Serigala


 

Deel
 

 Land of Giants [open]

Ga naar beneden 
Caerwyn

Caerwyn


Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptyma feb 06, 2017 8:53 pm

De witte poolwolf kon zijn ogen haast niet geloven, maar wist ondanks dat toch dat ze hem niet bedrogen. Dromen deed hij ook niet, daar was hij zeker van. Alles was té helder, té duidelijk om een droom te zijn, maar toch leek het landschap regelrecht uit de fantasie van een gestoorde vreemdeling te komen. Er waren bomen. Zo veel echte, reusachtige bomen, totaal niet die sullige kleine dingetjes die hij wel eens eerder had gezien. En niet alleen dat. Ze waren kaal. Waar waren alle naalden heen gegaan? Niet alleen de bomen liet een wervelwind van vragen door zijn kop razen, ook de andere planten die verspreid om hem heen stonden had hij nooit eerder gezien, laat staan in zo'n grote hoeveelheid. Ook het vreemde dag/nacht ritme was raar. Het was winter toch? Dus waarom stond de freakin zon nog zo hoog aan de lucht? Een tijdje terug had hij dat al leren accepteren, maar het was toch nog onwennig en het voelde verkeerd, maar ook wonderbaarlijk en zo heerlijk anders. Het poolgebied verlaten was een vergissing geweest, maar misschien toch wel een van de beste die hij ooit had gemaakt, en dat zei een hele boel.
De witte wolf draaide een rondje op de open vlakte waar hij zich nu bevond, omringd door het woud, met zijn turquoise ogen gericht op te boomtoppen die hoog in de lucht rezen, zijn enige vertrouwde vriend--een dikke laag sneeuw--knisperde geruststellend onder zijn grote poten. "Why are all those trees so bloody HUGE?!" riep hij uit, alle beheersing over zijn stem verloren. "And they're bald! I never knew trees could go bald!" Was dat niet iets wat alleen met zieke dieren gebeurde? Waren al deze bomen ziek? Was dat waarom ze er zo raar uitzagen en geen enkele naald droegen?


[Open]

_________________
Land of Giants [open] Caerwyn_SIG


Caerwyn, Darayvian, Polaris, Loki | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptydi feb 07, 2017 4:20 pm

Kon het zijn dat... Amatariseu keek met grote ogen toe. Een poolvos. Midden in Sanvi Forest. Nog nooit had ze zo'n dier zo zuidelijk gezien. En al helemaal niet horen praten. 'And they're bald! I never knew trees could go bald!' Een poolvos die vloeiend Engels sprak. Dat had Ama nog nooit gezien. Nieuwsgierig 'trippelde' ze dichterbij, maar pas toen ze vlak achter de vos stond, voelde ze hoe de boom achter haar een dreigend zwiep geluid maakte. VAN ONDEREN!! Amatariseu sprong al naar voren, maar de boom was sneller en mieterde de lading sneeuw op zijn tak over Amatariseu's enorme bleke kop heen. 'Shait!' brulde Ama met gebruikelijke zware stem. Het voelde goed om weer even met een Schots woordje te smijten, maar wat minder goed voelde was de ijskoude sneeuw die haar korte pels infiltreerde en begon te smelten op haar met spieren bepakte lichaam. Terwijl de massieve Albino zich een beetje opgelaten uit begon te schudden, drong het tot haar door dat dit geen poolvos was. Het was een Wolf. Een reutje van amper 2. En blijkbaar van ver.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Land of Giants [open] Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Caerwyn

Caerwyn


Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptydi feb 07, 2017 6:36 pm

Het onmiskenbare geluid van een grote lading vallende sneeuw klonk achter hem en het woord dat daarbij werd uitgeroepen sleurde hem uit zijn verwondering. Met een sprong draaide hij zich om en keek op--ja, op--naar de wolvin die voor hem stond. Ze was reusachtig, zeker een kop of meer groter dan hij kwam tot de conclusie dat hij in het land der giganten was beland. Niet alleen de bomen waren gigantisch, ook de wolven zelf! De witte reu zette een stap naar achter om in de bloed rode ogen van de teef te kijken. De kleur deed hem een beetje denken aan de ogen van zijn adoptievader, die waren ook zo rood, maar hoewel Keegan geen kleine wolf was, was hij zeker ook niet zo groot als de vreemdeling voor hem. Misschien moest hij zich geïntimideerd voelen met dit hoogte verschil, zich omdraaien en gillend wegrennen, maar dat lag niet in zijn aard. Al helemaal niet omdat hij heel zijn leven het onderdeurtje was en naar anderen op moest kijken. Dit was echter een beetje té veel van het goede. Zijn mond viel ietwat open en met grote ogen keek hij de wolvin aan. "Dude, you're a giant," concludeerde hij met enige verwondering. Zat er hier iets in het eten of de grond dat alles zo groot maakte? Het moest wel want dit was gewoon niet normaal meer.


_________________
Land of Giants [open] Caerwyn_SIG


Caerwyn, Darayvian, Polaris, Loki | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptydi feb 07, 2017 8:28 pm

'Dude, you're a giant,' deelde het dier mee. Woah. Mind blown. Bedankt voor de toevoeging aan het leven. 'You don't say?' grijnsde Amatariseu sarcastisch. 'Or.. maybe yer just a wee lad.' Dat was weer een mondje vol Highland-speak. Hopelijk wist deze noordelijke snuiter wel wat de woordjes betekende. Vast wel. En als hij dat niet deed zou ze daar geen nachten van wakker liggen.
Ama schudde even de sneeuw van haar brede, kleurloze schouders. Brr.. als er nu een windje zou gaan waaien zou ze levend bevriezen. Okami zou dan door het leven moeten gaan met een ijspegel als Alpha. However, nu ze de reu aangesproken had en al meteen wat had geplaagd, was het misschien tijd om het gesprek voort te zetten. 'Why were ye gazin' at them trees, lad? Where are ye from?' Óf deze snuiter kende alleen naaldbomen, óf hij had nog nooit bomen gezien in zijn leven. Interessant om zo'n type te hebben in Serigala, tho. Waarschijnlijk de enige Wolf in heel het land die opgewassen was tegen de strenge winter.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Land of Giants [open] Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucina

Lucina


Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptydi feb 07, 2017 9:49 pm

En toen had de jonge wolvin het koude noorden verlaten.
Ze bereikte de bossen... Overal sneeuw. Natuurlijk, zo midden in de winter. Lucina stapte tussen de bomen door, zachtjes om geen anderen te storen die er misschien waren. Het was koud, maar niet zo koud als waar ze dit land binnen was gekomen. Een rilling trok over haar rug bij de gedachte aan de kou.
"Shait!" brulde een wolf. Lucina's kop draaide iets in verwarring. Mooi scheldwoord. Shait. Hmm... De wolvin volgde haar oren en vervolgens haar neus toen ze de geur oppikte van een wolf. Correctie: twee wolven. You sure? Ze negeerde het smalle stemmetje in haar kop die haar vertelde dat ze het niet moest toen en belandde uiteindelijk op een afstand van twee witte wolven. De één had rode ogen en was gigantisch, maar bij de ander zag ze alleen zijn/haar rug en kon ze daar alleen maar uit opmaken dat hij/zij een stuk kleiner was. "Why were ye gazin' at them trees, lad? Where are ya from?" pikte ze op. Lucina sloeg haar ogen neer en kwam dichterbij.

_________________
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Caerwyn

Caerwyn


Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptywo feb 08, 2017 7:30 pm

Na de reactie van de grote, witte wolvin had de kleine reu zijn reactie al meteen klaar liggen. "Shut up," bromde hij. Tuurlijk, wrijf het er nog maar even lekker in dat je gigantisch bent, dacht hij. Vanaf dat moment was de verbazing ook weer van zijn gezicht gesmolten als sneeuw onder de zomer zon. De witte wolvin schudde haar vacht uit om de berg sneeuw die op haar lichaam was beland, op de grond te slingeren. Hij zette een stapje achteruit om te voorkomen dat hij een lading sneeuw in zijn gezicht gegooid kreeg. De wolf begroef zich alleen in de sneeuw om te slapen, niet voor de lol--oké, soms misschien wel.
"Why were ye gazin' at them trees, lad? Where are ye from?' vroeg de reus weer met dat typische accent. Zijn ogen maakte weer contact met de hare. "'cause they're weird and.. big," antwoordde hij. "As for the second question, I'm from the Arctic, below The Bear. You?" Zijn oren draaide op en met enige nieuwsgierigheid wachtte hij het antwoord van de reus af.


_________________
Land of Giants [open] Caerwyn_SIG


Caerwyn, Darayvian, Polaris, Loki | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptydo feb 09, 2017 2:41 pm

Het reutje had er duidelijk geen trek in om voor de zoveelste keer te horen dat hij klein was. Altijd grappig als kleine diertjes geïrriteerd werden. Schattig. De reu antwoordde ondertussen al op haar vragen. ' 'cause they're weird and.. big.' You're weird, period. Hieruit kon Amatariseu trekken dat de dwerg echt uit het hoge noorden moest komen. 'As for the second question, I'm from the Arctic, below The Bear. You?' The Artic? Nog nooit over gehoord. Het lag vast extreem hoog en ver weg van de rest van de wereld. Het was waarschijnlijk nog een wonder te noemen dat deze dwerg Engels sprak. 'Scotland, lad. But I can call meself a proud WS'er as wel. Ya-..' Het geluid van poten in de sneeuw trok haar aandacht. De massieve Albino snoof even en draaide haar grote kop om. Haar vlammende ogen staarde naar.. een wit, slank teefje dat heel sneaky uit het struikgewas aangeslopen kwam. 'Ye know sneaking up to someone isn't very polite, right?' sprak Ama met een klein lachje. Ze was omringd door twee dwergen! De andere teef was op zich wel flink vergeleken met de poolvos-guy.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Land of Giants [open] Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucina

Lucina


Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptydo feb 09, 2017 2:56 pm

"Ye know sneaking up to someone isn't very polite, right?" zei de grote wolvin. Lucina keek schuin omhoog. Ze knipperde even met haar ogen. "I'm sorry," zei ze. "You know you talk a bit... Strange, right?" vervolgde ze. Haar blik gleed even naar de andere wolf. Arctic. Nooit van gehoord. De buitenwereld was altijd ver geweest voor haar, en niemand in haar oude roedel kende de wereld buiten het land waar meerdere roedels leefden. Scotland kende ze ook niet. Zou iedereen daar zo vreemd praten? Hm, het zou dan vast een gekkenhuis zijn. En WS..? Wat bedoelde de reuzin daar nou weer mee?
Ze overwoog haar naam te geven. Wat kon het kwaad? Maar de vijand was overal, en zijn volgers maakten dat duidelijk. Maar deze wolven leken haar niet te herkennen. Iedere vijand kende haar. Ze was de enige overlevende, de enige die had gevochten en had gewonnen. Hm.

_________________
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptyza feb 11, 2017 11:03 am

Het kleine teefje gluurde omhoog. Ze zag er nogal schattig uit. Net zoals de poolvos-guy eigenlijk. Misschien was dat een nieuwe trend of zo. 'I'm sorry. You know you talk a bit... strange, right?' Het was maar wat je raar noemde. Het was gewoon een accent. Ze was nog wel verstaanbaar. Yeah, haar opa, aka Harry the Hermit, die was onverstaanbaar. Haar dialect was zo slecht nog niet. 'You're strange, period,' snoof de massieve Albino een beetje geamuseerd. 'Are ye fellas related or somethin'?' informeerde Amatariseu terwijl ze de twee kleine witte Wolfjes even aankeek. Ze waren alletwee wit en pluizig, al was het reutje wel uitzonderlijk wit en pluizig.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Land of Giants [open] Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Caerwyn

Caerwyn


Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Emptydo feb 23, 2017 6:53 pm

De reusachtige wolvin leek absoluut geen idee te hebben waar hij het over had, afgaand op de vragende blik in haar bloedrode ogen. Dat weerhield haar echter toch niet om antwoord te geven op zijn vraag. "Scotland, lad. But I can call meself a proud WS'er as wel. Ya-" ze onderbrak haar woorden, en terwijl haar ogen keerde naar iets achter hem, vroeg de kleine wolf zich af waar dit 'Scotland' lag en wat een 'WS' was. Had ze niet even de locatie kunnen geven zoals hij? Dat zou het heel wat makkelijker maken voor hem om uit te vogelen hoever weg dat hiervandaan was en wat ze precies bedoelde. Het lachje van de wolvin was uiteindelijk hetgeen dat hem over zijn schouder deed kijken. Een andere witte wolvin had zich bij de groep gevoegd. Ook zij was groter dan dat hij was, maar het was een grootte die hij meer gewend was en bij lange na niet zo overdreven lomp als de reuzin.
Terwijl de dames woorden uitwisselde, keerde hij zich en deed een stapje naar achter zodat de nieuweling zich makkelijker in het gesprek kon voegen en ze elkaar allemaal makkelijk aan konden kijken, echter maakte de reus al snel een opmerking die bij hem een beetje in het verkeerde keelgat schoot: "You're strange, period." Zijn oren draaide zijwaarts en ietwat omlaag terwijl hij de gigant aankeek. "She's strange? You're strange! She's the first normal wolf I've met so far. Your mother a polar bear or something?" bromde hij. Natuurlijk was zoiets onmogelijk, dat wist hij goed. IJsberen waren niet de vriendelijkste dieren in de buurt en ook niet iets waar je mee moest sollen, er was geen wolf zo idioot om een relatie te beginnen met die bruten, maar ondanks dat zou hij het haast toch kunnen geloven als ze 'ja' zou zeggen. Die grootte moest toch ergens vandaan komen.
De volgende vraag die uit de gek kwam overrompelde hem totaal. "We're not!" schoot hij meteen terug, maar de waarheid was dat hij niet helemaal zeker was over zijn woorden, ondanks dat hij dit niet leek blijken. Zijn ware familie had hij verloren op zeer jonge leeftijd, dus bestond er een minuscule kans dat hij een broer of zus had die niet langer meer in zijn herrieneringen bestond, maar dat het juist deze teef zou zijn, en dat hij haar juist hier aantrof, zo ver van zijn thuis, was onmogelijk, daar was hij wel zeker van.


_________________
Land of Giants [open] Caerwyn_SIG


Caerwyn, Darayvian, Polaris, Loki | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Land of Giants [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Land of Giants [open]   Land of Giants [open] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: