrekte poten en dacht even na. Ze zou gewoon haar vader kunnen vragen om hulp. Dat was wat Ama had gezegd. Dat hij moest helpen. Maar zou hij al wakker zijn? Emaya glimlachte. Een pure glimlach, iets wat zeldzaam was bij de witte wolvin.
Ze hief haar kop en draaide die in de richting van de pups, die in ieder geval leken te slapen. Ze grijnsde terwijl ze ze één voor één een duwtje gaf met haar neus, om vervolgens op te staan. "Wie gaat er mee opa wakker maken?"

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Glowing Eyes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Glowing Eyes   Glowing Eyes Emptywo maa 01, 2017 5:38 pm
Mmhh.. Dromen, dromen en nog eens dromen zweefden door haar kop. Ze lag half aan het slapen, maar dat stopte al snel toen ze een duwtje voelde achter haar. Wat? Ugh! Ayero zeker weer, die lag namelijk achter haar. Geirriteerd draaide Aimey haar om en nipte in haar broertjes oor. ‘’Ayero!’’ grauwde ze nog even zacht. Maar toen toen het haar ogen wat helderder werder zag ze pas dat een witte poot voor Ayero stond. Ze slikte en keek onschuldig naar boven, naar haar moeders gezicht. Oeps. Aimey grinnikte en liet los. "Wie gaat er mee opa wakker maken?" Een glimlach stond er om haar bekje toen ze de vraag hoorde. ‘’Opa?! Ikke!’’ Zei ze enthousiast terwijl ze met een sprong over Ayero sprong. Ze keek achter haar om te kijken wie an haar siblings mee ging om te gaan, naar haar opa, die ze al een paar keer had gezien en had gesproken. Aimey

_________________
Glowing Eyes Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Ayero

Ayero


Glowing Eyes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Glowing Eyes   Glowing Eyes Emptywo maa 01, 2017 6:21 pm

Vandaag was het storm eindelijk gaan liggen! Mama moést hen wel eruit laten, of ze dat nu wilde of niet! Bijna rillend van enthousiasme kronkelde Ayero heen en weer in zijn nestje. Zijn achterpootje schoot uit, en hij trapte tegen zijn zusje's flank aan. Natuurlijk begon Aims meteen te zeiken en zijn naam te grommen. Pff, meisjes waren zo snel aangebrand! Konden ze soms niet tegen een geintje? Ineens zag hij vanuit zijn tot spleetjes geknepen oogjes een grote schaduw op hem vallen. Mam? 'Wie gaat er mee opa wakker maken?' Gingen ze opa halen? Supervet! 'Opa? Ikke!' Oh nee. Zijn slome zus was hem voor. Nah ja.. het was maar een kleine tegenslag! 'Ikke eerder!' jubelde Ayero terwijl hij vol energie overeind sprong. Hij zette het meteen op een lopen en klom woest het hol uit. Jammer genoeg had hij zijn evenwicht door zijn snelle sprong uit bed niet onder controle, en met een smak mieterde hij vlak voor de ingang op de met bladeren en mos bedekte vloer.

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Glowing Eyes Ayero_11
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaïn

Kaïn


Glowing Eyes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Glowing Eyes   Glowing Eyes Emptyvr maa 03, 2017 9:13 pm

Nogal ruw werd hij uit zijn slaap gehaald. Met een bonk in zijn zij werd hij wakker Het was moeders die haar best deed om haar kroost wakker te maken. ”Wie gaat er mee opa wakker maken?” vroeg ze toen. Kaïn probeerde op te kijken en te zien wat er gaande was, maar zijn zicht was dof en wazig. Toen hij zijn kleine hoofdje op probeerde te tillen voelde deze meteen zwaar aan. Shit, misschien was het beter geweest om niet van die besjes te snoepen. ”Ik niet,” mompelde hij, terwijl hij zich weer terug nestelde. Elke beweging voelde zwaar aan momenteel en hij wilde zijn energie niet verspillen aan ‘opa wakker maken’.

_________________
Glowing Eyes O70krl
klikkerdeklik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

Glowing Eyes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Glowing Eyes   Glowing Eyes Emptyvr maa 03, 2017 9:29 pmDe slaperige welp werd langzaam wakker door een natte neus die in haar ribbenkast werd geduwd. De stem van haar moeder drong traag tot haar door. 'Wie gaat er mee opa wakker maken?' Vervolgens hoorde ze Aimey en Ayero enthousiast reageren, terwijl Kaïn iets bromde dat hij geen zin had. Zelf wist Khyvan niet of ze wel zin had om het warme nest te verlaten, maar ze wilde niet onderdoen voor haar broertje en zus. Dus ze dwong haar kleine oogjes open, gaapte even en stond vervolgens wankel op haar pootjes. Daarna schudde ze zich even uit om volledig wakker te worden.
'Ik doe mee, en Kaïn ook!' besloot ze. Haar grote broer moest mee, hij had geen keus. Ze dribbelde naar waar hij lag opgekruld en zette haar kleine maar scherpe tanden in zijn staart. Khyvan trok eraan, maar niet al te hard. Ze wilde geen oorlog met hem, al was ze er vrij zeker van dat Aimey aan haar kant zou staan. Zoals meestal. 'Kom broer, het is tijd om wakker te worden!' gromde ze speels tussen haar kaken door.

_________________
.

Khyvan // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Ayero

Ayero


Glowing Eyes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Glowing Eyes   Glowing Eyes Emptyza maa 04, 2017 4:18 pm

Zonder zich wat aan te trekken van de pijn stuiterde het kleine diertje weer terug op zijn pootjes, en met een flinke snelheid sjeesde hij door de uitgang naar buiten. Ayero grijnsde breed en kon het niet laten om te kwispelen. Vandaag zou een geweldige dag worden! Ineens hoorde hij wat gemompel van zijn bro, Kaïn. Was hij nou serieus moe? Hij was nooit moe, toch? Hij was Ayero's grote bro, z'n mattie! Oké, hij was behoorlijk bazig, maar wel een maatje! Het zou toch wel goed met 'm gaan? 'Kom op, bro! Niet zo zeiken! We gaan coole dingen doen, ik weet 't zeker,' moedigde het kleine frummeltje zijn broer aan. Hij trippelde het hol weer in en schopte een beetje ruw tegen zijn bro's prachtige blonde achterwerk. 'Kom op, uit de veren! Je wordt nooit de nieuwe Alpha als je voor altijd in je nest blijft liggen!' Ayero wist het zeker. Kaïn wilde Alpha worden. Hij baasde er op los, dus het zal gewoon in hem! De gevlekte reu vond dat prima. Laat die ouwe Kaïn lekker Alpha worden, terwijl hijzelf de wildste avonturen beleefde!

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Glowing Eyes Ayero_11
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Glowing Eyes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Glowing Eyes   Glowing Eyes Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: