Serigala


 

Deel
 

 Let's get rich

Ga naar beneden 
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Let's get rich   Let's get rich Emptyvr jan 27, 2017 7:48 pm

Scherpe bocht naar links, scherpe bocht naar rechts. Als slechts een roodbruine schim slalomde Suru rond plassen met moeraswater, takken en stenen terwijl ze de spurtende haas in haar hoogste tempo op de hielen zat. Het was een dik, vettig dier, zo zeldzaam in dit schaarse seizoen dat zelfs een vos er een moord voor zou plegen om het te pakken te krijgen. De roedel had sinds kort enkele mondjes bij, en nu het al lastig was om iedereen rond te laten komen hadden ze elk beetje en elk hapje prooi nodig. Ze was nog maar een muislengte van het beest verwijderd, maar haar kaken slaagden er maar niet in om het rond het lichaam te grijpen waardoor de fustratie door haar spieren pompte. Kom op dan. De roodbruine teef zette zich hijgend af om over een hoge kronkelige wortel die boven de aarde uitstak, stootte zich af en zette het op een vliegensvlugge sprint, nog snelle dan de topsnelheid waar ze nu al op liep. Haar hart bonkte, haar longen deden zoveel pijn dat ze wel het ene of andere moment in elkaar konden klappen en haar poten begonnen te prikkelen, maar ze dwong zichzelf niet af te remmen. Tot haar tevredenheid begon het dier af te remmen en kwam het steeds dichter, en bijna instinctief spande Suru haar achterpoten aan, zette zich af en wierp haar slanke, gestroomlijnde lichaam in een boog in de lucht.

Tegen al haar verwachtingen in maakte het konijntje plots een scherpe bocht naar links. Doordat ze haar volle concentratie op haar prooi had gericht, had de roodbruine teef ook niet opgemerkt dat er een grijsbruine wolf op haar pad gekomen was. "Ga-..." probeerde ze nog te zeggen, maar voor ze het goed en wel besefte beukte ze tegen hem hem aan, rolde om met hem om en kwam na een tijdje tot stilstand. Oh jeetje. Knipperend opende ze haar amberen ogen, maar het duurde een tijdje voor ze besefte dat ze op een pluizige, brede, grote borstkas van een reu lag. Fakfakfak, waarom overkwam dit haar altijd? Nogmaals knipperde ze, stelde haar beeld scherp en voelde een schaamtelijke steek in haar borstkas zodra ze met een schok herkende wie er onder haar lag. Ze keek recht in een paar gouden ogen, een grijsbruin gezicht met een pluizige rand. Er was geen twijfel mogelijk dat dit Domenic was.

|| Domenico! ^^

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyzo jan 29, 2017 5:05 pmMet uiterste precisie navigeerde Domenico door het moeras. Dat het een moeras was had hij aan den lijve ondervonden. Bij zijn eerste stap ging het al mis. Onoplettend als hij was, zakte hij tot aan zijn oksels in de stinkende drab. De modder en drek hing in zijn vacht en zorgde voor een onaangename geur. Ge-wel-dig. Goddank kon hij zich uit de zuigende aarde manoeuvreren en hoefde hij niet zijn broeder om hulp te roepen. Want dat was afgang. Niet iets waar hij van hield.
Zijn volgende stappen waren dan ook vele malen voorzichtiger. Voordat hij zijn gehele lichaamsgewicht op één poot liet rusten, testte hij even of het wel degelijk aarde was dat hij voelde, en geen waterige shit. Hij stond niet bepaald te springen om een tweede modderbad.

Zijn oren draaiden rond toen hij pootstappen hoorde op de aarde, snelle pootstappen. Ah, overduidelijk iemand die verstand had van deze locatie en wist waar wel of niet te staan. Een soortgenoot, in hot pursuit. Even rook hij aan de lucht, waarna zijn ogen onbewust begonnen te glimmen. Suru. De naam sneed door hem heen als een koude winterwind. De wolvin die o zo op Cirina leek. Een roodbruine schim in de verte vertelde dat ze zijn kant op kwam. Een kleinere vlek die voor haar uit vluchtte duidde aan dat ze op jacht was. Haar prooi was een nogal vadsig konijn, dat haar nauwelijks voor kon blijven. Ze was een goede jager, dat zag hij zo. Met het grootste gemak zeilde ze over het pad dat voor hem niet zichtbaar was, maar voor haar overduidelijk. Spieren rolden onder haar wintervacht, en nog was ze slank gebouwd. Het konijn had niet lang meer te leven.
Het paar kwam dichterbij en dichterbij, en het werd Domenico al gauw duidelijk dat Suru zo opging in de jacht dat ze hem niet had gezien. Haar achterpoten spanden zich aan en de wolvin wierp zichzelf de lucht in met de bedoeling om het konijn te bespringen. Het diertje had die move echter door en zwenkte naar opzij. Als verstijfd bleef Domenico staan en zag de teef op hem af komen zeilen. Ze riep iets - vast dat hij opzij moest gaan - maar hij wist niet waar de vaste grond was. Hij kon dus niets en moest werkeloos toezien hoe de teef zich op hem stortte en ze gezamenlijk over de grond rolden.
Hij voelde hoe de vaste grond onder hem verdween, hoe zijn vacht de modder opzoog. Ze rolden een aantal malen over de kop, om een aantal wolfslengtes verderop tot stilstand te komen. Suru lag bovenop hem, en leek ongedeerd. In ieder geval had hij de klap op kunnen vangen.
Haar amberen ogen verwijdden zich in schok toen ze hem herkende. Domenico deed geen moeite om overeind te komen, maar wachtte daar nog een moment mee. Eens zien hoe ze zich hieruit zou redden.
'Great job, huntress,' bromde hij geamuseerd. Bij wijze van begroeting drukte hij zijn bemodderde neus tegen haar wang aan, om vervolgens weer afstand te nemen. Een vieze veeg bleef op haar snuit achter. Hij grijnsde scheef. Gedeelde smart was immers halve smart.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyzo jan 29, 2017 6:07 pm

Fakfakfak. Waarom overkwam dit altijd háár? Een beetje zenuwachtig probeerde Suru overeind te krabbelen, maar ze slaagde er door een of andere reden niet in om zich los te maken uit Domenico's greep. Gelukkig leek hij het niet zo erg te vinden - hij grapte er juist over, waardoor de roodbruine teef zich nog meer schaamde dan ze op dit moment deed. Nic duwde zelfs zijn modderige snuit tegen haar wang waardoor er een bruinige streep op haar kaak achterbleef. Raar genoeg ging er een vreemde golf van opwinding door haar heen toen de grijsbruine, gespierde reu haar aanraakte. Wat was dat toch met haar de laatste tijd?  "Great job, huntress," was zijn nogal geamuseerde uitspraak waardoor ze schaamtelijk met haar [letterlijk] rode, hete oren trok. Goed gedaan Suru, goed gedaan. "Oh my, Nic, I am so-..." ze probeerde opnieuw overeind te komen, maar bleef haken met haar achterpoten aan de zijne, om uiteindelijk met een slungelige struikelbeweging van hem af te komen. Zijn vacht zag er verward uit en zat vol met modder, waardoor Suru zich enkel nog maar schuldiger voelde. Snel probeerde ze zijn  veromfraaide pels weer snel schoon te leggen met haar neus en snuit, maar dat bracht niet erg veel op. Als je de stinkende plakkerige modder wegdacht, was hij prima in orde.

"Sorry, sorry, sorry," verontschuldigde ze zich voor de honderdste keer en wilde hem overeind helpen. "If I catched that stupid bunny, I should give it immidiately to you as apologies." Het was wel duidelijk dat de teef zich hier ontzettend over schaamde en schuldig over voelde terwijl ze zijn lichaam bestudeerde. Domenico mocht dan wel een lange reis achter de rug hebben gehad. Zijn spieren rolden onder zijn grijsbruine, pluizige vacht als de golven van de zee bij Bellcrest eiland, zijn gouden ogen stonden helder en gezond en hij was blijkbaar nog niet overvallen door de ziekte waarmee sommige van haar roedelleden mee te kampen hadden. Bellcrest Island. Daar zouden ze naartoe reizen zodra het weer warmer werd. Door een of ander reden hoopte ze dat Nic met hen mee zou verhuizen met zijn broer, actually. Het had waarschijnlijk opnieuw iets met haar hormonen te maken, en die troep. Mmm.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyma jan 30, 2017 4:34 pm


Een vonk van herkenning flitste in Suru's amberen ogen, waarna ze nog panischer pogingen ondernam om uit de kluwen van vacht en poten te ontsnappen. 'Oh my, Nic, I am so-' Ze trok met haar oren, een teken van haar schaamte en irritatie. Ze leek het werkelijk vreselijk te vinden dat ze hem omver had gekegeld. Wanhopig probeerde ze op te staan en afstand te nemen, maar van de paniek tilde ze haar achterpoot niet hoog genoeg op en struikelde ze over hem. Na een stuntelige beweging om haar evenwicht te bewaren stond ze op haar vier poten, veilig en wel.
Zonder ook maar een seconde naar haarzelf te kijken, scanden haar ogen zijn lichaam op verwondingen. Opluchting vloeide in die amberen kijkers, maar lang duurde het niet. Modder kleefde aan zijn vacht, die er niet al te verzorgd uitzag. Ze zette weer een stap dichterbij en probeerde zijn haren goed te strijken. Veel nut had het niet - sterker nog, het werd er alleen maar erger van. Ach, het ging om het gebaar.
'Sorry, sorry, sorry!' Het was overduidelijk dat het haar speet. Ze deed een dappere poging om hem overeind te helpen, maar die hulp weigerde hij. Hij had nog wel enige vorm van waardigheid, zelfs al zat hij onder de modder. 'If I catched that stupid bunny, I should give it immediately to you as apologies,' zei ze. Traag stond Domenico op en rolde even met zijn schouders.
'I never thought we would meet again,' begon hij nonchalant het gesprek. 'And under these circumstances... I tried so hard to prevent another bath, you know?' Hij knipoogde, en schudde vervolgens zijn vacht uit. Dikke spetters modder vlogen door de lucht, in de richting van Suru. 'You will be forgiven when you help me out of this swamp. I've had enough mud for today,' grijnsde hij. Nic ging ervan uit dat de wolvin hem meer dan graag wilde helpen om hier weg te komen, gezien haar schuldgevoelens. Hij wierp nog een blik in de richting waar het konijn was verdwenen, maar die was nergens meer te bespeuren. Pech gehad.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyma jan 30, 2017 6:15 pm

Gelukkig nam Domenico het vrij goed op. Hij bewaarde zijn trots en kwam langzaam overeind zonder haar hulp aan te nemen, om vervolgens zijn gespierde schouder even te laten rollen. "I never thought we would meet again," was zijn nonchalante antwoord. "And under these circumstances... I tried so hard to prevent another bath, you know?" En in een oogwenk was Nic niet meer degene die bedolven was onder een natte drek, maar was zij degene met een dikke laag modder over haar vacht en omgetoverd tot zowat een moddermonster. Ze zag zijn knipoog nog vaag, voordat ze een beetje smurrie uitspuwde die haar mond binnengevlogen was terwijl er een droge uitdrukking op haar gezicht stond. "Okay, okay, I kinda deserved that. Kinda," gaf de roodbruine wolvin uiteindelijk toe voordat ze in een snelle beweging de spatjes plakkerige modder van zich af probeerde te schudden en alles grotendeels op de grond belandde. De rest probeerde ze weg te klauwen met haar poten, maar dat was niet zo'n groot succes."It's been told that mud does wonders for the skin," zei ze er nog een beetje half-grappend achteraan terwijl ze de laatste restjes vuiligheid van haar pels veegde. Ze vond het anderzijds wel vreemd dat wolven speciaal naar het moeras kwamen om hun vacht onder te dompelen in een stinkende smurrie. Mossley March stond ervoor bekend dat er verraderlijk putten drijfzand over het moeras verspreid lagen. Er gingen zelfs geruchten rond dat al een paar onoplettende wolven verzwolgen waren door de drassige grond, voor eeuwig. Daarom vermeed ze deze plek zoveel mogelijk als ze kon. Behalve voor zo'n heerlijk sappig konijntje, natuurlijk.

"You will be forgiven when you help me out of this swamp. I've had enough mud for today." "Can't understand that," greens Suru terwijl ze zich elegant omdraaide en er uit nature van uitging dat hij haar zou volgen terwijl ze vrij zelfverzekerd vooruit stapte. Ergens voelde ze zich wel trots om een reu met zo'n sterk en redelijk dominant karakter - dat had ze nu al uitgevist - te leiden, want haar binnenste vertelde haar dat Nic zich niet erg makkelijk liet commanderen. Nu had hij echter geen andere keus - zij wel. Het verstandigste leek om hem naar Raska Hills te brengen - langs de andere kant ook weer niet, want misschien zat Amatariseu ook niet te wachten op een vreemdeling op haar gebied. Maar om hem naar Darley te brengen leek haar wel erg wreed. Domenico zag er uit als een reu die zich prima kon verdedigen, maar een hele roedel op zijn hielen zetten was ook niet erg sympathiek. Het werd dus Raska Hills, of hij het nu wou of niet.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptydi feb 07, 2017 6:30 pmSuru nam het goed op dat hij haar bekogeld had met modder. 'Okay, okay, I kinda deserved that. Kinda,' gaf ze toe, waarna ze de drek van haar slanke lichaam afschudde. Domenico snoof. Kinda? Ze had het dubbel en dwars verdiend. Puur uit wraak zou hij haar eigenlijk een zet moeten geven, zodat ze tot aan haar oksels in het moeras terecht zou komen. En dan ging hij zitten en kijken naar haar vruchteloze pogingen om vrij te komen. Ja, dat was pas grappig! Jammer dat hij niet wist wat vaste grond was en wat niet...
'It's been told that mud does wonders for the skin,' probeerde ze de boel enigszins te verlichten met een grap.
'Yeah, I don't care. A beautiful skin is not very high on my current priority list,' schoot hij terug. Hij had belangrijkere dingen aan zijn hoofd. Levend uit dit moeras komen, bijvoorbeeld. Gelukkig was Suru zo vriendelijk om hem te helpen om de uitgang te vinden. Gracieus draaide ze zich om en ging hem voor. Zo voorzichtig en oplettend als hij kon volgde hij haar, niet van plan om ook maar de kleinste misstap te maken. Met zijn neus bijna haar staart rakend liep hij achter haar aan, ondertussen goed oplettend waar ze haar poten neerzette. Onbedoeld gingen zijn gedachten terug naar Cirina, die de hele situatie ongetwijfeld enorm vermakelijk moest hebben gevonden. Ietwat treurig schudde hij zijn kop, bande zijn overleden vriendin uit zijn hoofd. Hij mocht van geluk spreken dat hij deze wolvin had ontmoet, die zo erg op haar leek. Of het een wrede grap of een teken was van boven moest hij nog beslissen.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptydi feb 07, 2017 8:41 pm

Nic vond haar excuses blijkbaar niet genoeg. Ze kon natuurlijk wel geloven dat hij haar liever zélf in de modder had zien ploeteren, maar het lot had daar blijkbaar anders over beslist. "Yeah, I don't care. A beautiful skin is not very high on my current priority list," was zijn vrij verontwaardigde antwoord dat ze van achter haar kon opmaken. Er kwam een kleine grinnik van over haar lippen terwijl ze elegant balanceerde over een dun padje van droge dennennaalden en iets stevigere grond. Reuen. Als er geen reden was om te mopperen, verzonnen ze er zelf wel een om over te klagen. Ach ja, dat maakte hen soms zo lief en schattig - hun grumpiness. Wacht, dacht ze dat nu echt? Suru trok even met haar oren om de gedachte te laten verdwijnen. Ze moest serieus stoppen met zo te fantaseren over random reuen die ze tegenkwam. "Can't imagine why," grijnsde ze terwijl ze zo gracieus mogelijk zwiepte met haar staart en haar pels sierlijk uitschudde alsof ze wilde uitblinken dat haar glanzende vacht het resultaat was van eindeloze modderbaden en manicuren van smurrie - dat was uiteraard niet waar, maar ze wilde hem enkel maar confronteren met het feit dat hij degene was die lekker in de modder had gebeten. Ze sloeg naar de richting van de zon af terwijl ze de droogste paadjes volgde die als een spinnenweb door de drassige pleinen liepen.

Haar gedachten werden opnieuw getrokken naar zijn eerste woorden. Zijn "priority-list" had haar aandacht getrokken, en Suru kennende moest op elk interessant onderwerp een vurige vraag gesteld worden. Geen nieuwtje bleef onbehandeld, geen vraag bleef onbeantwoord voor haar. "So, what's on top of your priority list?" vroeg ze op een redelijk opgewekte toon terwijl ze langs een omgevallen, half-rottende, omgevallen boomstronk liep en het droge paadje geduldig volgde. Het was gewoon een rustig onderwerp om een rustig, normaal gesprekje mee op te starten. Terwijl de stilte tussen hen in bleef hangen, vroeg de roodbruine, slanke wolvin zich af wat er nu werkelijk door zijn hoofd om ging. Een roedel vinden, misschien een persoonlijke doelstelling op het gebied van jacht - of eerder heel uit dit modderige labyrint ontsnappen, dat was op dit moment de meest logische optie. Inderdaad. Misschien een vriendin.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyza feb 18, 2017 7:14 pmZwijgend liep hij achter Suru aan, zo braaf en passief als hij kon. Het zat niet in zijn natuur om een ander te volgen, hij was meer een leiderstype. Maar voor deze wolvin maakte hij graag een uitzondering.
De korte stilte die tussen hen viel was alles behalve ongemakkelijk, maar toch verbrak Suru deze met opnieuw een van haar beruchte vragen. 'So, what's on top of your priority list?' vroeg ze opgewekt terwijl ze vrolijk doorstapte. Hij grijnsde wrang, al kon ze dat niet zien.
'In general, quite simple,' sprak hij. 'Just survive. Isn't that what we all aim for?' Hij vroeg zich af wat haar belangrijkste doel was op het moment. 'But at the moment? Escape from this horrible swamp.' Hij liet een korte lach horen. 'What about you?' vroeg hij tenslotte.

[Kort, I'm sorry...]

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyza feb 18, 2017 10:13 pm

De stilte die even bleef zinderen na haar vraag, duurde niet lang. "In general, quite simple. Just survive. Isn't that what we all aim for?" was het best wel snuggere antwoord van Domenic die haar in haar kielzog volgde. Ach, hij moest niet te hard zijn. Ze was er vrij zeker van dat hij behalve aan overleven aan andere dingen dacht - er was geen andere reden dat hij anders zo depressief en onverwacht uit de hoek kon komen. "But at the moment? Escape from this horrible swamp." Hij voegde er een korte lach aan toe, waarschijnlijk het eerste echte lachje dat ze van Nic hoorde, terwijl de roodbruine wolvin haar weg baande door een kluit stekelig riet dat haar weg blokkeerde naar Raska Hills. Ze moest kort daarna uitwijken voor een plek modder die er maar onaangenaam uit zag om in te stappen of erger, in te zakken. Drijfzand was verradelijk, vooral omdat het er exact hetzelfde uitzag als normale modder, dus was een risico nemen niet echt op zijn plaats hier.

"What about you?" Ze grinnikte even en boog haar kop eventjes terwijl ze doorstapte in een energiek tempo. "Probably keeping my pack safe." Oh ja, ze had 'm nog niet verteld dat ze in een roedel zat. Ze draaide haar rode kop even over haar schouder voordat ze verder sprak met een kleine half-grijns, half-glimlach op haar lippen. "Oh yeah, I forgot to tell you - I have a little pack behind my back. They call theirselves Okami," vertelde ze relaxt en rolde even met haar smalle schouders om ze te ontspannen nadat de flauwe zo'n er een tijdje op had gebrand.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyzo maa 05, 2017 1:58 pmSuru ging hem voor en leidde hem veilig door het moeras - voorlopig. Ze stapte voor hem uit door een dikke graspol, maar haar volgende stappen waren voorzichtiger dan voorheen. Iets moest dus gevaarlijk zijn, en al kon hij niet goed zien wat het was, Domenico besefte dat hij beter op zijn tellen kon passen. Zodra hij zijn poten neerzette, zonken ze iets dieper in de modder dan hij verwacht had. Aha, drijfzand dus. Hij liep in exact dezelfde sporen die Suru had achtergelaten, zíj wist immers wel waar wel of niet te staan.
Op zijn vraag wat haar prioriteit was op het moment moest ze even grinniken. 'Probably keeping my pack safe,' vertelde ze hem. Hij bromde even. Een roedel, dus. Wat hij daarvan denken moest wist hij nog niet precies. 'Oh yeah, I forgot to tell you - I have a little pack behind my back. They call theirselves Okami,' vervolgde ze even later met een scheve grijns. Aha, dat was zeker slim. Een roedel achter je hebben staan waar je altijd op kunt terugvallen kon het verschil maken tussen leven en dood. Hij wist dat maar al te goed.
'I see,' sprak hij, tamelijk rustig voor alle chaos die onder de oppervlakte borrelde. Plotseling somber liet hij zijn kop enigszins hangen en draaide zijn oren naar achteren. Voordat die vuile coyote zijn geliefde Cirina had vermoord had hij dat ook gehad - een roedel die zijn leven zou beschermen. Maar nadat hij en Enzio wraak hadden genomen...

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyma maa 06, 2017 7:33 pm

Dominic leek de gedachte dat ze in een roedel zat niet erg prettig te vinden. Hij liet zijn afkeur horen door eens een kort maar krachtig gebrom te laten horen. Well, niet iedereen was het eens met roedels. Suru zag het niet anders dan een gigantisch voordeel, niet alleen als een vriendengroep die joeg, vocht en samenleefde met haar maar ook als een nieuwe familie die je er bij kreeg. Misschien had Nic die behoefte niet met zijn broer, maar zij had niet bepaald enkele echte familieleden in haar bijzijn en alleen rondzwerven kon best wel beginnen vervelen. "I see," waren zijn redelijk rustige woorden, maar toen de roodbruine wolvin eens over haar schouder gluurde zag ze zijn brede kop al naar beneden zakken en zijn oren diep bedroefd naar achteren draaien. Oké, genoeg. Ze was er vol van, van dit hele niet-weten over Nics lijden, en eerlijk gezegd was ze er zelf ook kapot van. Ze haatte het om iemand anders zo verscheurd en depressief te zijn, maar ze kon het niet langer toelaten dat deze koppige reu zijn bek gesloten hield. "Okay, I'm done with this," mompelde Suru zacht en draaide zich met een ruk om zodat ze recht tegenover Domenic gericht stond. Ze bestudeerde een seconde heel aandachtig zijn gezicht en liet toen de woordenstroom die ze al altijd had willen uiten uit haar mond rollen. "I will never understand you. Sometimes you're just that sarcastic, nice, quiet pal and the other moment you just look like you want to kill yourself. Just, be honest, what's the problem?"

Ze hield haar amberen ogen in de zijne gevestigd, niet van plan om zijn oogcontact te lossen. Ze wilde het weten, en wel nu, hoe koppig en vurig ze ook soms kon zijn. Nic was zo... mysterieus, en daar wilde ze verandering in brengen. Suru wilde telkens niet die rare akwarde gesprekken met hem, een prettig afgesloten zegje was ook wel welkom. En toch... Kon ze maar niet uit zijn buurt blijven, door een af andere reden.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyma maa 06, 2017 8:58 pmEn alweer leek Domenico te verdrinken in zijn verdriet. Met zijn kop bij de grond had hij niet door dat Suru een blik over haar schouder wierp en hem zo zag. Wel hoorde hij haar iets mompelen, waardoor hij opkeek en oogcontact maakte. Voor een seconde bleven ze zo staan, gevangen in elkanders blik. Aan het vuur dat in haar ogen brandde besefte Nic dat hij zich moest voorbereiden op een waterval aan woorden.
'I will never understand you. Sometimes you're just that sarcastic, nice, quiet pal and the other moment you just look like you want to kill yourself,' ratelde ze. 'Just, be honest, what's the problem?' Ze zag teveel, ze begreep hem veel te goed. Ze las hem alsof ze elkaar al jaren kenden. Verward schudde hij zijn grijze kop, voordat hij zich oprichtte tot zijn volle lengte en zijn borst vooruit stak. Een grijns verscheen rond zijn snuit, maar een vrolijke was het allerminst. Nee, het was een grijns waarin al zijn pijn, zijn verdriet en zijn woede verscholen lagen. Ready to burst.
'Do I look like I want to kill myself? Oh princess, how wrong you are.' Ze was te nieuwsgierig en zou vroeger of later het antwoord toch wel uit hem hebben gekregen. 'I want to kill the bastard that killed my loved one. I want to murder him. Have him bleeding at my feet, begging for mercy, begging for death.' Hij grauwde, het geluid droeg ver door het moeras. 'He killed my loved one, my partner, my Cirina.' Cirina, oh Cirina. Haar naam uitspreken deed nog altijd pijn. 'Cirina, my mate...' Zijn stem brak, de woorden kwamen amper uit zijn keel. 'My mate who looks exactly like you.'

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptywo maa 08, 2017 7:39 pm

Nog maar net toen de zinnen uit haar mond waren gerold en voor Domenico nog maar een spiertje had vertrokken, realiseerde Suru al dat ze met die woorden de tijdbom in Nics hoofd had doen activeren. Het was meer als een zesde zintuig, net zoals de meeste dieren een waarschuwing kregen voor een heftige bosbrand of zware aardbeving en vervolgens in blinde paniek wegstormden. Dat waarschuwende gevoel was nu exact het zelfde dat in haar lichaam binnendrong - al was er maar een verschil; ze kon niet wegrennen of ontsnappen, of zich zelf bewegen toen Nic zijn brandende gouden ogen in de hare boorde. Er was een pijnlijke grimas op zijn gezicht verschenen, vol haat, woede en die verscheurende, gebroken pijn die ze al van het begin in zijn blik had gezien. De roodbruine wolvin hield instinctief haar adem in, of spande zich op een of andere manier aan om zich voor te bereiden op een flinke uitbrander. "Do I look like I want to kill myself? Oh Princess, how wrong you are." Hij pauzeerde even en de haat leek dubbel zo fel te zijn voor een seconde. "I want to kill the bastard that killed my loved one. I want to murder him. Have him bleeding at my feet, begging for mercy, begging for death." Er weerklonk een grauw over het moeras, hij galmde nog zo ver na dat ze er zeker van was dat haar hele roedel hem gehoord had. Ze was niet bang van hem, al had ze niet verwacht dat Nic ooit met zoveel woede en haat zou horen spreken. "He killed my loved one, my partner, my Cirina..." Zijn stem brak, viel weg, en alsof de tijdsbom bijna ging ontploffen gingen Suru's nekhaartjes instinctief overeind staan. Ze verwachtte een schreeuw of tranen, maar de woorden die ze te horen kreeg waren slechts maar een zacht gefluister. "Cirina, my mate... My mate, who looks exactly like you."

Alle puzzelstukjes vielen met die woorden meteen terug op hun plaats in slechts een enkele tel. De vreemde manier waarop ze elkaar het eerste gezien hadden, hoe hij zijn snuit tegen haar schouder had gelegd alsof ze elkaar al jaren gekend hadden, hoe hij zo mysterieus deed over sommige dingen zoals zijn afkomst en z'n gezelschap. Haar eerste gevoel was schuld, want zij met haar vrouwelijke nieuwsgierigheid... Had vast wat bittere herinneringen bij hem opgeroepen. "Nic, I'm so-." Nog voor ze de zin had uitgesproken, begonnen de radertjes en wieltjes in haar kop te draaien. Was dat wat ze was? Zijn Cirina? Wie was zij dan, was ze dan plots geen persoon meer? "So that's what I am?" Het kwam er eerst verward, daarna ongelovig uit. "Just an useless reminder to your love, nothing more, nothing less." Ze schudde langzaam haar kop terwijl ze aanstalten maakte om naar achteren te stappen. Al die tijd was ze niks meer dan een voorwerp geweest om hem er aan te herinneren hoe zijn partner er had uitgezien, hoe ze rook,  hoe ze sprak, hoe ze lachte. Niks meer.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptywo maa 08, 2017 8:13 pmTijdens zijn woorden zag hij hoe de blik in haar ogen veranderde. Ze leek te schrikken van waartoe hij in staat was. Ja, hij was geboren en getogen in een ruige roedel, werd opgevoed als moordenaar. What did you expect?
De eerste seconden na zijn bekentenis bleef het angstvallig stil. Suru verroerde geen vin, was totaal verbijsterd, wist niet wat te zeggen zo leek het. 'Nic, I'm so-' begon ze haar excuus, maar brak het af voordat ze volledig was uitgesproken. Ze leek na te denken over zijn woorden, de betekenis leek pas later tot haar door te dringen. 'So that's what I am?' Hij dwong zichzelf om haar aan te blijven kijken, al wist hij wat ze wilde zeggen. 'Just a useless reminder to your love, nothing more, nothing less.' Haar spieren spanden zich, Domenico zag hoe ze een klein pasje achteruit wilde maken. Nee, nee! Zo zat het niet! Maar dat aan haar duidelijk maken kon hij niet.
'I warned you. You wanted to know too much, and I tried to push you away.' Hij had haar niet willen meeslepen in zijn ellende, maar ze was er te erg op gebrand om te weten hoe het zat met hem en zijn geschiedenis. 'It is not my fault you did not listen.' Nic schudde zijn kop, gefrustreerd met zichzelf en met haar. Hij had nooit moeten toestaan dat ze elkaar weer zouden ontmoeten. Maar haar wegsturen was niet iets wat geaccepteerd werd door zijn vroegere leefregels, en bovendien was het wreed. Ook kon hij best wat hulp gebruiken om zijn weg uit het moeras te vinden. Te egoïstisch, bleek later.
'I never wanted this. Don't think you were a mere memory for me, you were real. You are real. A second chance, but one I cannot take.' Hij trok zijn oren naar achteren en zette eveneens een step achteruit. Genoeg. Hij had al teveel schade aangericht. Fate would bring them together, and fate would rip them apart. Het moest stoppen, hier en nu.
'I wish you the best of luck,' sprak hij, zijn kop weer hoog en zijn hart afgesloten. Zonder op een reactie te wachten draaide hij zich om en liep terug naar waar ze vandaan waren gekomen. Hun pootstappen waren nog zichtbaar op de bodem, dus hij kon zijn weg wel terugvinden naar het midden van het moeras. Dan zou hij wel verder zien.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptywo maa 08, 2017 8:49 pm

Haar hart brak in twee, het leek een slag over te slaan. Ze haatte het moment waarop ze "What's the problem?" had gezegd, ze haatte haar vrouwelijke nieuwsgierigheid, ze haatte dit gesprek. Ze wilde dat het terug was zoals de eerste keer dat ze elkaar ontmoeten, hoe akward en raar dat "gesprek" ook was geweest. "I warned you. You wanted to know too much, and I tried to Push you away." "It's not my fault you didn't listen." Nee, nee, nee! Suru voelde haar wereld langzaam instorten. Ze dacht hij maar een spelletje met haar gespeeld had, dat hij een grapje maakte, eerlijk gezegd dacht ze zelf dat Domenic een tel met haar geflirt had! 'I never wanted this. Don't think you were a mere memory for me, you were real. You are real. A second chance, but one I cannot take.' Hij zette een stap achteruit, maar zij reageerde omgekeerd door er eentje naar zijn richting te zetten. Dit kon niet eindigen. Niet zo. Ze versnelde haar pas toen hij zich omdraaide en aanstalten maakte om te vertrekken.

"I wish you the best of luck." Dit was geen afscheid. Ze draafde tot naast hem en gaf hem een flinke duw tegen zijn schouder terwijl ze haar ogen vol vuur in de zijne boorde. Door de adrenaline vergat ze even de spierpijn van haar val en sprintte in een halve boog tot ze frontaal naar hem gericht stond met haar gezicht zodat ze zijn doorgang blokkeerde. "You can't just stop here," snauwde Suru - voor een van de zeldzame keren dat ze ooit snauwde - ongelovig en kneep haar ogen samen om zijn blik nog eens aandachtig te bestuderen. Dat intense verdriet opnieuw... Het was geen verdriet. Hij hield zich vast aan iemand die al maanden dood was, hij kon Cirina niet loslaten, dát was het. "Nic," zei ze iets kalmer, maar nog niet helemaal beheerst, "I understand you loved Cirina and you mourned for her, and I am so sorry about what happened with her. But you can't bring her back, no matter what happened - She's gone, Domenic, she's gone." Het waren misschien de hardste woorden die op dat moment gezegd konden worden, maar hij kon niet tot het einde van zijn dagen depressief in een hoekje zitten rouwen.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptywo maa 08, 2017 9:28 pmPootgeroffel op de vloer, en de rode teef verscheen naast hem. Met haar schouder gaf ze hem een flinke duw, maar dit deed hem niet stoppen. Om toch zijn aandacht te trekken sprintte ze langs hem heen om vervolgens voor hem tot stilstand te komen. Haar gezicht was vertrokken in een snauw - het eerste teken van agressie van haar kant. 'You can't just stop here!' sprak ze, niet gelovend dat hij er zomaar vandoor wandelde. Haar amberen ogen fixeerden zich op zijn gouden kijkers terwijl ze hem probeerde te doorgronden. Hij kon het niet laten om te snuiven, en probeerde langs haar te glippen, maar toen ze zijn nicknaam uitsprak bleef hij staan. 'Nic.' Haar toon was kalmer, redelijker, maar nog niet zoals hij van haar gewend was. Hij trok met zijn oor, wendde zijn blik af maar liep niet verder. 'I understand you loved Cirina and you mourned for her, and I am so sorry about what happened with her.' Het was vreemd om die woorden te horen uit de mond van de wolvin die haar dubbelganger was. 'But you can't bring her back, no matter what happened.' Dat wist hij, en nog deed het zeer. 'She's gone, Domenic, she's gone.'

Die woorden braken zijn hart, opnieuw en opnieuw. 'As if I don't know that!' grauwde hij woedend, al was zijn boosheid niet op haar gericht. Suru dacht dat hij haar niet kon loslaten, maar het probleem was nog veel groter. 'There is just a jet-black pit of anger, pain and hate buried deep inside of me. It consumes me, gnaws at me from the inside. I left her for one moment, but I let her down and I paid the price for that.' Opnieuw schudde hij zijn kop, zette de aarde onder zijn poten onder druk met zijn nagels. 'I know that she is gone, but there is one thing I can do about it.' Hij sloot voor een moment zijn ogen, ademde een teug lucht in. 'I can avenge her death. I can kill the bastard who killed Cirina, I can take revenge. And I will not rest until I ripped him apart, until I watched the last light of life fade from his eyes, until he took his dying breath.' Dit was Domenico op zijn duisterste kant. Suru verdiende beter. Genoeg. Hij stapte langs haar heen, volgde het spoor en dook verder het moeras in.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptydo maa 09, 2017 7:34 pm

Meedogeloos als ze was, sprak ze elk woord duidelijk gearticuleerd en krachtig uit. Haar blik was ondoorgrondelijk in de zijne geboord, maar hij had zijn gouden ogen al afgewend. "As if I don't know that!" grauwde hij razend, maar zijn boosheid leek niet echt op haar gedoeld. "There's just a jet-black pit of anger, pain and hate deep inside of me. It consumes me, gnaws me from the inside. I left her alone for one moment, but I let her down and I paid the price for that." Nic sloot zijn ogen en haalde diep adem, maar Suru weigerde haar blik af te wenden. "I can avenge her death. I can kill the bastard who killed Cirina, I can take revenge. And I will not rest until I ripped her apart, until I watchers the last light of life fade from his eyes, until he took his dying breath." Met andere woorden: hij was vervuld met zoveel haat dat hij niet eens meer compassie kon voelen. Opnieuw probeerde de grijsbruine reu langs haar heen te lopen, waardoor Suru langzaam haar hoofd schudde. Nee. Ze liet het niet toe dat ze haar vriend zo liet leven. Op een of andere manier moest ze hem overtuigen om die haatlust los te laten - die zou hem nog wel eens kapot maken.


"And what if you never find her murderer? What if he kills you?" Deze keer draaide ze zich alleen om, maar volgde hem niet meer. "Then you spend your whole damn life to hate, to anger and to death, that's it. Then you never learnt to enjoy joy, to enjoy mercy - to enjoy life." De woede en fustratie sloeg bij elk woord dat ze verder uitsprak meer aan op haar toon, en onbewust liet ze haar stemgeluid aanzwellen. "That's what I call the life of a bastard!" Ze hapte naar adem, want haar ademhaling was onbewust versnelt van de hoeveelheid adrenaline die door haar aderen spoot en door haar hele lichaam heen pompte. Langzaamaan ebde haar woede weg, het vuur in haar ogen doofde, maar de lichte schuld die in haar borstkas opborrelde hield Suru voor zichzelf. Hij mocht haar een klap geven, haar aanvallen of uitschelden, maar het belangrijkste was dat hij haar mening had gehoord - en ze was er niet zo'n klein beetje zeker dat z'n oude mate daar ook akkoord mee zou zijn. Waarschijnlijk waren de meeste wolvinnen met deze mening akkoord.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyza maa 11, 2017 3:25 pmDe pit die hij van Cirina gewend was zag hij ook duidelijk terug in Suru's karakter. Ze zei wat ze dacht en hield zich niet in. Ze hield hem bij, wandelde naast hem mee en probeerde hem er nog altijd van te overtuigen dat hij van zijn plan af moest zien.
'And what if you never find her murderer? What if he kills you?' vroeg ze hem fel. De rode wolvin had zich naar hem omgedraaid, maar weigerde verder nog te volgen. 'Then you spend your whole damn life to hate, to anger and to death, that's it. Then you never learnt to enjoy joy, to enjoy mercy - to enjoy life!' Haar stem sloeg bijna over van frustratie, hoorde hij. Ze was echt kwaad, op hem. Haar stem was hard en bars, ze schreeuwde haast de laatste woorden naar hem toe. 'That's what I call the life of a bastard!' De nadruk die ze op het laatste woord legde was niet te missen. Vervolgens hapte ze naar adem - of ze probeerde zichzelf te kalmeren of ze had spijt van dat laatste.

Domenico zweeg nog even, weigerde iets van emotie te tonen. Hij waardeerde de zorgen die ze blijkbaar om hem had, maar mocht zich er niet door van zijn pad laten brengen. Na een zware stilte schraapte hij zijn keel om te reageren.
'We come from different places, Suru.' Met zijn gouden ogen staarde hij naar haar, zodat ze zou begrijpen dat hij serieus was. 'My law, the Vendetta, gives me the right to take my revenge, so that is exactly what I will do. And if it kills me in the process...' Hij draaide zich om en zette een stap in omgekeerde richting, naar waar Suru hem wilde leiden. Nu hij wist waar de uitgang was kon hij daar het beste gewoon gebruik van maken. De pezige reu stapte langs de rode wolvin heen, maar wierp nog een doordringende blik over zijn schouder. 'So be it.'

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptyza maa 11, 2017 8:22 pm

Op haar gescheld of geschreeuw, haar woedende en gefrustreerde uitspraken en zware beschuldigingen, zweeg Domenico enkel zonder een enkele emotie te vertonen. Hij zweeg. Krulde zijn lippen niet weg in een grauw, spande zijn spieren niet aan of probeerde zich niet dreigend groter te maken, maar bleef gewoon roerloos kalm staan zonder een spiertje te vertrekken. Suru kon niet opmaken of dat een goed of slecht teken was, dus deed zij exact hetzelfde en probeerde zijn houding te spiegelen. Hij was bedreven door haat, bedreven door woede. Dit kon niet langer doorgaan, moest hij op een of andere manier beseffen. "We come from different places." Dat de grijsbruine reu haar naam uitsprak, merkte ze niet eens. Dit klonk bijna als een racistische opmerking. "My law, the Vendetta, gives me the right to take my revenge, so that is exactly what I will do. And if it kills me in the process..." Zijn gouden ogen hadden zich haar amberen kijkers geplaatst waardoor ze met dezelfde uitdrukking terug staarde, misschien een beetje wezenloos. Opnieuw kwam hij in beweging waardoor Suru's moed terug als lood in haar poten zakte. "So it be."

Dat kon hij toch niet menen? Hij ging zijn leven toch niet opofferen voor iemand die al dood was? Blijkbaar was Domenic nog mysterieuzer dan ze had gedacht. Omdat opnieuw kwaad worden waarschijnlijk geen nut zou hebben, bleef Suru gewoon zwijgzaam staan. Ze probeerde iets te verzinnen om Nic te bezinnen, maar ze kon niks helders bedenken. "You cannot ... because-," zei ze lichtjes verontwaardigd en een stuk zachter, maar moest halverwege een pauze nemen, koortsachtig opzoek naar een vervolg. Ze moest zijn aandacht houden, want iets vertelde de roodbruine wolvin dat als ze hem nu liet gaan, ze hem niet zo snel meer zou terug zien. "Because you matter to me." Wat had ze nu weer gezegd? Dit maakte de hele situatie vast en zeker nog meer akwarder, maar veel beters gaf haar inspiratie haar nu niet tot beschikking. Desondanks het feit dat Domenic zijn brede rug naar haar toe had gedraaid, wendde Suru haar blik zijlings af. "I clearly do not to you, but you matter to me. I give about your feelings, really, how stupid, hot-headed, aggressive and dumb I might be." De woorden rolden uit haar mond, en eigenlijk voelde Suru zich half opgelucht terwijl ze zich meer schaamde bij elke zin die ze verder uitsprak. Toen ze besefte dat ze waarschijnlijk tegen haarzelf stond te praten, ademde ze diep en trillend uit. "I think I even like that guy deep inside of you."

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptydo apr 20, 2017 12:24 pmNa zijn laatste woorden bleef Suru staan. Pogingen om hem bij te houden deed ze niet meer.
Ook Domenico hield zijn pas in, alsof hij voorvoelde dat ze nog iets wilde zeggen. Lang hoefde hij niet te wachten.
'You cannot ... because-,' begon ze, maar de rest van de zin bleef uit. Blijkbaar wist ze niet de juiste woorden te vinden. Hij bleef staan. 'Because you matter to me.' Zijn hart sloeg een slag over, zijn spieren verstijfden. Hier was hij nog niet klaar voor! 'I clearly do not to you, but you matter to me. I give about your feelings, really, how stupid, hot-headed, aggressive and dumb I might be.' Deze woorden klonken zacht, alsof het meer een hardop uitgesproken gedachte was dan direct aan hem gericht. Waarom leek het alsof ze hem van al deze dingen beschuldigde?
Hij hoorde haar zuchten, waarna ze nogmaals haar bek opendeed. 'I think I even like that guy deep inside of you.'
Domenico werd muisstil. Ze zei 'like', niet 'love'. Dat was goed. Dat was goed. Hij sloot zijn ogen, dwong zichzelf om kalm door te blijven ademen. Rustig, Nic, Rustig.
De grijze reu draaide zijn kop om, zodat hij haar over zijn schouder aan kon kijken.
'You do matter to me, Suru. That is why I must keep my distance.' Dat was wat hij zou doen. Het was besloten. Domenico zou teruggaan naar zijn broer en de moordenaar van Cirina opsporen. Suru moest hij buiten beschouwing laten, ze verdiende beter dan iemand als hij.
Voordat hij vertrok, echter, wilde hij nog één ding kwijt.
'I always thought of you as Suru, not as Cirina.' Het deed er niet meer toe, maar misschien zou hij haar zo minder kwetsen. Hij had niet door dat hij over hen in de verleden tijd sprak.
Zuchtend keerde hij zich naar de weg die voor hem lag. Vastberaden maar met bloedend hart liep hij van haar vandaan, verder het moeras in.
[Topic uit]

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Emptydo apr 20, 2017 7:20 pm

Zijn woorden drongen maar nauwelijks tot haar door. Ze kon alleen maar toekijken hoe deze reu zich langzaam zou omdraaien en zijn leven helemaal naar de knoppen zou helpen door een of andere wraakactie, terwijl zij niks kon doen. Suru's poten voelden als aan de grond genageld terwijl ze voor de vermoedelijke laatste keer van dit gesprek zijn goudgele, bloedende blik opving. Ging ze dit echt doen? Ging ze werkeloos toekijken hoe Nic volledig vervuld werd door haat, door woede en pijn, door een geliefde die het leven had gelaten? Ze wenste dat ze hem nog kon overtuigen, een bedachtzaam en tactisch woord kon zeggen, maar haar keel was kurkdroog en haar hoofd leek wel leeg. Dit was verschrikkelijk. Ze moest toekijken hoe de mysterieuste en interessantste man van haar leven haar de rug toekeerde en nooit meer terug zou zien. "I always thought of you as Suru, not as Cirina," waren zijn afsluitende woorden waardoor ze enkel droevig terug kon staren toen hij verdween achter een bosje riet. Even maakte ze zich zorgen of hij de weg wel zou vinden, maar daarna schudde ze haar kop alsof ze die gedachte wilde verdrijven en draaide zich een kwartslag om om zich een weg door een plas te banen met slechts een gedachte dat in haar hoofd spookte. Integenstelling tot hem had ze de hoop nog niet opgegeven en ging ze niet zo hopeloos worden zoals hij.
Dit was niet de laatste keer dat ze elkaar zouden ontmoeten.

_________________
Let's get rich N1a4oj
Let's get rich 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Let's get rich Empty
BerichtOnderwerp: Re: Let's get rich   Let's get rich Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: