Serigala


 

Deel
 

 Thee fundemental truths at the exact same time

Ga naar beneden 
Kova

Kova


Thee fundemental truths at the exact same time Empty
BerichtOnderwerp: Thee fundemental truths at the exact same time   Thee fundemental truths at the exact same time Emptyza jan 21, 2017 8:05 pm

En knap, daar ging de nek van de grote haas. Toen het kraakgeluid haar oren binnendrong wist Kova al dat het gedaan was met het leven van haar prooi, en ze had gelijk - hij hing meteen slap bungelend tussen haar kaken. Meteen kwam er een tevreden grijnsje op haar lippen nadat ze haar kop met de prooi in haar bek optilde en zich omdraaide om op een rustig plekje haar haas op te eten. Desondanks de koude, sneeuw en harde wind, slaagde ze er in haar telkens de voeden met een stuk prooi per dag, of heel soms twee. Die luxe had je maar in twee gebieden te vinden - in Darley Forest en in Raska Hills. Er gingen geruchten te ronden dat Okami dat gebied onlangs geclaimd had, maar daar was ze nog niet zo zeker van. De Shadow's zouden daar misschien wel een stokje voor steken, Kai kennende. Verlekkerd legde ze zich neer op de grond om een flink stuk van de prooi te scheuren.
|| Nemy!^^

_________________
Thee fundemental truths at the exact same time 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Nemy

Nemy


Thee fundemental truths at the exact same time Empty
BerichtOnderwerp: Re: Thee fundemental truths at the exact same time   Thee fundemental truths at the exact same time Emptyza jan 28, 2017 1:59 pm


Rustig werd Nemy wakker van een wel verdiend dutje. Ze kon zich de laatste keer dat ze zo diep had geslapen niet meer herinneren. De Hollow Tower was wat dat betreft een prima schuilplek.
Ze rekte zich uit en gaapte een paar keer. Nog sloom van de slaap bleef ze liggen. Sinds haar ontmoeting met Zayn bleef ze een beetje in het gebied hangen. Niet zeker of ze weg moest of juist niet.
Uiteindelijk besloot ze op te staan en richting de uitgang te lopen. Gelijk werd ze begroet door wind en sneeuw. Ugh. Maar goed dat ze gisteren nog gegeten had. Zin om nu te jagen had ze totaal niet. Het liefst kroop ze nu een warme grot in, maar aangezien de dichtstbijzijnde grotten van de Shadows waren leek dat haar niet zo’n goed idee. Nooit had ze gedacht deze roedel op deze manier te moeten ontwijken..
Terwijl ze haar gedachten een beetje op de vrije loop liet  rook ze een bekende geur. Even dacht ze dat het Zayn was, maar al snel werd het duidelijk dat het om een andere Shad ging. Tijd om er snel tussenuit te glippen was er niet. Ze stond vol in het zicht van een onbekende witte wolvin. Ze had een haas gescoord en was druk bezig deze op te eten. Een tikkeltje ongemakkelijk stapte ze op de wolvin af. Was dit de jonge teef waar Zayn het over had? De kans was groot. “Kijk aan, een witte Shadow” sprak ze losjes. “Die zijn vrij zeldzaam, al heb je wel wat voorgangers om naar op te kijken.” Rustig ging ze zitten om haar houding wat minder dreigend te laten over komen. Als ze nu eens vriendjes kon maken met deze Shad was de stap om Kai te benaderen misschien wat minder groot.


_________________
Thee fundemental truths at the exact same time 2h3cx08
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: