Serigala


 

Deel
 

 Casual Affair

Ga naar beneden 
Syren

Syren


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Casual Affair   Casual Affair Emptyza feb 06, 2016 12:29 pm


Enorme bomen torenden hoog boven haar uit. Ze droegen een last van kilo's sneeuw, die zich na elke winterse bui weer ophoopte. Af en toe klonk er een luide 'plof', ten teken dat een van de woudreuzen het had opgegeven en zijn vracht had laten vallen. Syren keek er wel voor uit om niet onder een boom te lopen die het witte spul naar beneden dreigde te kletteren. Het was haar al eens eerder overkomen en ze wilde het liever bij die ene keer houden. Een rilling trok langs haar ruggengraat terwijl ze terugdacht aan dat hachelijke moment waarop ze bedolven werd onder de koude sneeuw. Ze had flink moeten worstelen voordat ze eindelijk vrij kon komen.
Snuivend wandelde de jonge teef verder door de sneeuw. Het knerpte onder haar pootkussentjes, terwijl ze de winterse geuren in zich opnam. Heerlijk, dit was een van haar favoriete jaargetijden. Als Timberwolf was ze wel wat kou gewend, gelukkig. Daarom deerde het haar niet dat ze lang buiten moest blijven in plaats van diep wegkruipen in een zelfgegraven hol of shelter. Sterker nog, ze kon zelfs genieten van het buiten zijn, het najagen van sneeuwhazen of lemmings. Of het glijden over bevroren water, dat was ook best leuk.
Aan de andere kant had ze er genoeg van om niet te weten waar ze was. Ze was samen met haar broer gevlucht voor de toorn van de nieuwe Alpha, die haar vader had vermoord, net als haar zusjes. Samen hadden ze hun vallei verlaten en koers gezet naar betere oorden. Maar op een dag was haar broer vertrokken om nooit meer terug te keren. Ze had nog op hem gewacht, maar uiteindelijk besefte ze dat het geen zin had. Voortaan stond ze er alleen voor.
Gelukkig had het leven als solitaire wolf haar getraind en gehard. Ze was sterk, jong en zat vol met levenslust. Jagen en spoorzoeken waren haar specialiteiten. Vechten kon ze ook. Ze kon misschien niet winnen van een vier of vijfjarige, ze kon in ieder geval genoeg zelfverdediging toepassen dat ze zich uit de voeten kon maken en een veilig heenkomen kon zoeken.
Syren schudde haar kop terwijl ze focuste op het heden. Wat er was gebeurd lag nu achter haar, begraven onder een enorme berg zand. Ze zou er niet meer aan terug moeten denken, maar toch gebeurde het telkens weer. Het moest nu maar eens afgelopen zijn. Dus zette ze haar ene poot weer voor de andere en vervolgde haar weg door het immense bos. Haar neus prikkelde van alle geuren die ze rook. Zoveel dingen om te ontdekken. Een haas, een vogel, een eekhoorn in winterslaap, een... wolf? Dit was de eerste soortgenoot die ze tegenkwam in dit nieuwe gebied. Misschien kon die haar vertellen waar ze was?
Nieuwsgierig volgde ze het geurspoor, tot ze dichtbij genoeg genaderd was om de wolf te kunnen zien. Een zwarte reu verscheen in haar blikveld. Oud was hij niet, misschien iets jonger dan zijzelf was. Niet wetend wat te doen bleef ze op een afstandje staan. Ze had geen idee of hij te vertrouwen was, dus wachtte ze liever even af hoe hij op haar aanwezigheid zou reageren.

[Kazz 'nd open]

_________________
Casual Affair 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kazz

Kazz


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Emptyza feb 06, 2016 1:32 pm


. CASUAL AFFAIR .
Yesss! Wat was Serigala toch een geweldig land! Kazz' mondhoeken gleden langzaam omhoog toen hij grijnzend zijn stappen zette in een prachtig, fresh winterparadijs. Eindelijk weer waar hij prachtig opviel met zijn donkere pels. De brede reu bewoog zijn schouders, en grijnsde opgewonden. 'Yes!" zei hij trok zich samen om zijn tevredenheid te tonen. In het witte bos zou hij rond kunnen lopen als een koning. Iedereen zou hem zien tussen de bomen, en hem... yess, bewonderen! Met z'n charmantste blik op zijn gezicht getoverd zette Kazz een stap, zodat hij boven aan de helling stond. Prachtig! Het ijs weerkaatste het schaarse zonlicht, en scheen op zijn pels waardoor zijn opgepompte spieren goed zichtbaar waren. Kazz grijnsde en knikte terwijl hij het gebied onder hem in zich op nam. Bijna geen ander leven te zien. Zo jammer! De grote reu liet zijn spieren onder zijn pels rollen, en mepte toen met z'n staart op die heerlijke bibs. 'Ah, yes!' grijnsde hij goedkeurend. 'Scorching as hell!' Goedkeurend knikkend draaide hij zich om, op zoek naar een pad naar beneden.

Na een tijdje dalen had hij de begane grond bereikt. Yesss. Weer een prachtige omgeving! En dat was... niet het enige. Kazz ademde in een energieke haal de lucht in. Een andere Wolf was in de buurt. De gespierde zwarte reu trok even zijn wenkbrauw op, en grijnsde toen vrolijk. Ja, een teefje. Ongeveer even oud als hij. Gezond. Chatja! Dat meisje zou niet weten wat haar zou overkomen. Kazz draafde een stukje het struikgewas in, en draaide zijn oren. Zachte kraakgeluiden. Oh, yesss! Ze was in de buurt. Toen de reu relaxt zijn kop omdraaide, kreeg hij een het Timbermeisje in beeld. Oh, yesss... wat een stuk! Een prima match voor... hém! Kazz fronste charmant terwijl hij op haar af liep. 'Hello what have we here?'

_________________
Kazz in a nutshell:
 


Laatst aangepast door Kazz op di feb 09, 2016 1:50 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Emptyza feb 06, 2016 4:56 pm


De sneeuw kraakte toen de reu haar kant op gewandeld kwam. Een vergenoegde grijns lag op zijn snuit, waar Syren al meteen de rillingen van kreeg. Spieren rolden onder zijn dikke wintervacht. Stevig was hij wel. En aan zijn houding te zien vond hij zichzelf geweldig. Ze bleef staan waar ze stond, maar was wel op haar hoede.
'Hello. What have we here?' vroeg hij met een charmant lachje om zijn lippen. De wolvin trok een wenkbrauw op. Dat toontje beviel haar nu al niet.
'The Easter bunny,' spotte ze. Sarcastisch zijn was haar favoriete bezigheid. 'Can't you see that?' Ze zwaaide met haar staart en sloeg een beetje sneeuw in de richting van de wolf. Meteen daarna schudde ze haar kop heen en weer, alsof ze het kinderachtige gedoe uit haar hoofd wilde schudden. De teef begon aan een langzaam inspectierondje om de reu heen. 'The question is, dear wolf, what have we here?' Bij het laatste woord gaf ze hem met haar schouder een duwtje tegen zijn achterhand. Omvallen zou hij niet, maar dat was ook niet haar intentie. Ze wilde alleen eens zien wat voor vlees ze in de kuip had met deze vreemdeling.
Syren ging weer voor hem staan, alert op onverwachte bewegingen, maar toch niet gespannen. Ze weigerde als eerste haar naam te geven, daar was ze te trots en te koppig voor. Haar zeegroene ogen hielden hem nauwlettend in de gaten. Hij had ook groene ogen, viel haar op. Brede schouders, dikke wintervacht, hij was groot voor zijn leeftijd. Ze schudden een paar sneeuwvlokken van haar rug af. Ietwat nieuwsgierig keek ze de vreemdeling aan, benieuwd haar zijn reactie.

_________________
Casual Affair 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kazz

Kazz


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Emptyza feb 06, 2016 6:34 pm


. CASUAL AFFAIR .
Zodra Kazz de teef in de ogen keek, merkte hij meteen dat zijn toontje haar niet beviel. Och, meid. Soms leken teefjes zoals deze niet helemaal door te hebben tegenover wie ze stonden. Of wat. Sarcastisch beantwoordde de teef z'n vraag, en begon toen aan een inspectierondje. Terwijl ze om hem heen cirkelde, grijnsde Kazz en mepte met z'n staart tegen z'n kont. 'Ik weet 't, ik weet 't. Moeilijk om je ogen er vanaf te houden hé?' De teef kaatste zijn vraag niet lang na haar rondje terug. Wat was hij? 'Oh... yess! De naam is Kazz, madame...' Hij grijnsde en maakt een kleine buiging, terwijl hij eventjes met zijn felle groene ogen naar haar knipoogde. Misschien had deze teef wat tijd nodig voordat ze hem accepteerde. Of... eh, misschien was het wel zo'n typje die de hele wereld haatte... dus zo vreemd als het klonk ook hem. Ha. Hij kon het zich amper voorstellen hoe een teefje (of een reutje zelfs) hém kon weerstaan!

_________________
Kazz in a nutshell:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Emptyza feb 06, 2016 7:04 pmDe reu sloeg met zijn staart naar zijn achterwerk. 'Moeilijk om je ogen er vanaf te houden hé?' sprak hij met een zoete stem. Syren besloot wijselijk haar mond te houden, het was beter om dit soort typetjes te negeren als ze over zichzelf praatten. Vervolgens stelde hij zichzelf voor als Kazz. Hij maakte een buiging en knipoogde charmant. Ze weerstond de neiging om zijn halsslagader door te knauwen, al wist ze niet hoelang ze dat vol zou houden.
'Syren,' deelde ze kort haar eigen naam mee. Dat was wel zo eerlijk. Wat ze verder met hem aanmoest wist ze niet echt. Voorlopig zou ze maar een beetje afstand houden, voor haar eigen veiligheid. Ze trok met haar oor en liet haar ogen over het landschap dwalen. Er was behalve hen twee niemand in de buurt. Het bos lag er vredig bij, gehuld in een koude mantel van sneeuw. Er heerste een lieflijke stilte. Oh ja, dat moest ze niet vergeten. Ze moest Kazz vragen waar ze was beland. 'Ik neem aan dat jij wel weet hoe dit gebied hier heet?' Dat nam ze in ieder geval wel aan. Hij liep hier met zoveel zelfverzekerdheid dat het niet anders kon of hij kende hier de weg. Tenzij hij zoveel arrogantie bezat dat hij zich altijd zo gedroeg. Het zou haar eigenlijk niets verbazen. Nou ja, als hij wist waar ze op dit moment waren zou ze het wel horen. Dat hoopte ze tenminste.


_________________
Casual Affair 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kazz

Kazz


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Emptydi feb 09, 2016 1:50 pm

[Sorry voor 't late postjuh! Razz ]

Het teefje stelde zich kort (maar krachtig) voor als Syren. Syren... Syreeeeen. Mooie naam. Kazz knipoogde even naar haar en kwam weer overeind uit zijn buiginkje. Het was al bijna in haar ogen te zijn dat deze Syren haar zaken wilde bespreken. Het voorsteluurtje was voorbij. Maar... de teef leek even te wachten met haar serieuze zaakjes, en staarde in de verte. Naar de machtige bergen, de bossen met hun witte kruinen. Mooi was 't wel hier ja. Er kwamen dan ook veel knappe Wolven vandaan. Terwijl Syren niet op hem lette, strekte Kazz zijn bonkige poten uit en drukte zich eventjes op. Hij werd er weer wat warmer van. De winter leek Serigala dan ook in een stevige greep te nemen dit jaar. Brrr. Wat stond hij daar toch prachtig! Al die spieren waar hij zo hard aan gewerkt heeft onder dat mooie, gladde zwarte pelsje. En om dan nog maar niet te beginnen over die kont. Hehe. Hij voelde zich heerlijk. Syren keek hem aan en vroeg toen waar ze was beland. Ahh, een buitenlander! Kazz grinnikte en knikte. 'Bijna vergeten, Sy (heb je er problemen mee als ik je even Sy noem?), welkom in Serigala!' Hij maakte er een kleine buiging bij en stapte achteruit om Syren de ruimte te geven om nog meer van het landje te bewonderen. Als ze dan echt zo gek bij der koppie was dat ze hem niet wilde bekijken, dan gaf hij haar maar de kans zijn thuis te bekijken. Binnenkort zou ze wel aan zijn lippen hangen, hoopte hij. Ach ja, natuurlijk wel! Binnenkort!

_________________
Kazz in a nutshell:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Emptywo feb 10, 2016 5:31 pm


Je kon geen oogcontact maken met deze wolf zonder een knipoog of drie toegezonden te krijgen. Het was om gek van te worden! Syren moest zichzelf tegenhouden om geen sarcastische opmerking te maken of Kazz soms een zandkorreltje in zijn oog had.
'Bijna vergeten, Sy - heb je er problemen mee als ik je even Sy noem? - welkom in Serigala!' grijnsde de zwarte wolf vergenoegd. Hij zakte door zijn voorpoten en maakte een beleefde buiging. Vervolgens stapte hij achteruit, om haar iets van 'personal space' te geven. Thank Heaven.
'Serigala,' herhaalde ze en proefde de naam op haar tong. 'Dat klinkt goed.' Niet dat ze wist waar het lag, maar who cared? Ze was nu op een mooie plek waar ze het wel een tijdje uit zou kunnen houden. Daar was ze van overtuigd. Maar of ze het langer uit zou houden met deze Kazz hier trok ze nog in twijfel. Echt, het zelfbewuste, ijdeltuiterige slijm droop gewoon van zijn arrogante kop af. Ze kreeg de rillingen van die gozer.
'En je kunt me dan vast ook wel vertellen wat er hier allemaal te vinden is,' stelde ze vast. 'Drinkplaatsen, de beste jachtstekjes bijvoorbeeld.' Dat was essentiële informatie wilde je overleven in een nieuw gebied, dat wist ze. Dat waren ook vele redenen om uit haar vorige gebied te vertrekken. Het was er bloedmooi, maar nergens was water te vinden en prooi was er ook schaars. 'Stel dat ik hier langer mocht blijven,' voegde ze er na een seconde of wat aan toe.

_________________
Casual Affair 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kazz

Kazz


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Emptydo feb 11, 2016 7:58 pm


Syren was echt een zakenvrouwtje, merkte hij op. Ze had de naam 'Serigala' nog niet eens goed door haar oren laten stromen, of ze begon al meteen te vragen naar plekjes als jachtgronden en drinkplaatsen. Wow! Die meid dacht vlug en praktisch! Kazz grinnikte. Eigenlijk was dat geweldig! Hij had zojuist kennis gemaakt met een nieuw soort vrouw. Wie weet hoeveel plezier een relatie met zo'n dame op zou leveren? 'Yesss! Serigala is een groot paradijs! Je kan drinken en eten waar je maar wilt!' knipoogde Kazz. Hij zwiepte even zijn staart heen en weer, en voelde tot zijn verrukking dat die lekkere bibs nog niet bevroren was. Aan de ene kant was het fijn om daar geen dikke wintervacht te hebben, want dan kon hij van zijn kontje genieten als het ook ijskoud was... maar ja, die kou kon nou juist het probleem zijn... 'Maar ik raad vooral aan het vennetje achter deze heuvels te bezoeken,' zei hij. De enorme zwarte reu wenkte met zijn brede kop naar de hogere delen boven hen. Ach ja... het vennetje! Het water kwam daar regelrecht uit de hogere delen gestroomd, waardoor het vers en verfrissend was. En dan nog maar te zwijgen over de vele, vele konijnen en hazen die daar rondscharrelde. Yesss! Kazz kon niet wachten om daar de zomer door te brengen met 'z'n nieuwe vriendinnetje'! Of tenminste... hij had haar al bijna!

_________________
Kazz in a nutshell:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Emptyzo feb 14, 2016 10:45 am


​De jonge wolvin luisterde naar de woorden van de charmeur tegenover haar. Hij legde uit dat dit gebied hier - Serigala dus - een groot paradijs was en dat er voedsel in overvloed was. Natuurlijk ging dit gepaard met een knipoog. Het kon bijna niet anders. Ook zwiepte de wolf met zijn staart naar zijn achterwerk, waardoor haar aandacht daar automatisch naartoe getrokken werd. Snel wendde ze haar ogen af.​ Mán, wat was hij irritant en vol van zichzelf. Dit soort wolven werkten al snel op haar zenuwen.
'... maar ik raad vooral aan het vennetje achter deze heuvels te bezoeken,' vertelde Kazz even later. Hmm, een ven in de buurt was altijd wel gewenst. Ze knikte dus en volgde de blik van de brede wolf. Inderdaad zag ze het landschap een paar honderd meter verderop omhoog gaan, dus vermoedde ze dat het vennetje daar achter te vinden was. Syren nam zich voor om daar binnenkort eens even een kijkje te nemen.
'En wat valt er nog meer te beleven in Serigala?' vroeg ze tenslotte. Kijk, als hier nou geen bal te doen was kon ze altijd nog verder trekken. Al had ze er wel de buik vol van om telkens weer plaatsen achter te laten. Ja, misschien was het wel verstandig om hier een tijdje te verblijven en krachten op te doen. En als dit nou een toffe plek bleek te zijn, bleef ze gewoon en maakte ze dit haar nieuwe thuis._________________
Casual Affair 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Casual Affair Empty
BerichtOnderwerp: Re: Casual Affair   Casual Affair Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: