Serigala


 

Deel
 

 Fairly Local

Ga naar beneden 
Skylar

Skylar


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Fairly Local    Fairly Local Emptydi feb 07, 2017 4:08 pm

- CORDELIA

Na haar ontmoeting met Sean, was Skylar rustig teruggekeerd naar Dalrey. Xena was weg, ze wou haar moeder niet nog ongeruster maken dan dat ze al was. Xena, haar zusje. Hmm... Ze was toch altijd al een stil dier geweest. Sky had het te druk met Cor & Loki om zich druk te maken over een slaapkop. Maar ja, soms moet je de priemende ogen van je grote zus ontwijken en de enige manier om dat te doen was om weg te gaan! Dat ze Sean was tegengekomen was alleen maar een extra pluspuntje.
Ze slenterde richting de grot, maar bedacht zich en liep sloom verder door het bos. Haar verkenningstochten hadden haar niet erg ver gebracht binnen het gebied.
En daar was lieve, kleine Cordelia. Cor was een slanke wolvin met lange poten, met een zwarte vacht. Geen wonder dat ze het zo schoon wou houden. Skylar daarentegen was al iets lomper, zwaarder. En vies. Stof zat nog over haar zwarte vacht. Haar gele ogen leken licht te geven. "Goedemorgen... Cor," fluisterde de zwarte wolvin duister. Ze had een glimlach rond haar lippen. "Wat doe jij hier? Deze plek maakt je mooie vachtje vies, toch? Zou jij niet iemand vragen of ze je nageltjes willen doen?"

_________________
Fairly Local 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptydi feb 07, 2017 4:29 pm

Hmm... wat was die vieze lucht? was er een stinkdier in de buurt? nee nee dat kon het niet zijn, oh wacht ze wist al wie de oorzaak was voor die vieze stank. "Goedemorgen... Cor," werd in het duister gefluisterd, langzaam draaide Cor zich naar het geluid toe. Ze keek recht in de gele ogen van die vieze rat wat familie van haar moest zijn, Skylar. "Wat doe jij hier? Deze plek maakt je mooie vachtje vies, toch? Zou jij niet iemand vragen of ze je nageltjes willen doen?" Cor greens en keek haar zusje uitdagend aan, vooral toen ze nog een andere geur rook. Skylar had een oude vriend bezocht.Cor wist de naam niet van de reu maar herkende de geur wel ach wat schattig. 'Zal ik het aan die vriend van jouw vragen? hij zou me vast wel willen helpen met mijn 'nageltjes'   Reageerde grijzend terug terwijl ze haar zusje een knipoog gaf. 'En bezoeken jullie elkaar vaker? of is dit de eerste keer? oh wacht laat me raden je kwam hem 'toevallig tegen?'' Cor grinnikte zachtjes. 'Zeg hoe heet hij eigenlijk?' vroeg ze vervolgens op een plagerige toon.

_________________
Fairly Local Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptydi feb 07, 2017 4:40 pm

Ze glimlachte duister naar de ongelooflijk schone wolvin die haar zusje moest voorstellen. Cordelia was niet goed genoeg voor de Shadows. Vechten maakt je vacht vies, en raad eens waar Cor niet tegen kon? Precies. "Zal ik het aan die vriend van jouw vragen? Hij zou me vast wel willen helpen met mijn 'nageltjes'," greens Cor met een knipoog. Bedoelde ze Sean? Oh. Yeah. That. "En bezoeken jullie elkaar vaker? Of is dit de eerste keer? Oh, wacht, laat me raden, je kwam hem 'toevallig tegen?'" grinnikte ze vervolgens. "Zeg, hoe heet hij eigenlijk?" Skylar lachte. "Alsof hij ooit met zo'n perfectionistische bitch wilt omgaan," grijnsde ze met een valse blik in haar felgele ogen. "Hij heet Sean."
Een idee. Een goed idee. Een geweldig idee. Stof. Cor. Grappig. Yeah. Ze liep om haar zusje heen en liet haar staart over Cordelia's schone vacht glijden. Vervolgens duwde ze haar hoofd tegen haar zusje's nek, om vervolgens het eindresultaat te bekijken.

_________________
Fairly Local 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptydi feb 07, 2017 8:58 pm

"Alsof hij ooit met zo'n perfectionistische bitch wilt omgaan," Cor haalde haar hoofd op en keek haar zusjes strak aan. Haar grijns was compleet van haar gelaat verdwenen. 'Ach hij gaat ook met jouw om dus dat moet niet zoon probleem zijn' reageerde ze luchter met een kille ondertoon. "Hij heet Sean." liet ze haar toen weten. Sean hmm? dat ging ze onthouden. Ze moest zelf die Sean eens gaan opzoeken, hopelijk zou ze via hem meer info krijgen over hun relatie. Vooral als hij nog steeds zo naïef was als ze hem herinnerde. Cor vond het belangrijk om te weten waar haar siblings zich mee bezig hielden, vooral Skylar. Cor keek wat verbaasd op toen Sky opeens om haar heen ging lopen en met haar staart over haar glansde vacht heen. Vervolgens probeerde Sky haar vieze kop tegen haar nek aan te duwen maar de snel trok Cor haar hoofd weg. Met een vijandige blik keek ze haar zusje aan. 'Kun je je vlooien bij je houden?' reageerde ze vel terwijl ze van haar zusje weg stapte.

_________________
Fairly Local Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptywo feb 08, 2017 3:20 pm


Met een kille blik in haar felle ogen bekeek ze haar zusje. No doubt, Cor was de mooiste wolf die ze kende. "Kun je je vlooien bij je houden?" zei Cordelia fel terwijl ze weg stapte bij Skylar om te voorkomen dat ze vies werd. "Maar Cor..," jammerde Skylar. Ze grauwde. "Geloof je nou echt dat een vijand rekening houdt met je vachtje? I don't think so, princess," gromde ze. Zo verleidelijk om aan te vallen. Maar ze hield zich in. Hun ouders mochten hen niet vechtend zien, dan werden ze allebei zo snel mogelijk verbannen. Nee... Cor was de pretty princess, die zou gaan jammeren bij Kai over hoe vies Sky haar vacht maakte. De zwarte wolvin grinnikte bij de gedachte. "Trouwens, Sean houdt van viezigheid en stof... Dus je hoeft het niet eens te proberen," vertelde Skylar haar zus droogjes.

_________________
Fairly Local 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptyvr feb 10, 2017 9:58 pm

"Maar Cor..," jammerde Skylar. Ze grauwde. "Geloof je nou echt dat een vijand rekening houdt met je vachtje? I don't think so, princess,'' Cordelia keek haar zusje strak aan maar er vormde al snel een grijns op haar gelaat. Grijzend schudde de jonge wolvin haar kop terwijl ze paar keer een 'tssk tssk' geluid maakte. 'Oh Sky je onderschat me, ik vind het echt niet zo erg hoor als mijn vacht vies word in een gevecht' Cor snoof hooghartig naar haar zusje en haalde haar kop wat op. "Trouwens, Sean houdt van viezigheid en stof... Dus je hoeft het niet eens te proberen," Werd haar droogjes verteld. 'Dat maak ik zelf wel uit' reageerde koeltjes.

dit voelt echt als een flut post voor mij >.<

_________________
Fairly Local Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptyzo feb 12, 2017 4:15 pm

"Oh Sky, je onderschat me. Ik vind het echt niet zo erg, hoor, als mijn vacht vies wordt in een gevecht." Grote zus snoof hooghartig en trok har kop nog hoger de lucht in. Skylar grinnikte rustig. Haar opmerking over Sean werd koeltjes opgenomen. Shit. "Dat maak ik zelf wel uit," reageerde Cordelia koeltjes. Sky schudde haar kop, geamuseerd. "Ey princess, als je die kop nog verder de lucht in duwt, kun je niet meer eten," grinnikte ze. "Maar, effe serieus. Jij blijft met je snuit uit mijn zaken of je kunt straks nooit meer het 'perfecte' lichaam hebben." Met een duistere, bijna sadistische blik in haar ogen keek ze haar zusje aan. Hoeveel littekens zou Cordelia overhouden aan een gevecht met haar zusje?

_________________
Fairly Local 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptyzo feb 12, 2017 8:16 pm

Met moeite negeerde ze de opmerking van haar zusje, ugh wat had ze toch een zin om haar ogen uit te krabben en haar keel door te snijden. Kijken hoe ze dan zou piepen. "Maar, effe serieus. Jij blijft met je snuit uit mijn zaken of je kunt straks nooit meer het 'perfecte' lichaam hebben." sprak Skylar vervolgens met een sadistische en duistere blik. Cor versmalde haar ogen een keek haar zusje strak aan. Dit was niet de eerste bedreiging die ze naar haar kop kreeg geslingerd van haar zusje. En zeker nog niet de laatste, toch mocht Cor haar nestgenoot niet onderschatten. Het kon niet lang duren voordat Sky dat werkelijk al haar worden waar wilde gaan maken, dus ze moest op haar hoede blijven. En haar voor proberen te blijven, koste wat het kost. 'Dat zullen we nog wel eens zien 'zuster' sprak ze enkel op een koude en kille manier.

_________________
Fairly Local Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptyzo feb 12, 2017 8:33 pm

Cor nam het als een steen, een arrogante, kille steen. Met beledigingen kwam ze niet ver met haar zus, merkte Sky al. Hmm... Als Cordelia niet wou luisteren, dan moest ze maar voelen. Care for a fight, princess? "Dat zullen we nog wel zien, 'zuster'," siste Cordelia met haar "prachtige" stem. "Niet zo kil, princess, after all, je weet toch dat ik krachtiger ben." Harsh, but true. Cor had de looks, maar zij de power. "En als je me niet gelooft..." Een sadistische, valse grijns sierde haar lippen. "Just try me." Ze stapte achteruit en keek haar zusje uitdagend aan. C'mon sis. "Of ben je bang dat ik je mooie snuitje in de modder duw, straks?"

_________________
Fairly Local 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Emptydi feb 14, 2017 5:31 pm

Cor rolde haar ogen toen haar zusje haar uitdaagde voor een gevecht, want wow ze echt geen zin in een gevecht op dit moment. Ze was dan niet zo sterk als haar zusje maar kracht was niet alles, ze was een stuk leniger dan Sky. Plus wilde ze nog even wachten met haar zus tot stukken scheuren, ze wilde eerst nog even weten waar Sky allemaal toe instaat was. Dus vedere observatie was nog nodig, ze wil simpel weg gewoon niet voor verrassingen staan. En Sky kende was die nog wel erg listig, dus nee nu was niet de juiste tijd. Als er een ding was dat Cor geleerd had was het dat een jagers grootste kracht zijn geduld was, en dat betekende ook weten wanneer toe te slaan. En voor Cor was de tijd nog niet rijp. Al viel het de teef wel op dat Sky veel zelfvertrouwen had, iets wat ook haar grootse zwakte kan zijn. Hmm hoe dan ook moest ze het nog even aan zien, maar haar tijd zou komen. Dan zou ze Sky met haar grote lompe kop en de vieze modder duwen waar ze thuis hoorde. Cordelia kon het niet helpen om bij die gedachte zachtjes te grinniken, zou ze dan nog steeds zoveel zelfvertrouwen hebben? Zou ze dan nog steeds de sterke en slimme wolvin act kunnen ophouden? Cordelia was benieuwd. Maar voor nu zou ze de 'gesprek' met haar nestgenoot afsluiten, ze voelde langzaam haar EQ naar beneden gaan elk woord dat ze uitwisselde. Besides ze had wel wat betere dingen te doen. 'Is modder niet meer jouw ding? aangezien je er altijd onder zit' mompelde ze net hard genoeg voor haar zusje om te horen. 'Hoe dan ook heb ik geen tijd voor jouw kinderachtige spelletjes' vervolgde ze toen emotieloos terwijl ze langzaam in de duister verdween. 'En als ik jouw was zou ik maar eens uitkijken met wie je uitdaagt zusje' en met dat verdween ze de duisternis in en liet haar zusje alleen achter.

{Cor topic uit}

_________________
Fairly Local Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Fairly Local Empty
BerichtOnderwerp: Re: Fairly Local    Fairly Local Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: