Serigala


 

Deel
 

 || Valintia

Ga naar beneden 
Valintia

Valintia


|| Valintia Empty
BerichtOnderwerp: || Valintia   || Valintia Emptyzo feb 26, 2017 8:01 pm

|| Valintia.

Name: Valintia
Meaning of name: Valinta ~> betekent "selectie" in het Fins.
Age: 2
Type wolf: Europese wolf
Power: Door haar beweeglijk-, behendig- en lenigheid is Valintia een uitstekende jager. Door een of andere reden weet ze altijd de lekkerste of bijzonderste prooien binnen te halen. Zo heeft ze ooit eens een mol, een stekelvarken [!] en een pauw binnengehaald als maaltje, niet het meest gewone dieet van een doorsnee wolf. Ze weet zelf in de meest barre omstandigheden ergens wel een lunch te vinden.
Weakness: Ze kan zich prima verdedigen, maar ze is hier niet erg getalenteerd in. Valintia is makkelijk omver te gooien en heeft niet echt een vechtlust zoals de meeste wolven in gespannen situaties.  Ze probeert gevechten zoveel mogelijk uit de weg te gaan.
Handicap? -
Pack: The Brotherhood [?]
Character: 1. Neutraal, 2. Goedaardig


|| Uiterlijk.

Fur color: Crèmekleurig wit.
Fur length: Middellang, zacht en pluizig
Nose & Pawpads: Heel, heel lichtgrijs.
Eyes: Bijzonder groen.
Scars: Geen zichtbaar.
Build: Middelgroot ~> Valintia is niet bijzonder groot, maar ook niet erg klein. Ze zit letterlijk op de gemiddelde grootte van een teef van haar leeftijd, al neigt ze misschien een heel klein beetje naar de kleine kant toe, al is dit niet echt op te merken op het eerste zicht. Door deze gewone hoogte plus haar slanke bouw is Valintia zeker niet de lelijkste. Als haar vader er niet geweest zou zijn, hadden er al vele reuen voor haar poot gevraagd.
Soepel en lenig ~> Als je nog nooit een lenige wolf hebt gezien, wacht dan maar af - Valintia is zonder twijfel de meest rekbare wolf van Serigala. Ze wurmt zich door de onmogelijkste ruimtes en gaten, en kan zich in de moeilijkste plooien en houdingen wringen. Dit is opnieuw een pluspunt voor haar jachttechnieken en verklaart ook waarom ze hier zo goed in is.


|| Familie.

Mother: Karina status unknown
Father: Veeti status unknown
Grandmothers: Unknown
Grandfathers: Unknown
Slibings: Kukka & Uko both died in a forrest fire
Aunts: -
Uncles: -


|| Innerlijk.

Inside: Verlegen ~> Valintia wordt door de meeste wolven beschreven als een heel erg verlegen wolvin. Ze is vrij stil, neemt soms wat afstand van wolven en heeft niet erg veel zelfvertrouwen. Haar mening zal ze enkel zeggen als die gevraagd wordt, simpelweg omdat ze vaak bang is voor de reactie van de bijzijnden. Het laatste wat ze dan ook zou doen, is zich mengen in een verhitte discussie - ze houdt zich het liefst veilig op de achtergrond van het verhaal.
Vriendelijk ~> Al boven al is Valintia wel enorm vriendelijk en lief. Desondanks ze niet erg veel zegt en ze nogal schuw is, zegt haar glimlach meer dan genoeg. Ze zal zo zorgzaam en behulpzaam mogelijk zijn tegen haar vrienden en heeft ze een gouden hart. Beleefdheid is ook iets wat stevig in haar kopje geprent is.

|| Achtergrond.


0 - 5 maanden: Valtinia werd geboren als de dochter van haar vader Veeti en haar moeder Karina, samen met haar twee andere slibings - Kukka en Uko. Ze beleefden een gelukkige en rustige jeugd waarbij hun vader hun de basis van jagen aanleerde. Al snel bleek het dat Valintia uitblonk in dat laatste, terwijl haar broertje en zusje beter waar in vechten. Er was altijd voldoende prooi en weinig concurrentie van andere wolven..
6 - 10 maanden: De regenbuien die rond de tijd van het jaren moesten komen, bleven uit. Er begon een intense droogte te heersen.
1 jaar: Op een rustige warme nacht lag Valintia's familie lekker bijeen te slapen. Iedereen was verzonken in een diepe slaap, vooral de jonge pups die net een zware jacht achter de rug hadden. Ze hadden een hert neergehaald, een hele prestatie in zo'n droog seizoen, en ze waren duidelijk uitgeput. Opeens, uit het niets, verpreidde zich er een warme rode en vooral gevaarlijke gloed door het extreem droge gras. Doordat alles een lange tijd geen water had gekregen, vermenigvuldigde de bosbrand zich extreem snel. Haar ouders werden meteen wakker, daarna Valintia, en vervolgens werden haar twee diep slapende slibings van haar afgesneden door het vuur die hen zonder twijfel vervolgens verzwolg in hun slaap. Karina kon nauwelijks stoppen met huilen en weigerde haar twee pups die vermoedelijk ergens in de brand zaten achter te laten, maar dat kostte hen zoveel tijd dat ze tegen de tijd dat Veeti zijn partner mee kon sleuren ouders en de nog levende pup elkaar uit het oog verloren. Valintia was overstolpen door paniek.
1,5 jaar: Doordat ze werkelijk goede jachttalenten had, wist ze te overleven in het nabijzijnde gebied. Soms was ze eens teruggekeerd naar de plek van haar familie, maar ze vond enkel as en roet maar geen lijken. Haar broer en zusje waren waarschijnlijk verkoold. Haar ouders waren spoorloos. Ze besloot te reizen naar de kant van de zon. Ze rees soms mee met Rogue groepjes die ze volgde om het eten dat ze achterlieten op te eten.
2 jaar: Valintia bereikt Serigala. Wat haar hier te wachten staat is een raadsel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: