Serigala


 

Deel
 

 Youmei

Ga naar beneden 
Youmei

Youmei


Youmei  Empty
BerichtOnderwerp: Youmei    Youmei  Emptyzo jan 15, 2017 9:55 pm

YOUMEI


Name: Youmei
Gender: Female
Age: 3
Nickname(s): You, Mei, Youmy
Name meaning: Grateful/elegant (Chinese)

Lifestyle
Lifestyle: Solitair
Pack: None
Former pack: The Wilderness Pack (Doesn't exist anymore)
Former alpha: Agro (dead)

Social
Mother: Aelia (dead)
Father: Snake (dead)
Sisters: Chou, Lanying (both dead)
(Ex-)mate: Caden
Other family: Nothing mentionable

Personality
Youmei is vrij terughoudend. Ze spreekt niet veel en vindt ook snel redenen om anderen te wantrouwen. Dit is echter alleen tegen vreemden. Als je doorbreekt, is ze vriendelijk, behulpzaam en gaat ze door het vuur voor je. Ze is dan toch nog altijd een beetje terughoudend, je ziet dan ook zelden een vrolijke, echt blije glimlach op haar snuit. Ze is verlegen en bang voor vele dingen.

Likes
+ Friends
+ Water
+ Light
+ Happiness

Dislikes
- Memories
- Wolves that try to have her remember
- Anything that has to do with her past
- Darkness
- Scary things
- Strangers

Fears
- Darkness
- Thunder
- Strangers
- Bigger wolves

Outside
Youmei is een dromerig witte wolf met zachte, zeegroene ogen. Ze is klein met een slanke, bijna magere bouw en staat hoog op haar poten.
Fur: White
Fur length: midlong
Eyes: dreamy seagreen
Build: Small
Muscles: Not much
Scars: A few, still not much

History
Een aantal jaren geleden bestond er een roedel. Die roedel trok rond door het bos en het veld ernaast om te overleven. Ze kenden de routes van hun prooien en waren nooit ondervoed. Daar zaten Snake en Aelia in de roedel. De roedel had een bijna strikte manier van het noemen van de pups: ze besloten een taal waar alle namen uit dat nest vandaan moesten komen. Zo kon je beter overzicht houden vond Agro, de alfa. Natuurlijk had je soms meerdere nestjes met dezelfde taal, maar die werden meestal ver uit elkaar gehouden. Zelf had Agro geen partner. Maar ja, Aelia en Snake belandden bij elkaar, werden verliefd en kregen een gezond nest van drie pups: Chou, Lanying en Youmei. Het thema hier was Chinees. Alle drie teefjes waren vrolijke stuiterballen die maar al te graag dingen wouden ontdekken. Ergens anders werd nog een nest geboren, ook in de roedel, maar twee van de drie pups waren dood en de derde was zwak. Hij zou er later bovenop komen. De vier pups konden het goed met elkaar vinden, maar al vanaf jongs af aan was Youmei het closest met Caden, de reu. Ze trainden, en werden ouder. Toen de vier pups (en nog een aantal anderen) twee werden, trok Youmei het meest aandacht van de reutjes in hun leeftijdscategorie. Haar schone witte vacht en zachte groene ogen maakten indruk, en Caden beschermde het toen al verlegen teefje met al zijn kracht. Caden en Youmei werden onafscheidbaar, en Youmei's zusjes vonden zelf ook vrienden en partners. Lanying ging meer om met de reutjes, zij was dan ook een ruig type. Chou daarentegen speelde voorzichtig met de teefjes, al praatten zij meer.
Op een dag, laat in de middag, nam Caden de witte wolvin mee, een eindje weg van de roedel. De zon ging onder. Caden sloot zijn ogen, haalde diep adem en keek Youmei aan. "Youmy, wil jij mijn partner zijn?" vroeg hij zachtjes. Verstijfd knikte Youmei en toen ze uit haar trance kwam duwde ze haar snuit in zijn vacht.
Maar toen ging het fout. Ze waren twee en een half toen het virus uitbrak onder hen. Wonderbaarlijk genoeg werden Caden en Youmei gespaard, maar dit leidde tot Cadens vlucht. Youmei zag de hele roedel sterven, waaronder haar zusjes en ouders. En ze kon niks doen. Ze vluchtte achter haar partner aan, maar regen wiste zijn geurspoor uit. Ze vertrok toen verder, in een rechte lijn. En bereikte Serigala. Ook al had ze haar partner al een tijd niet meer gezien, alsnog geloofde ze dat ze hem terug zou vinden en dat hij nog steeds haar partner was, al bestond de kans dat hij dood was.
"I'm finding you no matter what's the cost."

_________________
Youmei  2hz002h
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: