Serigala


 

Deel
 

 Lucina

Ga naar beneden 
Lucina

Lucina


Lucina Empty
BerichtOnderwerp: Lucina   Lucina Emptyma feb 06, 2017 10:41 pm

General
Name: Lucina
Nickname: Luce, Luci
Gender: female
Age: 2

Social
Mother: Robin (Not in RPG)
Father: Chrom (Not in RPG)
Siblings: unknown
Other family:
Emmeryn (Not in RPG) - aunt
Lissa (Not in RPG) - aunt
Friends: -
Enemies: -

Personality
Character:
Lucina is loyaal. Ze is jaloers op pups, door het verlies van haar ouders toen ze nog klein was. Ze is vrij intelligent en stapt niet weg van een gevecht, al is ze meestal niet degene die het start.
Ze kent geen andere wolven dan slechte wolven en haar oude roedel, dus kan ze soms nog wat verlegen overkomen, al is ze behulpzaam en (meestal) vriendelijk.


Likes
+ Light
+ Happiness
+ Fighting
+ Hunting
+ Food


Dislikes
- Enemies
- Evil
- Rain


History
Before;
Voor haar geboorte, speelt zich een lang verhaal af. Long story short; haar ouders kwamen bij elkaar doordat haar moeder haar geheugen had verloren en in een veld was beland en vervolgens door Chrom, Lissa en Frederick werd gevonden. Robin was geweldig in de oorlogen die hun roedel soms voerde, ze was degene die bedacht wat ze het best konden doen. Na een bepaalde oorlog tegen Plegia*, werd Luci geboren, samen met een dode.
After birth;
Toch, beide van haar ouders moesten meedoen in oorlogen.
Dan werd ze meegenomen door een moeder met drie pups.
Ze was nog maar net een half jaar voor een grote, zwarte wolf haar ouders doodde. De wolf legde Ylisstol* in puin, en de overlevenden vochten voor hun leven. Ook Lucina, die alle training meenam die ze kon krijgen naar de gevechten. Meer voor zelfverdediging, en soms werd ze aangevallen.
Toen ze één was, stierf haar laatste vriend. De enige die er nog was, was de wijze Naga, een wolvin die zich schuilhield in de bossen. Luci zocht de witte wolvin op. Die droeg haar op Ylisstol te verlaten, op zoek te gaan naar een nieuw thuis. Dat deed ze ook. Na een jaar van vechten, slapen, jagen en reizen, bereikte de jonge wolvin Serigala. Een land waar wolven beter samenleefden dan waar zij vandaan kwam, waar iedere roedel oorlog voerde.

* = kampnamen

_________________
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: