Serigala


 

Deel
 

 ~ Kova ~

Ga naar beneden 
Kova

Kova


~ Kova ~ Empty
BerichtOnderwerp: ~ Kova ~   ~ Kova ~ Emptyza feb 06, 2016 7:13 pm

Name: Kova
Meaning of name: Betekent 'hard' in het Fins.
Reason of name: Kova's naam heeft veel te maken met haar verleden. Haar moeder benoemde haar enige dochter met de haat die haar vader tegen de pups droeg; die haat was bitterhard.
Gender: Female
Sexuality: Hetero

Fur: Wit en halflang.
Pawprints: Roze.
Nose: Grijzig.
Build: Slank.
Scars: Onder haar vacht zijn ze haast onzichtbaar, maar een hoop.

Geaardheid: Slecht/Neutraal

Parents: Zara {Mother} ~ Ik zal altijd van je houden, mam. Ik zal je dood wreken.
                      Scar {Father} ~ Jij bent degene die Zara heeft gedood, mijn slibings op brute wijze hebt vermoord en mijn leven hebt geruïneerd. Ik heb gelachen bij je graf en je verdient niks beter. Ik hoopte dat je nooit, nooit had geleefd.

Slibings: Dexter {Brother} ~ Je was de kleinste maar verstandigste van allemaal en de eerste die gedood werd door pa. Rust zacht, broer.
                      Kylma {Sister} ~ Jouw naam betekende 'koud', hoe koud onze vader zich tegen ons gedroeg. Je was sterk en een lachebek. We waren het perfecte team, en toen doodde onze vader je. Ik hoop dat je me vergeeft dat ik nu zo ben.
                     Raivo {Brother} ~ De heldhaftigste van ons clubje. Jouw naam betekent 'woede'. Je weet waarschijnlijk wel waarom moeder je zo heeft genoemd, en je probeerde haar nog zo goed te verdedigen toen Scar haar aanviel. Tevergeefs. Stiekem mis ik je.

History:
Dit treurige liefdesverhaal start bij een spierwitte teef met de naam Zara, die de magnifieke grijze reu Scar ontmoette op een warme, prachtige zomerdag. De twee raakten in gesprek en Zara merkte dat ze hopeloos verliefd is op Scar. Deze reu merkte dit inderdaad ook, maar maakte van de gelegenheid gebruik om de teef rond zijn poot te draaien. Er kan niks mis lopen, dacht hij. Even verliefde wolf spelen en het zou gedaan zijn, waarna hij haar zou dumpen en daarna terug zijn zorgeloze leventje zou leiden.
Maar Scar speelde zijn 'rol' zo goed, dat de relatie uit de hand liep - en niet zo'n klein beetje ook. De twee worden partners, en zelfs érger. Zara vertelde de grijzige reu met grootste trots dat hij vader zou worden - tot zijn grote ergernis.
Hierna word Scar geïrriteerd - zeer geïrriteerd. Hij wilde alleen wat fun, maar géén pups met een teef waar hij eigenlijk helemaal niet verliefd op was! Hij glipte er de nacht nadat Zara gemeld had dat ze zwanger was, er tussenuit, verward en gefrustreerd.
Zara was natuurlijk verdrietig en kwaad over Scars gemene streek. Ze dacht dat hij van haar had gehouden, dus brak ze mentaal in tweeën - ze raakte verzonken in een depressie, waarbij ze zichzelf meerdere malen verwondde. Maar er was niks om te vermijden wat moest gebeuren. Op een koude winternacht beviel Zara van vier pups, die haar leven nog een beetje zouden opvrolijken.
Zara beviel van twee reutjes en twee teefjes; Dexter, Kylma, Raivo en Kova zelf. Kova was een vrolijke en leergierige pup, die goed overeen kwam met haar Nestgenootjes. Dexter was de kleinste, Kylma de enthousiaste, Raivo de stoerste en Kova was Kova; kalm maar leergierig. Zelfs Zara leek een beetje opgevrolijkt door de pups, en raakte uiteindelijk uit haar depressie. Zo ging alles door, tot de pups percies één jaar bereikten.
Scar was terug gekomen naar de plek waar hij Zara had ontmoet. Hij was niet erg verbaasd over haar geur en besloot die te laten, maar er waren andere geuren bijgekomen; de van de pups. Scar schrok. Hij berekende dat de pups nu percies één jaar oud moesten zijn, en dus klaar waren om zich te verdedigen. Hij werd bang. Wat als de pups hem wilden opsporen en doden, omdat hij hun moeder in de steek had gelaten?
De reu ging op zoek naar Kova's broertjes en zusjes en Zara, om hen te doden voordat zij hém konden doden - wat helemaal niet hun bedoeling was! Hij ontmoette het vijftal - dat eenmaal verzwakt was door de weinige prooi - en wilde Zara net vermoordden, toen Raivo voor zijn moeder sprong. Dexter, die ook moedig probeerde te doen, ging naast zijn broer staan, en was zo de eerste die werd vermoord.
Zara gilde, maar daarna doodde Scar ook haar en de pups. Kova raakte ernstig gewond, maar Scar dacht dat haar geest al gevlogen was. De reu raakte in paniek door zijn daden, en het werd hem allemaal even te veel. Hij pleegde zelfmoord en stierf bij de lijken van zijn gezin.
Maar degene die het er ergste aan toe was, was Kova. Getraumatiseerd bleef zij achter en rende helemaal over haar toeren weg. Nu ze Sergalia heeft bereikt, is deze getraumatiseerde teef nog steeds mentaal verscheurd, gebroken en gehavend. Ze toont nauwelijks emoties, spreekt altijd met een ijzig kalme stem en laat zich nooit snel opjutten. Treiteren helpt niet bij Koba, want haar geduld verliest ze weinig snel.


WIP
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


~ Kova ~ Empty
BerichtOnderwerp: Re: ~ Kova ~   ~ Kova ~ Emptywo feb 10, 2016 9:50 am

~Relationships~

Tristan -> Phew, jij hebt me een tijdje gestalkt in de Novana Tundra. Je was een enorme last, en ik denk dat er een paar hoeken van je kopje zijn. Maar goed, ik mag je nog steeds niet, zeker niet nadat je zonodig in m'n gezicht moest likken.

Syren -> Vroeger vergezelde jij me als vriendin... Zul je me nu nog steeds zo aanzien?

Kai -> Jij hoort mijn Leader te zijn, van de Shadow's, maar ik heb niet echt de indruk dat het je veel scheelt dat ik in je roedel zit - of is dat juist mijn voorgevoel? Desondanks dat heb ik wel wat aan je gehad qua jachttips. Ik denk dat ik je wel mag.

Craig -> Ooit heb ik eens een hert met je gedeeld en we hebben wat gepraat. Eerlijk gezegd mag ik je wel.

_________________
~ Kova ~ 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: