Serigala


 

Deel
 

 . Hakuna Matata [Loki] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Hakuna Matata [Loki] . Empty
BerichtOnderwerp: . Hakuna Matata [Loki] .   . Hakuna Matata [Loki] . Emptyza jan 21, 2017 8:42 am

Met de meest onsmakelijke geluiden onder haar poten jogde Amatariseu door de eindeloze blubber van Mossley Marsh. Het was een prachtige winterochtend, met een bleek, opkomend zonnetje en wat mist tussen de struiken die zo dapper waren geweest om te groeien tussen de blubber. Ondanks dat de modder op een gore manier aan haar grote witte poten zoog en het pittig koud was, was Amatariseu in een goed humeur. Ze had eigenlijk geen idee waarom.. Het was winter, haar knuffeldier Scarleg vocht voor zijn leven met die grote wond van 'em en haar dochter droeg halfbloeden die zeker weten Kai's aandacht zouden trekken. Maar ja, ruzie met de Shadjes kregen ze toch wel. Sterven zou Scarleg op een dag toch wel. Net zoals zij, of ieder ander dier. Daarom zou ze nog genieten van de winter zolang het kon. Over een paar manen brak de lente toch al weer aan! Behendig maar met een ferme slurp op het einde sprong de kolossale Albino over een poeltje onsmakelijk bruin water heen. Ze was al weer van plan om met haar ochtendgymnastiek verder te gaan.. toen een plotselinge vlaag stank haar aandacht trok. Hier in Mossley stonk het naar van alles en nog wat, maar deze stank was bekend. Het was een Shadow (alweer).

[Met Loki]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Hakuna Matata [Loki] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


. Hakuna Matata [Loki] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Hakuna Matata [Loki] .   . Hakuna Matata [Loki] . Emptyza jan 21, 2017 4:35 pm

Dit was het dan. Voor de eerste keer in zijn nog korte leven verliet hij de Low Lands, een plek dat zijn thuis was en vertrouwd was, maar nieuwsgierigheid naar de rest van de wereld deed hem toch zijn thuis doen verlaten. Zou ma daar blij mee zijn, vroeg hij zich af. Waarschijnlijk niet. De laatste tijd leek ze sowieso wat meer op hem te letten dan normaal. Sinds Xena verdween... Het was anders zonder zijn oudere zusje en de jonge wolf had zich al meer dan eens afgevraagd waar ze was, net zoals alle andere Shadows, zonder twijfel. Nooit zou hij de gedachten hardop uitspreken, maar hij hoopte dat ze weer terug kwam. Sky en Cor werden met de dag ondraagbaarder en hij kon wel een pauze van die twee herrieschoppers gebruiken. Hij snoof afkeurend. Hij zou die twee eens in dit vage, blubberige spul moeten duwen. Dan piepte ze wel even heel anders. Of Sky tenminste, Cor zou weer beginnen te schreeuwen dat haar vacht smerig was en hoe ze hem ging vermoorden. Alweer. Alhoewel.. bij nader inzien zou Sky ook niet anders piepen en in plaats daarvan Cor weer uitlachen omdat ze zich zorgen maakte om haar vacht. Die twee zouden nooit veranderen, wat er ook gebeurde.
De jonge wolf sprong over een poel die er met zijn weerkaatsende laagje en smerige geur wat te verdacht uitzag. Dit was zo'n vreemd gebied dat het een rilling over zijn rug liet lopen. De doordringende geur van rot en andere dingen die hij niet kon plaatsen, hielpen ook voor geen wolvenstaart. Misschien was het maar beter dat hij weer terugkeerde naar zijn roedel... Een nieuwe geur liet hem stokstijf stilstaan en met vooruit gekeerde oren zocht hij de omgeving af. Hij rook wolf, maar het was niet de bekende geur van een van zijn roedel. Een vreemdeling dus. Hij voelde zijn hart iets sneller kloppen bij die gedachten. Zijn geweten vertelde hem dat het misschien beter was de geur te negeren en naar huis te gaan, maar nieuwsgierigheid had de overhand en hij volgde de geur naar zijn oorsprong: een grote, witte wolvin. Zijn hart en gespannen spieren negerend, stapte hij dichterbij, zo nonchalant alsof hij zojuist Blackwich Cave binnen was komen lopen. "'morgen," begroette hij haar met opgekrulde mondhoeken. Wie was ze en waar kwam ze vandaan?


_________________
. Hakuna Matata [Loki] . Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Hakuna Matata [Loki] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Hakuna Matata [Loki] .   . Hakuna Matata [Loki] . Emptyza jan 21, 2017 4:51 pm

Eerst dacht Ama dat Kai een tweede dwerg in haar 'elite' had opgenomen, maar nu ze zo goed rook en keek naar de trekken van z'n smoel, besefte ze dat dit een van haar pups moest zijn. 'Morgen,' sprak de jonge reu met een nonchalante houding. Ama was verrast en trok haar wenkbrauwen op, terwijl een glimlachje haar bek sierde. Deze jongeling kwam wel humoristisch over op deze manier. Iets wat alle andere Shadows duidelijk niet deden. 'Mornin', youngster. Wat doe je zo ver van Dalrey Forest?' Nou ja.. ver. Dalrey en Mossley lagen niet zo extreem ver uit elkaar. Daarom kwam het ook een beetje droogjes uit haar bek gerold. Uit zijn grootte en proporties gokte Ama dat de reu 4 á 5 manen oud was. Klopte op zich ook wel. De roddel dat Kai nieuwe rotzooi had geworpen was al best wel oud. Amatariseu voelde op een of andere manier een soort vlaag van enthousiasme door haar buik trekken. Ze voelde zich een ontdekkingsreiziger, een wetenschapper die op het punt stond het antwoord te ontdekken op een klassieke vraag: kon je een normale conversatie voeren met een Shadow? Eens kijken wat de jonge Shad nu zou gaan zeggen. Interessant...

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Hakuna Matata [Loki] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


. Hakuna Matata [Loki] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Hakuna Matata [Loki] .   . Hakuna Matata [Loki] . Emptyma jan 23, 2017 1:30 pm

Het was zenuwslopend voor de jonge wolf om die twee bloed rode ogen van de wolvin voor hem over hem heen te zien gaan, zoekend alsof ze recht in zijn ziel kon kijken. Het was een akelig gevoel, maar hij schoof het aan de kant voor zover hij dat kon, zelfs toen haar wenkbrauwen omhoog vlogen en haar gelaat vertrok in een glimlach. Van buiten liet hij echter niets van zijn ongemak blijken, een toneelstukje die hij veel had kunnen oefenen bij zijn oudere zussen en ondertussen al prof in was geworden. "Mornin' youngster," zei ze met een manier van spreken die hij nog nooit eerder had gehoord. Een vleugje verwarring en nieuwsgierigheid wist door zijn act heen te breken, maar omdat hij dacht dat het geen kwaad kon, liet hij het in zijn ogen en gefronste wenkbrauwen staan. "Wat doe je zo ver van Dalrey Forest?" luidde haar vraag. Hoe... weet ze dat ik van Dalrey vandaan kwam? Heeft ze me zitten stalken ofzo, waren de eerste gedachten die door zijn hoofd schoten, maar de vraag die over zijn lippen rolde was niet degene die hij het liefst had willen stellen. "Je bent bekend met Dalrey?" vroeg hij kalmpjes. Iets fluisterde in zijn oor - zijn instincten? - dat hij beter voorzichtig te werk kon gaan rond deze vreemdeling, al was die behoedzaamheid waarschijnlijk niet alleen weggelegd voor deze grote, witte teef, maar ook voor andere wolven die hij nog nooit eerder had gezien en geen onderdeel uitmaakte van zijn roedel.

_________________
. Hakuna Matata [Loki] . Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Hakuna Matata [Loki] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Hakuna Matata [Loki] .   . Hakuna Matata [Loki] . Emptyza feb 11, 2017 3:44 pm

De reu leek op zijn hoede te zijn. Op een of andere manier gaf dat Ama bijna de kriebels. Een beetje jong-Wolf had toch wel wát energie? 'Je bent bekend met Dalrey,' sprak de reu kalm. Tjeez. Hij leek nog interessant, maar nu kreeg hij wat stijfkoppige trekken. 'Well of course! Serigala's meest geduchte roedel leeft daar,' sprak Amatariseu half vermakelijk, half met minachting. Shadows vonden dat ze mochten staan en gaan waar ze wilde, en dat gaf ze hun misselijkmakende arrogantie. Ama had daar nu nog geen echte problemen mee, maar als ze haar roedel lastig zouden vallen, konden ze een persoonlijk bezoekje aan hun modderwoud verwachten. After all, de Shadjes waren Amatariseu's vijanden, en niet die van Okami. Ze had geen snuiters uit haar club nodig om haar te vergezellen bij de excursie naar Dalrey, want het conflict tussen Ama en Kai geen hen geen donder aan. 'Wie weet nou niet wie de Shadows zijn, ey?'

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Hakuna Matata [Loki] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Hakuna Matata [Loki] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Hakuna Matata [Loki] .   . Hakuna Matata [Loki] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: