Serigala


 

Deel
 

 Anything Goes [Neems]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 4:02 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Ondanks dat deze plek vlakbij het Shadowterritorium lag bezocht ze hem niet vaak. Er was amper voedsel te vinden en onderdak kon zij ook vinden in de grotten van de roedel. Toch liep ze hier vandaag wel. Ze wilde even weg uit de sleur die de roedel met zich meebracht. Haar pups waren nu oud genoeg om zichzelf te redden. De laatste tijd was ze nogal somber. Het was nu  al weken geleden dat ze Xena voor het laatst gezien had en ondanks dat ze wist dat ze de hoop niet mocht opgeven was ze ervan overtuigd dat ze omgekomen was. De nacht dat de pup verdween was erg koud geweest en zonder warmte, voedsel en bescherming was zo’n jong dier kansloos.

Ze voelde dat ze moeite moest doen om zich te verplaatsen in de Hallow Tower. De klim die maanden terug nog met gemak ging, was nu eentje waarbij ze zo nu en dan even moest stoppen om op adem te komen. Shit, ging dit nu al zo snel? Zo oud was ze toch nog niet? Ze was immers nog niet eens oma. Tenminste niet zover ze het wist. Het zou natuurlijk kunnen dat Tank zich ondertussen had voortgeplant, maar hij was niet echt het type met een grote puppywens. Eenmaal boven zakte ze al snel door haar poten, waarna ze haar kop op de grond neerlegde. Normaal zou ze zichzelf wat tijd gegund hebben om naar buiten te staren, maar ze was moe.

thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Anything Goes [Neems] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Nemy

Nemy


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 4:28 pm


Het was nu al enkele dagen geleden sinds ze zich in de Hallow Tower had gevestigd.  Als een aasdier leefde ze op klein wild. Als ze te duf was om de toren te verlaten ging ze opzoek naar de ratten die hier regelmatig over de vloer rende. Het was geen koningsmaal, maar het hielt haar op de been.
Het enige nadeel was dat er geen waterbron in de buurt was. Nemy vond haarzelf dan ook op weg naar een plas hier in de buurt. De wind joeg door haar vacht en natte sneeuw sneed in haar gezicht. Winter was niet bepaald haar ding. Gelukkig was het water maar deels bevroren, dus na enkele minuten sjokte ze weer terug richting de toren. Op een paar honderd meter afstand stopte ze echter met lopen. Weer een Shadow geur. Deze keer niet van Zayn of Kova, maar van Kai. Ze zag de wolvin nog net de toren in verdwijnen.  Nemy zuchtte. Dit was haar kans om de confrontatie aan te gaan. Stiekem hoopte ze dat de oudere wolvin al wist dat ze sinds kort terug in het gebied was. Ze had namelijk al contact gehad met twee Shadows so far. Misschien hadden die verteld dat ze terug was?

Nemy dwong zichzelf de trap op. Als Kai niet wist dat ze terug was, wist ze dat nu echter wel. Haar geur zat namelijk al een paar dagen in het oude gebouw. Eenmaal boven zag ze een oude wolvin. Ze schrok haast. Kai zag er vermoeid uit. En niet het soort vermoeidheid die je hebt na een flinke wandeltocht. Misschien kwam het door de pups? Moeder zijn en daarboven op alfa was niet niks. En om eerlijk te zijn, Kai werd er niet jonger op.
Ze bleef op een respectvolle afstand van de wolvin. Ze ging gelijk zitten om wat minder dreigend over te komen. “Kai.” Sprak ze zachtjes.


_________________
Anything Goes [Neems] 2h3cx08
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 4:44 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Voordat in slaap weg kon zakken dook er plots een bekende geur op. Het was Nemy die ergens in haar omgeving moest rondlopen. Ergens had ze verwacht dat de geur wel weer zou wegvagen, want waarom zou ze zo’n oud wijf als haar opzoeken, maar de geur werd met de minuut sterker. Plotseling zag ze de kop van de teef tevoorschijn komen. ”Kai,” sprak ze zachtjes, terwijl op een paar wolflengtes bleef staan. Kai had ondertussen een zittende houding aangenomen, want dat was nou eenmaal makkelijker praten. ”Lang niet meer gezien,” constateerde ze na een korte stilte. Nemy is of was onderdeel van de Shadows, maar ook zij had ervoor gekozen om even op vakantie gegaan. ”Wat kom je hier doen?” vervolgde ze al snel. Ze was ergens wel benieuwd of er deze keer wel een goede reden achter zat.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Anything Goes [Neems] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Nemy

Nemy


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 5:06 pm


De zwarte wolvin voor haar ging zitten. “Lang niet meer gezien.” Sprak ze na een korte stilte. Nemy knikte enkel. Ze sloeg haar staart om haar poten en keek naar buiten. Ze zag nog net de bomen van het Shadow bos. Ze richtte zich weer op Kai, die vroeg wat ze hier kwam doen. Ze trok haar lip even op in een kleine grijns. “Opzoek naar nostalgie denk ik.”  Sprak ze droogjes. Haar hele bestaan zat gelinkt aan de roedel die Kai leidde. Vroeg of laat zou ze hier altijd weer terecht komen.
Hiervoor was ik weg gegaan, opzoek naar iets van familie. Ik heb Maximo nooit gevonden.” De woorden kwam harder aan nu ze ze hardop moest zeggen. Het enige wat ze nog van haar jeugd overhad zat verscholen in dit bos.
Ik hoorde dat er sinds kort wat pups door de Shadow grotten lopen? Gefeliciteerd. De Shads konden wel wat nieuw bloed gebruiken geloof ik.


_________________
Anything Goes [Neems] 2h3cx08
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 5:14 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Het was een tijdje geleden dat ze de dochter van Maximo gezien had. Ondanks dat ze niet bijzonder veel contact met elkaar hadden gehad binnen de roedel, was Nemy voor haar wel altijd een soort extra dochter geweest. Het was toch, samen met Zayn, een van de weinige wolven die uit een Shadowbloedlijn kwamen en hun opvoeding grotendeels bij de roedel gehad hadden. ”Op zoek naar nostalgie denk ik,” antwoordde de teef droogjes. ”Hiervoor was ik weg gegaan, opzoek naar iets van familie. Ik heb Maximo nooit gevonden.” De reu, en haar vroegere alfa, was al jaren uit het zicht. De kans dat hij nog leefde werd met de dag kleiner. Hij was ouder dan haar geweest, dus moest hij momenteel ook behoorlijk oud zijn. ”Ik hoorde dat er sinds kort wat pups door de Shadow grotten lopen? Gefeliciteerd. De Shads konden wel wat nieuw bloed gebruiken geloof ik.” Het nieuws was dus niet onopgemerkt gebleven in Serigala. ”Het eerste Shadownestje weer sinds jaren. Ik kan mij alleen niet meer herinneren wie hiervoor de gelukkigen waren. Djinn en Dux of misschien Maximo wel.” De geschiedenis van de Shadows bezat veel details, waarvan ze er velen ook niet echt meer opgeslagen had ergens.   
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Anything Goes [Neems] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Nemy

Nemy


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 5:34 pm


Ondanks dat de wolvin al een stukje ouder was, had ze nog steeds dezelfde spirit in haar. Moest ook wel, als alfa had je karakter nodig. Helemaal als je jezelf alfa wou noemen van een groep als de Shadows. Want, ook al was ze er zelf in opgegroeid, ze moest toegeven dat het soms best een arrogante groep kon zijn. Maar ach, als je hierbij wou horen had je nou eenmaal een attitude nodig.
“het eerste Shadownestje weer sinds jaren. Ik kan mij alleen niet meer herinneren wie hiervoor de gelukkigen waren. Djinn en Dux of misschien Maximo wel.” Nemy moest even na denken. Voor haar gevoel was zij altijd een van de weinige pups geweest. Je had Uzza, maar dat was een pleegpup van een andere Shadow geweest. Het nestje van Zayn kwam natuurlijk van Dux en Djinn, onderdeel van de echte Shadow bloedlijn. “Nayuki heeft nog een nestje gehad dacht ik” Als ze het goed herinnerde was de witte wolvin een tijdje Beta geweest van de Shadows. Nemy herinnerde in ieder geval dat er op een gegeven moment een stuk of drie pups waren die een paar maanden jonger waren dan zijzelf. Het was voor haar een goeie kans om de grote zus uit te hangen. Enig kind zijn was voor een wolf vrij zeldzaam, dus waren de pups van Nayuki leuk om mee te spelen.
Voor de rest waren er zoveel Shadows geweest dat het moeilijk was om op namen te komen. Had Lydda pups gehad? Ze wist het allemaal niet meer. “Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger wel eens met Tank heb gepraat. Dat is er ook eentje van jou toch?” Vroeg ze uiteindelijk._________________
Anything Goes [Neems] 2h3cx08
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 5:41 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
”Nayuki heeft nog een nestje gehad dacht ik.” Dat kon natuurlijk ook nog. Ergens kwam er ook iets naar boven borrelen over dat Kearn een nestje had gehad, maar die herinneringen waren vaag. ”Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger wel eens met Tank heb gepraat. Dat is er ook eentje van jou toch?” vroeg de teef. Ze knikte. Tank was er inderdaad eentje van haar, maar was niet binnen de roedel geboren. Zelfde gold voor Neveah en Aissar. ”Dat klopt, maar die heb ik in geen jaren gezien.” Reu was sowieso nooit het type geweest wat loyaal was aan zijn roedel. ”Maareh, wat zijn jouw plannen?” De vraag klonk onbedoeld iets strenger dan bedoeld was, maar moest toch gesteld worden. Nemy was bij haar vertrek een Shadow en kwam nu na maanden terug. Haar reden was op zich wel begrijpelijk, maar ze had dit nooit bij de alfa aangekaart en was hierbij niet loyaal geweest aan haar roedel.   
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Anything Goes [Neems] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Nemy

Nemy


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 7:04 pm


Kai bevestigde inderdaad dat Tank een zoon van haar was. Ze kende de reu niet echt, had hem enkel een paar keer gesproken toen ze jong was. Hij maakte altijd grapjes over dat het roedel leven niks voor hem was. Achja, ieder zijn ding.
“maareh, wat zijn jouw plannen?” Kai klonk streng. De toon waardoor je eigenlijk automatisch een onderdanige houding aannam. Ze wist niet zo goed hoe ze hier op moest reageren. Ze stond tenslotte niet echt meer onder haar leiderschap. Theoretisch gezien waren ze gelijken. Misschien dwong Kai alleen iets meer respect af omdat ze ouder was.
Ze twijfelde even. Trok haar oren wat naar achter. “Ik ben nu al een aantal dagen terug in het gebied, maar had het lef niet om het Shadow gebied zo maar in te wandelen. Het voelde niet goed nadat ik zomaar weg was gegaan.” Sprak ze. “Desondanks dat.. Denk je dat de Shads een soort van ouwe newbie kunnen gebruiken?” Ze keek Kai even kort aan. Benieuwd naar haar antwoord._________________
Anything Goes [Neems] 2h3cx08
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyza jan 28, 2017 8:08 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
"Ik ben nu al een aantal dagen terug in het gebied, maar had het lef niet om het Shadow gebied zo maar in te wandelen. Het voelde niet goed nadat ik zomaar weg was gegaan. Desondanks dat.. Denk je dat de Shads een soort van ouwe newbie kunnen gebruiken?” Ergens had de Shadowalfa dit wel verwacht. Alle eerdere Shadowalfa's zouden nee hebben gezegd. Toch wist ze dat de roedel iemand zoals Nemy goed kon gebruiken. Vooral met de plannen die er waren om het roedelgebied uit te breiden. "Als newbie dan inderdaad. En je zult tot het eind van de winter de leverancier zijn van ons voedsel." Dat was op zich niet de moeilijkste taak, maar ze wilde Nemy niet zomaar de roedel binnen laten.   
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Anything Goes [Neems] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Nemy

Nemy


Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Emptyma jan 30, 2017 8:24 pm


Afwachtend keek ze de oudere wolvin aan. De stilte maakte het lichtjes ongemakkelijk. Ze kon nu worden afgewezen of toegelaten. Nemy was niet zo goed in een nederlaag accepteren. Na enige tijd leek Kai haar beslissing te hebben gemaakt. “Als newbie dan inderdaad. En je zult tot het eind van de winter de leverancier zijn van ons voedsel.”
Nemy glimlachte. “Dankjewel” sprak ze oprecht. Kai’s oordeel was rechtvaardig. Ondanks dat zag ze nu al op tegen haar nieuwe taak. Ze kon soms best fel uit de hoek komen, ook tegen roedelgenoten. En het voedsel verzorgen was in haar ogen een beetje gênant. Ook omdat jagen niet echt in haar skill pakket zat. Oh well. Gelukkig kon ze zich weer bij een groep aansluiten. En daarvoor was ze Kai dankbaar.

//einde topic?


_________________
Anything Goes [Neems] 2h3cx08
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Anything Goes [Neems] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anything Goes [Neems]   Anything Goes [Neems] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: