Serigala


 

Deel
 

 Implicit Demand For Proof

Ga naar beneden 
Lucina

Lucina


Implicit Demand For Proof Empty
BerichtOnderwerp: Implicit Demand For Proof   Implicit Demand For Proof Emptywo feb 08, 2017 6:01 pm

- KOVA

De jonge wolvin was verder gelopen, en had een plek bereikt waar iets stond wat onmogelijk door hun soort gecreëerd kon zijn. Het was groot, kapot en bijna angstaanjagend in het schemerlicht van de avond. Het was warmer dan op andere plekken in dit land, maar niet veel.
Lucina stapte voorzichtig het ding binnen, haar oren alert en haar ogen van links naar rechts schietend. Een aantal plekken in dit ding waren droog. Geen sneeuw. Alleen wind. Nergens in haar oude thuis waren er droge plekken in de winter.
Een sneeuwvlok landde op haar snuit. Ze keek schuin omhoog en zag dat meerdere vlokken naar beneden dwarrelden. Ze draafde naar een vrij breed, droog plekje en ging zitten, met haar ogen naar haar poten gericht.
Een geur. Wat deed die hier in de sneeuw? "Who's there?"

_________________
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Implicit Demand For Proof Empty
BerichtOnderwerp: Re: Implicit Demand For Proof   Implicit Demand For Proof Emptywo feb 08, 2017 8:34 pm

En opnieuw een indringer op Shadow territorium. Was het soms niet duidelijk genoeg dat door de geursporen van minstens vijf meter breed hier een roedel eigendom van deze grond had gemaakt? Kova ergerde zich er mateloos aan dat er bijna continu poedeltjes op Shadterrein drongen, en dat was niet het enige waar ze zich over doodergerde. Het was koud, het was nat en er was geen spoortje prooi op het terrein te vinden. Geen pluisje, geen geurtje, zelfs het kleinste pootafdrukje was onvindbaar. En het beste van al, de rest van de wolven zagen er weldoorvoed en gezond uit. Ugh. De laatste tijd merkte ze nu ook dat ze bijzonder prikkelbaar was. Het kleinste woordje was genoeg om de zoveelste emmer over te laten lopen. Normaal was de de laatste tijd verkalmt en gemoedelijker geworden tegen vrienden en roedelgenoten. Haar witte oren spitsten zich scherp en geïrriteerd naar de richting van het geluid van krakende sneeuw en een zielig, zacht stemmetje. "Who's there?" werd er naar haar toe gevuurd waardoor Kova al redelijk pissed op de witte wolvin afging. "Jammer genoeg enkel ik." Ze probeerde haar masker zo koud en strak mogelijk te houden, maar ze was al behoorlijk humeurig en een Kova die met het verkeerde been uit bed gestapt was, wilden sommigen liever niet tegen het lijf lopen.

_________________
Implicit Demand For Proof 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucina

Lucina


Implicit Demand For Proof Empty
BerichtOnderwerp: Re: Implicit Demand For Proof   Implicit Demand For Proof Emptywo feb 08, 2017 8:45 pm

Een andere witte wolvin kwam nogal... Boos op haar afgestapt. Lucina's ogen gingen schuil in de schaduwen. "Jammer genoeg, enkel ik." De jonge wolvin had inderdaad Nederlands leren spreken, maar haar Ylisstal accent was duidelijk te horen. Ze bleef daarom meestal bij het Engels.
Deze wolvin leek haar niet zo aardig. De koude stem deed een rilling over haar rug glijden. No fear, fluisterde ze in haar kop. "Wie is ik?" vroeg ze, proberend haar accent te verbergen. Werkte niet echt. De witte wolvin haalde diep adem. "I'm asking for your name," probeerde ze. Engels was bij haar ook een stuk makkelijker te verstaan. Ah well. Is this a land with only Dutch? De vraag spookte door haar kop.

_________________
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Implicit Demand For Proof Empty
BerichtOnderwerp: Re: Implicit Demand For Proof   Implicit Demand For Proof Emptyvr feb 10, 2017 5:48 pm

Oh dear, die akwarde blik, moest dat nu echt? Ze keek nog humeuriger dan eerst toe hoe het beestje haar aankeek alsof ze Chinees sprak. Witte vacht, blauwpaarse ogen, een slanke, kleine bouw en bijna exact dezelfde leeftijd. Het leek wel alsof ze in de spiegel keek, maar dan in een verweesde, angstige versie. Afkeurend trok ze met haar oren en deed haar best haar lippen niet geïrriteerd naar achteren te trekken toen er na een halve minuut nog steeds geen reactie kwam. Hier had ze geen tijd voor. Op het moment dat ze op het punt stond om haar de rug toe te keren en weg te wandelen, kwam er opnieuw een klein, haast onverstaanbaar geluidje uit haar bek dat ze als een zin moest opnemen. "Wie is ik?" Oh great, ze kon geen Nederlands. "I'm asking for your name." "I have ears, renember," snauwde ze toen ze nog eens herhaalde wat ze twee seconden geleden had gezegd. Djeezes zeg. "I don't care about your name, I don't care about my name. So get your ass away from here." Hoe sneller, hoe liever, dat moest ze toegeven.

_________________
Implicit Demand For Proof 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucina

Lucina


Implicit Demand For Proof Empty
BerichtOnderwerp: Re: Implicit Demand For Proof   Implicit Demand For Proof Emptyzo feb 12, 2017 3:58 pm

Nope. Deze wolvin was absoluut niet blij met haar aanwezigheid. C'mon Luci, vertelde ze zichzelf in haar kop. "I have ears, remember?" snauwde de andere wolvin. Ze waren bijna hetzelfde, al was deze vreemde iets ouder en had ijsblauwe ogen in tegenstelling tot haar donkerdere paars/blauwe. "I don't care about your name, I don't care about my name. So get your ass away from here." Een geamuseerde glimlach bloeide op bij Lucina, terwijl ze langzaam haar kop oprichtte en de ander recht aankeek. How dare she talk to you like that? Nah, ze was hier niet thuis. Haar status... was onbekend in dit gebied. If they'd know... Dan zouden ze misschien wel naar haar opkijken. Maar nee, ze moest laag blijven. Ze was hier niet om op te vallen, in tegendeel. "Very well then, Icy." Ze stond op. "But I'm not leaving."

_________________
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Implicit Demand For Proof Empty
BerichtOnderwerp: Re: Implicit Demand For Proof   Implicit Demand For Proof Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: