Serigala


 

Deel
 

 . Capture The Flag [Ōkami] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyza feb 04, 2017 2:40 pm

Voor de laatste keer die middag tilde de reusachtige Albino haar poot op. Pis sijpelde over het gras en op de bladeren van de struiken, waardoor haar geur zich meteen over het terrein verspreidde. Mooi. Nu ook de laatste geurvlag gezet was, was het tijd om haar poedels in te lichten dat Raska Hills nu officieel van hen was. Met een grenzen gemarkeerd hadden ze een duidelijke toko en konden ze beginnen met deze verdedigen. Met een gaap zette Amatariseu haar poot weer terug op de grond, en rende toen met een ferme snelheid terug naar het kamp van haar poedelclub.

'Wolven van het goede leven! Verzamelen bij de Cavern astublieft!' Ama's luide stem galmde door het dal onder aan de heuvel. Het kamp van Ōkami was misschien leek misschien wat klein, maar dat viel enorm mee. Het had gewoon veel reliëf. Bovenaan had je de Cavern, een grote grot verstopt tussen de heuvels van Raska. Onderaan de steile helling die je naar de Cavern bracht was nog een klein dalletje van hooguit 10 meter lang. In het dalletje lag een vergroot konijnenhol, waar sinds een paar weken Emaya's pups woonde. Het dalletje was omringt met lagere heuvels, die een soort steile, groene muur vormde. Het was een behoorlijk mooi kamp, maar de Cavern zelf was ook behoorlijk zwoel. Een prachtige grot van 3 meter hoog en zeker 10 meter diep. Donker en soms wat tochtig, maar toch wel lekker warm door de hitte die haar warmbloedige roedelgenoten achter lieten. Al gauw zag ze een bruin figuurtje verschijnen. Aha. Arthur was er snel bij. En zo te zien was hij naar de snackbar geweest. Twee bruine bolletjes pels en vlees bungelde tussen Sir Artje's tanden. Waar zou de rest van haar club uithangen?

[Ōkami Claimtopic, aankondiging Squadindelingen en Pups]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Capture The Flag [Ōkami] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyza feb 04, 2017 8:16 pm


Syren was niet ver weg toen Ama de roedel bij elkaar riep. Het was tijd om het nieuwe roedelgebied van Ōkami te betreden en hun eigen te maken. Ze keerde terug van haar wandeling door de sneeuw en draafde in een pittig tempo naar de grot die Ama laatst had aangewezen als hoofdkwartier. De witte teef was er uiteraard al, en ook haar geliefde Arthur was er - met twee konijnen? Ze grijnsde en versnelde haar pas, tot ze haast rende.
'Hello there,' sprak ze nadat ze tot stilstand was gekomen vlak voor haar roedelgenoten. De geurvlaggen van haar Alpha waren niet te missen - zelfs de Shads moesten dit wel opmerken. Ze vroeg zich af hoelang het zou duren voordat de eerste patrouilles op de wolven uit de Lowlands zouden stuiten. Ach, daar zou ze zich vandaag geen zorgen over maken. Met een liefkozend gebaar wreef ze met haar wang tegen Arthurs schouder en hapte ze speels naar zijn oor. Vervolgens richtte ze het woord weer tot Amatariseu. 'Weer een theekransje vandaag?' grijnsde ze. Nieuwsgierig gluurde ze even om zich heen, hopend hier en daar een roedellid te spotten. Waar hing iedereen uit op een uur als deze?

_________________
. Capture The Flag [Ōkami] . 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyzo feb 05, 2017 12:59 pm

Scarleg draafde door Raska Hills, tot de albino plots Amatariseu haar roep hoorde. Met een ruk draaide de witte wolf zich om, en draafde rustig maar wel in een stevig tempo door. Sneeuw kraakte onder zijn poten, en kwam tussen zijn tenen. Niet zo lang geleden had Ama een grot aan gewezen, als hoofdkwartier. Nu zouden ze het gebied gaan verdedigen, voor andere roedels zoals The Shadows. In de verte waren wolven te zien. Zo te zien was het Ama, Syren was er ook al. En Arthur blijkbaar ook.'Weer een theekransje vandaag?' grijnsde Syren. Scarleg kwam ook bij de groep staan, 'Hallo Iedereen' sprak hij kalm uit. Hij keek even achterom om te kijken of er nog meer roedelleden te zien waren, maar blijkbaar was dat niet zo. Dus draaide hij zich om naar Syren en beet speels in zijn oor

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyzo feb 05, 2017 7:29 pm

Met een opgewekte uitdrukking op haar gezicht liep de roodbruine, langpotige teef op de richting van het huilgeluid af dat overduidelijk van Amatariseu afkomstig was geweest. De geurvlaggen die de Albino ook het achtergelaten waren onmiskenbaar - het was nu honderd procent zeker dat Raska Hills als hun territorium mocht beschouwd worden. Ze hadden het er wel eens over gehad, maar helemaal officieel was het nog niet geworden. Tot nu. Terwijl ze over de grasvelden draafde, zag ze in de verte een glimp van de groene, drassige velden die Mossley Marsh betekenden, wat haar gedachten weer verzette naar Domenico. Er ging een onbekende, of misschien toch bekende golf van energie door haar heen zodra ze Nic voor haar ogen haalde, die vreemde stroom of prikkeling die haar telkens tegemoet kwam als ze dicht bij hem in de buurt was of aan hem dacht. Het was vreemd hoe haar lichaam zo met haar speelde - of was het eerder haar hart? Ze bedwong zichzelf niet te blozen toen ze aan hem dacht terwijl ze haar kop afwendde zodat ze wind haar gedachten kon meenemen. C'mon Suru, focus, focus.

Syren en Scarleg waren ondertussen al aangekomen, samen met Arthur en Amatariseu. De bruine reu had enkele slappe lichaampjes van een paar prooidieren tussen zijn kaken geklemd, ze bungelden levensloos tussen zijn tanden. Met een grijnsje op haar lippen kwam Suru tot stilstand in het midden van het groepje en begroette iedereen met een vriendelijk knikje. Hehe, zo kon het iedere dag voor haar zijn. Hapje, drankje, samenzijn met haar roedel. Dit was het goede leven.

_________________
. Capture The Flag [Ōkami] . N1a4oj
. Capture The Flag [Ōkami] . 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyzo feb 05, 2017 8:18 pm

Emaya lag rustig in hun grot, kijkend naar de vier pups. Ze wist nog steeds niet of ze blij moest zijn, of zou moeten vrezen voor hun levens. Niemand wist hoe ver Kai zou gaan, als de alfa van de Shadows het zou weten. Een rillig trok over haar rug. "Wolven van het goede leven! Verzamelen bij de cavern alstublieft!" Ah, de roep van de alfa. "Komen jullie?" vroeg de witte wolvin aan de pups terwijl ze overeind kwam en langzaam de grot uitliep, hopend dat de vier haar volgden. Ah, Amatariseu was er (duh), Syren & Arthur, die als een gelukkig stelletje daar stonden (hmpf) en haar vader, die een stoeipartij wilde uitlokken. Hmm... "Hai," zei de witte wolvin, ietwat onzeker, tegen de rest. Nog altijd was ze bang voor hun reacties op het feit dat ze terug was gekomen. Ze ging zitten en keek naar de pups.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyzo feb 05, 2017 9:27 pm

Ze lag heerlijk als een schoonheid tussen haar familie in de grot. Maar toen hoorde ze de alfa Amatisoe, ofzoiets. Mama keek haar en haar siblings aan en vroeg of ze kwamen, want Amatisoe riep ze. ‘’Duhh!’’ Zei ze, eindelijk weer eens naar buiten. Ze liep haar moeder achteraan de grot uit. Ze ging de heuvel op waar meerder roedelleden stonden. Haar opa was er ook, die had ze al een keer tegemoet gekomen. Ze ging naast haar moeder zitten, die haar en haar siblings. Ze keek naar Amatisoe, haar oma en alfa, wat was er aan de hand?


Aimey

_________________
. Capture The Flag [Ōkami] . Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyma feb 06, 2017 1:03 pm


Het was (natuurlijk) Syren die er weer lekker vroeg bij was. Arthur klauterde de steile helling op, en wilde zijn bek openen om te reageren. Toch nam hij er lekker klunzig lang de tijd voor om zijn prooi neer te leggen en kalm het bloed van zijn lippen te likken. Toen hij zijn bek open deed om te praten, was hij al weer te laat. Syren en haar enthousiasme was hem voor. 'Hello there. Weer een theekransje vandaag?' Oh ja. Het was nog maar een klein poosje geleden dat ze de Shadjes op hun terrein had gevonden. Syren was met haar goede bedoelingen haar Alpha komen helpen, maar kwam daardoor terecht in de eeuwige strijd tussen Amatariseu en haar 'Nemesis', Kai. Wel werd Kai belichaamd door een nogal zelfverzekerd donkerrood teefje en een Papzak die vocht als een dronken kariboe. Arthur likte zijn partner over haar snoet, terwijl Scarleg al als nummer 3 de heuvel opgewandeld kwam. 'Hallo iedereen,' sprak de reu volwassen. Hij was behoorlijk kalm voor een Scarleg, maar dat kwam waarschijnlijk door zijn herstelling, die veel energie van hem stal. De wond was nog veel serieuzer dan het op het eerste gezicht leek. Ondertussen merkte ze op dat Suru hen vergezeld had, en even later ook Emaya.. en haar pups! Amatariseu kon het niet laten om trots te grijnzen, en ze voelde haar hart gloeien van emotie. Dit waren haar kleinkinderen, en ze waren prachtig!


_________________


Wow! Wat was het gigantisch hier! Met trillende pootjes klauterde Ayero het laatste stukje heuvel op, waar hij een kleine tegenslag kreeg. Hij was als laatste aangekomen.. door die stomme kleine pootjes van hem! Toch had Ayero geen zin om te mokken, want hij zag iets zo spectaculair dat hij direct begon te stuiteren. Dat was Oma! Dat was zijn Alpha! Nog nooit had hij de roedelleider van dichtbij gezien, en nu stond ze dan voor hem, groot, wit en bijna angstaanjagend. Toch keek ze hartstikke vriendelijk en verborgen haar enge, vlammende ogen iets wat hem deed denken aan een vrolijk welpje. 'Hallo Oma!' jubelde Ayero, en hij liep voorzichtig om haar heen. Wow! Zoveel Wolven! Groot en sterk! Hij zag een reu met een bruine pels en een bebloede bek, een heel grote maar dunne rode Wolvin, een enthousiast lijkende wildkleurige teef - dat zou vast een geweldig speelmaatje zijn! - en een witte Wolf met een gigantisch bloederig litteken op zijn flank. Dat was vast Opa! Ayero had zin om zijn geweldige roedelgenoten persoonlijk hallo te likken, maar hij was zo van zijn pootjes geblazen van opwinding dat hij alleen nog maar kwispelen en met grote ogen om zich heen kon kijken.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Capture The Flag [Ōkami] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Khyvan

Khyvan


Wolven profiel
Leeftijd: 1 year
Geslacht: Teef
Partner: x

. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyma feb 13, 2017 5:09 pm


Met grote ogen maar met een brede grijns op haar snuit dartelde Khyvan achter haar moeder en nestgenoten aan. Ze gingen naar de roedel! Eindelijk mochten ze die grot weer verlaten om de wereld te verkennen. Althans, dat was het doel van de jonge welp. De Grootwolven mochten van haar heerlijk babbelen, maar zij was van plan om overal rond te neuzen en met haar broertjes en zusje te spelen. Wie wist of er ook nog een roedellid wilde meedoen? Gezellig!
Op haar korte pootjes draafde ze achter Aimey en Ayero aan, die eerder dan haar het nest hadden verlaten. Kaïn lag nog in het duister, maar die negeerde ze voor het gemak maar even. Haar oudste broer zou vast niet lang op zich laten wachten.
Haar korte staartje schoot enthousiast heen en weer terwijl ze een sprintje trok om bij haar moeder te komen. Ze wreef even met haar kop langs moeders grote poot, om er vervolgens weer vandoor te rennen in een andere richting. Dit was leuk! De kou van de sneeuw deerde haar amper. Ze kon wel uren blijven rennen, op deze manier!

Toch hield ze haar pas in toen er verschillende wolven in beeld kwamen. Plotseling verlegen wachtte ze af, bestudeerde eerst degene die er waren. De grote witte wolven waren opa en oma! Ayero had ze ook al herkend en rende op ze af. Omdat ze niet achter wilde blijven stormde ze achter hem aan. 'Familie!' brulde ze uit volle borst.
Terug naar boven Ga naar beneden
Game

Game


. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptydo feb 16, 2017 8:50 pm

Game had haar zoon meegenomen op een wandeling door Sanvi. Dameon zag het als de perfecte gelegenheid om vragen te stellen, en dus was de grijze wolvin opgelucht toen ze de huil van hun alfa hoorde. "Was dat Ama?" vroeg Dameon. "Dameon, je weet vast wel hoe onze alfa klinkt." Hij giechelde. "Wie als laatste aankomt is een ziek konijn!" Hij rende vooruit. Game ging op haar hardst achter hem aan, maar wist de kleine, behendige reu niet bij te houden als ze ook de bomen moest ontwijken, en Dameon kwam vijftien tellen eerder aan dan zijn moeder. Ze herkende Emaya meteen, maar de pups die ineens rondliepen kende ze niet. De rest herkende ze ook, geen nieuwe leden dus. "Wow. Was ik ook ooit zo klein?" vroeg Dameon. "Kleiner," grinnikte Game. Hij keek haar beledigd aan. Ze haalde haar schouders op en richtte haar ogen op het duo dat bij Amatariseu zat.

_________________
. Capture The Flag [Ōkami] . 24g9kxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptyvr feb 17, 2017 8:35 pm

Het duurde niet lang of ook Utlissia, de witte blinde teef van de hoop, kwam opdagen. Ze zag er niet honderderd procent gezond uit, ze mankte een beetje, maar haar doffe blinde ogen straalden enkel maar vurigheid en kracht uit. Er kwam ook een grijns op haar gezicht toen ze de aanwezigheid van haar andere roedelleden opmerkte en elk naar hen knikte. Suru knikte met dezelfde brede grijns terug, al was ze niet zeker of ze dat wel zag. Het beste moest echter nog komen - kort daarna verscheen Emaya - die schijnbaar uit de groep was gestapt - , en toen ze op haar af stapte als begroeting met een brede glimlach op ze snoet waren de verassingen nog niet eens afgelopen. Achter haar kwamen er drie, nee, vier schattige pluizenballetjes aan rennen als kleine konijntjes. Nee, dit was haast niet mogelijk! Het eerste kleintje was een zwart balletje vacht dat luid gillend de helling af stormde, dat op de voet gevolgd werd door een zandkleurig teefje dat enthousiast meeschreeuwde. "Familie!"

Beiden scheerden als gekken langs haar heen, en Suru was zo bevangen door hun schattigheid dat het even duurde voordat het tot haar aandrong dat deze pups waarschijnlijk van Emaya waren. Wacht... Wie was de vader dan? Ach, dat maakte opzich nu niet veel uit. Emaya was terug gekeerd, dat was het belangrijkste. Ze liep op haar af en drukte haar snuit met een vriendelijke uitdrukking in Em's hals, en toen ze zich terug trok keek ze haar even aan met opgetrokken mondhoeken. "Welcome back," grijnsde ze even en draaide zich toen om met een uitnodigende zwiep van haar staart naar de rest van 't Okamiclubje.

_________________
. Capture The Flag [Ōkami] . N1a4oj
. Capture The Flag [Ōkami] . 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Emptydi feb 21, 2017 6:17 pm

Een lichtbruin teefje dartelde achter de zogenaamde 'reïncarnatie' aan. Amatariseu hoefde maar even na te denken en constateerde toen dat dit Khyvan moest zijn. Het enige diertje dat niet op haar ouders leek. Alleen gaf de lichtbruine kleur en de naam met de 'k' en 'y' haar de rillingen. Het liet haar een beetje denken aan Kyerean.
Ondertussen kwamen Game en haar zoon Dameon de heuvel opgewandeld. Dameon was al weer flink gegroeid, en Amatariseu verbaasde zich over het feit hoe lang het geleden was dat ze gesproken hadden. Het was in ieder geval goed te zien dat zijn lichaam er behoorlijk atletisch uitzag na alle trainingen en de goede maaltijden die hij gekregen had. Het leven in Okami was overduidelijk allesbehalve slecht.

Amatariseu keek de groep rond. Iedereen was aanwezig, op Victoria na. Geen idee waar die uithing, maar aangezien ze wist dat Vicky perfect voor zichzelf kon zorgen, maakte ze zich daar ook niet druk om. Op een dag kwam ze terug. Hopelijk. 'Ha, welkom, mijn vrolijke poedels,' begon Amatariseu haar speech. 'Het is 'n tijdje geleden dat we echt in actie zijn geweest, maar het bezoekje van de Shadows van een tijdje geleden heeft me eraan herinnert dat we altijd paraat moeten staan, winter of niet.' Arthur zorgde ervoor dat ze allemaal een hapje te eten kregen, maar hoe groot dit hapte was verschilde per dag. 'Daarom heb ik besloten om de Aqua Squad tijdig buiten werking te stellen. De Shadows hebben het op mij gemunt, dus de roedel hoeft zich daar geen zorgen om te maken. Jullie kunnen je richten op het aanscherpen van de gevechtskills en het snaaien van voedsel.' Ze lastte een pauze van een halve seconde in om even adem te kunnen halen. 'Vanaf morgen zal de Ignis Squad en de Terra Squad aan het werk gaan! Ik neem voor deze winter Game en Syren onder mijn hoede. Suru zal de Commander van de belangrijke Terra Squad worden, en zal met Arthur, Dameon en Utlissia de dagelijkse kost binnenhalen. Emaya en Scarleg zullen passen op de pups en...' Haar vlammende ogen loerde even naar de kleine pluizeballen. '... hen alvast was kleine puppytrainingen geven.'

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Capture The Flag [Ōkami] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Capture The Flag [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Capture The Flag [Ōkami] .   . Capture The Flag [Ōkami] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: